Разгон дэпазіту (Стратэгіі)

Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі. | 23 снежня 2015 г. ад | 191 Адказ | 14,385 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
368
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 мая 2016 г.
vasabi, 17 верасня 2019 г.
ну дарма пісаць бязглуздзіцу пра нейкую стратэгію ў рулетку, даўно ўжо матэматычна даказана, што ў рулетку немагчыма выйграць (відэа матэматыкі ёсць на YouTube, ляніва шукаць, усё разжавана як для першакласнікаў), колькі ў яе ні круці, а нуль сваё ўсё роўна возьме і застанешся без штаноў..

Зерро – 2,7 % многія перабольшваюць, у рулетку без нуля тады гуляйце, і аддавайце 10 %, гэта нашмат выгадней, чым на фондовай біржы аддаваць 13% падатку проста, і гэта яшчэ без камісій. Дзея не ў нулі, а ў псіхалогіі. Для каго гэта забавa, а для каго праца.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
492
Публікацыі
15 934
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
Manut, 18 верасня 2019 г.
Зэро – 2,7 % многія перабольшваюць , у рулетку без зэро тады гуляйце , і аддавайце 10 %, гэта значна выгадней чым на фондавай біржы аддаваць 13% падатак чыста , гэта яшчэ без камісій. Дзея не ў зэро ,а ў псіхалогіі. Для каго гэта забава , а для каго праца .

яшчэ раз кажу ніякай стратэгіі ў рулетку няма і быць не можа, матэматычна ўсё абгрунтавана…І псіхалогія тут не пры чым, ну занясеш ты трохі, паседзіш пару дзён як Кащэй над злотам, а потым з думкай “шча занясу яшчэ болей” усё зальеш назад і яшчэ зверху даплаціш. Казіно, латарэі і азартныя гульні разглядаць як заробак могуць толькі недалекія людзі…А атрымаць лудаманскую залежнасць могуць ЛЁГКА і паедзе, крэдыты, даўгі і кватэры на чырвонае або чорнае, далей вынік усім вядомы…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Зэро – 2,7 % многія перабольшваюць, у рулетку без зэро тады гуляйце, і аддавайце 10 %, гэта значна выгадней, чым на фондавай біржы аддаваць 13% падатку чыста, гэта яшчэ без камісій. Дзела не ў зэро, а ў псіхалогіі. Для каго гэта забава, а для каго праца.

На біржы ёсць нейкі сэнс. Пры ўменні і нейкай інсайд-інфармацыі, магчыма, там людзі рэальна зарабляюць.

У рулетцы сэнс адзін – гэта тое, што на ДЫСТАНЦЫІ ты будзеш у мінусе. Ну калі, вядома, няма інсайд-інфармацыі, што рулетка крывая, напрыклад, і якіясь сектары часцей выпадаюць.

а для кого труд

🙂 Не ты першы, не ты апошні працавы. Чым хутчэй зразумееš несуразнасць паняцця ” працаваць, гуляючы ў рулетку”, тым менш патраціш нервоў і грошай.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
492
Публікацыі
15 934
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
seregelio, 18 верасня 2019 г.
На біржы ёсць нейкі сэнс. Пры ўменні і нейкай інсайд-інфармацыі можа быць, там людзі рэальна зарабляюць.  На рулетцы сэнс адзін – гэта тое, што на ДЫСТАНЦЫІ ты будзеш у мінусе. Ну калі, вядома, няма інсайд-інфармацыі, што рулетка крывая, напрыклад, і нейкія секцыі часцей выпадаюць. 🙂 Не [...]

Серёга дакладна ўсё напісаў… Я стаўкі на спорт разглядаю адзінымі як магчымы сродак зарабку … з агаворкай, што і тут галава патрэбна, а з курынымі мазгамі лавіць няма чаго. Сапраўдныя профі аналізуюць матчы да той ступені, што што спартсмены ядуць у дзень матчу і калі ў баб былі месячныя… а не тупа ставяць бяздумна на каэф 1.01, у выніку – прайгрыш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.

у мяне адна стратэгія ў рулетцы – гэта ставіць на колер і падвойваць, пакуль не патрапіш, і ідзеш за тым колерам, якому ідзе сама рулетка. дапусцім, ставіш на чырвоны 5 рублёў, а выпадзе чорны – тады ставіш на чырвоны 10 рублёў, а выпадзе чорны – тады ставіш на чорны 20 рублёў, выпадзе чорны і зноў ставіш на чорны 5 рублёў, і так заўсёды гуляеш толькі ў інтэрнэт-казіно. не ўсе па-чыстаму граюць, рулетка ў мяне чырвоная, а потым чорная серыя была 20 разоў – у прыродзе такога быць не можа, але стратэгія правільная!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Для рулеткі адной толькі стратэгіі недастаткова. Каб хоць як-то быць на плаву патрэбны набор умоў: стратэгія, чуйка, сталёвыя нервы, самакантроль, смеласць. А самае першапачатковае ўмова – сумленнае казіно, якое не падтасоўвае вынік.

