Слота-квест ад Леніна
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 July 2018
ад
VyacheslavLenin
|
281 Адказ
|
10,205 Праглядаў
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Намаляваны скрыншот 100% !!! Ты яшчэ паглядзі на ўзровень і стаўку….
да пздц, ахуеўшы пасажыр…
Опа, опа намечаецца весялле. Ну што ж месье так не акуратна) Шчас яшчэ Ленін прыйдзе са СВАЕЮ мега праграмай а-ля Шэрлак😁
Дарэчы Оксі ! К табе прэтэнзій няма АБСАЛЮТНА !!! 😁
Калі цяпер жулікі адсеюцца, то я чур у справе, у мяне заваляўся скрын з 94 рублямі, арыгінал🙂
Ну я круціў трохі з раніцы. А то кіда́ла там шота 40 рублёў. Скрыншот адзін з першых там. Далей проста не стаў. Чыста з павагі да Славенція пакруціў 🙂
Яшчэ варта звярнуць увагу і на вагу гэтых малюнкаў. Першай і апошняй напрыклад. Не здзіўляйцеся, што яна пры горшай якасці,важыць у некалькі разоў больш 😁
Псітец. Для людзей рэпутацыя нічога не значыць. Касар спраў. Да яшчэ і каго ашукаць ? Славу нашага ? Увогуле абнаглелі.
Не, я пару гадзін пакруціў. Вось гэта накруціў, заходжу, тут ужо 160-200, думаю Ну навошта ж так, салодзенькі, і выкладваць позарыцца…🙂 А тут гляджу разоблачэнні, інтрыгі панесліся.
Ну або дашце мне хоць паахвочвальны прыз😁😕🙃
Ну калі б гэта праводзіла якое-небудзь казіно, то так. Ты цалкам мог бы разлічваць. А тут жа Славенцій праводзіць. Окстись 😁 Ітак яму велізарнае дзякуй за конкурс.
Да гэта ад неўмення. Упэўнены зроблю так, што хоць падкопаешся. Я ж і казаў што конкурс сумнеўны. А вы пра нейкія праграмы… Трэба дапрацоўваць умовы.
Што, я ж жартую, не дарма ж смайлікаў налепіў… Ты што?) Прачніся і пой)
Думаю, што таксама справлюся…. Але навошта ? А ўмовы дапрацаваць лёгка. Відэа пісаць …. Так складана. Але магчыма..
Я так-то таксама ў жарт 😁
Гэта занадта складана. Думаю, можна нешта прасцей прыдумаць…
ну ён новарэг, так што думаю на рэпутацыю яму пасpaць, кстати в следующий раз надо одним из условий сделать,чтобы скриншоты сохранять в формате PNG , так картинка чётче получается, а то глянул свои скрины тоже при увеличении всё мыльное, но к слову я с рабочего компа катал, тут Windows XP ещё стоит, но один хрен, лучше сохранять файлы в PNG, тогда вопросов точно не возникнет!!!
Ну ўсё роўна не панацэя. Бярэш тупа: калі з гэтага ж скрыншота знаходзіш, напрыклад, патрэбную цыфру, капіпастыш куды трэба – і ўсё. І пры павелічэнні не прыкапаешся.
вось у Домініона скрын быў у PNG – паглядзі, наколькі малюнак цішчэ!
канкрэтна тут палёва ў тым, што лічба 40 большая за 280, г. зн. 280 былі склонаваныя з іншага скрыншота і вельмі няакуратна ўстаўленыя і не выраўненыя па памеры шрыфта!
Ну і мастакі з’явіліся)) адразу і не зразумець – намаляваны скрын ці не)))) майстры на ўсе рукі, бачу, намаляваліся, аднак😁😁
😁😁😁 давай давай далей, жгі😁😁😁
ну ты ж сапраўды знатна, канешне, папрацаваў над скрыншотам, уклаў усю душу, толькі праляпнуўся, што аж пердак гарэ, ну сам вінаваты, xеровы з цябе мастак выйшаў🙂
Сам дрочыў скрыпт 20 гадзін запар і адразу пішаце, што вакол нішчабрады і сядзяць на форуме днямі за пяць. Няпрыгожа якось…
ну як правіла менавіта бяднякі так і пішуць, з пасажырам усё зразумела, мне так то таксама на гэтыя прызы напляваць, проста хачу, каб усё па-чеснаму было, а калі такія персанажы пачынаюць фэйкамі займацца і мазгом пры гэтым пукаць, ну я гэтага не прымаю!
Неа, вось менавіта па пазіцыі якую ты выказаў – менавіта дрочыў. А трэба было часу не марна губляць і ісці на завод.
спс, прасвяціў🙂🙃🙂