Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,822 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lcbunlucky я цябе пачуў, камерцыя і раней была па-любому, яна ў свеце “вітае”. Проста гэта не заўважалася так глабальна на Latest, тут было “спакойна”. У мяне няма вялікіх прэтэнзій да Latest. То, што я напісаў, так сказаць сваю частку маёй невялікай часткі жыцця – гэта праўда. Гэта трэба як-небудзь вырашаць.
@lcbunlucky, ну зразумела, крык душы…
Я сама рэдка тут размаўляю, але падчытваю. І магу судзіць пра Латест, а менавіта пра раздзел скаргаў, што сапраўды ён ператварыўся ў ….. А хто яго ператварыў? Правільна, самі форумчане.
З ста скаргаў толькі адна заслугоўвае ўвагі. Астатнія альбо ад саміх гульцоў адразу косяць з мультыамі, аб’юзамі, не чытаюць правілы, хочуць вывод на карту імгненна ці яшчэ што, і думаюць, а пайду-ка накалячу скаргу, авось праскочыць.
Тобто зас@раюць форум скаргамі, накідваюць працы і адміністратарам, і мэнэджэрам казіно, а рэальныя скаргі губляюцца ў гэтым спісе і чакаюць сваёй чаргі.
Адміны павінны адразу ўвесці дрэскод на скаргі. Але яны робяць рух, яны робяць актыў. І атрымліваецца, як атрымліваецца.
Прабачце за такое багатае выказванне😂
@lcbunlucky логіка цалкам звычайная, на жаль.
Не хачу абараняць фугу (і ўсю сетку роялаў з іх правіламі ўкупе з “партнёрамі”), але канкрэтна ў гэтай моманце гісторыя вядомая, што папросяць дэпазіт роўны балансу… Гэта дурніца ў іх даўно працуе, менавіта таму рэкамендуюць рабіць мінімальны дэп перад тым як гэты злаполучны косар бонусны мыць… Хаця нават гэта не панацэя.
Што да вырашэння скаргаў. Хм, канкрэтна на фугу скаргаў пакуль мала, ды і складаных там няма, уключаючы вашу. Там казіно ў любым выпадку застанецца правым, бо ніякіх правіл з іх боку не парушана.
У любым выпадку спадзяюся, што яны праявяць лаяльнасць і вырашыцца ў вашу карысць.
І зноў пра скаргі. Тут трохі абураюся вашым абурэннем, так бы мовіць… Бяром роялаў – яны хоць удзельнічаюць у вырашэнні. Я ўжо маўчу пра тое, што каманда латеста іншы раз можа дабрацца да самых згубных праектаў і нешта вырашыць.
Ды і ўвогуле, хто яшчэ рускамоўным гульцам дапаможа, апроч латеста… Так ніхто, далей толькі ў замежныя скардзіцца, але там усё яшчэ складаней.
“10 гадоў форуму аддаў” – гэта вельмі гучна сказана. Я не ведаю, што трэба зрабіць, каб я так мог сказаць, напрыклад. Бо проста 10 чытаць форум – ну гэта не “аддаў”, а хутчэй “узяў”.
А выбухаць у момант, калі “ВАША” скарга не вырашылася, а ўсе навокал сталі прадажныя і ўвогуле нелюдзі. Пры тым раней іншыя несупадзенні вас не тычыліся, і ўсё было нармальна. Гэта дзіўна, мне здаецца.
Прашу прабачэння, ні ў якім разе не хацеў грубіць або сыпнуць іроніяй, але вочы вельмі ліпнуць.
@lcbunlucky Адкажу вам адразу на ўсе вашы паведамленні ў гэтай ветцы.
Пачнём з вашай канкрэтнай скаргі.
У гэтай сетцы казіно вы далёка не першы і не апошні з такімі патрабаваннямі да іх. Рады гульцоў ужо неаднаразова звярталіся да ліцэнзіяту, пачынаючы яшчэ з Антыллефона. І вы, напэўна, здзівіцеся, але ліцэнзіят дакладна адзначыў, што аператар (трымальнік ліцэнзіі) мае права рабіць такія патрабаванні да гульцоў. Больш за тое, не навешваючы на сябе якіх-небудзь медалёў, неверагодных намаганняў каштавала дамагчыся таго, каб у правілы ўключылі хаця б СПІС казіно сеткі. Але вы чамусьці абвінавачваеце наш сайт і мяне канкрэтна ў бяздзейнасці.
