Што паглядзець? Кіна, мультфільмы, перадачы
Флудзілка
|
9 January 2015
ад
IvanPronin
|
1,192 Адказу
|
73,350 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Паглядзеў фільм, так што каб спадабаўся – таки не, хоць трэйлер быў «путны»
Дабрага часу сутак, спадары.
Рашыў зрабіць свежую тэму пра фільмы і серыялы.
Хачу паглядзець, ды і вы, думаю, таксама, цікавыя фільмы і серыялы, але часта трапляюцца толькі нецікавыя і сумныя. Хачу пачуць меркаванне людзей па гэтай справе, любая катэгорыя! Кідаем фільмы і серыялы нават 50-х гадоў)
Давайце дзяліцца свежым і цікавым.
Падтрымайце тэму актыўным удзелам у выглядзе вашых публікацый фільмаў, серыялаў, каментарыяў, лайкаў – гэта вельмі важна для развіцця гэтай тэмы і падтрымання яе жыцця на форуме.
Наперадзя дзякуй )
Не ведаю навошта я паглядзеў усе тры серыі фільма
Я плюю на вашы магілы
Гірш за Пілу … Але сёння сабраліся з жонкай глянуць 4ю серыю Дэжа вю
Доктар Хаус зэ бест
Гэта вельмі эмацыйны фільм
Так… Гэта дакладна…
глядзеў?
У 3-й частцы з яе маньяка зрабілі..
Ёсць такое
Рэкамендую мінісерыял Чорнае люстэрка. Там 4 сезоны па 5-6 серый. Агульнага сюжэту няма. Кожная серыя – асобная гісторыя.
Рэкамендую да прагляду фільм “Падзенне Анёла”
Трэцяя частка «антытэрарыстычнай» экшн-франшызы пра агента Сакрэтнай службы Майка Бэннінга, які ратуе ад смяротнага змовы першых асобаў сусветнай палітыкі. Але на гэты раз мэтай тэрарыстаў становіцца сам Бэннінг.
Блін я рэальна не глядзеў яго, але ўжо колькі гадоў збіраюся…
Я люблю фантастыку, перамяшчэнне ў часе.. але жахі чамусьці стаў глядзець.. можа ўзрост ужо адчуваецца і хочацца з’есці каго-небудзь 🙂
ну ўсё збіраюся на днях і пагляджу гэтае Чорнае Люстэрка
Без абід, але ў нас вельмі даўно ўжо ёсць тэма пра фільмы.
🔗
Чарнобыль таксама годнота
Зразумеў..я проста вырашыў зрабіць чыста свежую тэму,але калі яна будзе мёртвая,то закрою потым
Дарэчы, так! вельмі круты серыял і глядзеў яго на адным дыханні
Ды ладна, нармальна ж..
Та тэма дзесьці згубілася.. а так хоць нешта новенькае даведаемся..
Я калі шчыра, хоць і стары форумчанін, але столькі правілаў ужо парушыў 🙂
таму міру міру ва ўсім свеце 😏
Зараз гляджу серыял (Што/Калі), зацягнуў з першай жа серыі.
Але калі вы НЕНАВІДЗІЦЕ геяў то лепш не глядзець, яны там прысутнічаюць. 🙂
геі ва ўсіх фільмах ёсць 🙂
а што там акторы ўсе з Расіі, а рэжысёры і г.д. усе не… дзіўны фільм нейкі…
трэба паглядзець…
на геяў пафіг, можа што цікавае 🙂
https://www.kinopoisk.ru/film/1187937/
Гэта серыял, і акцёры там не з Расіі. 🙂
Даўно ўжо нічога не глядзеў, нядаўна ўспомніў пра гэты жанр мастацтва) друк параіў серыялачку ад Netflix “Любоў, смерць і робаты”, рэкамендую. Учора нашага Квэнціна Таранціна пераглядваў, восьмёрку агідную. Ну і зараз піўка вазьму і напэўна Ананасовы экспрэс ўрублю… пад настрой так сказаць 🙃, калі хто не глядзеў, таксама рэкамендую
Усе глядзяць замежныя серыялы. Гляджу. Я як бы больш па рускіх. Ігра і Ігра 2 вельмі крута зроблены, ну і апошні серыял – Карпов, гэта, напэўна, найлепшае, што было на НТВ за ўсю гісторыю. Жонку на яго падсадзіў, усе 3 часткі на адным дыханні паглядзелі. Вельмі рэдка ў Расіі такое здымаюць. Але і акцёрская гульня Котлярскага бязпараўнаная.
Гаспадары лудаманы, калі вы паспеяце глядзець фільмы 🙂 ? . Калі ў вас ёсць час на прагляд фільмаў, раю паглядзець грузінскі фільм “БЕРАГІ” 1977 года, вельмі пазнавальны фільм, мне падабаецца. Фрагмент з фільма “Берагі” Дата Туташхія- маналог праўды.
Люблю розныя детэктывы, расследаванні, забойствы, і вось цяпер гляджу рускі серыял *Тень за спиной* па нтв не так даўно ішоў, ён пра расследаванні і маньяка😏, пішуць што зняты паводле рэальных падзей. 2019 года ўсяго 12 серый, якія ідуць па гадзіне, ўсе серыі звязаныя, а не так што кожная ўжо пра іншае! Блін у прынцыпе кайфовы серыял, я вельмі раю паглядзець тым, хто асабліва любіць детэктывы) прыемнага прагляду, каму спадабаецца пасаветую яшчэ паглядзець *След* – ён у тым жа жанры)
Шмат праўдападобнага, бо ён асабіста хадзіў і размаўляў з ментамі і імкнуўся рабіць усё як мага больш рэалістычна. Па сутнасці там шмат узята з жыцця.Ён сапраўдны профі ў сваёй справе.
Трэба будзе глянуць, што за серыял