Увага, увага, гаворыць Нямеччына!!!

Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK | 28 жніўня 2018 г. ад | 148 Адказаў | 4,298 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Shifty, 6 верасня 2018 г.
Досыць табе мамкіну пенсію прайграваць…разумнік.

@shifty заткні свой рот, паганы!я табе не барыга не хамі мне!!!!!!!

і ніякую пенсію я не прайграю, не флудзь тут не засорвай чат!!!!!!!!!!!!!!!!!

ідзі флудзь у іншых месцах!!!!!!!!!!!!!хамло!!!!!!!!!!

з-за такіх як ты людзі не бачаць заданне!

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.

Якое заданне містэр Крабс-?

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
alexey03, 6 верасня 2018 г.
@shifty зачыні свой рот паганы! я табе не барыга не хамі мне!!!!!!! і маю пенсію я не прайграю, не флудзь тут не засмечвай чат!!!!!!!!!!!!!!!!! ідзі флудзь у іншых месцах!!!!!!!!!!!!!хамло!!!!!!!!!! за такіх як ты людзі не бачаць заданне!

Ну што ты лютая? Ну не ўдалася табе конкурс. Гэта не жаночы форум, дзе бабонькам няма чым заняцца і яны вершы пішуць. Ніхто не жадае ўдзельнічаць, ты не заўважыў? Конкурс з аднаго ўдзельніка ))) Ты мяне адкінуў… памятаеш? “я б паглядзеў, што табе б настаўніца паставіла за такое сачыненне). у правілах жа напісана сачыненне з мінулых школьных часоў!”

Хаця я ў прынцыпе на поўную сур’ёзна паўдзельнічаў. Ці знаёма табе, што існуе мноства тэхнік выкладання тэксту? Праза, паэзія, эпісталярны жанр, белетрыстыка… Якое такое «школьных часоў» сачыненне? Ты прапануеш тупець да 9 класа і настукать з памылкамі адпіску, каб не атрымаць двойку і як следства рамяня па задніцы? 😁
Тым што ты пасылаеш людзей, якія маюць сваё меркаванне (напрыклад, Shifty), робіш сябе яшчэ смешней, Лёха. Гэтай хваробы пакутуюць ліберасты, усе хто з імі не згодны – зашквар і рукакремля 😁 Ты такі ж. Зачыняй свой конкурс, мой табе савет, узнагароджвай хуха калі ўжо ты выбраў яго казку і не загібай нос, няма нагоды ЎОБШЧЭ

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Malhablado, 8 верасня 2018 г.
Ці знаёма табе, што існуе мноства тэхнік выкладання тэксту? Праза, паэзія, эпісталярны жанр,

Ты гэта перастань) Хочаш пракачэць нашага Лёху што лі?) Мозг у мяне ўжо падкіпеў ад эпісталярнага жанру))))

А па сутнасці так, Аляксей, можна ж што-небудзь больш тэматычнае ў конкурсах прыдумаць…

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
seregelio, 8 верасня 2018 г.
Ты гэта перастань) Хочаш ухайдакаць нашага Лёху што ці?) Мазгі ў мяне ўжо падкіпелі ад эпісталярнага жанру))))​ А па сутнасці так, Аляксей, можна ж нешта больш тэматычнае ў конкурсах прыдумаць…

увы конкурс я і так па ўсіх правілах змяніў калі выйграе адзін, то і атрымае ўсе 500 руб.

не буду змяняць, не трэба. у 12 закроем конкурс і ўсё!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.

Па-за конкурсам.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
alexey03, 4 верасня 2018 г.
Мяняем заданне конкурсу, як бачыце – мала ўдзельнікаў і мала галасоў! Гэта як-то не сур’ёзна….. Заданне конкурса такое: У гонар мінулага першага верасня заданне будзе ў стылі рэтра школьных гадоў!!!!!! Трэба напісаць сачыненне “Як я правёў лета” чыё сачыненне будзе лепшым і ціка [...]

нагадаю, што конкурс працягваецца!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Як я правёў лета 

Лета – гэта прыемны час для адпачынку. Як ні ў гэты час года можна адчуць усе прыгажосці свабоднага часу ад той мілкі, што цягнулася на працягу 9 месяцаў. 

