Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
621 Адказ
|
20,658 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@q3arena1991 цяпер з гэтым цяжка, канешне. Вось я сам нядаўна шукаў пару дзён нават якіясь 500 рублёў на абмен, ніхто не дапамог) 🤷 Але глядзі, можа табе дапамогуць!
@sinaloa попытка не пытка, от безысходности уже пишу, по безопасной сделке тоже не получилось?
@q3arena1991 па бяспечнай здзелцы не спрабаваў ні разу. Я кажу абмен тут на Латесте) То бок я крыпту хацеў закінуць значна больш(бонус), а мне 500р на піастру.
@sinaloa зразумела, ну пачакаю крыху, паглядзім, можа хто-небудзь і адгукнецца
Паглядзіце хто-небудзь, у вас ёсць пераводы на банкі Кз? У мяне знік(
@robingood у мяне ёсць
@babay29 па ходу ў мяне адключылі, сволачы, і так месяца два не было пераводу на карту Кз, на той тыдні з’явіўся, а сёння ўжо няма(
@robingood
Ёсць
І на вывад Visa/MasterCard KZ
@chag зразумеў, прыняў. Усім дзякуй за адказ.
Фігня імха гэтая бяспечная здзелка, 3-4 разы спрабаваў і сумы, якія рэкамендавалі, упісваў – ніхто так і не адгукнуўся, па сканчэнні часу здзелку адмянялі.
@pokerface у мяне атрымалася сёння, упершыню за доўгі час безвыніковых спроб
@q3arena1991 Тады прымай віншаванні! Сапраўды, рады)
@q3arena1991 думаў у мяне толькі няўдала атрымлівалася) зразумеў, значыць не ўсё так дрэнна, буду спрабаваць, імкнуся калі спатрэбіцца.
у гэтых уродаў паходу фляга свісціць пачала капітальна, воткнуў на вывад 3 тыщэнкі, зайшоў у банк, а там такое
Карыстаюся даўно, праблемаў ніколі не было, хутка, без пытанняў, ну вывад, канечне, ідзе хутка, а паміж казіно гоняць – самае тое.
Падтрымка не аператыўная, але пытанні вырашаюць
@babay29гэта тупая плацёжка! Іх па-ранейшаму абузаюць мамкіны абузеры, а яны нічога зрабіць не могуць
@selivan1990 сметнік гэта, раней усё было нармальна
@babay29 Учора таксама выводзіла 4 тысячы , прыйшло 6 перакладаў , так і 115 прыляціць! з-за іх 🤦♂️….
Раз на месяц патрэбна гэтая днішчэнная плацёжная сістэма і кожны раз з ёй – касякі.
Трэба сума 5к, уводзіш і табе пастаянна выдае 3к для перакладу. Трэба сума 7-10к і выдае на 5к. У выніку выключаюць папаўненне на 24 гадзіны.
Хіба нельга па-чалавечы зрабіць, галаўаногія распрацоўшчыкі піатриска)
@misha55
@galy1959 Вооот…. Так, сама карыстаюся нечаста піастрай, але проста раздражняе, што нейкія 5к дробяць на 8 плацяжоў 👀раней толькі ёю і карысталася(піастрой) а зараз проста жах адзін…. Лішні раз нават не хочацца яе папаўняць 😖
@marusik94 Я сама рэдка ёй карыстаюся 🤦♂️, цяпер яшчэ радзей буду😏….
Зараз шмат махляроў, калі прапануюць папоўніць за ўзнагароду, то не паддавайцеся
Схема такая, прысылаюць вам чэк, а чэк падробны, гэта сума вам потым мінусам на піастрикс упадзе
У кагосьці ўвогуле піастра працуе? Не загружаецца ўжо 2 дні
@godnessistot учора, выглядае, працавала.
Усякае было, карацей, але заўсёды плацяць сумленна з нізкімі працэнтамі камісіі. Часам бываюць акцыі)