Разгон дэпазіту (Стратэгіі)
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
23 снежня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
191 Адказ
|
14,368 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У рулетку за выйгрыш плаціць казіно, а не гулец… А калі хлопец бачыць, што гулец стабільна выйграе, то іншым гульцам ніхто не перашкаджае дубліраваць стаўкі паспяховых гульцоў… Але ва ўсім ёсць рызыкі…)
Але тэма не пра гэта.., а пра тое ці ёсць стратэгіі выйгрышу ў рулетку ці…) Вось яшчэ адна з…
Калі шарык нібы застывае на адным з сектараў кола, то гэта можна выкарыстаць… Так для прыкладу 3…19 3 і калі адзін “граматны” гулец за сталом гэта бачыць, і мая гэта таксама бачыць … Дык чаму б і не “лупануць” туды ж 😎
я разумею ўсё дзе і што каму хто плаціць проста тактыка не пракаціць я кажу такая калі будзеш перакрываць дзіркі гульцоў або дапусцім гулец паставіць 1000 рублёў на чорны а ты 500 руб на чырвоны – гэта не пракаціць…….
Што менавіта азначае тваё “не прайдзе”? Не прайдзе з пункту гледжання выйгрышнай стратэгіі ці не прайдзе, бо табе не дазволяць паставіць, што канкрэтна ты маеш на ўвазе?
Штосьці мне падказвае, што ты пра другое )) Якая розніца хто і колькі ставіць на чорнае/чырвонае? У гульні цябе хвалюе толькі адно – куды ўпадзе чортавы шарык, астатнія ставячыя зусім не датычацца твайго стаўкі, нават калі ты спецыяльна ставіш на тыя лікі, якія не паставілі нехта іншы.
Судзячы па гэтым пасту, складаецца ўражанне, што ты ўвогуле ніразу ў жыцці рулеткі не бачыў і паняцця не маеш, як у яе гуляюць )) Зноў казкі нейкія маеш пра “па башцы далі”, ЗА ШТО? Як ты, блін, можаш не бачыць чужых ставак, калі вы сядзіце за адным сталом і што тут можа быць не сумленнага, калі на вынік гульні ўвогуле ніяк не ўплывае, паўтараеш ты за кімсьці стаўкі ці не 😁 Як ты ўвогуле можаш паставіць СУПРАЦЬ чыйсьці стаўкі я таксама не разумею, калі вось два такія як ты паставілі на чырвонае і шарык упаў на чырвонае, вы абодва выйгралі, а калі ты паставіў на чорнае, а твой дружбан на чырвонае, то хтосьці з вас проста прайграе, а хтосьці выйграе (выграе НЕ Ў ДРУЖБАНА, а Ў КАЗІНО), не ўяўляю як яшчэ дакладней апісаць сістэму працы, каб ты нарэшце зразумеў ))
PS: пішу гэта з дзікага пахмелля і вось у гэтым моманце ўловіў сябе на думцы – “якая жа х..нёй я займаюся, навошта, чаму, дапаможыце”
Якое ўменне на біржы ? Паставіць робата ? Які таксама можа зліць як і на рулетцы, калі стратэгія няверная . Ды нават калі стратэгія правільная , 90% зліваюць. Можа справа ў саміх галовах .
Па-мойму лепш, чым уласная “цвярозая” галава, гульнявы досвед і рука “владыка”, нічога няма… А прагi, хаця іх і піарзяць тыя, хто хоча прадаць.., Як там па Станіслаўскаму – НЕ ВЕРУ тчк
Я ў біржы асабліва не ўнікаў, не цікава. Але ведаю, што робаты і іншая шляпа – чарговы развод для лохаў, як і фэйкавыя біржы, не выходзячыя на рынак, а проста збіраючы дэпазіты ўнутры сайта, як яны там, кухня што ці называюцца, не памятаю…
Я меў на ўвазе рэальныя біржы, на якіх людзі ІМЕННА працуюць і зарабляюць ужо сотню гадоў.
.
Робаты – гэта тая самая стратэгія, толькі што працуе аўтаномна, ты яе толькі ўключаеш. І ёсць мноства робатаў для фондовай біржы, паважлівы трэйдар мае не менш за 3-4 робата. Але справа не ў гэтым, а ў тым, што стратэгія не гарантуе выйгрышу, і часта не ў ёй праблема.
Маё асабістае меркаванне, што ўсё гэта шляпа тыпу фуфлапрадастаўлення прагнозаў на спорт і вельмі мала супольнага мае з рэальным гандлем на біржы.
Напрыклад калі ўзяць лайв рулетку.., у кожнага нармальнага дылера за гады тры выпрацоўваецца свой почырк у некаторых ёсць і свае “падкруткі”… Дылеры мяняюцца па-рознаму, у сярэднім через 20 -25, бывае і через дзесяць а бывае і через пару спінаў… Робат адсочвае адскокі шарыка па гісторыі і выпрацоўвае свой алгарытм ставак… А ў казіно ёсць яшчэ некалькі зыходных дадзеных што ўплываюць на вынік раўнда, якія ён, на жаль, не можа ўлічваць: замена шарыка, тэмпература паветра, вільготнасць, і… І гэта калі казіно саліднае без якіх-небудзь там “левых” рухаў)
Барацьба тэхнічнага і фундаментальнага аналізу на стаўках …,я як бы прыхільнік тэхнічнага, бо рулетка ды фондавая біржа на малых дыстанцыях, рэч даволі суб’ектыўная. Не ведаю, можа вам дапаможа збор навін, але многія скальперы на біржы, не маючы ўяўлення пра якія-небудзь канфідэнцыйныя звесткі, валодаючы толькі сваім метадам, выдатна працуюць
адстапі ты там, я гляджу, спытаў і сам адказаў, што табе цяпер напісаць не разумею……..