У маёй сям’і, як і ў многіх іншых была адна традыцыя: пры надыходзе летніх канікул міня адпраўлялі ў вёску да бабулі і дзядулі. Хтосьці магчыма падумае, “Ды што там рабіць без сяброў, сум. Лепш у лагер”, але ў вёску акрамя мяне адпраўлялі майго старэйшага брата і двух дваюрадных, таму хадзіць на рыбалку, за грыбамі і граць у денди было вельмі нават не сумна. 

Наступіла 1 чэрвеня і прачнуўшыся рана раніцай я з радасцю пачаў складаць свае рэчы па сумках, трэба нічога не забыць, інакш я мог застацца без гэтай рэчы вельмі надоўга. Так як вёска знаходзіцца не блізка, прыкладна ў 90 км ад майго горада. Дачакаўшыся, калі бацька прыгоніць машыну з гаража і пад’едзе да пад’езда, мы з братам закінулі сумкі ў багажнік і адправіліся да бабулі і дзядулі. 

Прыехаўшы ў прызначанае месца, я аж здыхнуў ад радасці, што нарэшце-то наступіла даўно чаканая свабода, бо цяпер з гэтага моманту я застаўся без кантролю. На працягу 3 месяцаў мы з брацамі хадзілі на рыбалку, збіралі грыбы, стралялі з ружжа па мішэнях, рабілі рагаткі, лукі, гралi ў футбол з вясковымі хлопцамі (бо ў іх не было мяча, яны таксама радыя былі нас бачыць і чакалі кожнае лета). Таксама мы не забывалі дапамагаць нашым старым па гаспадарцы, але гэта зусім нам не перашкаджала адпачываць. 

Увогуле гэтае лета я правёў класна і, на вялікае шкадаванне, прыйшоў час вяртацца ў горад, а гэта азначае прачынацца 6:30, слухацца старэйшых і рабіць хатнія заданні. Але што ж дзейнічаць, я з нецярпеннем чакаю наступнага лета. 

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 10 верасня 2018 г.
Як я правёў лета      Лета – гэта цудоўны час для адпачынку. Як не ў гэты час года можна адчуць усе прыгажосці вольнага часу ад той мітусні, што доўжылася на працягу 9 месяцаў.     У маёй сям’і, як і ў многіх іншых, была адна традыцыя: па надыходзе летніх канікул мяне адпраўлялі ў вёск [...]

Уці якая кiса маладзiца!!!!!садзiся Мурзiк пяць балаў!!!!!!!

мурзiк лідыруе па ўсіх параметрах!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

хто лепш напiша? слаба????

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
151
Публікацыі
1 408
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
7 сне 2015 г.

😖

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
Sava593, 10 верасня 2018 г.
Маё сачыненне ў 7 класе напісана мной . Я лічу для твайго конкурсу самае тое . усё, што ў сёмым класе выклаў у сачыненні, у далейшым так і здарылася , кватэра , машына . Дача ))))   

Адназначна пераможца! 😉

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Sava593, 10 верасня 2018 г.
Маё эсэ ў 7 класе напісана мной. Я думаю для твайго конкурсу менавіта тое. усё, што ў сёмым класе выклаў у эсэ, у далейшым так і здарылася, кватэра, машына. Дача ))))   

хгу-хгу пачытайце правілы конкурсу, пра што павінна быць эсэ! нагадваю тэму “як я правёў лета”!

ці можна прыдумаць казку – таксама ў зачет конкурсу ідзе!

па-першае, неразборлівы почырк – не разабраць, што напісана, а па-другое не па тэме…….

дзякуй за разуменне, граем далей……

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

працягваю конкурс да 1 кастрычніка так як мала ўдзельнікаў працягваю!!!!!!!!!

да 1 кастрычніка ўключна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.

