Разгон дэпазіту (Стратэгіі)
Рулетачныя лудоводы. Відэа рулеткі.
|
23 снежня 2015 г.
ад
PavelFredooc
|
191 Адказ
|
14,383 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Крута. Толькі які сігнал калі не ‘гарачы’ ? Калізіі, шчыра кажучы, тэма цікавая .
Проста паравозікі( – калізіі?) могуць быць рознымі, напрыклад ААВ, АВС дюжын . І тое, і гэта можна граць .
Ну даа.., у прынцыпе ў усё гуляць можна і калі выпалі тры аднолькавыя дюжыны таксама… І калі ў разнобой тры розныя, ды і пасля таго, як выпалі іншыя варыянты таксама. Пытанне ў іншым – наколькі гэта можа быць эфектыўна?.. )
Так гэта не калізіі ?
Адзін раз бачыў, як шарык завісаў больш за 15 спінаў запар у адной дзюжыне на пнеўма, а з дылерам – не больш за дзесяць раундаў… І тры разы запар Zero)
Што дюжыны, што шансы ці іншая колькасць грае, проста сістэма павінна быць без прагрэсій, а так зліў забяспечаны ))
Ну так пра гэты падыход і казаў… Калі выпадзе тыпу 3 3 2 або С С В – гэта залежыць ад таго, каму як зручней…
Так гэта класічны паравозік добрая тэма .
Павер мне я аднойчы бачыў у жывым зале на пнево дюжина раз 17-18 гуляла , а сектор вуазан с орфлайном асабіста бачыў 30 раз
Усе, хто былі ў той момант у зале ах.., ах як здзівіліся, калі ў іх на табло ўсе грошы зніклі, )) да бледнасці грузілі тиер. Адзін, у самы апошні момант са сваім крэслам грохнуўся ад здзіўлення, калі ў 30 разоў шпіль зайшоў. Увесь стол як адзін грузілі тиер.
Ну так, часта дылеры так кідаюць ці праз борт, ці ад “борта”, таму і сектар orphelins і гэтым можна карыстацца)
Трыццаць раз, вядома, не бачыў, але калі шарык заціскаецца ў адным з сектараў тры разы, пры тым блізка ў гісторыі, то альбо закрываюць гэты сектар, альбо страхуюся. Добра было б прыглядзецца да дылераў, а потым, ведаючы хто як можа, і тады ўжо “лупіць” з большай ступенню верагоднасці )
Некаторыя моманты ўспамінаеш смешна, шчыра кажу. Памятаю, хлопец заўважыў, што сектара ціера не было 15 хадоў, і ўсім сваім сябрам, прыяцелям, з разумным такім выглядам кажа, хлопцы тут да вас ціера не было, грузім усё на яго. Ды ён яшчэ 15 хадоў не выпаў! Я ў гэты момант яшчэ не гуляў у рулетку, проста глядзеў))) Потым, калі 30 разоў выйшаў 0, гэта быў удар па яйках
Тэбы сустракаўся такі – тыпа “прадсказальніка”, сам не гуляў, але “вгадаваў” сектара добра… А яму ніхто не верыў) А калі прапанавалі пагуляць, дык у яго ўсё было “міма кассы”😎
Нядаўна ў турніры ў намаляванай рулетцы выкарыстоўваў метад паўтора сектара, дзе два разы завіс шарык туды і ставіў)
Тут мне ўзгадаўся адзін стары падыход, калі шарык доўга вісіць, скажам, на “чорным”, то пасля таго, як колер зьмяняецца, можна гуляць на павелічэньне стаўкі ўдвое на “чырвоным” і пры ўдальным выніку зноў павялічыць стаўку ўдвое. Атрымаецца, што мы рызыкуем толькі першай стаўкай.