Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,192 Адказу
|
73,481 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Старэнькі, але вельмі круты “Семь”
Усё гэта бачыў, Сапраўдны дэтэктыў два сезоны паглядзеў, але як-то зусім не ўразілі(
Фільм годны, але ўжо некалькі разоў глядзелі.
Del.
Усіх прыхільнікаў сагі “Звёздные войны” прапаную далучыцца да прагляду серыяла ад студыі LUCASFILM “МАНДАЛОРЕЦ” прыемнага прагляду :
Аперацыя «Ы» і іншыя прыгоды Шурыка – усё тое цяперашняе «навамаднае» і побач не стаяла)))
з жахаў Вій 1967 зачотна
з серыялаў вельмі падабаецца
з “новых” серыялаў – Меч паглядзіце
https://youtu.be/a0t2mmdBg8M?list=PLSgy-gJ-dkS-DiXBBjRKqmBy87CcNpO9A
Ну класіка, дык класіка! Прапаную разам перагледзець, на мой погляд адну з лепшых айчынных камедый “Шырлі-мырлі”
Пачатак быў інтрыгуючы і нават цікавы, а потым усё сышло ў нейкую банальшчыну(
а ты што хацеў?) каб ён проста на Марсе загінуў і ўсё))? тады б гэта сапраўды быў не банальны фільм)
Выказаў толькі маё меркаванне. Трэйлер мне больш спадабаўся, чым сам фільм.
Ну што ж, субота, час для сямейнага прагляду фільмаў – дзецям раю ўключыць фільм-казку ад рэжысёра Стывена Спілберга “Вялікі і добры велікан” :
Ну а вечар суботы можна прыгласіць да экрана ўсю сям’ю, або пазваць дзяўчыну на прагляд рамантычнай меладрамы, ад якой ні хто не застанецца абыякавым прыемнага прагляду “Вялікі Гэтсбі”
О гэта ж Ди каприо 🙂 прыкольныя фільмы з ім.. мне падабаюцца .. уселякія махінацыі ў яго выкананні
Ну тады я парэкамендую ўспомніць такі фільм як “Лаві мяне, калі зможаш” у дадатак да Лео ў фільме сыграў Том Хэнкс і няхай трэйлер вас не бянтэжыць (усё, што знайшоў) фільм сапраўды класны
Ну і ў працяг тэмы, вядома ж “Воўк з Уол-Стрыт”
Нельга абмінуць фільм з удзелам Тома Хэнкса “Тэрмінал”
Усім найпрыемнейшага прагляду
Мабыць, несправядліва абышліся з прыхільнікамі фэнтэзі, ну што ж – выпраўляю сваю памылку, хто не глядзеў фільм “Вялікая сцяна”, то мая вам парада – сідайце зручней і прыемнага прагляду
Ой, які фільм я толькі што ўспомніў і хачу падзяліцца з вамі, гэта адзін з самых любімых мной і маёй сям’ёй фільмаў ад рэжысёра Клінта Іствуда, уладальнік 4х Оскараў і мноства іншых узнагарод. Спартыўная драма : “Малечка на мільён”
На маю думку, адзін з нямногіх кітайскіх фільмаў, якія цікава глядзець. Але зроблена гэта хутчэй у стылі экшен.
Настаў нядзеля і мэйбі пад круасанчык і французская камедыя? Тады прапаную такую «Шалёнае вяселле»
усё жаданне паглядзець гэты фільм адбіла рэклама, якую пастаянна круцілі на твічы (платформа для стрымаў)
цяпер мб нават пагляджу
Прыемнага прагляду!
Для сямейнага, вячэрняга правядзення часу магу парэкамендаваць праект Люка Бэсона, “Валерыян і горад тысячы планет”
Асабліва спадабаецца прыхільнікам “Пятага элемента”
Ну што, настала пара баявіка, старага добрага баявіка, рэкамендую фільм “Вялікі ўраўняльнік”
Ну і тым, каму спадабаецца першая частка, варта зірнуць на “Вялікі ўраўняльнік 2”