Слота-квест ад Леніна
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 July 2018
ад
VyacheslavLenin
|
281 Адказ
|
10,205 Праглядаў
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
трэба не бонускі, трэба кроплі)
яны ўвогуле раз у год падаюць))) жартаю але не часта ў мяне) будзем лавіць тады іх)))
Дзе іх узяць, гэтыя капелькі, калі не выдаюць?, давай я сапраўды намалюю з твайго дазволу і тваю падгон падзелім з табой :). Кароче жарты жарты, але табе яшчэ раз ад душы, мой найлепшыя віншаванні, спс табе за турык, я пайшоў у магаз за водкай за добрага чалавека выпіць, хутка ў мяне днюха і таксама падымеш за мяне тост. Усяго найлепшага па жыцці табе, дружышча.
Прашу пардону 😁 У мяне чамусьці з табой асацыяцыя ўзнікла, хаця гэта amitrof выложыў 😁 Нічога проста так не бывае. Гэта вешчы глюк !!! Значыць у выніку занесеш))
Ты глядзі да вечара не напіся заране, сёння яшчэ футбол будзе вялікі матч Расія-Харватыя ў 21.00 MSK – трэба будзе падтрымаць хлопцаў у 1/4 фіналу ЧС 2018 па футболе.😁
Ок, сябра, ужо 0.5 аформіў, не хапіла. Дарэчы я ў замяшанні, на каго ставіць, харваты ж таксама моцная каманда, але я як патрыёт пастаўлю на РФ, няхай нават прайграю пад градусам – не так абідна будзе 🙂.
Дзякуй за віншаванні! На Расію ўжо паставіў)
Хз, верняк паходу такі сёння кеф 2.5 на Рашку) будзем трымаць кулачкі! верым у каманду што аформіць ПРОХОД далей.
што-то мал кэф вось бк леон дае
Проста жэсць😁 Паставіла на аўтамат, 500 спінаў😜 ХЗ колькі разоў выпадалі бонусы, нават рэтрыгеры не раз даваў… А вось з кроплямі нешта відавочна не алё😕Макс. х36😮
х877,5 😌
Гэта быў каэфік ад riobet скупердзі нават зараз фрыспіны сталі на дэп толькі даваць(( жмюцца гады)))
х234 😁
вы тупіце, хлопцы, кеф нармальны, бо ў осево ўказана ў картінцы проста перамога ў асноўны час, а ў каспера праход, то-бок з аўэртаймам і серыяй пенальці
так то так у мяне больш верная стаўка) таму што можа быць і нічыйка спакойна ў матчы, стадыя высокая, ужо могуць упірацца.
Па тэорыі значыць яшчэ можна поймаць калі сімвалы лепш супадуць,а не 9-кі.
ну ясна, хрэн))
Дзядзя, ну з днём нараджэння цябе што ль) 😁😝
Шчасця, дабрабыту, кахання, больш грошай, і самае галоўнае – моцнай сям’і і моцнага здароўя! ☺🥰🥰
а ўвогуле мне такое часта ў сне выпадае😁😁😁
дзякуй вялікі)))
Хлопцы, ну што, сёння будзе 5 кропель ці як?)))
За тваё здароўе не грэх прыгубіць, я вечарам буду за футболам) а ты пра слот))) ну не ведаю не ведаю))) паглядзім, хто будзе шчасліўчыкам!😁😁
у мяне 5 кропель , …………з носа, адкруціў ужо овер 20к спінаў заснуў і носам аб стол жмякнуўся 😁
Славік, з днюхай цябе і ўсіх даброт і галоўнае пастаянных і вялікіх перамог ва ўсім!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
у мяне ўжо 7, ты ж бачыў😁