Вось гэта правільна, пакуль усе зарэгістраваныя форумчане не паўдзельнічаюць і сэнсу няма разыгрываць, не прагінайся, жыццё прыцісне напішуць, і казку, і сачыненні 😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Vertup, 11 верасня 2018 г.
  Вось гэта правільна, пакуль усе зарэгістраваныя форумчане не паўдзельнічаюць і сэнсу няма разыгрываць, не прагінайся, жыццё прыцісне – напішуць і казку, і сачыненні 😎

так прыйдзе зіма і папросяць снегу)

яшчэ вырашыў за два дні да завяршэння адкрыць галасаванне за найлепшага аўтара сачынення!

цяпер форумчаны самі будуць выбіраць пераможцу!!!!!!!!!!!!!!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
alexey03, 11 верасня 2018 г.
працягваю конкурс да 1 кастрычніка так як мала ўдзельнікаў працягваю!!!!!!!!! да 1 кастрычніка ўключна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Старык ты лепшы!!!) Як казаў Антон Мартынов Кузі ў серыяле “Універ”))) 

Ахаха)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

пішыце, хлопцы, пішыце! чакаю ад вас казак або сачыненняў!!!!!!!!!!!!

500 руб на дарозе не валяюцца!!!!!!!!!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
alexey03, 13 верасня 2018 г.
пішам хлопцы, пішам! чакаю ад вас казак або апавяданняў!!!!!!!!!!!! 500 рублёў на дарозе не валяюцца!!!!!!!!!

Алексей, ты ж бачыш, што пасля тваіх паведамленняў з’яўляюцца не апавяданні са казкамі, а рофлы ў выглядзе відэа і паведамленняў. Ці адмаўляешся гэта прымаць? Умей прайграваць годна.Ну не зайшло, бывае.)Тут як у казіно, раз выйграў, а 3 разы прайграў.Ужо мала хто верыць у тваю аб’ектыўнасць.

+5
-1
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 13 верасня 2018 г.
Аляксей, ты ж бачыш , што пасля тваіх паведамленняў , з’яўляюцца не апавяданні са казкамі, а рофлы ў выглядзе відэа і паведамленняў. Ці адмаўляешся гэта прымаць? Умей годна прайграваць.Ну не зайшло , бывае.)Тут як у казіно , раз выйграў , а 3 разы прайграў.Ужо мала хто верыць у тваю аб’ектыўна [...]

не засорвай форум!!!!!!!!!!!!!не трэба тут твае думкі ўслых………

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
не засмічай форум!!!!!!!!!!!!!не да чаго тут твае думкі ўслых………

Т.е я яшчэ і засмічваю форум???Ахахаха . Гэта ў мяне тое куча бессэнсоўных тэм ствараецца ледзь не кожную хвіліну? Гэта я тое спрабую падняць тэму ўверх, ведаючы што гэта бяссэнсова? Гэта не думкі , гэта факты , яны настолькі відавочныя , што толькі ты не бачыш.Хочаш даведацца меркаванне форумчан? Ок , ставь галасавалку , Тры пазіцыі .

1) Конкурс будзе працягвацца да 1 кастрычніка.

2)Конкупс варта завяршыць сёння.

3) Варта адмяніць конкурс з‑за недахопу ўдзельнікаў.

мы з хлопцамі ацэнім.

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 13 верасня 2018 г.
Т.е я яшчэ і засоряю форум???Ахахаха . Это у меня то куча бессмысленных тем создаётся чуть ли не каждую минуту? Это я то пытаюсь поднять тему вверх, зная что это бестолку? Это не мысли , это факты , они настолько очевидные , что только ты не видишь.Хочешь узнать  мнение форумчан?  Ок , ставь г [...]

галасаванне будзе, канешне, але за выбар пераможцы! а конкурс як я і казаў раней да 1 кастрычніка! удачы ў баі…….

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.
а конкурс як я і казаў раней да 1 кастрычніка!удачы ў баі……. Нядрэнна было б удакладніць да 1 кастрычніка якога года ?
+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
121
Публікацыі
4 502
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
12 чэр 2016 г.
Vertup, 13 верасня 2018 г.
Неплоха было б удакладніць да 1 кастрычніка якога года?

😁 Ну, судзячы па шматтысячных удзельніках з шматтысячнымі казкамі, то хутчэй за ўсё да кастрычніка 2116 года))))) 

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...