Разгон дэпазіту (Стратэгіі)
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
23 снежня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
191 Адказ
|
14,374 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можна дадаць яшчэ і суседзяў за сталом… Закрыць хаця б міні-камлітам 😎
З раніцы лічбы – гэта ўжо сіла, з такой інтуіцыяй ён далёка пойдзе. Хоць у рулетцы, думаю, не інтуіцыя, а хутчэй цярпенне патрэбна. Стратэгіі ўсе трохі недапрацаваныя – патрэбна асцярожнасць, ведаць, калі іх прымяняць.
Ён быў прафесійны гульняр, зарабіў на кватэру і на машыну і меў свой невялікі, але стабільны бізнес…
Цяпер нармальнае месца, дзённым святлом не знойдзеш. Глядзеў водгукі пра ріобет, нешта так сабе .., для лайва што-небудзь надзейнае.
Гэтую гульню на фанцікі прывёў для нашага Алешы, А ТО ён казаў, ШТО НЕЛЬГА за “рулеткай” бачыць стаўкі іншых гульцоў… Напэўна для яго было ў навінку, ШТО ёсць мультыплэер.., хаця сам тыпа гуляе ў РиоБеце ў рулетку, таму і вось на скрыне мультыплэер. )
Сам аддаю перавагу еўрапейскай рулетцы з дылерам, у асноўным правайдэр “Ezugi” – там хаця б ліміты ставак прымальныя для трэніроўкі ад 5 рублёў у ліку…
І ў амэрыканскую рулетку таксама паграю ад Эвалюшэн, калі па 16 рЭ ў лік было, цяпер праўда ўжо па 20-кі…
Тут праўда гуляю альбо на тры лікі, альбо на шэсць…)
Хаця і трэніруюся ў той рулетцы з дылерам на фанах, там дапускаецца рабіць стаўкі пасля кідка дылера да шасці – васьмі абаротаў шарыка)
Ааа, зразумела, а ўстанова? Марафон бет?
Я заўважыў дзіўную рэч , усе граюць метады выйграць , але ніхто не шукае метады як правільна прайграваць.))
Неа… Мяне ў Марафон не пускаюць, зарэгістраваўся, лісты ад іх прыходзяць, але ў свой акк не магу ўвайсці… Гэта БК “ЛеонБетс”. Шкада, што кітайцаў прыбралі з руля, былі такія, што кідалі стабільна на дзесяць… дзевяць
Калі фартуе – гэта зразумела, я малайчына, а калі нявезуха – усе казіно падстава))).Няма разумення, што адразу мільён не выйграеш заходзь-ка праз гадзінак 5. Тым больш у гульцоў ёсць нюх, што не фартуе, за што, пытаешся, газаваць на чырвонае святло.
не ведаю но калі хочаш выйграць абавязкова ідзе зліў, а вось калі наадварот тады і выйграшы)😎
Кітайцы на рулі ? У анлайне ?
Згодзен але лепш на наступны дзень, галоўнае настрой на гульню… АТО выкідвае з залы ў самы патрэбны момант…)
Гэта закон Мэрфі. Калі вельмі трэба – абавязкова прайграеш. Трэба перачакаць або стаўку паменшыць.
Так, сапраўды ў ИЗУГЕ раней былі кітайскія залы і, па-мойму, бразільскія і там і там было пару-тройку прыстойных дылераў, з трывалым почыркам… І кідала правільна… А цяпер… куды катіцца свет)))
Галоўная памылка не ў стратэгіі, а ў банкроле, здаецца
Звычайна банкрол на 100 мінімальных ставак для ІЗУГІ гэта пяцісотка, калі 30% сышлі ў нікуды … далека. То раблю самы поўны стоп і працягваю затра або паслязаўтра па стане…)
Хто з покера ці біржы круціўся, разумеюць сэнс слова – штомесячная фіксацыя даходаў ці расходаў; на рулетцы гэтага не разумеюць і годамі ўсаджваюць за пару дзён. Ніхто не хоча расцягнуць на дзесяць дзён, добра, не кажу пра месяц.
Народ рэальна лічыць, што ёсць чарадзейная кнопка бабло. )))
Аднаго гульца ў рулетку ведаў. Раней яшчэ ў 00-я, ён гуляў у рулетку так, як я, напэўна, ніколі не буду. Ён мог прыйсці з 100 даляраў і за 2-3 гадзіны размятаць да 4-5 касароў. Як ён гэта рабіў, я так і не зразумеў, але ён стабільна быў у мінусе проста таму, што яму гэтага было мала.
Ёсць такая “кнопка”…
Гэта развітая “ЧУЙКА”, але яе трэба развіваць і давяраць і рабіць стаўкі на тыя лікі, якія шэптала ФАРТУНА) А ТО яна можа шэптаць, але бачачы, што чел не рэагуе , тады яна пакідае яго…)
Чуйка добра калі ёсць , а калі няма. Творчы падыход гэта добра ,але асабліва не адрозніваецца ад выпадковасці. Калі канечне не медыум . А так любая стратэгія мае прайгрыш асабліва калі ў пнеўма . Ведаць калі зыйсці з цягніка вось галоўнае .
Трэба ведаць, калі зайсці… А потым і калі выйсці… Галоўнае – не застацца на пероне, а то цягнік можа ад’ехаць назаўжды, да…)