Далей адказваю на іншыя вашы заўвагі/прытэнзіі. Блакіраваць вас ніхто не збіраецца. Больш за тое – усе вашы каментары былі прапушчаныя.
Ці не знаходзіце дысонансу ў тым, што вас не баняць за нейкую вашу меркаванне тут (уключаючы пра працу нашага праекта)? На пляцоўцы, дзе, як вы кажаце, усё стала камэрцыялізавана, толькі за гэта ўжо даўно быў бы бан.
Вы пішаце пра 5-7 гадоў таму, калі ў месяц прыходзіла і закрывалася 50-100 скарг. Для параўнання: аб’ём штомесячна закрываемых і часта вырашаных скарг цяпер дасягае 900. Пры ўсім гэтым я, як займаўся КОЖНАЙ скаргай гульца, так і займаюся. Ніякага стаўлення да гульцоў, дзе чалавек мае рацыю, не змянілася. Часта нават там, дзе гулец быў не зусім правы або ліцэнзіят не лічыць дзеянні праекта парушэннем, скаргі выцягваюцца на карысць гульца альбо гулец атрымлівае кампенсацыю (і так, як ні дзіўна, гэта займае час).
Для прыкладу з зусім нядаўняй скаргі. Можаце пацікавіцца ў гульца ў ПП, як ёй адказалі на еўрапейскіх (і не толькі) пляцоўках па дадзеным кейсе
Ці не знаходзіце дзіўным тое, што праект, які, па вашых словах, камэрцыялізаваўся, працягвае прымаць скаргі, дамагвацца рашэння часта нават для тых, хто ў раздзеле скаргаў адверта проста злоўжывае? Не адмаўляе ў дапамозе і не прыбірае раздзел скаргаў, тады як гэта было б зрабіць даўно прасцей і працаваць, як іншыя, чыста на прыбытак. Вы не сутыкаліся і блізка не ведаеце, якія спрэчкі ідуць штодзень па скаргах гульцоў з адміністрацыямі таго ці іншага казіно (дзе гэта неабходна) і якія намаганні прыкладаюцца для вырашэння той ці іншай скаргі.
Пры тым, як адзначыў карыстальнік вышэй, гульцам проста лянь або няма часу зайсці і мінімальна прачытаць нават якія-небудзь правілы праекта (і так, я цяпер не здымаю адказнасці і з самога казіно за якасць працы са сваімі гульцамі, але гэта ўжо асобная тэма). Пазадаць пытанні тэхнічнай падтрымцы або проста выбраць той праект, які ім падыходзіць пад іх запыты. Заўсёды прасцей прыйсці, напісаць скаргу, запатрабаваць яе як мага хутчэйшага вырашэння, а потым яшчэ “напіхваць” за вушамі пра доўгае вырашэнне, нявырашэнне ці адхіленне скаргі ў ПП, у скарзе або тэме.
Спадзяюся, я адказаў на ўсе вашы пытанні.
З павагай,
Вось вы смешна пішаце пра фугу… Гэта казіно як і ўсе астатнія, якія адносяцца да royal partners – продажныя і іхняя дзейнасць залежыць ад пэўных зазывалаў на новую рэгістрацыю… Гэта гаворка пра гучных стримераў з пастаяннымі праблемамі і трэшавымі дзеяннямі… Той жа нядалёкі Mellstroy, зараз кайфуе дзе-небудзь за мяжой, і таксама працягвае ў сваім тг-канале свае ў двукоссях бознааткульныя сумы выкладваць… На мільёны долараў… Нават не дзіўна, што ён гуляе на балансе казіно і жыве на фіксе штомесячным і адсотку ад рэгістрацый….
@lcbunlucky.Так многа ёсць форумаў) што там не сядзіш? Ці калі кагосьці нешта не задавальняе навошта тут сядзець? Які ёсць форум, які так дапамагае гульцам? Увім форумам па х на нас, а тут рэальна дапамагаюць гульцам. Кажаш пра бізнес) гэты форум нават не засяроджаны на тым, каб праз яго праходзілі рэгістрацыі) хаця калі б я быў на месцы адміністрацыі, толькі казаў бы: будзеце зарэгістраваны ад нас – тады і будзеце ўдзельнічаць у розыгрышы. Калі камусьці не падабаецца – проста не заходзьце сюды. Гэты форум рэальна дапамагае гульцам, а ўсім астатнім па х. Той жа Афгаблер яму ўсё роўна на ўсе скаргі, і толькі рэкламаваць умеет казіно, каб праз яго рэгістравацца. А гэтаму форуму жадаю росквіту, і адміністрацыі цярпення )
@lcbunlucky
Вось ты цікава сказаў. “Шкада, 10 гадоў форуму аддаў”. А што ты даў, аддаў, ахвяраваў? Што канкрэтна ты прынёс форуму за 10 гадоў?
