Слота-квест ад Леніна
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 July 2018
ад
VyacheslavLenin
|
281 Адказ
|
10,206 Праглядаў
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ітак, гаспада
7 ліпеня мне спаўняецца шмат гадоў:) Юбілей карацей.
10 % свайго жыцця я прысвяціў Латесту і вам, гаспада
таму лічу Латест часткай сваёй сям’і
І ў гонар юбілею аб’яўляю слот-квест
круцім слот Immortal Romance гэта слот, з якога я пачаў свае анлайн-ігры і гуляю ў яго дагэтуль(усё чакаю 5 кропель)
Круцім па мін стаўцы 30 цэнтаў і не больш
Ваша задача злавіць кроплі і выкласці скрын максімальнага памнажэння на іх
На скрыне павінна быць відаць дата, час і выйгрыш з кроплямі
Сам слот
🔗
Прызы
1. 1000 рублёў
2. 500 рублёў
3. 500 поінтаў
мабыць не шмат. але ад душы.
Старт самаго квеста, 00:31( менавіта ў гэты час я нарадзіўся) заканчэнне 23:59 7-га ліпеня
Выплаты на ківі.
Удзельнічаць могуць усе зарэгістраваныя і з аварай. рэгістраваныя да 6-га числа
пажадана кіпец яшчэ дадам
Дзякуй Славенцій,чакаемс 7-га,з надыходзячым)
Нечаканчык пад’ехаў) рана яшчэ віншаваць) пакачаем, папаверцім лоханочку, камп’ютарную шалайлу з задавальненнем)
З Наступаючым !!!!!
няма відаць дзе круціў калі круціў 😁
Картінка проста з сеткі(( такое куй калі звычайна залавіш, паходу фэйк або абманка))) я прынамсі не бачыў такое.
Можна нават не парцца пацаны. Буду маляваць 😎 Славік ведае,крыху ўмею 😁
фламастарам?
Калі ў пляменьніцы ўдасца адабраць то ДА ! ІМІ ! 😎
З надыходзячым Новым годам! 😁
Шыкарная фрыха, у шыкоўным слоце, Ленін, з надыходзячым старпёрчык😁
Бачыў. Там адразу выскоквае надпіс “Вы атрымліваеце вымпел ад мікры з надпісам “Я лепшы” + ордэн і помнік вам у двары дома ўзвядзем” і музыка пры гэтым бравурная гучыць 😉
Попраўлю. Так. Музыка гучыць. Але не бравурная, а траурная. Бо ўсё !!! Мэта дасягнута. Ну няма камбінацыі лепшай. Усё !!! Піста !! Навошта далей жыць ??? 😁
З надыходзячым!
Нармальны конкурс і слот круты, ужо легенда. Адна толькі рэч бянтэжыць: будзеш сядзець круціць яго да адурэння, а хто-небудзь хітравы.банны жабрак знайдзецца і з-за гэтага косара падмалюе лічбы.
ну на малюнкі скрыншоты правяраюцца праграмай
Дарэчы, так. Усіх папярэджваю. не рабіце скрыншоты будуць правярацца спецпраграмай
Гэта ўсё глупствы і ерунда ў карысць школьнікаў-троечнікаў)
Так я ж таксама буду маляваць спецпраграмай якая абыходзіць усе праверкі спецпраграмы для праверак 😎😁
не кажы
не лухта, есть оч. хорошая тема “ACDSee”, вось з дапамогай яе можна вызначыць любыя маніпуляцыі з файлам, калі былі змены, то прога пакажа, якой прогай праводзіліся дадатковыя маніпуляцыі, так што вождзь мае рацыю😁
Та Вождзь жа справу кажа. Але справа ў тым што ён Ворд ад Эксэля адрозніць не можа 😁 А ты пра высокія матэрыі тут. 😁
Да лана Вам б…. маляваць не маляваць. Махляраваць у квесте ад Вождзя, ды яшчэ ў гонар яго юбілею, не проста падласць, а кашчунства!
😁😁😁
што такое Эксель?
Славентий я спадзяюся ты разумееш,што я жартую 😁