Тут жа было пару выпадкаў, калі людзі з некалькіх тысяч раскручваліся да +100 000 еўра.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
alexey03, 18 верасня 2019 г.
у меня одна стратегия в рулетке это ставить на цвет и удваивать пока не попадёшь и идёшь по тому цвету которому идёт сама рулетка,допустим ставишь на красный 5 рублей ,а выпал чёрный тогда ставишь на красный 10 руб а выпал чёрный тогда ставишь на чёрный 20 рублей выпадает чёрный и заново стави [...]

Для такой простай стратэгіі гульца заўжды знойдзецца годны адказ – казіно гэта  ZERO. 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ёсць некалькі няцяжкіх стратэгій гульні ў рулетку ў наземным казіно… Вось дзве з іх 😎

Гэта ніколі не гуляць адзін на адзін супраць дылера…🐽

І другі, рабіць дробныя стаўкі ў пустыя нумары, якія не занялі гульцы, што гуляюць на вялікія сумы… 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
thee4, 18 верасня 2019 г.
Ёсць некалькі простых стратэгій гульні ў рулетку ў наземным казіно… Вось два з іх 😎 Гэта ніколі не гуляць адзін на адзін супраць дылера…🐽 І другі, рабіць дробныя стаўкі ў пустыя нумары, якія не закрылі гульцы, што гуляюць па-вялікім… 😎

што? ты бачыш, куды гульцы паставілі грошы?

Для такой незамысловатай стратэгіі гульца заўсёды знойдзецца годны адказ казіно – ZERO. 😎

ёсць рулеткі і без зеро😂

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
492
Публікацыі
15 934
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
8 ліп 2018 г.
што?ты бачыш куды гульцы паставілі грошы?

а ты што ні разу не бачыў такіх рулетак дзе стаўкі бачны….???? Дрэнны ты значыць лудаман..😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
vasabi, 18 верасня 2019 г.
а ты што ні разу не бачыў такіх рулетак, дзе стаўкі відаць….???? Дрэнны ты значыць лудаман..😁

хз я ў рио бет гуляю цяпер там не бачна хоць можа ў анлайнзе дзе і відаць хз я не бачыў……..

я шчыра скажу ў інтэрнэце ў рулетку вельмі рэдка гуляю………вельмі, правільна заўважыў я не рулетачнік я па слотах)

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
што?ты бачыш куды гульцы паставілі грошы?

Я на цябе здзіўляюся… 🤯 Створацца ўражанне, што ты нават не чытаеш, што пішуць іншыя або не дацямліваеш, што чытаеш…) А ў наземным казіно гулец не бачыць стаўкі іншых… 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Мабыць табе ў навінку, што ёсць мультыплэерныя сталы і ў анлайне таксама… Прычым, як у рулетках з дылерам так і ў намаляваных рулетках таксама)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Я на цябе дзівлюся… 🤯 Такое ўражанне, што нават не чытаеш, што пішуць іншыя, або не дацiгаеш тое, што чытаеш…) А ў наземным казіно гулец не бачыць стаўкі іншых… 😎

да я памятаю адзін так бегаў у гульнявым клубе, пакуль яму па башцы не далі, я думаю, гэта не прыгожа так рабіць і не сумленна, ты можаш бачыць стаўкі ў суседзяў, а іншыя асабліва не ўбачыш…….

хз усярэдзіне розныя рулеткі і па-рознаму ўсё відаць, але ў любым выпадку калі гульцы ўбачаць, што ты ставіш супраць яго стаўкі, я думаю, ён не промоўчыць……..

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
да я памятаю адзін так бегаў у ігравым клюбe пакуль яму па башцы не далі, я думаю гэта не прыгожа так рабіць і не сумленна ты можаш бачыць стаўкі ў суседзяў а іншыя не ўбачыш асабліва……. хаця хз паўсюдна розныя рулеткі і па-рознаму ўсё відаць, але ў любым выпадку калі гульцы ўбачаць што ты [...]

Рулетка вельмі дэмакратычная, ты можаш дубляваць стаўкі іншага фартовага гульца, а можаш рабіць любыя іншыя… Правіламі не процівоўстаецца… Галоўнае зрабіць стаўкі да козырнай фразы дыялара “Стаўак больш няма”)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
404
Публікацыі
3 600
Падпісчыкі
10
Рэгістрацыя
8 жні 2015 г.

