Выграш 5 252 761 у казіно slottyway з 1 дэпазіту 2000

Абмеркаванне анлайн-казіно | 15 ліпеня 2020 г. ад | 144 Адказу | 8,277 Праглядаў | 10 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
hoooh, 22 ліпеня 2020 г.
ТС навошта ты ўдзельнічаеш у конкурсе ад вавады

Так ён тармазнуўся, быццам) у яго чп Так што ўдзельнічай

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
PavelFredooc, 22 ліпеня 2020 г.
Так ён тормазнуў відаць) у яго чп Так што ўдзельнічай

6 старонак, два дні спазнення, цяпер мне не дагнаць. ( прыйдзецца прапусціць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
spartack, 22 ліпеня 2020 г.
Неправільна гасцей прымаеш. У нас у Грузіі лічыцца, што госць ад Бога, але зараз час такі, што спачатку трэба пытаць, што прынёс і з чым прышоў 🙂 . Дарэчы ў нас у Тбілісі ёсць помнік, дзе жанчына трымае ў адной руцэ меч, а ў другой чаша з вінам. Помнік – гаворыць хто да нас прыйдзе з р [...]

Паважліва стаўлюся да хлопцаў з Грузіі, але я не ведаю які ў вас там час і як вы ставіцеся да гасцей. Калі якія-небудзь палітычныя ці гістарычныя падзеі ўносяць карэктывы ў ваша падсвядомасць і ўплываюць на давер да гасцей, як гэта можа ўплываць на мяне. Чаму тое, што не як у вас – няправільна, вы не паважаеце іншыя пункты гледжання і парадкі?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
GreatRus, 21 ліпеня 2020 г.
Ну ты выведзі мне за суткі, я і ў большым працэнтным суадносі не супраць.  Калі да мяне дамоў госці прыходзяць, я спачатку пытаюся, як справы і г.д., а толькі потым гляджу, што прынёс

Ты што‑та памяшаў, гэта не мы да цябе прыйшлі ў госці, а ты гэта першае

І другое табе ж V…Lenin прапаноўваў аказаць дапамогу…, а ты тыпу адмовіўся, маўляў мяне ўсё задавальняе…

Так што калі не пярэчыш, то мы пачакаем…)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Магчыма скажу простую рэч. каб так “пафартаніла” на 5КК, гэта бывае раз у жыцці… Таму галоўнае набрацца цярпення (з вывадам) і не гуляць, бо радасць ад перамогі можа змяніцца расчараваннем… 😉

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
326
Публікацыі
797
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
29 жні 2016 г.

У мяне зараз вельмі цяжкі час

Хто мяне ведае, раскажуць, што я і калі пазычаю, і выручаю форумчанку па магчымасці

Сёння я папрасіў у гэтага персанажа невялікай фінансавай дапамогі чыста на жыццё на тэрмін на тыдзень. ЛС было прачытана, але засталося без адказу. Гэта да пытання – пра выйгрыш ці пра чалавечыя якасці

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
metal45, 22 ліпеня 2020 г.
У мяне зараз вельмі цяжкі час Хто мяне ведае, раскажуць, што я як займаю, так і выручaю форумчанку па магчымасці  Сёння я папрасіў у гэтага персанажа невялікай фінансавай дапамогі толькі на жыццё тэрмінам на тыдзень. ПП было прачытана, але засталося без адказу. Гэта да пытання – быў ці н [...]

За гэтыя 2 тыдні, як я выйграў гэту суму, да мяне звярнуліся дзясяткі людзей з просьбай дапамагчы. Тут на форуме, на іншых форумах, ВК, на пошту і г.д. Каму 500р, каму 5к, каму 10к, нават 50к прасілі. Калі я буду ўсім дапамагаць, то хуткасці вываду не хопіць, каб усіх задаволіць.

Рэбята, вельмі прашу, не пішыце мне падобныя лісты. Дзякуй за разуменне

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
GreatRus, 22 ліпеня 2020 г.
Калі я ўсім буду дапамагаць, то хуткасці вываду не хопіць, каб усіх задаволіць.

Для супакою сумлення звычайна пасля вялікага выйгрышу той, хто яго здабыў, дае некалькі дзясяткаў долараў Леніну і той арганізоўвае конкурс для форумчан і больш ты ігроманам нічога не будзеш павінен і можна спакойна адмаўляць усім, хто жадае пазычыць. Але гэтая традыцыя, канечне, не абавязковая да выканання.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
Retyi, 22 ліпеня 2020 г.
Для супакою сумлення звычайна пасля вялікага заносу той, хто занёс, дае некалькі дзесяткаў долараў Леніну і той арганізоўвае конкурс для форумчан, і больш ты ігроманам нічога не будзеш павінен і можна спакойна адмаўляць усім, хто жадае пазычыць. Але гэта традыцыя, вядома, не абавязковая да вык [...]

