Увага, увага, гаворыць Нямеччына!!!

Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK | 28 жніўня 2018 г. ад | 148 Адказаў | 4,297 Праглядаў | 4 Рэакцыі
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Shifty, 31 жніўня 2018 г.
Сказка пра смелага Алёшу За акном цемнела, наступаў цёплы вясновы вечар. Сонца асцярожна апускалася за горад, ўтульна завіваючыся ў ружовыя воблакі. Хутка на небе з’явіцца месяц, крохенькімі кропелькамі заблішчаць зоркі і ўсе заснуць. Толькі Алёша будзе круціцца ў сваёй крыватцы і плакаць а [...]

Кажу ж – копірайт тут не да месца. Пішыце самі і складайце самі, а я паслухаю і захраплю😏

калі засну – лічы пяцісотка твая ў кішэні ківі-кашалёк😉

чакаю ад вас, гаспадары, казак да 12-га ліку,калі заўтра зноў будзеце дарэмна флудзіць – конкурс прадоўжу на пяць дзён!!!!!!!!!!

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
316
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
23 жні 2016 г.
alexey03, 31 жніўня 2018 г.
калі заўтра будзеце зноў у пустую флудзіць конкурс працягну на пяць дзён!!!!!!!!!!

Пераносі хаця б да Новага года…смелы Алешка. Гномік да цябе прыйдзе.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Shifty, 31 жніўня 2018 г.
Пераносі хоць да Новага года… смелы Алёшка. Гнома да цябе прыйдзе.

не злуйся, а распавядай, давай казку, а я паслухаю ўважліва😮

эх, нічога вы не разумеяце, а ж бо мы ж выраслі ўсе на казках)

серджело малайчына, расказаў казку, але слабавата) было б 3-е месца, дык я б аддаў трэцяе без пытання, а паколькі

адно месца ў конкурсе, казка павінна быць сур’ёзней!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
alexey03, 31 жніўня 2018 г.
не злісь а расказвай давай казку,а я паслухаю ўважліва😮 эх нічога вы не разумееце,а ж бо мы ж выраслі ўсе на казках) серджело малайчына расказаў казку але слабавата) было б 3 месцы,то я б даў трэцяе без пытання,а паколькі адно месца ў конкурсе,казка павінна быць больш сур’ёзная!

Як я памятаю , ты пісаў , што тэрміны конкурсу такія , таму што ты хочаш каб усе паспелі паўдзельнічаць , але як ты можаш заўважыць ніхто не хоча пісаць.))) Так можа лепш скарачаць тэрміны , а не павялічваць?)))

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.

Ды, тэма мёртвая, відавочна, тут ужо нічога, акрамя флуду, не будзе)

Ну не зайшло  Аляксій, прызнай і змірся🙂

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 1 верасня 2018 г.
Як я памятаю , ты пісаў , што тэрміны конкурсу такія , бо ты хочаш каб паспеў паўдзельнічаць кожны , але як ты можаш заўважыць ніхто не хоча пісаць.))) Так можа лепш скарачаць тэрміны , а не павялічваць?)))

seregelio, 1 верасня 2018 г.
Так, тэма мёртвая відавочна, нічога акрамя флуду тут ужо не будзе) Ну не зайшло Аляксій, прызнай і змірыся🙂

не хвалюйцеся будзе пераможца і яшчэ будзе моцная барацьба за першынство!знаю,але будзем чакаць!!!калі трэба!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
alexey03, 1 верасня 2018 г.
  не хвалюйцеся будзе пераможца і яшчэ будзе моцная барацьба за першынство! ведаю, але будзем чакаць!!! калі трэба!

хто за, каб памяняць заданне?

відаць, вельмі складана вам прыдумаць казку?😄

у агульным галасуйце, пліз)

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
alexey03, 1 верасня 2018 г.
хто за, каб змяніць заданне? відаць, вам вельмі складана прыдумаць казку?😄 у агульным галасуйце,пліз)

Нічога складанага ) Даўно напісана , але лепш публікаваць у апошні дзень конкурсу , чым чакаць вынік дзве тыдні. А не піша ніхто па раней пазначаных прычынах карыстальнікаў форума.Вельмі мала хто хоча замарочвацца.