Ён усё роўна зноў нічога не зразумеў)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Рулетка вельмі дэмакратычная, ты можаш дубляваць стэкі іншага шчасліўца, а можаш рабіць любыя іншыя… Правіламі не забаронена… Галоўнае – зрабіць стаўкі да козырнай фразы дылера “Стаўак больш няма”

я тут успомніў як я аднаго малага праучыў але толькі на сабаках на бегах, я паставіў 5к на цотнае і малы ўбачыў і хутчэй усе свае грошы паставіў на няцотнае 4300, а я, доўга не думаючы, паставіў таксама на няцотнае 1к  і ён атрымаў свой ікс ноль тады), а я вярнуў свае бабкі))))))))))

электроніка цяпер разумная штука……..

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
я тут успомніў як я аднаго малога праучыў але толькі на сабаках на гонках, я паставіў 5к на цотнае і малы ўбачыў і хутчэй усе свае грошы паставіў на няцотнае 4300, а я доўга не думаючы паставіў таксама на няцотнае 1к і ён атрымаў свой ікс нуль тады), а я вярнуў свае бабкі)))))))))) электро [...]

Зноў на хаду прыдумваеш, як анекдоты? )) На якіх ты там яшчэ сабачых гонках стаўіў? Дзе ўвогуле ў нас такое праводзяць, у кіно ўбачыў? Які яшчэ малы, на такіх мерапрыемствах не можа быць ніякіх малых і тым больш з допускам да ставак, што несеш ))) І ўвогуле які цотнае/няцотнае на сабаках, там ставяць на канкрэтнага бегуна ці я нешта не ведаю?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
vlad1slaw, 18 верасня 2019 г.
Зноў на хаду прыдумляеш, як анекдоты? )) На якіх ты там яшчэ сабачых бегах ставіў? Дзе ўвогуле ў нас такое праводзяць, у кіно ўбачыў? Які яшчэ малы, на такіх мерапрыемствах не можа быць ніякіх малых і тим больш з дапуском да ставак, што нясеш ))) і ўвогуле які цот/няцот на сабаках, там ставяць [...]

дзе дзе ў наземнай букмекерскай канторы што не бачыў сабачыя бега? нічога я не прыдумляю як было так і напісаў………

па ходу не ведаеш калі пытаешся я зараз як памятаю беглі пяць сабак можна было паставіць на любую сабаку і цот/няцот было таксама…….

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
89
Публікацыі
718
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25 сак 2016 г.
дзе дзе ў наземнай букмэкерскай канторы што, не бачыў сабачых бегаў? нічога, я не выдумляю, як было – так і напісаў………

Ты ж той яшчэ казачнік, што, я не ведаю ці )) Ну-ка раскажы, што за кантора, якая прымае стаўкі на сабачыя бегі, вельмі цікава даведацца )

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
vlad1slaw, 18 верасня 2019 г.
Ты ж той яшчэ казачнік, што я не ведаю ці? )) Ну-ка раскажы, якая гэта кантора прымае стаўкі на сабачыя бегі, вельмі цікава даведацца )

кантора ў нас у Каролёве, прыязджай і паглядзі на спорт, там можна было праз Зеніт паставіць у лайве, была нейкая нямецкая кантора і Зеніт быў лайв

а бегі як гэта называлася – цяпер не ўспомню, там можна было і на покер ставіць столы……..

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
хз я ў рио бет гуляю сча там не бачна хоць можа ў анлайне дзе і бачна хз я не бачыў……..

У риобете якраз і ёсць мультыплэерны стол… як і іншыя таксама…) Вось літаральна толькі што…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
У риобете якраз і ёсць мультыплэерны стол… як і іншыя таксама…) Вось літаральна толькі што…

я там у іншую рулетку гуляю, у гэтую не гуляю зусім – адзін раз паспрабаваў, абкруціла так што не хочацца ў яе больш гуляць……..

ну будзеш іграка таксама ставіць стаўкі ці супраць яго стаўкі будзеш ставіць? я думаю ігрок сыдзе, зменіць стол…….

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 376
Публікацыі
32 128
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
я там ў іншую рулетку гуляю у гэтую не гуляю зусім адзін раз паспрабаваў абкруціла так што не хочацца ў яе больш гуляць…….. ну будзеш гулец таксама ставіць стаўкі ці супраць яго стаўкі будзеш ставіць я думаю гулец сыдзе памяняе стол…….

Ты не можаш зразумець адно, што ў рулетку гульцы гуляюць супраць казіно, а не адзін супраць аднаго (як у покеры)…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
495
Публікацыі
5 778
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
26 ліп 2016 г.
Ты не можаш зразумець аднаго: у рулетку гульцы гуляюць супраць казіно, а не адзін супраць аднаго (як у покеры)… 

ну ты ж тактыку прапаноўваў ставіць на дзіркі, дзе не пастаўлена? а гэта і атрымліваецца, што ты супраць гульца гуляеш тэарэтычна, як не круці……

0
-1
-1  
Калі ласка, пачакайце...