Слота-квест ад Леніна
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 July 2018
ад
VyacheslavLenin
|
281 Адказ
|
10,208 Праглядаў
|
18 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Смела мяркую, што гэта будзе Romantal Immonce 😁
я думаю хутчэй Rantalom Cenoimm😁
але выйгрыш хоць на рэальныя грошы быў?)
Ніхрэнa ты гэтым не дакажаш зменамі і рознымі праграмамі. Бясспрэчна ёсць куча метадаў, як схаваць і як раскрыць падман. Але дакладна не ў тых гаврыкаў, што сядзяць у сб казіно. Калі ўсё зрабіць па розуму, то максімум, што яны змогуць сказаць – гэта тое, што ты яе, скажам, абрэзаў у Пэйнце. І што гэта даказвае? А нічога гэта не даказвае. Гэта даказвае тое, што ты скрыншот або што там у цябе будзе абрэзана ў Пэйнце. 😁
З вышэйпададзенага разумею, што будзеш мухляваць 😁 Таму што вельмі ў гэтым пытанні прасунуты.
Вождзь, Юбілей, канечне, твой, але я б гэтага мошэнніка загадзя з конкурсу выключыў 😉
Ты дарэмна так . І нічога я не прасунуты. Цікавіўся яксьці пару разоў. У махлярстве мяне ніколі не заўважалі !!! Так што …
Пагаджаюся, дарма. Не быў спалены)) Хаця….. хто ж на цябе падумае? Але ж занадта маляўніча ты тут апісваеш, як можна ўсіх надуць. З упэўненасцю, што ўвогуле ніхто нічога не дакажа. Прычым пераканаўча! Мабыць таму і не быў заўважаны? Вельмі падазрона 😮
🤣
Калі б хацеў ап**аць, то рабіў бы выгляд ду***а. У нас жа ёсць адзін жывы прыклад на сайце. Вельмі стары наш карыстальнік. Менавіта так сябе і вёў. Хоць здаецца, асаблівага намагання не спатрэбілася прытварацьца. А можа і ўвогуле не прытвараўся 😁 Пакуль яму не прыпісалі.
Трэнер, ты па-за падазрэннямі. Усе на цябе раўняюцца! 🙂 У любым выпадку я на 100%)) А вось гэтага персанажа, няхай часам і справу кажа,
+яшчэ парочку, да ночы не ўзгадвай, ну яго на х…. Фу-фу-фу, згінь, сіла нячыстая)))
УВАГА!УВАГА ТРЫВОГА!!!
Заданне змяняць не буду, спадзяюся ўсе сумленныя і ўсе будуць гуляць сумленна
калі старт?)
у 00:31
з днюхай ленін зараз я 4 штормы злавлю)))
ой блін забыў што ў мяне +1 з Масквой
Віншую з Юбілеем!!! Ура Вождзю народаў!
Шчасця табе, Славенцій, незвычайнага!
😁
P.S. Уся морока ў тым, што ў гэтым слоце, пасля wild storm, барабаны не тармозяцца. Гэта калі хто не ў курсе. І давядзецца ў яго пастаянна пялiцца.
ну па просьбах трудзяшчых я магу пакінуць іммортал
падтрымліваеце?
УВАГА! УВАГА АЛЯРМ!!!
Заданне мяняць не буду, спадзяюся, усе сумленныя і ўсе будуць гуляць сумленна
Толькі іммортал, толькі па-чеснаму😏 па Маскве віншую цябе з Днюшай!!!!!!!!!Ура таварышы))))))))))
Ітак слотаквест аб’яўляю адкрытым!!!!!!!!!!!!!!!!!!
З днюхой, юбіляр!!! ты спасылку кінь, што круціць і пытанні знікнуць)
Дзякуй! Вось
🔗
Віншую! Усяго найлепшага.![]()
—————————————————————————————————–
ps. Дарэчы, толькі прачытаў, што на каплях абавязкова трэба заносіць. Здарма…. Мне здаецца, сумна і тупа круціць каплі і чакаць. А што, калі бонус нармальна выпадзе. Ну гаспадар – гаспадар, канечне….
на бонус квест быў)
цяпер кроплі – на тое ён і квест) каб нешта знайсці)
прыйдзецца мне кінуць бред