Слота-квест ад Леніна
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 July 2018
ад
VyacheslavLenin
|
281 Адказ
|
10,206 Праглядаў
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
http://foto.hz.by/show-image.php?id=5ac63d6b0117e71ba9c28adc22e43a22
гэта што?
вірус сто пудоў,эбола)
чорт ведае, што там было
плачу і крычу
намбур віно
наркаманФы
Слава, ты наш дынозаўр 🙂, біджо так трымай. Віншую з Днём нараджэння! Жадаю табе выдатнага настрою, вялікага шчасця, бясконцай любові, дабрабыту ў сям’і, кар’ернага росту, добрых сяброў і, канечне, здароўя табе і ўсім, хто табе дарагі. Няхай мары ніколі цябе не пакідаюць і ажыццяўляюцца. І, натуральна, жадаю мільённага заносу ў казіно і, вядома ж, паспяховага атрымання выйгрышу. Алаверды табе, мой дружа.
Mr. kerob х250+ поймаў. Віншую!
Атрымліваецца, мой скрын проста для статыстыкі. Такія слаба моросячыя месячныя 😁
Ну прызавых месцаў жа 3)
З днюхай і юбілеем, друг
нагу мне ў руку, 6к спінаў 3 разы каплі мах х31 😁
Lasciate ogni speranza, voi ch’entrate» – «Пакінь надзею, хто ў гэты квест уваходзіць».
хахаха
чакаем скрыншот ад спартака пад канец дня з 10-ю кроплямі😁
Праз ДЗВЕ хвіліны пасля таго, як пачаў
першае, што ўдалося злавіць за 10к спінаў х-162
АмАнИннИкА з днюхай!
Слава, мае віншаванні і няхай у цябе ўсё будзе па красоце😃
Вячаслаў, віншую З Днём Народзінаў!!! Жадаю Здароўя, Кахання і Поспеху!!!
Ps: перацягні ўжо якую-небудзь у ЗАГС☺
Трохі не хапіла да першага месца.
Я галоўнае так сплю, а нехта там за мяне каплі лавіць😁 то ж не я скрын вышэй выклаў
x48
Дзякуй)) Я ж цябе ўсё чакаю-чакаю, а ты не ідзеш, не ідзеш)))
З Днём нараджэння! Усяго найлепшага, здароўя і ўдачы )
Для антырэйтынгу вось такі скрын з кропляй ))
Тут дзядзька Спартак пас, таму што ад Славы ў мой бок нават натяку на дрэннае не было. А калі ты пра той раз, то там былі падставы і падазрэнні, што некаторыя таксама малявалі. Ніхто не правяраў іншых, ды і ўвогуле ў дэма-режыме ў слотах ніяк не праверыш лагі. І прадстаўнік казіно Победа не стаў замарочвацца, хоць можна было дасканала ўсе скрыншоты праверыць і там многія б хубалделі. Ну што ж цяпер, папаўся я сваёй неўважлівасцю і нявопытнасцю, атрымліваецца я гніда. Сумленне і прабачэнні я прынёс вам усім тым, каго не варта было абменьваць, а тое, што я казіно хацеў нагрэць, якое ўлаштоўвала турніры на фанціках – зусім не шкадую, шчыра. Усяго табе добрага і смейся над мной, раз гэта табе прыносіць задавальненне, поспехаў.
Кручу-верчу слотік ужо гадзінку, ніводнай пакуль нармальнай бонускі не выпала, слот дыспавы як па мне( ну яшчэ час ёсць, паборымся)