Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
621 Адказ
|
20,657 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vernonveo ў мяне няма такіх паведамленняў?учора кашалёк працаваў як належыць… Дзе ты такое інфа знайшоў? Скінь скрын
@barakuda2020
у мяне ён увогуле не працуе –
Не ўдаецца атрымаць доступ да сайта
@barakuda2020 у апавяшчэннях паглядзі,скрын прымацаваў калі што…
@vernonveo респект што папярэдзіў, рэгулярна карыстаўся ім. Але такога апавяшчэння пакуль няма ў мяне…. Ну як кажуць незаменных няма… галоўнае што не нечакана!
@barakuda2020 ты там на біржу ў кашальку Пайера глянь))на пару юсдт рубель..108 рублёў курс да даляра..
@vernonveo Оо, а паер гэта чыя кантора, што і Еўрасаюз прыкрываюць?
@ident запрацаваў? у мяне таксама памылку выдае
Пайеер даўно ўжо скатіўся ў крыптакошалёк, відаць, сапраўдныя «дыназаўры» яшчэ карыстаюцца ім астатні час. ⌛
Не надта сціплае пытанне..
у каго ў свой час піастрыкс злётаў па дурноце за недабрыя дзеянні, то ці ўдавалася пры стварэнні новай піастры прайсці верыфікацыю на тыя ж самыя дадзеныя ?
Давайце вось толькі без злорадства, маўляў сам вінаваты ці нешта ў гэтым родзе. Па сутнасці хацелася б даведацца адказы.
@vernonveo
Таксама такое паведамленне ёсць. Піастрыкс папаўняць было зручна.
@extratip колькі гадоў карыстаюся, здаецца ўсё нарм. як прайшоў адразу верифікацыю і нарм 👌
@extratip што можна стварыць новую з такімі ж данымі? Калі старую заблакавалі
@extratip сэнсу няма. Бо твае даныя ўжо ў базе і новая паляціць хутка, за пару перакладаў.
@oktan
Ну дак ты іх і на бабкі напэўна не кінуў.
Пссс! Шаптам! Хлопцы, як вам новы магаз ад плацежнай сістэмы “Piastrix“? Куплялі, што. Раскажыце, як прайшла купля:)
@sinaloa І да сёй пары быў нармальны, пакуль не забаранілі, хто ўмее карыстацца ўсімі функцыямі)
@amernmes І не кажы, не толькі піастрикс ім было зручна папаўняць, але і розныя сэрвісы. Папаўненні былі імгненныя, есць біржа, абменнік убудаваны, сумленныя ўладальнікі. Увогуле вельмі шкада, што метадаў выводу і папаўнення ўсё менш і менш, а тыя, хто піша – да нах…й не патрэбен ваш паер, ківі, шміві і іншае, вскора адчуюць усю боль, калі ўсе плацёжкі паблакуюць нафіг…дынозавры мы бл**ць
Па пытанні плацежнай сістэмы “Piastrix” таксама шмат чутак хадзіць, але пакуль што толькі часам бываюць праблемы з уваходам. Помню, калі яна з’явілася, яе абсяралі, але прыжылася ж у “Расіі”. Ды тады птушка “Qiwi” у ходу была! Магчыма ў будучыні гэтую плацяжку таксама постигне тая ж доля, што і “Ківі”. У канцы канцов у яе двойчы ліцуху адабрала “Расія”
Цяпер, калі папаўняць з карты, то ў заўвазе трэба ўказваць, што на куплю ў маркетэ) А то потым зноў карту заблакуюць(
@amernmes гэта не асабліва дапамагае , гэта адзін-два разы , а потым ужо і банкі не ўнікаюць у гэтыя каментары
@amernmes
Дык Piastrix жа не банк, што з імі могуць зрабіць увогуле
@arthur89 могуць шмат чаго пры жаданні))) галоўнае каб яно было ))
@ingibordadapkuna
Ну там у крайнім выпадку можа застацца папаўненне крыптаю, і п2п. А так я думаю на іх паўплываць не змогуць
@ident.Што-то я таксама спрабаваў зайсці, не змог зайсці сёння.
Рэбята, дапамажыце, у каго ёсць 1500 на піастру, перавяду вам спачатку, потым вы мне