Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,310 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Круты фільм, хадзіў на яго ў кінатэатр – зусім не шкадую. Толькі першая частка была значна больш інтрыгуючай.
Серыялы чамусьці не падабаюцца.
Люблю паўнаметражныя фільмы.
Ну што ж хочацца камедыі мазафака), дазволю сабе парэкамендаваць вам камедыю з элементамі баявіка :”Ахоўнік кілера” Прыемнага прагляду мазафака😎😎😎
Для аматараў трылераў, магу параіць нядрэнны, на мой погляд, фільм “Таямніца сямі сясцёр”
7 лэйтэстаў
Нарэшце-то дайшлі і да гістарычнай драмы пад назвай “Кароль”, усім вельмі рэкамендую, фільм трымае да апошняга, хацелася б пачытаць вашы водгукі па гэтай творы
Усім прыемнага прагляду
9 latestov
Усім прыхільнікам BLIZZARD! У гэтым годзе студыя адзначыла 15 гадоў свайго галоўнага праекта, таму давайце разам іх павіншуем яшчэ раз, атрымаўшы асалоду ад фэнтэзі (чароўнай казкі) “ВАРКРАФТ”
8 latestov
дарэчы, быццам бы праз не вельмі добрыя водгукі пра фільм, ад другой часткі адмовіліся
хаця, можа, усё роўна калі-небудзь здымуць)
А мне спадабаўся 😉
І зноў аматарам трылераў : ёсць у мяне для, вас, колькі смачненькага! Прадстаўляю вашай увазе фільм “Выстрэл у пустату” :
Прапаную ўвесці шкалу асабістага рэйтынгу, так вось з 10 магчымых лэйтэстаў я ставлю 9,ітак фільм заслужвае 9 лэйтэстаў
Кароль паказаны зусім не са сваімі вартасцямі, а нейкім рубаха-парнем. Не зусім зразумеў Netflix.
І зноў Стівен Спілберг, аматарам камп’ютарных гульняў і прыгодніцкай фантастыкі прапаную акунуцца ў свет ашаламляльнай графікі разам з героямі фільма “Першаму гульцу – падрыхтуйцеся” :
Ацэнка (мая) : 9 latestov
Прыемнага прагляду
Фільм, як камп’ютарная графіка з нейкай гульні, незразумела – ці глядзiш фільм, ці ў гульню гуляеш.
Па настойлівых рэкамендацыях маёй дачкі вырашыў параіць вам і вашым дзеткам фільм-казку “Последний богатырь”
Фільм на некаторы час вяртае ў тое самае дзяцінства, калі мы залежваліся каля кінэскопаў тэлевізараў, зняты нядрэнна, прысутнічае лёгкі гумарок.
Мая (наша з дзіцем) ацэнка 10latestov 👀
Прыемнага прагляду
Для аматараў шпіёнскіх бойвікаў, нечаканых паваротаў і закручаных сюжэтаў рэкамендую фільм “Анна”
Ацэнка : 8 latestov
P. S. Паставіў бы 9, але з-за шматлікіх кіноляпаў адзін бал зняў, бо маё эга перфекцыяніста пацярпела 😉
Па мерках дзіцяці можа і 10, але паглядзелі разам з жонкай, то даволі цікава. Па меншай меры спецыяльныя эфекты вочы не рэжуць, але ёсць куды расці, таму 7/10!
Проста хацелася падзяліцца з вамі, інтэрактыўны ролік. Ролік на ютубе пра Якуцію. Пры праглядзе можна пальцам вадзіць па экране, і камера круціцца ва ўсе бакі. Вугал агляду можна мяняць, тлф паварочваць, быццам сам там знаходзішся! Супер! 👍
Як у тым анекдоце :
Выходзяць двое з кінатэатра пасля сеансу. І адзін такі
– Увесь час кажуць,фільм для дуракоў для дуракоў. А мне спадабаўся 😁
P.S. Не ў твой агарод каменьчык калі што ))
Дзіўна, нават не думаў, што да такога на Ютубе ўжо дайшлі…
Увесь фільм круціў ва ўсе бакі + яшчэ тэматыка мне спадабалася.. люблю дакументальныя+ навуковыя фільмы 🙂
Здрасьці, прыехалі. Крыху пяць гадоў ужо як дайшлі. І гэта на трубе. А самой тэхналогіі 10 з лішнім гадоў. Трэба менш гарэлкі піць, а часам цікавіцца 😁 Я нават баюся ўявіць, калі ты ў нейкі клуб з VR прыйдзеш – што з табой будзе )))
Так я ўжо старэнькі.. не паспею сачыць за ўсім 😏
Ну пра VR я ведаў.. а вось так пальцам круціць па экране – не..
Ну гэта па сутнасці адна тэхналогія. Гэта калі не ўдавацца ў тонкасці.
на гэтым канале яшчэ больш зацягвальныя ёсць, паглядзі не пашкадуеш, усё сюды скідаць сэнсу проста не бачу
Друзі, сёння я да вас з незвычайнай прапановай – акунуцца ў далёкае мінулае, а што я вам падрыхтаваў мммм студыя АРМЕНФИЛЬМ (ужо разумееце чым пахне) прадстаўляе: я выбраў 3 іх шэдэўры і пачаць прапаную мульт пад назвай “Вау, гаворчая рыба”
Пад нумарам 2 я падрыхтаваў мультфільм 1984 года “У сінім моры, у белай пяне” (губка Боб курыць у баку)
Ну і на дэсерт, мой любімы ад гэтай студыі 1985 год – “Іш ты, масленіца!”
Ацэнку не ставлю, для мяне яны бясцэнныя, прыемнага прагляду
Для нядзельнага вечара выдатна падыдзе крымінальная драма 2017 года “Большая игра”, прыемнага прагляду
9 latestov
Як заўжды на вышыні гульня Ідріса Эльбы, толькі хацелася б убачыць яго ў іншым амплуа, а не такога хамавітага хлопца.