Увага, увага, гаворыць Нямеччына!!!
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
28 жніўня 2018 г.
ад
alexey03
|
148 Адказаў
|
4,296 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ты самы галоўны смецевы фіш форума. Ні адной годнай для форумчан тэмы…адзін копіпаст з непатрэбнымі навінамі і флуд з самім сабой.
Заблуждашка
В адной маленькай, але вялікай краіне пад назвай “Лэйтест” жыў быў народ. Яго жыхары з дня ў дзень працавалі не пакладаючы рук на дабро грамадства. Сустрэчаўся, вядома, і махляры сярод іх, але ім хутка давалі пажыццёвае. Ад пільных вач шэрыфа Леніна ніщо не могла ўцячы. Але з 28 жніўня пачалі знікаць дзеці. Сцэна (апытанне пацярпелых)
-Шэрыф Ленін: Добры дзень. Вы сцвярджаеце, што ў вас знік сын, праўда?
-Мужчына(бацька)-Так, сэр, я не магу сказаць дакладна што здарылася, але ўчора мы з жонкай глядзелі тэлевізар і пачулі нейкі шум, потым калі падняліся наверх, то ўбачылі, што сына няма і на люстры была вычыркка надпіс (неразборліва) “ РАССКАЖИТЕ МНЕ СКАЗКУ”
-Жанчына(маці) звяртаецца да мужа: (Слова выдалена сістэмай) раскажы яму, што расказваў наш сын, здарма мы яму не паверылі.(плача).
–Мужчына(бацька) зварот да Леніна: Сэр, вы, мабліў нам не паверыце, і магчыма гэта ўсё здасца як поўны бред, але наш сын нам часта скардзіўся на дзядуля, што прыходзіў нібыта да яго і патрабваў расказаць яму казку. Мы спачатку яму не верылі, але наш сын знік і мы гатовыя паверыць ужо ў ўсё.
-Шэрыф Ленін: добра, я паспрабую зрабіць усё, што ў маіх сілах. Да пабачэння. (сядзе ў машыну і паехаў)
Ленін ведаў, што тут штосьці неспрыяльна і вырашыў папрасіць дапамогі ў аднаго старога дзеда, містэра Хухімэна, які якраз разбіраўся ў розных бугімэнах і іншай нечысці.
-Ленін: Прывітанне стары сябар. Ты ведаеш, чаму я тут?
–Хухімэн: Ну прывітанне, здагадваюся, ты, напэўна, сутыкнуўся з тым, што не можаш растлумачыць з пункту гледжання логікі? (усміхаецца)
–Ленін: а ты бачыш людзей наскрозь.) У мяне тут у сям’і знік 5-гадовы сын, бацькі цвердзяць, што гэта справа рук нейкага прывіда, Заблуждашка нібы( смяецца)
–Хухімэн(узрушана): стой, як ты яе назваў?
–Ленін:Заблуждашка, а што?
–Хухімэн: гэта не міф, та звер, што ты назваў, жывая! Яна зьяўляецца раз у 56 гадоў і карміцца казкамі і сачыненьнямі пра Лета. Калі ты не ведаеш ніводнай казкі, ты труп. Дзе гэта здарылася апошні раз?
-Ленін: у невялікім раёнчыку дзе жывуць у асноўным толькі немцы.Германія.
–Хухімэн: Хутчэй туды, я ёй раскажу такую казку з апавяданнем, век памятаць будзе.
Прыехаўшы на месца Хухімэн прыманіў Заблуждашку сваёй казкай і потым дабіў апавяданнем. Але як высветлілася гэтага хапіла нядосыць і прачнуўшыся на наступны дзень жыхары ўбачылі на дарозе надпіс, напісаны крывёю “ Расскажите мне сказку”.
Жыў на нашым форуме чалавек. Вялікі ці малы, цяжка сказаць. З пялёнак ён даўно-даўно вырас, а да школы яшчэ не дарос. А звалі чалавека Алёшкай.
ахаха – арыгінальна – Лёха – аддавай прыз хуху -і x2 зрабі)
і толькі задаволены Ленін даеядаў кавалак ножкі якога заблуждашкі….
менавіта таму ў ягоным раёне заўсёды было ціха і спакойна…
Анекдот для разрадкі абстаноўкі : Сустракаюцца 2 сябры – адзін другога пытае – ну што жанішся? Так – кажа) А на якую жанішся на новай або якая з прабегам ? 😁
Родзічы пайшлі ў госці да суседзяў, а малышу ўключылі казку на пласціне,
і надзелі навушнікі, каб ён заснуў.
Прыходзяць, а дзіця б’ецца галавой аб сцяну і кажа – хачу! хачу! хачу!
Яны здымаюць навушнікі, а там – Дарагі дружок, хочаш, я распавяду табе казку? Вжзіік.
Дарагі дружок, хочаш, я распавяду табе казку? Вжзіік.
Вось як ты стаў такім…
Нагадваю вам, спадарства, што конкурс яшчэ ідзе і як і раней чакаю ад вас казак, прыдуманых вамі і сачыненняў пра тое “як я правёў лета“!!!!!!!!!!!!!
ўсім поспехаў!!!!!!!!!!!нагадаю, што карыстальнікі Хух і @shifty па-за конкурсам за дрэнную паводзіны.
Як казаў Гагарын ПАЕХАЛІ!!!!!!!!!!!!
І да ўсяго хачу прапанаваць Акцыю – калі сёння хто-небудзь выйграе конкурс, то адзін сёння ж і атрымае ўсе 500 рублёў! акцыя да 20.09.2018. 23.00!!!!!!!
ўсім поспехаў і яркіх перамог!!!!!!!!!!!
пішам, хлопцы, пішам засталося чатыры дні да закрыцця конкурса!
з конкурсу нікога не выключана!!!!!!!!!!!!!!
першы пераможца 250 руб
хай і здраднік, але прыз заслужыў.
другі пераможца 250 руб
аб’яўляю: конкурс зачынены ўсім дзякуй за ўдзел і ўдачы ў жыцці!!!!!!!!!😁
кивас, вогуле не чакаў ыыы
79789086428
бабкі перавяду на наступным тыдні як з’явяцца…..
Чакаеш мамкіну пенсію-?)
закрый рот свой паганы!!!!!!
Падгарае. Значыць праўда!!!!!
не флудзь тут!не, твай чысты гон!я працую у адрозненні ад цябе!
Я не спрачаюся што ты працуеш. Твая прафесія – Флудар.
ідзі палечыся,кажуць карысна бывае!!!!!!!!!!!!
Нічога сабе фармулёўка «Здраднік». Здраднік у маім разуменні – гэта блізкі чалавек або ўдзельнік якога-небудзь дзеяння, які прыняў варожы бок, я не прымаў ні чый бок і нікага не абражаў.
Таму прэміяльныя грошы пакідай сабе. Мне вашых падачак не трэба. Больш у вашых конкурсах, Аляксей, я ўдзельнічаць не буду.
Дыялог лічу зачыненым.
было дзеянне было яшчэ как было……
когда человек словамі хаваў ты яго падтрымліваў кажучы што гэта нармальна…..
падачак няма ніякіх ты ўдзельнічаў і ты выйграў!
дыялог закрылі!!!!!!!!!!