Выграш 5 252 761 у казіно slottyway з 1 дэпазіту 2000
Абмеркаванне анлайн-казіно
|
15 ліпеня 2020 г.
ад
GreatRus
|
144 Адказу
|
8,277 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так ён тармазнуўся, быццам) у яго чп Так што ўдзельнічай
6 старонак, два дні спазнення, цяпер мне не дагнаць. ( прыйдзецца прапусціць.
Паважліва стаўлюся да хлопцаў з Грузіі, але я не ведаю які ў вас там час і як вы ставіцеся да гасцей. Калі якія-небудзь палітычныя ці гістарычныя падзеі ўносяць карэктывы ў ваша падсвядомасць і ўплываюць на давер да гасцей, як гэта можа ўплываць на мяне. Чаму тое, што не як у вас – няправільна, вы не паважаеце іншыя пункты гледжання і парадкі?
Ты што‑та памяшаў, гэта не мы да цябе прыйшлі ў госці, а ты гэта першае…
І другое табе ж V…Lenin прапаноўваў аказаць дапамогу…, а ты тыпу адмовіўся, маўляў мяне ўсё задавальняе…
Так што калі не пярэчыш, то мы пачакаем…)
Магчыма скажу простую рэч. каб так “пафартаніла” на 5КК, гэта бывае раз у жыцці… Таму галоўнае набрацца цярпення (з вывадам) і не гуляць, бо радасць ад перамогі можа змяніцца расчараваннем… 😉
У мяне зараз вельмі цяжкі час
Хто мяне ведае, раскажуць, што я і калі пазычаю, і выручаю форумчанку па магчымасці
Сёння я папрасіў у гэтага персанажа невялікай фінансавай дапамогі чыста на жыццё на тэрмін на тыдзень. ЛС было прачытана, але засталося без адказу. Гэта да пытання – пра выйгрыш ці пра чалавечыя якасці
За гэтыя 2 тыдні, як я выйграў гэту суму, да мяне звярнуліся дзясяткі людзей з просьбай дапамагчы. Тут на форуме, на іншых форумах, ВК, на пошту і г.д. Каму 500р, каму 5к, каму 10к, нават 50к прасілі. Калі я буду ўсім дапамагаць, то хуткасці вываду не хопіць, каб усіх задаволіць.
Рэбята, вельмі прашу, не пішыце мне падобныя лісты. Дзякуй за разуменне
Для супакою сумлення звычайна пасля вялікага выйгрышу той, хто яго здабыў, дае некалькі дзясяткаў долараў Леніну і той арганізоўвае конкурс для форумчан і больш ты ігроманам нічога не будзеш павінен і можна спакойна адмаўляць усім, хто жадае пазычыць. Але гэтая традыцыя, канечне, не абавязковая да выканання.
Я ад вашых традыцый не адмаўляюся і лічу іх цалкам адэкватнымі. На дадзены момант выплачана менш за 5% ад выйгрышу. То бок па факце ў мяне нічога няма, толькі лічбы на маніторы.
Пасля апублікавання гэтай тэмы пачаліся затрымкі з выплатай. Пакуль рыхтую прэтэнзійны ліст у казіно.
Пацаны, хопіць клянчыць у людзей, якія выкладаюць скрыншоты заносаў і г.д.
Дошку папрашайкаў трэба запіліць!
😵
цяпер хер выкладу скрыншоты ставак сваіх, трэба цэнзуру ўвесці на гэтую тэму, часам хочацца проста падзяліцца(не грашыма) а стабільным ростам, калі будзе так я планую, то зраблю фрыху без праблем. учора ў ВК падзяліўся стратэгіяй і чалавек 5 адразу ў доўг папрасілі, напісаў ,што пакуль лям не наб’ю, прынцыпова здымаць не буду, але не ж: у ўсіх цяжкія часы, есці няма чаго, жонка сука, знімі хаця б 500, тыпа ад гэтага горш не будзе.а потым тыя ж людзі пішуць у чатах, я там зліўся, там прайграў, так нафіга мне табе грошы даваць, тут адразу відаць,што не на ежу, не на жонку суку, а на аўтаматы. Бэсіць, шчыра
Вывад па нумары 7 адобрылі.