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 2 верасня 2018 г.
Нічога складанага ) Даўно напісана, але лепш публікаваць у апошні дзень конкурсу, чым чакаць вынік две тыдні. А не піша ніхто па раней названых прычынах карыстальнікаў форуму. Вельмі мала хто хоча замарочвацца.

як кажуць, дожывём да панядзелка, дакладней да серады, а там убачым што, дзе і як…….

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
alexey03, 2 верасня 2018 г.
як кажуць дажывём да панядзелка, дакладней да серады, а там пабачым што, дзе і як……. А што да серады?) Напрыклад, ты захочаш змяніць умовы конкурсу, хутчэй за ўсё ты ўстанавіш умовы да 20 верасня і што мы будзем мець у выніку ? Тэму на 10 старонак , у якой акрамя флуда нічога няма. Тут альбо [...]
+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 2 верасня 2018 г.
А што да серады?) Напрыклад, ты захочаш змяніць умовы конкурсу, хутчэй за ўсё ты ўстанавіш умовы да 20 верасня і што мы атрымаем у выніку ? Тэму на 10 старонак , у якой апроч флуда нічога няма.Тут альбо тэрміны гэтага конкурсу скарачай да заўтрашняга дня , альбо мяняй заданне сёння .Я не мадэр [...]

пакуль чакаю казак да 12-га ліку.

калі хочаце каб я памяняў заданне,то галасуйце да 5-га ліку гэтага месяца.калі што 5-га вырашыем.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.
alexey03, 2 верасня 2018 г.
пакуль чакаю казак да 12-га числа. калі хочаце каб змяніў заданне,то галасуйце да 5-га числа гэтага месяца.калі што 5-га вырашым.

Колькі чалавек павінна прагаласаваць за змену задання, каб ты вырашыў яго змяніць? У якім фармаце будзе праходзіць галасаванне? Напрыклад у выглядзе каментара ў гэтай тэме ці ў прыват, каб табе пісалі і лайк пад каментарыем?)))

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 2 верасня 2018 г.
Колькі чалавек павінна прагаласаваць за змяненне задання, каб ты вырашыў яго змяніць? Какім чынам будзе праходзіць галасаванне? К прыкладу ў выглядзе каментара ў гэтай тэме ці ў асабістае паведамленне ты хочаш ,  каб табе пісалі і лайк пад каментарам ?)))  

стаўце лайкі падлічым пад гэтым каментарыем – супраць, + за. 5 верасня вырашым!

+2
-1
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
613
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
6 кас 2017 г.

У шапку тады трэба дадаць спасылку на галасаванне, а яшчэ лепш па ахопу будзе размяшчэнне спасылкі ў чаце і ў асабістай подпісе.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
arriva, 2 верасня 2018 г.
У шапку тады трэба дадаць спасылку на галасаванне, а яшчэ лепш па ахопу будзе размяшчэнне спасылкі ў чаце і ў асабістым подпісе.

у паведамленні вышэй можаце галасаваць за тыкву

зялёная паменяць

чырвоная пакінуць

паведамленне чырвонымі літарамі!

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

Змяняем заданне конкурсу, як бачыце – мала ўдзельнікаў і мала галасаванняў!

гэта як-то не сур’ёзна…..

Заданне конкурсу такое:

У гонар мінулага першага верасня заданне будзе ў стылі рэтра школьных гадоў!!!!!!

Трэба напісаць сачыненне “Як я правёў лета

чыё сачыненне будзе лепшым і цікавейшым – той і выйграе!

конкурс да 12-га без змен!

пабядуць два чалавекі па 250 руб!

Паехалі!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
180
Публікацыі
2 044
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
1 мая 2016 г.

Мабыць , трэба напісаць выконваючы ўсе правілы напісання як у школе?))))

+4
-1
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
hoooh, 4 верасня 2018 г.
Мабыць, трэба напісаць, выконваючы ўсе правілы пісьма, як у школе?))))

