Разгон дэпазіту (Стратэгіі)
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
23 снежня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
191 Адказ
|
14,385 Праглядаў
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зерро – 2,7 % многія перабольшваюць, у рулетку без нуля тады гуляйце, і аддавайце 10 %, гэта нашмат выгадней, чым на фондовай біржы аддаваць 13% падатку проста, і гэта яшчэ без камісій. Дзея не ў нулі, а ў псіхалогіі. Для каго гэта забавa, а для каго праца.
яшчэ раз кажу ніякай стратэгіі ў рулетку няма і быць не можа, матэматычна ўсё абгрунтавана…І псіхалогія тут не пры чым, ну занясеш ты трохі, паседзіш пару дзён як Кащэй над злотам, а потым з думкай “шча занясу яшчэ болей” усё зальеш назад і яшчэ зверху даплаціш. Казіно, латарэі і азартныя гульні разглядаць як заробак могуць толькі недалекія людзі…А атрымаць лудаманскую залежнасць могуць ЛЁГКА і паедзе, крэдыты, даўгі і кватэры на чырвонае або чорнае, далей вынік усім вядомы…
На біржы ёсць нейкі сэнс. Пры ўменні і нейкай інсайд-інфармацыі, магчыма, там людзі рэальна зарабляюць.
У рулетцы сэнс адзін – гэта тое, што на ДЫСТАНЦЫІ ты будзеш у мінусе. Ну калі, вядома, няма інсайд-інфармацыі, што рулетка крывая, напрыклад, і якіясь сектары часцей выпадаюць.
🙂 Не ты першы, не ты апошні працавы. Чым хутчэй зразумееš несуразнасць паняцця ” працаваць, гуляючы ў рулетку”, тым менш патраціш нервоў і грошай.
Серёга дакладна ўсё напісаў… Я стаўкі на спорт разглядаю адзінымі як магчымы сродак зарабку … з агаворкай, што і тут галава патрэбна, а з курынымі мазгамі лавіць няма чаго. Сапраўдныя профі аналізуюць матчы да той ступені, што што спартсмены ядуць у дзень матчу і калі ў баб былі месячныя… а не тупа ставяць бяздумна на каэф 1.01, у выніку – прайгрыш.
у мяне адна стратэгія ў рулетцы – гэта ставіць на колер і падвойваць, пакуль не патрапіш, і ідзеш за тым колерам, якому ідзе сама рулетка. дапусцім, ставіш на чырвоны 5 рублёў, а выпадзе чорны – тады ставіш на чырвоны 10 рублёў, а выпадзе чорны – тады ставіш на чорны 20 рублёў, выпадзе чорны і зноў ставіш на чорны 5 рублёў, і так заўсёды гуляеш толькі ў інтэрнэт-казіно. не ўсе па-чыстаму граюць, рулетка ў мяне чырвоная, а потым чорная серыя была 20 разоў – у прыродзе такога быць не можа, але стратэгія правільная!
Для рулеткі адной толькі стратэгіі недастаткова. Каб хоць як-то быць на плаву патрэбны набор умоў: стратэгія, чуйка, сталёвыя нервы, самакантроль, смеласць. А самае першапачатковае ўмова – сумленнае казіно, якое не падтасоўвае вынік.
Тут жа было пару выпадкаў, калі людзі з некалькіх тысяч раскручваліся да +100 000 еўра.
Для такой простай стратэгіі гульца заўжды знойдзецца годны адказ – казіно гэта ZERO. 😎
Ёсць некалькі няцяжкіх стратэгій гульні ў рулетку ў наземным казіно… Вось дзве з іх 😎
Гэта ніколі не гуляць адзін на адзін супраць дылера…🐽
І другі, рабіць дробныя стаўкі ў пустыя нумары, якія не занялі гульцы, што гуляюць на вялікія сумы… 😎
што? ты бачыш, куды гульцы паставілі грошы?
ёсць рулеткі і без зеро😂
а ты што ні разу не бачыў такіх рулетак дзе стаўкі бачны….???? Дрэнны ты значыць лудаман..😁
хз я ў рио бет гуляю цяпер там не бачна хоць можа ў анлайнзе дзе і відаць хз я не бачыў……..
