Слота-квест ад Леніна
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 July 2018
ад
VyacheslavLenin
|
281 Адказ
|
10,206 Праглядаў
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
з мяне хопіць
х558
ні фіга сабе, хопіць вырваўся ў лідэры, разумееш))) нармальна!
Вышэй быў скрын на x800 або 900…
Леніна з юбілеем і ўсяго ўсяго ўсяго, чаго пажадае…🤪с
Спадзяюся на добрую гульню нашай зборнай сёння ўвечары. Думаю, што гэта будзе лепшы падарунак не толькі Вячаславу, але і ўсім нам! Трымаем кулакі за нашых!
Мала будзе) X180
х342, пакуль трымаем абарону на 3-м месцы))) сцуко аднаго заcранца не даставіў))
Якія 5😁 мне максімум дзве дае і ўсё😕 коратка ўсе кроплі ўжо oxistaff стырыў😜 вось максімум х62😮 усё, паехала па справах, вечарам яшчэ паспрабую ўдачу🤭
x342 мінімальная планка ўжо
і гэта ах**ць як многа, так-то хто-то х300 раз у месяц бачыць, я плэйбой гоню вельмі часта па 3-6к спінаў у дзень і х300+ макс 2-3 разы за 30-50 бонусак
Танунах пацаны. Гэта сур’ёзна не. Тут ужо давядзецца маляваць. Самі вымушаеце. Славентий мой Гиви ты ведаеш.
мяне не абгоніш усё роўна, я ўжо намаляваў на папярэдняй странічцы😁
пффффффффффффффф
ты, напэўна, не бачЫў, вось спецыяльна для цябе😁
У цябе ўсё намалявана. У мяне ўсё па-чеснаму!😎 Іш ты. Развялося мастакоў.
А як там на аўта-гру паставіць? Кручу гэты слот і тыкаю пальцам пасля кожнага спіна на спін, пакуль кропель не ўбачыў. Былі дзве бонускі крыху больш за Х20 і ўсё. Зроблена спінаў каля 1К. Маляваць выйгрыш дакладна не буду)
Унізе ёсць там укладкі опцыі-статыстыка і рэгуляр-папярэднюю змяняй на эксперт – там разберэшся; у раздзеле опцый ставь квік-спін (хуткае кручэнне) ) удачы.
Разумею, разабраўся) Ну зараз пойдзе кіно без затрымак.
Ахах. Нічосе, вы тут ужо столькі нарабілі, паходу няма сэнсу нават спрабаваць🙂
Відаць, што конкурс ужо скончыўся, на фінішы ўжо ёсць пару лідараў з вынікам да х.. і больш. 😁
хз. навошта кідаю ну гэта максімум, што змог выціснуць з гэтых кропель х292.5
Та не нясі лухту 😎
я больш за двух не бачыў, кінуў гэту справу, але так сыпала – піздэц
Эммммм. А што з якасцю раптам здарылася ? Ты ведаеш, калі якасць наўмысна пагаршаюць ? Навошта…. А я ведаю. І не трэба казкі распавядаць. Іншыя твае скрыны ў нормальнай якасці. І да. Я вельмі падазроны. І да. Я не за сябе цяпер змагаюся.
Таксама ў мяне максімальна да 20р гэта калі тры слупы, і ў аўто рэжыме і ў ручным. Зрабіў спінаў каля 2т. Як у іх такія сумы атрымліваюцца, не разумею, я ў аКуе) Некалькі разоў было па аднаму слупу і па нулях., вось апошні на два слупы 15 коп, смехота)) Так для прыколу вылажу
а вось цяпер хлопцы глядзіце, пры павелічэнні выйгрышу, як не добра, як непрыгожа ааа, за такое перманент трэба выпісваць, чысты фэйк!!!