У мяне заносаў і скрыншотаў няма, а за тыдзень двое ў доўг папрасілі.
Вось дзіўна, просяць у доўг у незнаёмца толькі таму, што скрын выклаў. Але ж ты на вуліцы не просіш у доўг у ўладальніка Лексуса толькі таму, што ў яго ёсць грошы – дык чаму ў інтэрнэце звяртаюцца?
Ну гэта дакладна не пытанне грошай і маёй жаднасці. На дадзены момант за 2 дні ў Вавадзе прайграна 175к. Улічваючы, што максімальны выйгрыш у конкурсе 30к, пра гэта гаворкі быць не можа. У конкурсе я ўдзельнічаю толькі дзеля спартыўнага інтарэсу. Каб гэта не выглядала толькі словамі, магу папрасіць арганізатараў як-небудзь раздаць мой магчымы выйгрыш.
Мне псіхалагічна цяпер вельмі цяжка. Нашмат цяжэй, чым уліцца ў 0. Працягваць гуляць у гэтым казіно на гэты выйгрыш я не буду, справа не ў гэтым. Больш – з-за чаканняў. Таму пытанні фінансаў, маёй жаднасці і падобныя хацеў бы папрасіць перанесці на пазнейшы тэрмін. Дзякуй
Ну вось, хлопцы, дастаткова ўжо патрабаваць у чалавека фрыкі і падказваць яму на гэта. Гэта ідзе цалкам добраахвотна і ніяк не па прымусе ад гульцоў. Таму перастаньце гэтага жадаць, плз, заўсёды вам ад самога форуму і казіно рэгулярна ідуць фрыкі і плюшкі. Таму парадуйцеся за чалавека шчыра і вам таксама пашанцуе.
Што датычыцца турніру ад Vavada, у турнір запрасіў я, бо ўсе ў аднолькавых умовах, у якасці прыкладу вам лектар, які па 10р кучай скрыншотаў абганяе ўсіх, хто круціць па 500р, і не першы раз, таму будзьце гасцінней, плз, да новых людзей
Жадаю табе жалезнага цярпення! 😉
І, мабыць, дазволю даць параду – не гуляй на тое, што табе выводзяць кожны дзень. так можна ўсё зліць… Выйгрыш павінен “пагрэць душу” хаця б суткі, а потым вырашыш што з ім рабіць.😎
Лектар палова бяды, першыя 4 5 месцаў фіг з ім, иванфартовый, татарын пераедзе, цяпер і Толя з лапатай, ну і што цяпер, будзем па 1000 гуляць за прыз у 200 баксаў?
На самай справе прыемна, што я зрабіў для каго-небудзь казку з гэтага выйгрышу.
Можна зачыніць і выдаліць тэму. Пры неабходнасці я прадублюю яе ў раздзеле скаргі
точна лепш больш нічога не пішы, усё роўна праз пару месяцаў цябе днём з агнём тут не знойдзеш, мільянееры яны ўсе такія, потым знікаюць кудысьці…Як у слота-квэстах пераможцы з 2 паведамленнямі на форуме і рэгай на тыдзень..😁
Я вышэй ужо адказваў, гулец рэальны, занос таксама, гэтае пытанне даўно закрыта
Яшчэ раз пішу
БУДЗЬЦЕ БОЛЬШ ДРУЖАЛЮБНЫЯ!
Вы ўсе калісьці былі навічкамі і новымі рэгістрантамі
Хопіць, бо шча паклічу Машу і Пашу
і яны дадуць на арэшкі😬
Так ніхто яго не гоніць, як сказаў бы кот, дабрыня, смірэнне, цярпенне)
@hoooh @vasabi Партні, завяжыце ўжо, калі ласка, выйграў – ок. Не – хопіць адно і тое ж па 200 разоў паўтараць…..!😕
Славка, не злісь, чалавек сам пачынае па крыху і пакуль сціпла хаміць, на што атрымлівае адэкватныя адказы…Усе ўжо ўсё зразумелі, тэму ён стварыў для падстрахоўкі з вывадам бабла, ну а далей то што, мы парадаваліся, ці павінны перажываць вывесяць яму ці не…Вось і кажу зачыніць каменты і ўсё, далей будзе тока срач…😁
А пры чым тут я? Я спытаў пра Ваваду, мне адказалі.