гэта не таму што таму, а таму што тамууууууу—гэта ўсё чыста псіхалагічна і люлей атрымаеш ад гульца чыста псіхалагічна, трэба разумець, а не дуравацца…….
стратэгія не пракаціць, бо гулец не вытрымае і сыдзе або проста перасядзе за стол, бо ты будзеш яму дзіркі закрываць або дубляваць яго стаўкі!
а хутчэй за ўсё першае чым другое або першае і другое разам хз……..
я стаўлюся да рулеткі і ставак як да выпадковай падзеі, вынікі для мяне выпадковыя і гляджу, як сказаў аўтар вышэй, толькі на каэф. Ёсць, напэўна, хто гуляе па балістыцы, або па почырку дылера, або аналізуе стаўкі па дадзеных. Кінутак шмат стратэгій з рулеткі выкарыстоўваюць на біржы .
Бывае і па-іншаму… Хтосьці бывае шапоча паставі на “25”, а ты граеш ну зусім па-іншаму… Думаеш, ну ладна, як кажуць “згарэла хата – хай гарэ і сто долараў” і ставіш мінімалку на гэтае лік і… О вялікае цуд МАНІТУ, шкада, што на “25” паставіў так мала. А потым вакол гэтага ліку пачынаецца нейкі жор… То табе “26” то “24” то “27”, а ж бо мог “закопліціць число”25” і было б “ШЧАСЦЕ” )
Хіба ты не разумееш галоўнае…) Што людзі ў казіно за “рулеткай з дылерам” не граюць адзін супраць аднаго, яны ўсе гуляюць супраць казіно… Казіно плаціць і калі гулец сарваў куш, то ў большасці гульцы рады за яго!
АТО што ёсць гульцы, якія гуляюць па ліках і ставяць буйныя так – так, гэта можна выкарыстоўваць, але для гэтага трэба ведаць размяшчэнне лікаў па коле і рабіць стаўкі значна меншыя, чым у іх… “ну ты зразумеў”. І паставіць фішкі на іх суседзяў ад тых лікаў па колу, ну ад “буйняка”. Частавенька стрэльвае)
ты мне пра валёнкі, а я пра каўбасу……
я зразумеў, пра што ты маеш на ўвазе, але гульцы розныя і лагіка ў кожнага свая, я табе расказаў гісторыю, як хлопец хацеў на мне сарваць куш і ў выніку ён з нічым застаўся, а я пры сваіх……
таксама і ў электроннай рулетцы там стаіць аддача і ветрадуйка: калі апарат у мінусе, то ветрадуйка выдувае шарык з нумара, калі ён непажаданы для апарата; людзі бачылі, як з нумара выдзімаў шарык так, што ахоўнае шкло рулеткі трэскалася, і, натуральна, апарат не заўсёды, але часцей за ўсё будзе выбіраць, куды лепш шарыку ўпасці……
в бегах сабачых былі выпадковыя ролікі, дзе розныя запісваліся вынікі, і там усё было акурат там, куды народ стаўіў – там і прайгрыш быў, але часам апарат даваў выйграваць гульцам, але часцей няма, чым так……..
Ну так ставь па інтуіцыі , чым не сістэма, флетам з 5 суседзямі па баках ,і разок паўтарыць.
Такі вось… часам і так іграю, бывае да дзесяці спінаў у лік трапляю… Але па чуйцы стабільнасці не хапае…)
Я табе за рулетку з дылерам і скрыншоты прывёў, а ты пра “маляваную” рулетку і пнеўма… З тлумачэннямі, скрыншотамі і стаўкамі прывёў і… На гэтым будзе ўсё тчк!😎
асаблівай розніцы няма, у якую рулетку гуляць – у наземную, электронную або праз інтэрнэт у намаляваную, у іх усіх стаіць адплата ў працэнтах; калі апарат у мінусе, ён сябе ніжэй не адпусціць.
а з дылерамі я асабліва не звязваўся, бо з дылерамі так гуляць казіно не дасць – ім проста няма сэнсу сябе ў мінус загонваць…….
Так, мінус ёсць , тая ж выпадковасць. Я ведаў аднаго гульца ён цікава падымаў, ставіў на апошняе число на табло , якое выпадала з суседзямі .
У лайве там свае праблемы – разрывы сувязі… І пакуль зайдзеш па-нова, твае лічбы тю-тю, ужо сыгралі…) А гэта не камільфо…
PS. Быў у мяне таварыш “рулетчык”, так ён увогуле пры добрым настроі і калі сям’я не адцягвала, то па раніцы ўжо бачыў пару-тройку лікаў. Якія будуць стопудова… І ставіў на іх, першых два-тры спіны былі ягоныя…
Яксьці назіраў у лайве за гульнёй аднаго “дзедка” бачыў яго некалькі разоў . ён гуляў на адно лік і ў асноўным да 15 спіна заўсёды трапляў.. А потым тупа сыходзіў…