Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,821 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
эммм.. так там і ўдакладняць нічога не трэба. Я ж адмін-панэль пастаянна правяраю ў гэтай частцы і скрын вышэй скінуў з тым, што па Вашаму акаўнту куплялася да бягучага моманту….
адважуся запярэчыць я вас не ашукваю, не ведаю што і якія панэлі ў вас але вось доказ
адважуся запярэчыць я вас не ашукваю, не ведаю што і якія панэлі ў вас але вось доказ
я вас зразумеў – без праблем. Раз быў мэйл значыць быў. Зараз верну поинты.
было было 100 працэнтаў я яго разы 3 да Лялі адпраўляў за пойнтамі
Карыстальніка месяца ўжо як другі месяц выбіраем😁 і ўсё ніяк не выбіраем😏
P.S.: Я не прэтэндую, ужо была😜
Так, што выбірае адміністрацыя ці самі карыстальнікі? І якія бонусы даюцца за гэту прэмію?
пакуль без карыстальніка месяца. Гэта да абнаўлення аглядальніка.
Шкада, канечне! Я на форуме ўжо больш за два гады і пастаянны яго наведвальнік. Ад адміністрацыі нават ні кропелькі паведамлення на Дзень Нараджэння не атрымаў. Толькі ад таварыша Леніна пачуў у свой адрас віншаванні. Нават казіно тэлефанавалі і віншавалі, а тут спадзяваўся што ў ЛС атрымаю проста якія-небудзь прыемныя словы, але ўвы!
Слухай, чаго ты пастаянна нагнятаеш увогуле?!….
Карыстальнік месяца ўжо як з паўгода выдаецца, прызы налічваюцца. Усім актыўным карыстальнікам на дзень нараджэння адпраўляецца віншаванне і невялікі грашовы падарунак.
Чаму ты заўсёды пачынаеш кіпіш на роўным месцы?…///
натура такая, Іван. ты яму не ўцяміш…. ён усіх выводзіць сваім кіпішняком. А яшчэ троліць і правакауе, вечная абідзёнка
я табе ўжо асабіста прыкладна 5 хвілін таму ў асабісты набіраў паведамленне з папярэджаннем пра пастаянныя срачі з усімі падрад. Я табе сам ні разу нічога не прыпісваў толькі таму, што ведаю, што ў кожнага ўсякое бывае. Але ты нават на прэмадарацыі і баны не рэагуеш… ды яшчэ ўхіляешся бурчаць, што цябе, маўляў, несправядліва дзе-небудзь і чымсьці шчэмяць.
Давайка спакойся нарэшце ўжо!//
Да што тут да падарункаў, Іван? Я наогул не кіпішую! Проста выказаў сваё меркаванне, што як мінімум было б прыемна атрымаць менавіта ў ДР словы віншавання.
Ці я нешта не так сказаў?
так, гэта вельмі сумна. ігнар – гэта горш за ўсё, канешне…
Зрабіце, калі ласка, дадатак на тэлефон, не вельмі зручна праз браўзэр
@dikii1 навошта ты так задраў планку?! Спачатку трэба дасягнуць дасканаласці апошняга абнаўлення. А ўжо потым, магчыма, разгледзяць тваю прапанову. Як кажуць- не ўсё адразу.
@sinaloa чаму завысіў, прыкладанне ж класна будзе))
@dikii1 Мяне сайт, дапусцім, задавальняе, але магчыма ты маеш рацыю ў гэтым. Але зверху прачытай паведамленне і падумай пра яго)
Вось штодзённа ідуць розыгрышы.Учора быў у Beef. Анонс – банэр на галоўнай старонцы. Націскаем – нічога. Дзе глядзець вынікі ўчорашняга? Я з досведам на сайце, сяджу туплю палову гадзіны.
Каб знайсці вынікі – трэба трапіць на старонку РОЗЫГРЫШЫ, трапляю і… дзе ж гэты ўчорашні BEEF? Х.з..
Уверсе няма, дробным шрыфтам учытаемся ў банэры розыгрышаў – не гэты, не гэты. Круцім уніз. Не гэты, круцім уніз. Не гэты…
Нарэшце ўнізе банэр учорашняга розыгрышу.
Націскаем Падрабязней.. І ўжо там круцім мышкай. Ёсць, знайшлі. ))))
Вельмі незразумела і доўга.
Прасба ў Анонсах розыгрышаў ставіць спасылкі на мінулыя розыгрышы, на вынікі.
@VyacheslavLenin Ля, хлопцы, соры, можа не ў тэме напісаў, але ўсё ж, Форум ператварыўся ў нейкі жах, так, ён робіць халяваўшчыну для ўсіх нас, і нібы кожны дзень розыгрыш, але не дае ніякай зваротнай сувязі для нас. Гэта Фугу ўвогуле трэба заблакаваць, але не…наверна заблакуюць мяне, чым гэта казіно. Гэта “Бізнес” многія ведаюць хто гэта сказаў!!! І навошта пісаць скаргі, якія не вырашаюцца месяцамі, бабкі ўсё роўна капаюць з партнёркі, і навошта ўсё вырашаць, вы ж не адны…Але ўсё ж, усіх любім, усіх запрашаем, ідзіце на форум, рэгайцеся. Так вось, ведайце латест, вы ператварыліся ў па***, якая жыве дзеля грошай, а не дзеля людзей, як гэта было гадоў 5-7 таму. Можаце мяне заблакіраваць, усё роўна вы нічога не вырашаеце.
Вось, я ніколі шмат не адказваў, і не засіраў форум. Прабачце, проста набалела…
@lcbunlucky з аднаго боку ты ВЕЛЬМІ ж правы!!!
@sinaloa Брацішка, соры, калі можна цябе так назваць, я проста дарослы і я многа не разумею, але лічу сябе на вашым узроўні. Але форум проста зрабілі “КАМЕРЦЫЯЙ”, ну грошы, грошы, нажаль, прыйшоў час, калі вырашаюць толькі грошы, і я паўтару, Форум сышоў у камэрцыю, гэта грошы, нават знакамітыя стрымэры Фугу пачынаюць стрымаць. АЛЕ форум, колькі скаргаў, колькі вісіць. Вось раней Латест ужо б даўно ў ЧСтакое казіно!!!
@VyacheslavLenin брацішка, мы з табой не маладыя, АЛЕ навошта ты так робіш?, Што форум загiнаецца, і гэта проста камерцыя? І, калі ласка, вырашы маю скаргу, няхай пасылаюць усё, што ў іх ёсць, а ты там сам вырашыш, блакаваць ці не, я ў скарзе ўсё напісаў.
Шкада, 10 гадоў форуме аддаў, напэўна зараз заблакуюць, прасцей так зрабіць, чым раскруціць сітуацыю, і вырашыць яе. Грошы, Грошы *ука. Вось для мяне, старога, 10-ка з Fugu ўвогуле б не перашкодзіла, а цяпер мне навошта депаць 10к, каб адыграць х3 ад депа і вывесці 10к, Хлопцы, скажыце мне, калі ласка, дзе логіка?