Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
621 Адказ
|
20,658 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зусім не зразумела, як так правяраюць там, што паводзяцца на падробныя чэкі? 🤔
Гэта робяць паходу самі ж супрацоўнікі Піастрикс, альбо па іх наводцы. Не веру, што столькі могуць прапусціць лявых чэкаў.
@pokerface А вы спрабуйце часам, бывае выдае 1к, хоць пазначана, што мінімалка ад 3к. У мяне так было! Стварайце заяўку на 3к і можа высвятліцца таблічка, што папоўніць можна на 1к. Толькі часта не стварайце заявак, калі іх не перакладаць, то могуць заблакаваць.
@lana888 а як ты думаеш, як гэта працуе пры дэпаx у казіно? калі ты дэпаеш з карты, я ўпэўнены, што ў цябе было такое, што дэп не прыйшоў, і не прыйшоў ён таму, што твой дэп перахапіў нехта іншы, які стварыў заяўку на такую ж суму, але не аплаціў яе – чэкі проста малююць
@cloudarchi1 То бок атрымліваецца, яны трапляюць у адзін час з кімсьці, хто на самой справе перавёў? Усё роўна дзіўна, там жа свае нумары ў чэку і г.д. Ну хз
@lana888 там свае нюансы былі, неабходна было мець менавіта “хуткае” папаўненне па СБП, а не проста звычайныя папаўненні па СБП і там чэкі, рэквізіты выходзілі без ініцыялаў, шчэ хз як абузяць, гэта працуе і нецікава.
Яшчэ адзін “бізнесмен” )) сапраўды надакучылі, па ўсіх тг, форумах, інету інфа разышлася..
@pokerface Оооо, мне гэты чалавек таксама пісаў.
@lana888 так, ён усім пісаў у тг))
Цяпер абменнікі ёсць у піастрыкс праз тг нормальныя хто мяняе?
@opasno388 сябар ў іх ёсць група ў тг па, абмену, норм працуе, мяне па сісцы забанілі але яна дагэтуль працуе
@opasno388 праз тг дакладна мяняць не варта. Мяне ашукалі нядаўна на 300р калі мяняў
@igor9555 ты калі там карыстаешся, імкніся з пастаяльцамі мяняцца, ну тымі, хто там на пастаянцы, калі, вядома, ты гэта не адзін/два разы рабіў. Я за ўвесь час раз 15-20 мяняў, стараўся шукаць тых жа. Часам атрымлівалася.
Усе разы хутка і дакладна, слава богу. Не ведаю, магчыма пашанцавала:)))
@lana888 калі піастрыкс дарагі, не звязвайцеся. Не варта таго, калі карыстаецеся кашальком! Часта піастрыкс усё ж выручвае.
@gans2115 бро піастрыксу трохі засталося, павер мяне, калі працягнеш гэты год, то ў наступным дакладна знікнуць як ківі)
@robingood ды ён даўно ўжо так трымаецца, «на соплях», але трымаецца. Не ведаю, 🤷♂️ напэўна праз нейкі час так, калі нічога не зменіцца. Я грошай на ім не трымаю, максімум часам крыху бывае, рэдка. У перапынках паміж сесіямі:)))
Шас такую тэму даведаўся, калі заблакавалі піастру. То пры змене або замене пашпарта (к примеру пры страце) можна зноў аднавіць і прайсці паўторную верифікацыю трэба будзе
@dimakulakov Ды ну што, цяпер з-за скамнага піастрыкса, дзе бабкі могуць знікнуць, пашпарт мяняць? Лепш ужо крипта?))
@alex777pletnev крыпта хутка адна і застанецца 🤣
@loud да піастрыкс яшчэ жывы, не ў ўсіх, але жывы! Карыстаюся ім без праблем.
@alex777pletnev крыпта, канешне, лепшая за ўсё. Залог поспеху, так сказаць. 8 гадоў сябрую з ёй, калі што не разумею, што бывае рэдка. То бок добрыя людзі, якія ўсё растлумачаць і падкажуць, як лепш.
@sinaloa таксама юзаю , пакуль праблем няма
@alex777pletnev Ну для дробных плацяжоў у помыйкі можна мець на ўсякі выпадак, а так справа нават не ў прапажы сродкаў, а ў тым, што калі па 115-ФЗ пачнецца праверка рахунку, дык іх аперацыі не прымуць, а вось аперацыі з біржаў ці абменнікаў банк прымае.
@loud ну і славна гэта! Так бы хацелася і далей, канешне, пазітыў ўключаем на поўную!)
@sinaloa так усё будзе нармальна , зараз пофіксяць тэму абуза і ўсё
@loud калі па сумленнасці, то яе ўжо доўга падпраўляюць, я пра тыя чэкі. Тут нават на Latest пра гэта вельмі шмат пісалі, быццам яшчэ з зімы. Прапановы і такое іншае. Асобную ветку не памятаю, ці была створана, але неістотна. І апошнія два месяцы таксама пісалі пра гэта, маўляў давайце зробім, хто гатовы? У тэме абмеркавання бонус-кодаў і бонусаў казіно.