Я ад вашых традыцый не адмаўляюся і лічу іх цалкам адэкватнымі. На дадзены момант выплачана менш за 5% ад выйгрышу. То бок па факце ў мяне нічога няма, толькі лічбы на маніторы.

Пасля апублікавання гэтай тэмы пачаліся затрымкі з выплатай. Пакуль рыхтую прэтэнзійны ліст у казіно. 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 055
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
Тут на форуме, на іншых форумах, у ВК, на пошту і г.д. Кому 500р, каму 5к, каму 10к, нават 50к прасілі.

Пацаны, хопіць клянчыць у людзей, якія выкладаюць скрыншоты заносаў і г.д.

Дошку папрашайкаў трэба запіліць!

😵

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
47
Публікацыі
981
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 мая 2019 г.
PavelFredooc, 22 ліпеня 2020 г.
Пацаны, хопіць працьвіць у людзей, якія выкладваюць скрыншоты заносаў і і т.п. Трэба завесці дошку прашэек! 😵

цяпер хер выкладу скрыншоты ставак сваіх, трэба цэнзуру ўвесці на гэтую тэму, часам хочацца проста падзяліцца(не грашыма) а стабільным ростам, калі будзе так я планую, то зраблю фрыху без праблем. учора ў ВК падзяліўся стратэгіяй і чалавек 5 адразу ў доўг папрасілі, напісаў ,што пакуль лям не наб’ю, прынцыпова здымаць не буду, але не ж: у ўсіх цяжкія часы, есці няма чаго, жонка сука, знімі хаця б 500, тыпа ад гэтага горш не будзе.а потым тыя ж людзі пішуць у чатах, я там зліўся, там прайграў, так нафіга мне табе грошы даваць, тут адразу відаць,што не на ежу, не на жонку суку, а на аўтаматы. Бэсіць, шчыра

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.

Вывад па нумары 7 адобрылі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
loloffa6a, 22 ліпеня 2020 г.
учора ў ВК падзяліўся стратэгіяй і чалавек пяць адразу ў доўг папрасілі

У мяне заносаў і скрыншотаў няма, а за тыдзень двое ў доўг папрасілі.

Вось дзіўна, просяць у доўг у незнаёмца толькі таму, што скрын выклаў. Але ж ты на вуліцы не просіш у доўг у ўладальніка Лексуса толькі таму, што ў яго ёсць грошы – дык чаму ў інтэрнэце звяртаюцца?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
hoooh, 22 ліпеня 2020 г.
Далей пытанне аўтара – навошта ты ўдзельнічаеш у конкурсе ад Вавады, калі табе выплачваюць 5кк, навошта ты забіраеш месца ў тых, хто 5кк не валодае? Схабрасць?

Ну гэта дакладна не пытанне грошай і маёй жаднасці. На дадзены момант за 2 дні ў Вавадзе прайграна 175к. Улічваючы, што максімальны выйгрыш у конкурсе 30к, пра гэта гаворкі быць не можа. У конкурсе я ўдзельнічаю толькі дзеля спартыўнага інтарэсу. Каб гэта не выглядала толькі словамі, магу папрасіць арганізатараў як-небудзь раздаць мой магчымы выйгрыш.

Мне псіхалагічна цяпер вельмі цяжка. Нашмат цяжэй, чым уліцца ў 0. Працягваць гуляць у гэтым казіно на гэты выйгрыш я не буду, справа не ў гэтым. Больш – з-за чаканняў. Таму пытанні фінансаў, маёй жаднасці і падобныя хацеў бы папрасіць перанесці на пазнейшы тэрмін. Дзякуй

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Ну вось, хлопцы, дастаткова ўжо патрабаваць у чалавека фрыкі і падказваць яму на гэта. Гэта ідзе цалкам добраахвотна і ніяк не па прымусе ад гульцоў. Таму перастаньце гэтага жадаць, плз, заўсёды вам ад самога форуму і казіно рэгулярна ідуць фрыкі і плюшкі. Таму парадуйцеся за чалавека шчыра і вам таксама пашанцуе.

Што датычыцца турніру ад Vavada, у турнір запрасіў я, бо ўсе ў аднолькавых умовах, у якасці прыкладу вам лектар, які па 10р кучай скрыншотаў абганяе ўсіх, хто круціць па 500р, і не першы раз, таму будзьце гасцінней, плз, да новых людзей

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 322
Публікацыі
32 010
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Ну гэта дакладна не пытанне грошай і маёй жаднасці. На дадзены момант за 2 дні ў Вавадзе прайграна 175к. Улічваючы, што максімальны выйгрыш у конкурсе 30к, гаворкі пра гэта быць не можа. У конкурсе я ўдзельнічаю толькі з-за спартыўнага інтарэсу. Каб гэта не здавалася толькі словамі, магу папра [...]

