Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
621 Адказ
|
20,656 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@andrey1971 Вось гэта правільнае рашэнне👍, я толькі трастом карыстаюся , крыпта цяпер у прыярытэце …..
@galy1959 яшчэ для Расіі даступны Bybit,Bitget сам не дружу з трастам)не падабаецца гэты кашалёк)
@robingood На аматара, Я як то на ім пачала , відаць пакуль задавальняе😉….
А хто-небудзь спрабаваў браць прем у тг або купоны на плойку праз піастру?
Усё норм?
@robingood добры кашалёк, даволі прыстойны!) Ну кожнаму сваё, вядома.
@robingood некалькі разоў ужо карыстаўся bibit нічога складанага ды і камісія прымальная
@andrey1971 ды і па сутнасці ў піастрикса на вывады камісія таксама не маленькая магчыма нават большая чым на крыпце
@andrey1971 канешне большая комсы ў пиастрикса,в крыпце не такая уж вялікая,а пиастрикс здымаюць(
@robingood у крыпце нядаўна выводзіў, дык увогуле так патрапіў крута. Капейкі знялі камісію, а гэта праз абменнікі.
Як зараз увогуле з вэрыфам у піастры?
@amernmes тры разы выводзіў сёння/учора, невялікія сумы, так па нямногу скідаў, па пяцёрках, два з іх прыйшлі прыкладна праз 30 хвілін, а адзін ішоў больш за 12 гадзін, але адменаў не было, усё дакладна і самае галоўнае адной сумай, не разбівалі па 1/2 тысячы! Так, выводзіў, калі што, на юмани.
@galy1959 а сэнс долбіць то, яны цішыню злавяць і ўсё. Трохі радзей, але пісаць, так, не важна ў тэлегу ці адразу ў кашалёк, розніцы дакладна няма. Калі не было аб’юзу, усё будзе нармальна, толькі не хутка. Пакуль заўсёды яны ўсё вырашалі!
@gans2115Я і кажу, ім трэба пісаць!!!!, а ён не хоча 🤷♂️….
@galy1959б будзем канешне пісаць спадзявацца і верыць
@andrey1971 Вось так і трэба!!! нельга ім усё прабачаць…😉
@andrey1971.Вы в ТГ ім пішаце? І што адказваюць?
@galy1959 яны ціснуць на тое што ў мяне на акк казіно быў деп з падазронага кашалька прашу іх прадаставіць больш поўную інфу не пішуць і не адказваюць ну я пачакаю я не спяшаюся
@akop591 па пошце пішу бо ў падтрымцы кашалька адразу сказалі гэтыя пытанні вырашаюцца па пошце ну што і зразумела больш часу на пытанне-адказ ёсць магчымасць, што чалавеку надакучыць
так я думаю усё роўна вернуць грошы то не спісалі разблакуюць і ўсё будзе заёпак
@andrey1971 Чакай!!! Галоўнае – не кідай гэтую справу🙂…….
@andrey1971 канечне, павінны ў выніку разабрацца ў сітуацыі ж. Мне заўсёды хутка адказвалі, ну не за 10 хвілін канечне, піастрыкс жа заняты))
@gans2115 Так, дзякуй за прадастаўленую інфармацыю. Я вывёў на Ozon-карту фізічную пятак таксама роўна, за гадзіну вывялі як і ў мінулы раз) Картай Ozon карыстаюся ў краме пастаянна плачу) Пакуль яшчэ не заблакіравалі)
@gans2115 А як ты пятак кідаў на юмані? па СБП? У мяне пры выбары юмані СБП піша вывод ад 30к да 30к.
Не ведаю куды напісаць-напішу тут.Хлопцы у каго на паере ёсць сродкі не забудзьце вывесці.Увайшоў у кашалёк,а там паведамленне ад пайер :Паважаныя карыстальнікі! У сувязі з увядзеннем 19-га пакета санкцый ЕС мы спыняем абслугоўванне карыстальнікаў з Расіі і Еўрапейскага саюза.Вывад сродкаў са рахункаў карыстальнікаў з гэтых краін будзе даступны да 24 лістапада 2025 года.Эх..зручна было перакідваць з паера на пиастрикс…
@vernonveo
во як дзякуй што папярэдзіў – пагляджу што там у мяне