Ну гэта да Айдара – ён любіць выконваць правілы, як у школе))))

я дазваляю вам пісаць як умееце і як можаце)))))

бо галоўнае – удзел, а не перамога ў конкурсе😏

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
alexey03, 4 верасня 2018 г.
Мяняем заданне конкурсу, як бачыце, мала ўдзельнікаў і мала галасоў! гэта нейк не сур’ёзна….. Заданне конкурсу такое: У гонар мінулага першага верасня заданне будзе ў стылі рэтра школьных гадоў!!!!!! Трэба напісаць сачыненне “Як я правёў лета” чыё сачыненне будзе лепш і цікавей [...]

Ахах. Блін, ды ты можаш што-небудзь больш актуальнае прыдумаць?) Што ты ўсё ўпарта хочаш, каб дарослыя дзядзькі раптам сталі пісаць дзецючае блытаньне?)

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.

Як правёў лета?

1. Наробіў справ у вёсцы: разабраў стары сарай, пераарваў участак, выкарчоўваў 5 старых яблынь-манцтваў з каранямі па 2 метры, спілавал вяз таўсцейшы за мяне ў абхопе – на дровы наколаў, на заднім месцы грэцца хопіць месяца на тры.
2. Заканаў маслятаў. Цудам адхапіў, у патрэбны момант заглянуў на грядку ў еліннік. Маліны наскардзіраваў, чарніцы, чорнай смародзіны, агрэста. Усё гэта справу акуратна закруціў па банках.

3. Кінуў курыць (дасягненне ў плюс да таго, што не бухну ўжо тры гады ўвогуле) 
4. Нарэшце ходавую на машыне прывёў у парадак: ШРУС памяняў, стойкі стабілізатара, сайлентблокі і яшчэ па дробязях.
5. С’ездзіў у Архангельск на тыднёўку, шкада, на Салавкі не склалася паехаць (дружбан захварэў), але на Дзвіне класна адпачыў.
6. Перамяніў карнізы ў доме, зацёрку на кухні на падлозе абнавіў, купіў сокавыціскалку.

Кароче лета я правёў афігэнна. З карысцю і задавальненнем.

Пастаў пяцёрку, Лёха )

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.

Пяць разаў правілы змяніў, болей да цябе веры няма, не атрымаеш маю дзівосную гісторыю, як хацеў усё лета па краіне на 👻, а ў выніку канапа і 🤩

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
seregelio, 4 верасня 2018 г.
Ахах. Блін, ну ты можаш што-небудзь больш актуальнае прыдумаць?) Што ты ўсё ўпарта хочаш, каб дарослыя дзядзькі раптам сталі пісаць дзіцячую лухту?)

Серы, трэба прасцей да гэтага ставіцца. Можа, ён нас і развівае. Куле, мохам пакрывацца ці што? 😁

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
467
Публікацыі
2 355
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
6 сне 2017 г.
Malhablado, 4 верасня 2018 г.
Як правёў лета? 1. Въепываў у вёсцы: разбраў стары сарай, перапахаў участак, выкарчаваў 5 старых яблынь-манаў з коранямі па 2 метры, спіў вяз таўшчэй за мяне ў абхопе – на дровы накалоў, задніцу грэць месяца тры хопіць. 2. Запас масла́т. Цудам адхапіў, у патрэбны час заглянyў на грядку ў [...]

Гэта план, засталося сачыненне напісаць )

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
45
Публікацыі
1 657
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
14 кра 2017 г.
Vertup, 4 верасня 2018 г.
Гэта план, засталося сачыненне напісаць )

Сачыненне – гэта лірыка, а я празавік. Галая проза – толькі сэнс жыцця, ёманарат 😁

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Malhablado, 4 верасня 2018 г.
Серы, трэба прасцей да гэтага. Можа ён нас і развівае. Куле, мхом пакрывацца што ці? 😁  

Магчыма так. Ды я таксама крыху перагрэўся адразу. Проста пасля «прыдумай казку» на ўражаннях.) Тут хоць можна і сапраўды ў жарце напісаць, што рабіў і г.д.🙂

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...