я шчыра скажу ў інтэрнэце ў рулетку вельмі рэдка гуляю………вельмі, правільна заўважыў я не рулетачнік я па слотах)
Я на цябе здзіўляюся… 🤯 Створацца ўражанне, што ты нават не чытаеш, што пішуць іншыя або не дацямліваеш, што чытаеш…) А ў наземным казіно гулец не бачыць стаўкі іншых… 😎
Мабыць табе ў навінку, што ёсць мультыплэерныя сталы і ў анлайне таксама… Прычым, як у рулетках з дылерам так і ў намаляваных рулетках таксама)
да я памятаю адзін так бегаў у гульнявым клубе, пакуль яму па башцы не далі, я думаю, гэта не прыгожа так рабіць і не сумленна, ты можаш бачыць стаўкі ў суседзяў, а іншыя асабліва не ўбачыш…….
хз усярэдзіне розныя рулеткі і па-рознаму ўсё відаць, але ў любым выпадку калі гульцы ўбачаць, што ты ставіш супраць яго стаўкі, я думаю, ён не промоўчыць……..
Рулетка вельмі дэмакратычная, ты можаш дубляваць стаўкі іншага фартовага гульца, а можаш рабіць любыя іншыя… Правіламі не процівоўстаецца… Галоўнае зрабіць стаўкі да козырнай фразы дыялара “Стаўак больш няма”)
Ён усё роўна зноў нічога не зразумеў)))
я тут успомніў як я аднаго малага праучыў але толькі на сабаках на бегах, я паставіў 5к на цотнае і малы ўбачыў і хутчэй усе свае грошы паставіў на няцотнае 4300, а я, доўга не думаючы, паставіў таксама на няцотнае 1к і ён атрымаў свой ікс ноль тады), а я вярнуў свае бабкі))))))))))
электроніка цяпер разумная штука……..
Зноў на хаду прыдумваеш, як анекдоты? )) На якіх ты там яшчэ сабачых гонках стаўіў? Дзе ўвогуле ў нас такое праводзяць, у кіно ўбачыў? Які яшчэ малы, на такіх мерапрыемствах не можа быць ніякіх малых і тым больш з допускам да ставак, што несеш ))) І ўвогуле які цотнае/няцотнае на сабаках, там ставяць на канкрэтнага бегуна ці я нешта не ведаю?
дзе дзе ў наземнай букмекерскай канторы што не бачыў сабачыя бега? нічога я не прыдумляю як было так і напісаў………
па ходу не ведаеш калі пытаешся я зараз як памятаю беглі пяць сабак можна было паставіць на любую сабаку і цот/няцот было таксама…….
Ты ж той яшчэ казачнік, што, я не ведаю ці )) Ну-ка раскажы, што за кантора, якая прымае стаўкі на сабачыя бегі, вельмі цікава даведацца )
кантора ў нас у Каролёве, прыязджай і паглядзі на спорт, там можна было праз Зеніт паставіць у лайве, была нейкая нямецкая кантора і Зеніт быў лайв
а бегі як гэта называлася – цяпер не ўспомню, там можна было і на покер ставіць столы……..
У риобете якраз і ёсць мультыплэерны стол… як і іншыя таксама…) Вось літаральна толькі што…
я там у іншую рулетку гуляю, у гэтую не гуляю зусім – адзін раз паспрабаваў, абкруціла так што не хочацца ў яе больш гуляць……..
ну будзеш іграка таксама ставіць стаўкі ці супраць яго стаўкі будзеш ставіць? я думаю ігрок сыдзе, зменіць стол…….
Ты не можаш зразумець адно, што ў рулетку гульцы гуляюць супраць казіно, а не адзін супраць аднаго (як у покеры)…
ну ты ж тактыку прапаноўваў ставіць на дзіркі, дзе не пастаўлена? а гэта і атрымліваецца, што ты супраць гульца гуляеш тэарэтычна, як не круці……