Скаргі на працу сайта
Прапановы па паляпшэнні
|
29 September 2015
ад
IvanPronin
|
407 Адказаў
|
20,824 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@loud трэба пачакаць, зараз крыху актыўнасць паднімыцца і павысяць рангі, упэўнены, у адміністрацыі гэта на галочцы.
@natakaya
А якая тады праверка можа праходзіць, проксі выкарыстоўваюць і ўсё або банальна куча тэлефонаў, розныя ip. Як вы напісалі крытэраў няма, што ў цябе 1 узровень і 0 публікацый, што ты заходзіш 10 балаў сабраць кожны дзень пры ўваходзе і ўсё. Ну праверце вы яго па ip, усё чыста, на гэтым і ўся праверка)) Судзячы па тых, хто выйграе, усё так і ёсць і ні разу не было ад вас паведамлення, што вось такія карыстальнікі былі выключаныя з розыгрышу))
@natakaya
Скажыце , з якой мэтай быў зарэганы вось гэты аккаунт?? Калі за 2 гады не было напісана ні аднаго паведамлення, затое ў конкурсах, натуральна, удзельнічае, пад бонус-Хантынг выпадкова не падпадае ??? І такія ж як ён дзе да 10 паведамленняў за знаходжанне тут гадамі, а вось конкурсы таксама не прапускаюць)))
@md1nosaur.Так правільна ты напісаў )яны не бачаць колькі скаргаў вырашана ў карысць гульцоў )якія проста так казіно кінулі б гульца на 100т і да 5 мільёнаў)а Паважаная Адміністрацыя форума вырашае гэтыя скаргі нават праз палгода і не закрывае скаргі ..Я таксама шмат скаргаў пісаў проста нават так скажу ствараў праблему Вячаславу не ўнікаючы раней у правіла і так Далія )нікалі мне не было адмовлена ні ў чым )прабачце за прасіце не ляпiце скаргі на падобie Бітстраза )І зноў я скажу толькі гэты форум варты пахвалы)астатнім па х на нас )таму ўсе хто гуляе толькі праз гэты форум на новыя казіно рэгіструйцеся )
@vrodezdes.Братан калі шчыра я з 2019 года і толькі скаргі пісаў ,літаральна год таму нават не год а месяцаў 6-7 таму даведаўся што тут людзі вельмі размаўляюць)так што чалавек можа не ведае)хаця я ўжо сяджу пастаянна і тое не ва ўсім разабраўся яшчэ )
Паважаныя адміністратары, ці павінны вось такія ўдзельнікі выйграваць? І такіх куча!
@gans2115 да бестолку, таксама нядаўна пісаў, што выпадаюць без ніводнай рэакцыі і публікацыі… Цішыня…. Які тады сэнс удзельнічаць тым, хто рупліва ўдзельнічае ў жыцці праекта 😏
А як мог прыняць удзел? Маўляў, з першага ўзроўню ж могуць прыняць удзел? А каб яго атрымаць, трэба хоць нейкую актыўнасць праявіць на форуме, у яго 0 публікацый … рэпа 4, хз хто і за што яму паставіў, калі няма ніводнага паста, паведамлення на форуме. Ну ок, паінтаў 210 набраў за кошт штодзённага лагіна, уваходу на форум..
У Тг-канале было шмат ботаў, тут таксама, паходу, такое, нарабілі кучу акаўнтаў людзі) і спакойна ўдзельнічаюць і выйграюць😀
А мы толькі пішам і пішам пра іх) можна ўжо кнігу напісаць, бро, пра такіх удзельнікаў))
@barakuda2020 ну вось, дарэчы, так. Таксама пра гэта думаў. Якіясьці навічкі залятаюць вечна
@pokerface гэта ён, напэўна, 200 атрымаў за рэгу і 10 за адзін дзень.
Паважаная адміністрацыя, ну давайце ўжо што-небудзь прадпрымаць! Я разумею, гэта, хутчэй за ўсё, канешне, не мульт, хутчэй проста з другога нумара хто-небудзь стварыў, і ўсё. Падумайце, калі ласка, што можна зрабіць! Проста з нейкага ўзроўню гэта таксама не выхад, канешне, падумайце, проста падумайце і зрабіце, мы ўсе (большасць) вас, нашы паважаныя, вельмі-вельмі моцна просім!
@gryund Ды колькі сэнсу ў гэтых узроўняў (рангаў). Тут вось нейкая/нейкі “Ирина 1985” з’явілася, так за два дні зрабіла сабе ўжо трэці ранг і публікацый назапасіла за сотню.
@reddog123 ну да, я і казаў раней, калі ўвесці ранг, толькі тэмы яшчэ больш замусорацца! Таму я і пішу «прыдумайце што-небудзь»! Можна сумесна падумаць і прапанаваць ідэі! Цудоўна разумею, што адміны тут бессілые, па сутнасці зразумела, што чалавек не адэпт латэста, робіць усё па законе латэста, нічога не парушаючы! Нічога не робіш – адпаведна і не парушаеш! Ну па-любому ёсць жа нейкі выхад! Гэта ўсё няправільна! Я ж таксама зараз магу з тэлефона жонкі, двух дочак, мамы, таты, сястры і пляменьніка завесці такіх акаўнтаў за некаторы час! Ну я ж так не роблю! Давайце думаць 🤔
@robingood
@gans2115 б**о тут нічога не зробіш, калі як ты казаў не зрабіць вышэй з рангу напрыклад 6-7, ды і тут будуць спамы як Ирина 1985, каб пракачваць узроўні, хоць такіх будзе мала, не так як зараз, проста націснуў “участвовать” у розыгрышы і ўсё.
