Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
621 Адказ
|
20,657 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З Піастрыксам увогуле стала дрэнна карыстацца. Глядзеў, паднялі мінімальны парог вываду і папаўнення кашалька, коратка – фігня.
@loud лепш няхай бабкі вернуць, якія з балансу зніклі, а то гасяцца…. !!!)
@alex777pletnev А ты іх пастаянна піліш з-за гэтага, тым больш калі ты да гэтага не праводзіў падазроныя плацяжы, павінны вярнуць.
@goldking ўжо хутка паўгода пройдзе, як яны маўчаць, я ўжо выдаліў акк, ну іх на…..)
Яны не папраўляць абузы.
Іх дагэтуль абманваюць з чэкамі.
@alex777pletnev пішы ім часцей і больш . мне здаецца вернуць
@hgsdtv быццам яны зараз усе пераводы робяць уручную
@hgsdtv Прынамсі яны цяпер пачалі абмяжоўваць заказ на аплату і я заўважыў, што калі не аплачваеш больш за 3-х плацяжы, ловіш блок на 24 гадзіны. Але гэта таксама пачало ўплываць на нармальных карыстальнікаў, таму што часам складана злавіць рэквізіты да 4000, а некаторыя банкі нават твой банк адхіляе плацяжы.
Нядаўна ледзь не прыкупіў)) прабаваў 15к папоўніць адразу пад дэп у JetTon казіно, пару разоў паказаў сумы 12к, 13к адмовіўся ад пераводу, далей трэці раз выдаў рэквізіты на 14к – думаю хоць яго папоўню, капейкі на карце яшчэ былі – вырашыў яшчэ “да дэпаю” )) папоўню на 3к, кароче аплаціў, усё чакаю пару хвілін – плацёж не праходзіць, у апрацоўцы, чек загрузіў, чакаю і тут паведамленне тыпу пераклад не ажыццёўлены бо сума была пазначана 15к, а вы перавялі 14к, мля “мяне ледзь Кандрацій не хапіў” )) як так, вы ж самі прапанавалі папоўніць на 14к бо на 15к не было, зачыніў старонку аплаты на сайт піастрыкса ў чат, тут гляджу 14к на балансе ..
І яшчэ пару разоў было ў мяне такое ў апошні час: як папаўняеш – няма магчымасці перанесці на іншы кашалёк піастрыкса, блокуюць на час пераклады на 10-30 хвілін, пры гэтым у казіно папаўненні, пераклады працуюць.
Відзелі ў піастрыксе з’явілася аплата адразу водкі па 🆔:)))) Відаць, партнёры цяпер. Толькі не разумею, ну а які сэнс так ці так аплачваць! Ладна б піастрыкс у крэдыт водку аплочваў або нешта ў выглядзе гэтага:))))
@goldking ну гэта ж напэўна маецца на ўвазе 3 разы, на якія ён выдаў рэквізіты 🤷♂️
@gans2115 ну калі аплачваеш з айдзі, то не трэба капчу, пароль уводзіць і г.д) я так думаю)
Калі я праз піастру дэпаю, то заёб гэты капча, код на пошту, хоць піастра да гэтага была адкрытая, з кожным казіком таксама(
сутыкнуўся з праблемай: вывeў з казіка 18к пиастрикс, спачатку заблакавалі вывад, а потым а потым увогуле спісалі грошы. У падтрымцы нічога канкрэтнага не кажуць – чакайце, вашае пытанне вырашаецца
@andrey1971 такое зараз часта бывае , блакіруюць на 24 гадзіны , з якога-небудзь сумніўнага кашалька быў перавод і адпраўлены на праверку……………. Вось чаму іх адразу ў блак не выдаляюць сумніўныя , не зразумела..
@luda010676 то ёсць магчыма ўсё будзе добра
@andrey1971 калі ніякіх махінацый з кашальком не праводзіў , усё будзе нармальна …..
@alex777pletnev.Што грошы не залічылі? І ты проста так выдаліў акк? Можа ты іх надурыў?
@andrey1971 Можа вы? з кімсьці рабілі гэтыя лівыя чэкі, якія цяпер так папулярныя 🤔……
@galy1959 ды вось у тым і справа, што не
@andrey1971 Я б долбіла! падтрымаю ў тэлекраме…..
@galy1959 да ўсе паходзіць пісец – заблакіравалі і кашалёк і суму 18к патлумачылі гэта тым, што з акка казіно былі фінансавыя аперацыі з падазроным кашальком піастрыкс высылаю ім скрыны, што ўсе вывады былі на мой піастрыкс поўны ігнар
Рэбята, а сёння з піастры на карту выводзіў хто? Цяпер у іх доўга?
@amernmes прывітанне, дапамажы з абменам? 9 USDT bep20 я табе, а ты мне на піастру 500р?
@andrey1971 Блін😥 вельмі сумна ….
@galy1959 так непрыемна, канешне, але насраць – жыццё працягваецца, будзем надалей разумней і ўвогуле трэба вывучаць і пераходзіць на крыпту