Увага, увага, гаворыць Нямеччына!!!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
28 жніўня 2018 г.
ад
alexey03
|
148 Адказаў
|
4,297 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Кажу ж – копірайт тут не да месца. Пішыце самі і складайце самі, а я паслухаю і захраплю😏
калі засну – лічы пяцісотка твая ў кішэні ківі-кашалёк😉
чакаю ад вас, гаспадары, казак да 12-га ліку,калі заўтра зноў будзеце дарэмна флудзіць – конкурс прадоўжу на пяць дзён!!!!!!!!!!
Пераносі хаця б да Новага года…смелы Алешка. Гномік да цябе прыйдзе.
не злуйся, а распавядай, давай казку, а я паслухаю ўважліва😮
эх, нічога вы не разумеяце, а ж бо мы ж выраслі ўсе на казках)
серджело малайчына, расказаў казку, але слабавата) было б 3-е месца, дык я б аддаў трэцяе без пытання, а паколькі
адно месца ў конкурсе, казка павінна быць сур’ёзней!
Як я памятаю , ты пісаў , што тэрміны конкурсу такія , таму што ты хочаш каб усе паспелі паўдзельнічаць , але як ты можаш заўважыць ніхто не хоча пісаць.))) Так можа лепш скарачаць тэрміны , а не павялічваць?)))
Ды, тэма мёртвая, відавочна, тут ужо нічога, акрамя флуду, не будзе)
Ну не зайшло Аляксій, прызнай і змірся🙂
не хвалюйцеся будзе пераможца і яшчэ будзе моцная барацьба за першынство!знаю,але будзем чакаць!!!калі трэба!
хто за, каб памяняць заданне?
відаць, вельмі складана вам прыдумаць казку?😄
у агульным галасуйце, пліз)
Нічога складанага ) Даўно напісана , але лепш публікаваць у апошні дзень конкурсу , чым чакаць вынік дзве тыдні. А не піша ніхто па раней пазначаных прычынах карыстальнікаў форума.Вельмі мала хто хоча замарочвацца.
як кажуць, дожывём да панядзелка, дакладней да серады, а там убачым што, дзе і як…….
пакуль чакаю казак да 12-га ліку.
калі хочаце каб я памяняў заданне,то галасуйце да 5-га ліку гэтага месяца.калі што 5-га вырашыем.
Колькі чалавек павінна прагаласаваць за змену задання, каб ты вырашыў яго змяніць? У якім фармаце будзе праходзіць галасаванне? Напрыклад у выглядзе каментара ў гэтай тэме ці ў прыват, каб табе пісалі і лайк пад каментарыем?)))
стаўце лайкі падлічым пад гэтым каментарыем – супраць, + за. 5 верасня вырашым!
У шапку тады трэба дадаць спасылку на галасаванне, а яшчэ лепш па ахопу будзе размяшчэнне спасылкі ў чаце і ў асабістай подпісе.
у паведамленні вышэй можаце галасаваць за тыкву
зялёная паменяць
чырвоная пакінуць
паведамленне чырвонымі літарамі!
Змяняем заданне конкурсу, як бачыце – мала ўдзельнікаў і мала галасаванняў!
гэта як-то не сур’ёзна…..
Заданне конкурсу такое:
У гонар мінулага першага верасня заданне будзе ў стылі рэтра школьных гадоў!!!!!!
Трэба напісаць сачыненне “Як я правёў лета“
чыё сачыненне будзе лепшым і цікавейшым – той і выйграе!
конкурс да 12-га без змен!
пабядуць два чалавекі па 250 руб!
Паехалі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Мабыць , трэба напісаць выконваючы ўсе правілы напісання як у школе?))))
Ну гэта да Айдара – ён любіць выконваць правілы, як у школе))))
я дазваляю вам пісаць як умееце і як можаце)))))
бо галоўнае – удзел, а не перамога ў конкурсе😏
Ахах. Блін, ды ты можаш што-небудзь больш актуальнае прыдумаць?) Што ты ўсё ўпарта хочаш, каб дарослыя дзядзькі раптам сталі пісаць дзецючае блытаньне?)
Як правёў лета?
1. Наробіў справ у вёсцы: разабраў стары сарай, пераарваў участак, выкарчоўваў 5 старых яблынь-манцтваў з каранямі па 2 метры, спілавал вяз таўсцейшы за мяне ў абхопе – на дровы наколаў, на заднім месцы грэцца хопіць месяца на тры.
2. Заканаў маслятаў. Цудам адхапіў, у патрэбны момант заглянуў на грядку ў еліннік. Маліны наскардзіраваў, чарніцы, чорнай смародзіны, агрэста. Усё гэта справу акуратна закруціў па банках.
3. Кінуў курыць (дасягненне ў плюс да таго, што не бухну ўжо тры гады ўвогуле)
4. Нарэшце ходавую на машыне прывёў у парадак: ШРУС памяняў, стойкі стабілізатара, сайлентблокі і яшчэ па дробязях.
5. С’ездзіў у Архангельск на тыднёўку, шкада, на Салавкі не склалася паехаць (дружбан захварэў), але на Дзвіне класна адпачыў.
6. Перамяніў карнізы ў доме, зацёрку на кухні на падлозе абнавіў, купіў сокавыціскалку.
Кароче лета я правёў афігэнна. З карысцю і задавальненнем.
Пастаў пяцёрку, Лёха )
Пяць разаў правілы змяніў, болей да цябе веры няма, не атрымаеш маю дзівосную гісторыю, як хацеў усё лета па краіне на 👻, а ў выніку канапа і 🤩
Серы, трэба прасцей да гэтага ставіцца. Можа, ён нас і развівае. Куле, мохам пакрывацца ці што? 😁
Гэта план, засталося сачыненне напісаць )
Сачыненне – гэта лірыка, а я празавік. Галая проза – толькі сэнс жыцця, ёманарат 😁
Магчыма так. Ды я таксама крыху перагрэўся адразу. Проста пасля «прыдумай казку» на ўражаннях.) Тут хоць можна і сапраўды ў жарце напісаць, што рабіў і г.д.🙂