@misha55 на працягу столькіх гадоў на форуме знаходзіцца) Верагодна нічога) Бульбу не садзіў, а потым не выкапаў) Прыкладна тое ж самае) Калі сядзіш на форуме, павінен быць вынік ад прысутнасці, нейкая карысць! Вялікая частка прысутнічае і тупа набівае поінты для куплі ў краме халявы…. Я ў асноўным, калі заходжу на праект, проста чытаю і бяздзейнічаю 😁 Будзе нагода адказаць, адкажу 👌
@bugulma83
Так, гэта зразумела і так многія тут сядзяць, у тым ліку і я. Заходзіў, пачытаў, дзе цікава – адказаў і пайшоў далей.
Але мы не робім такіх гучных заяў, што мы нібы аддалі форуму па 5-10 год, пры гэтым нічога глабальнага не прынеслі.
Мяне проста цікавіць, што чалавек аддаў форуму за 10 год са 100 паведамленняў (10 у год). З якіх ён толькі па фугу з улікам скаргі штук 15 напісаў. Атрымаецца выканаў норму за 26 год)
@misha55 не траць свае нервы і час, тут ,прасцей кажучы бяссэнсоўна талдычыць і ўбіць у галаву… Калі няма мазгоў, значыць няма сэнсу тлумачыць, што і як… Дрэва….
@misha55 10 гадоў старонку абнаўляў. Жарт ці што
Кайфую ад розыгрышаў на латэсце, выйграюць або тыя, у каго 0 публікацый, або новарэгі, без году тыдня па некалькі разоў. Зашыбiсь рандом, пачкамі рэгай акаўнты, націскай удзельнічаць, нават нічога пісаць не трэба))
@vrodezdes вось чаму я там і не ўдзельнічаю ))) марнатраўства нервоў адно )
@loud я ніколі не ўдзельнічаў у гэтым разыгрышы. як у ім удзельнічаць?
@godweles888 купляеш білет у актыўных разыгрышах і ўсё)
@loud
Удзельнічаю толькі ў пары казіно, якія ведаю або ў якіх гуляю))
@godweles888
Іх публікуюць на афіцыйным канале або тут, у разыгрышах, можа табе пашанцуе))
@vrodezdes поспехаў ) я кінуў гэтую справу даўно ))))
@loud
Але рашэнне правільнае, калі вось такія выйграюць і ўсё нармальна, дык і сэнсу ўдзельнічаць няма)
@vrodezdes вось і я пра тое ж )) лепш увогуле не ўдзельнічаць і не чытаць, што ды як там )
@loud
Глядзеў тых, хто ў штомесячных конкурсах выйграваў, 7-10 публікацый, проста заходзяць, націскаюць “удзельнічаць” і ўсё))
@vrodezdes чыста акаўнты для ўдзелу ў гэтых разыгрышах ) адмінаў прасілі зрабіць для актыва але ім пафіг ))) ім новыя рэгістрацыі патрэбныя
@loud правільна, я таксама. Сэнсу няма – выйграюць адны і тыя ж😑
@loud
Гэта я ўжо зразумеў, усе звароты мы правяраем перад выдачай, бачу бонус актываваны, хто там што правярае….))
@vrodezdes так я таксама заўважаў, што выпадалі карыстальнікі, у якіх увогуле няма ніводнага паведамлення, гэта поўны бред
@vrodezdes
Добры дзень!
Раней ужо давалі адказ па гэтым пытанні.
Разыгрышы праводзяцца для ўсіх карыстальнікаў сайта, якія адпавядаюць пазначаным патрабаванням. Усе пераможныя акаўнты дадаткова праходзяць праверку на дублікі, магчымы аб’юз разыгрышаў, выкананне правілаў канкрэтнага разыгрышу і іншыя крытэрыі. Калі праверка не пройдзеная, у выдачы прыза будзе адмовлена.
Актыўнасць профілю ў патрабаванні не ўваходзіць, таму ўдзельнічаць могуць карыстальнікі з рангам 1+.