Жадаю табе жалезнага цярпення! 😉

І, мабыць, дазволю даць параду – не гуляй на тое, што табе выводзяць кожны дзень. так можна ўсё зліць… Выйгрыш павінен “пагрэць душу” хаця б суткі, а потым вырашыш што з ім рабіць.😎

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
VyacheslavLenin, 22 ліпеня 2020 г.
Па турніры ад вавады, у турнір запрасіў я, бо ўсе ў роўных умовах, прыклад вам лектар які па 10р кучай скрыншотаў абганяе ўсіх, хто круціць па 500р, і не першы раз, таму будзьце гасцінней плз да новых людзей

Лектар палова бяды, першыя 4 5 месцаў фіг з ім, иванфартовый, татарын пераедзе,  цяпер і Толя з лапатай, ну і што цяпер, будзем па 1000 гуляць за прыз у 200 баксаў? 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
41
Публікацыі
269
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 кра 2019 г.
закрыйце вы гэтую тэму з гэтай туфтай пра лахоўскае казіно, і мільённых заносах з капеек, аўдыё казкі на іншым сайце…

На самай справе прыемна, што я зрабіў для каго-небудзь казку з гэтага выйгрышу.

Можна зачыніць і выдаліць тэму. Пры неабходнасці я прадублюю яе ў раздзеле скаргі

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Сапраўды прыемна, што я зрабіў для каго-небудзь казку з гэтага выйгрышу. Можна зачыніць і выдаліць тэму. Пры неабходнасці я яе паўторна размяшчу ў раздзеле скаргі

точна лепш больш нічога не пішы, усё роўна праз пару месяцаў цябе днём з агнём тут не знойдзеш, мільянееры яны ўсе такія, потым знікаюць кудысьці…Як у слота-квэстах пераможцы з 2 паведамленнямі на форуме і рэгай на тыдзень..😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
закрыйце вы гэтую тэму з гэтай дурнёй пра лоха-казіно, і мульённых заносах з капеек, аўдыя казкі на іншым сайце…

Я вышэй ужо адказваў, гулец рэальны, занос таксама, гэтае пытанне даўно закрыта

Яшчэ раз пішу

БУДЗЬЦЕ БОЛЬШ ДРУЖАЛЮБНЫЯ!

Вы ўсе калісьці былі навічкамі і новымі рэгістрантамі

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 549
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
vasabi, 22 ліпеня 2020 г.
сапраўды лепш больш нічога не пішы, усё роўна праз пару месяцаў цябе днём з агнём тут не знойдуць, мільянеры яны ўсе такія, потым знікаюць некуды…Як у слота‑квестах пераможцы з 2 паведамленнямі на форуме і рэгай тыдзень..😁

Хопіць, бо шча паклічу Машу і Пашу

і яны дадуць на арэшкі😬

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
Я ўжо вышэй адказваў, гулец рэальны, занос таксама, гэтае пытанне даўно закрыта Яшчэ раз пішу БУДЗЬЦЕ ДРУЖАЛЮБНЕЙ! Вы ўсе калісьці былі навічкі  і новарэгі

Так ніхто яго не гоніць, як сказаў бы кот, дабрыня, смірэнне, цярпенне) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
41
Рэпутацыя
40 651
Публікацыі
5 714
Падпісчыкі
110
Рэгістрацыя
12 ліп 2013 г.

@hoooh @vasabi Партні, завяжыце ўжо, калі ласка, выйграў – ок. Не – хопіць адно і тое ж па 200 разоў паўтараць…..!😕

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
490
Публікацыі
15 926
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Хопіць, бо зараз паклічу Машу і Пашу і яны дадуць па арэшках😬

Славка, не злісь, чалавек сам пачынае па крыху і пакуль сціпла хаміць, на што атрымлівае адэкватныя адказы…Усе ўжо ўсё зразумелі, тэму ён стварыў для падстрахоўкі з вывадам бабла, ну а далей то што, мы парадаваліся, ці павінны перажываць вывесяць яму ці не…Вось і кажу зачыніць каменты і ўсё, далей будзе тока срач…😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
IvanPronin, 22 ліпеня 2020 г.
@hoooh @vasabi Партнёры, завязвайце ўжо, калі ласка, выграў – ок. Не – хопіць адно і тое ж па 200 разоў паўтараць…..!😕

А пры чым тут я? Я спытаў пра Ваваду, мне адказалі. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...