Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
619 Адказаў
|
20,358 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я не ведаю 🤷,хлопцы, ёсць такая тэма ці не. Пошукаў ,не знайшоў. Маўляў былі ківі, Яндэкс , пра Piastrix не знайшоў, таму стварыў яе.
Адміністратары паглядзяць,калі ёсць,закроюць, але калі няма то давайце тут пра Piastrix пісаць ✍️, усё, што яго датычыць.
Хлопцы, хто сёння з пиастрикс выводзіў на карты? У мяне з ранняга раніцы вісяць 8000 руб на вывад, ні туды ні сюды. Звычайна, калі нешта не так, рэдка, але бывала, то праз гадзіну-дзве грошы вярталіся назад на баланс. А тут ні туды ні сюды. Нармальна гэта для пиастрикс, за ўвесь час так доўга ўпершыню?
🔗
У апошні раз сродкі вярталіся некалькіх разоў, пакуль я новую віртуалку на юмани не завёў.
учора па СБП на Сбер вывялі імгненна, сёння не спрабаваў
выводзяць на карты за10 хвілін вывелі у іх бываюць перыядычна розныя цяжкасці з вывадамі і дэпамі але ў цэлым нормальная
Да я ведаю, што нармальная, здаецца, а тут упершыню такая затрымка. Вось зараз роўна 12 гадзін ужо чакаю. Пры тым грошы гэтыя патрэбны.
БЫЛО ТАКОЕ, ШТО З АДНАГО КАШАЛЬКА ГРОШЫ НЕ ВЫВОДЗІЛІСЯ, ПІСАЛА ПАМЫЛКА, А З ДРУГОГА НАРМАЛЬНА ЛЯТАЛА
Ну што, вывелі?
альтэрнатыўнай плацяжкі тыпу пиастрикса ўсё роўна няма киви напэўна ужо памёр назаўжды з криптай для мяне гэта цёмны лес карты гэта ўвогуле страшна дэпаць з іх ну вось яшчэ спб нармальна
Сёння выводзіў на Тінькоф, хвіліны 3 і грошы на карце.
не,другі суткі ідуць :((((
У мяне таксама на Тинькофф…
Гавораць чакайце да 5 дзён..
Вось гэта пздц. Я як-то па п’яне зайвы нуль паставіў, атрымалася 100к, а хацеў 10к, ну і перавёў 10. Раніца толькі зразумеў, чаму грошай няма ў кашальку. 2 дні разбіраліся, але 10ку залічылі.
Іх як мінімум ужо чацвёра, але не сэнс, траблы ёсць гэта факт, калі яшчэ піястра пойдзе па піzдзе , то будзе жoпа…
Пі@стрык$, па словах падтрымкі, я так зразумеў для гульцоў з Украіны “часова” закрыты,.
не дай бог так па п’яні выводзіць а калі б яны табе 100к вывелі
Ну а ва Украіне ж і Neteller, і Skrill выглядаюць, працуюць, здаўся табе гэты піастрыкс.
Так, для іх гэта нармальна, сябар. Часам у іх бываюць праблемы, пакуль яны наладзяць новыя шлюзы і плацяжы падключаць нанова, пасля чаго зноў ставіш на вывад і ўсё заходзіць, тое ж і да дэпазітаў адносіцца. Камса 3,5% плюс 50 рэ за разовы на карты і ўсё астатняе па вывадзе адзіна толькі ўзбуджае…((( Кантора самой Ківі кампаніяй нашай роднай створана, па маіх дадзеных і інфе ад патрэбных мне людзей))), каб менавіта гемблінгам “руліць” па бабках, (і ўсе асноўныя ру казіно да яе падключаны і па сутнасці на ёй і “сядзяць” у асноўным) цяпер і нягледзячы на тое, што не мае ні радзімы ні сцяга, па сутнасці нічога, працуе дакладна і давяраць ёй можна))) што нават з маёй боку, як усе Вы мяне ведаеце)) хахаха Звучыць абсурдна, але тым не менш гэта факт! Павінен гэта прызнаць!))))) Дзесяткі разоў трымаў у раёне 100-150 к і выводзіў на карты, усё дакладна!) Абсурд ды толькі))! Ні разу не кінулі )))) за 5 гадоў!!!))))), тысячы!!!! раз дэпіў і выводзіў і ўсё дакладна))) ха-ха-ха., усё што пішуць у сетцы, фэйкі, як правіла, галоўнае не грубіць там і як раз менавіта лічбы не блытаць пры ўводзе дэпазітаў і вывадаў і ўсё будзе выдатна і каменты не пісаць там пры перакладах і не блытаць метад пераводу, а то ім даводзіцца потым шукаць Вашыя бабкі. Падтрымка рэальна топ, рашыць усё на 101%. Такіх бы супрацоўнікаў у сапорт казіно, было б залікова! Але ўсё ж болей за сотку не варта трымаць пакуль за раз…. мала ці… у агульным такія вось справы. Канкурэнтаў у Піастрыкса на дадзены момант на ру рынку няма ў прынцыпе!
У нас тут шмат чаго ёсць і, на жаль, ужо няма) Але па-майму, Skrill і Neteller «дажываюць».., для ру-сегмента, а кіруе крыпта 😎
Папаўненне недаступнае ў казіно, памылку выдае, у каго яшчэ так? Некалькі казіношак паспрабаваў
Справа ў казіно, але не ў піастрыксе, гэта 100%
Што за казіно?!
У мяне ўсядзе усё чотка працуе ў дадзены момант
памылка папаўнення кашалька
а другі кашалёк нармальна працуе
Верыфікаваныя абодва!?а як так!два піастрыкса ў цябе!?кашалькі на розных людзей аформлены!?)