Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,190 Адказаў
|
73,308 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Па мне дык кожны сыграў сваю ролю, гэта значыць усе на сваім месцы, нават і ўявіць не магу іншых акцёраў замест гэтых
Так, сябры, моцна не пінaйце – каму такое не падабаецца, але я прыхільнік сіткомаў і на гэты наткнуўся выпадкова; пакуль паглядзеў толькі 4 серыі 1 сезона, трэба сказаць, мяне зацягнуў. Таму аматарам гумару трохі ніжэй пояса, месцамі похабнага – сардэчна запрашаю да экранаў. Прыемнага прагляду “Шчасліўчык Луі”
Пакуль паставлю такую ацэнку(авансам) 9 latestov
калі ёсць аматары фільмаў жахаў, магу рэкамендаваць вось гэтыя рэчы Мёртвая цішыня і Прывіды ў Каннектыкуте. увогуле ў гэтым жанры мала чаго здымаюць добрага, у асноўным шырпрадавец аднаго кшталту. я іх перагледзеў велізарную колькасць, выдзеліў вось усяго некалькі. другая частка Прывідаў мне трохі менш спадабалася, але таксама годная, з сюжэтам.
Кожнаму – сваё, вядома ж. Але вось не магу зразумець, дзе ў фільме нечаканыя павароты і заплятаны сюжэт???)) На мой погляд, самы няўдалы фільм Бэсона з купай ляпаў і ўсунутым Пятровым.
Не, я б мог, канешне, падыскутаваць на тэму нечаканых паваротаў у фільме, але атрымаюцца спойлеры, ды і што датычыць найгоршага фільма, эмм “Люсі” напрыклад, мне спадабаўся менш, пра кіноляпы я напісаў адразу, быццам з-за іх фільм заслужыў такі нізкі рэйтынг, але ў любым выпадку дзякуй за рэакцыю
Ну фільм такі сабе, дакладна на аматара. Усё ў стылі 007, проста не мой жанр.
Не ведаю чаму, але менавіта сёння, на калядны вечар, захацелася паглядзець яшчэ раз фільм “Аблачны атлас”.
З надыходзячым Ражством усіх! Па традыцыі мая ацэнка 8.5 latestov
Усё роўна Том Хэнкс застаецца лепшым у ролі прафесара Роберта Лэнгдона.
Оу, ну тады грах не нагадаць, а адначасова параіць усім экранізацыю трылогіі Дэна Браўна, паехалі :”Код да Вінчы”
Працягваем “Анёлы і дэмоны”
Ну і канешне “Інферно”
А што там пра 4-ю частку, што-небудзь чуваць? А то тры часткі проста зачароўвалі…
Ну што ж тады застаецца чакаць, і хочацца верыць, што яна будзе такой жа інтрыгуючай)
Сумавалі па стрэлачках, злёгку прыправленых гумарам? Пліз велкам “Шэсцёра па-за законам”
Ведаю, ведаю, рэкамендаваць тут не прынята, многія не падтрымліваюць, таму проста маё меркаванне, паглядзеў з задавальненнем, час праляцеў незаўважна, спадзяюся, што вам спадабаецца. Мая ацэнка 9 latestov
На працягу сарака дзён пасля смерці душа памерлага рыхтуецца да Божага суду. З першага па трэці дзень яна знаходзіцца ў месцах зямнога жыцця спачылога, з трэцяга па дзявяты ёй паказваюцца райскія абіцелі, з дзявятага па саракавы – мукі грашнікаў у пекле. На саракавы дзень здзяйсняецца Божае рашэнне, дзе будзе знаходзіцца душа памерлага да Страшнага Суду.
Намінацыі прэміі “Аскар 2020”
Лучшы фільм
«Форд супраць Ферары»
«Ірландец»
«Крольчык Джоджо»
«Джокер»
«Маленькія жанчыны»
«Брачная гісторыя»
«1917»
«Аднойчы… у Галівудзе»
«Паразіты»
Лучшы рэжысёр