І адміністрацыям гэта не выгадна, новыя людзі прыходзяць сюды толькі з‑за розыгрыша, пачулі ад сябра і г.д. і сюды.
Хоць новымі сказаць складана, думаю шмат мульцікаў, цяпер людзі сталі разумныя і ведаюць, як хаваць мультыкі, адміні правяраюць – не ловяць, вось так мультыкі і выйграюць.
Я сам сижу толькі з адзінага акаўнта як і многія старэйшыя тут, такія як ты, Раміс, голд і г.д.
Але, на жаль, трапляем у прыз раз у год) хаця такія ашуканцы і кідакі як @Igor9555 спакойна ў месяц па 3 разы выйграюць, і нават не аддаюць даўгі, і спакойна, нахабна ўдзельнічаюць. Чаму менавіта Ігара не баняць – застаецца загадкай.
@robingood Саюзны, бро, з табою! Ігар у прыватных даў слова (яшчэ адно 🤣) абяцаў (абяцанага тры гады чакаюць, на чацвёрты забываюць), што з апошняй перамогі ў розыгрышы сукііі казіно верне калі не ўсё, то частку доўгу, паглядзім 😁👀
@pokerface не хацеў яго чапаць, але як успомню яго, аж усё кіпіць) яшчэ ад майго імя займаў(
@robingood так, ну адзінае, што было б плюсам – гэта тое, што пакуль такія людзі будуць пракачваць акаўнт, трапіцца шмат разоў і будзе час іх адкінуць, а калі чалавек будзе нармальна пракачваць, то ён стане звычайным годным форумчанінам. Так што ў любым выпадку гэта пайшло б у плюс.
@robingood ён ад твайго імя займаў:))))))) гэта як? Перайменаваў што ці?
@gans2115 у тэлеграме стварыў акаўнт, спампаваў маё фота з латеста і нібыта я прашу, пазычыў 3к, яшчэ казаў, што на дачку грошы трэба тыпа хворэе ит.д (якім трэба быць дном, каб так рабіць).
@gans2115 да, бро, калі коратка – у тг канале нік як яго прапісалі вельмі падобны і аву паставіў такую ж, як тут на форуме, і ад яго імя мне напісаў, папрасіў пазычыць грошай і тыпа дачка яго захварэла, для гэтага прасіў. Я думаў, што гэта робин пазычыў без б, пасля высветлілася, што гэта игорь – у чаце як раз абмяркоўвалі, калі гэта адбылося, і скрыншоты, пруфы скідаў, цяпер выдаліў іх як і ён свой тг, як выявілі ўсё гэта. Самы падлы і нізкі – націскаў на тое, што дачцы, дзіцяці, на лекі патрэбны былі сродкі. Вось такі ён, тихушник игорь …
@robingood афігеть. Гэта якім трэба быць імбі**лам ….
@pokerface да, это какой падал..б нужно быть что так сделать, то что дочь приписал! Когда я видео видел с ним, ну когда Андрей брал у него интервью и оупсент с ним общался, за 10к рублей или 5к, не помню точно, сразу видно было что это за гнилушка, ну я никак не думал что настолько!
Не ведаю, як бы я паступіў, канешне, калі б так да мяне звярнуліся. Я звычайна стараюся не даваць у доўг, навучыў ужо горкім вопытам, што толькі таварышаў з‑за гэтых даўгоў губляеш! Лепш няхай абурыцца чалавек, што я не дам, але пазбегнуць гадзюсцей. Але калі так просяць, напэўна, даў бы, калі б было на карце. Ну на гэта ціснуць – проста дно: дзеці, мама, хваробы, як можна гэтамі хлусіць!
Тут нядаўна ў краме стаю, у магните, і дзеці перад мной набралі кучу салодкага і даюць 250 руб прадаўцу і купу дробязі. Прадаўшчыца кажа, 46 рублёў не хапае, і я, з усёй чаргі, колькі там трэба, давайце мне ў чэк ім гэтыя грошы 🫰. А чарга вялізная, прадаўшчыца мне: “Ой, дзякуй!”, з чаргі таксама хто‑небудзь “дзякуй” і дзетачкі таксама. Проста адчуванне не апісаць, ну прыемна ж дапамагчы! Ну калі дзецьмі вось так, як гэтая мразь :(((((( што з людзьмі робяць грошы, а :(((( добра, што расказалі, я яго лічыў лошарой, ну не мраззю, цяпер гэта істота для мяне не чалавек!
А зараз яшчэ ў асабістых нават не перапытаеш! Я не ведаю, толькі ў мяне ці не, у асабістых увогуле лісты не ідуць!