Плацежная сістэма Piastrix
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
13 January 2024
ад
gans2115
|
621 Адказ
|
20,660 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Махляры яны гэты Піастрыкс! Выдаляю на фіг аккаунт! Добра, што пераклад быў 1к, а не 10к😡😤Цяпер яны так і будуць блакіраваць усіх падрад, тыпа нейкія чэкі падробныя🤦♀️
Мда ўж, Пиастрикс зусім сапсаваўся, скам проста нейкі стаў, у іх увогуле афіц. прадстаўнік дзе-небудзь ёсць?!
@lana888 Правільна)) Даўно пара)
@gans2115 прайшоў вериф. усё нарм, папаўняю альбо праз СБП або Р2Р здзелкамі, пакуль праблем не было !!!
Дрэнна, што мінімалка ад 3к па СБП зрабілі, ну ў мяне так зараз па крайняй меры, па дробязях 500р -1к не дэпнуць калі неабходна.
@pokerface апошнім часам, прыкладна 2,5-3 тыдні ні разу на 3000 руб не даў рэквізіты, так, для эксперыменту спрабую кожны дзень. Да гэтага, прыкладна 3 тыдні таму яшчэ болей-менш даваў на 3000 руб, ну канечне рэдка з першай спробы, раз з 5-8.
Апошнія 5 дзён ужо нават і не спрабую.
@gans2115
Учора спрабаваў папоўніць, разы 2-3 выдавала сумы 1-2к. Потым націснуў “не аплачу”, выбраў “іншае”, напісаў патрэбна сума 3к+ і наступная спроба выдала рэквізіты.
Хз можа супадзенне або сапраўды спрацавала.
Прачытaў вышэй паведамленні і цалкам згодзен папаўненні на Piastrix ад 3 к сталі па сбп, я спрабаваў папаўняць праз Payyer ад 1 рубля папаўненне + комса, апошняе папаўненне рабіў. з Tonkoina на Payyer праз bestchenge далей на Piastrix. Сума была 540 іначальна – Tonkoina на Payyer праз bestchenge = 500 прыйшло 40 р комса
@oktan ты збочанец? навошта ўвогуле пиастрикс патрэбен у гэтай схеме, калі ты крыптай карыстаешся? ладна людзі, якія не хочуць разабрацца ў крыпце, але ты нейкія схемы прыдумляеш, ускладняючы сабе жыццё, калі можна проста крыптай дэпнуць і вывесці
@cloudarchi1 яму напэўна піастрыкс патрэбен для таго, каб на карты выводзіць, магчыма невялікія сумы, да 10к. Ну гэта як здагадка, можа і не.
@misha55 у іх то ўсё зусім кепска, то здаецца наладжваюць. Ну галоўнае што працуюць над гэтым, значыць пажыве яшчэ піастрикс…
@gans2115 да pistarix выводзіць на карты , + ты можаш там прадаваць свой курс , дапусцім у мяне ёсць на пиастриксе пару тысяч , а чалавеку трэба папоўніць на 1000 праз сбер , ты можаш выставіць сваю камісію і ён табе перавядзе на карту а ты яму ўжо на кашалёк , як гандаль у тэлеге тоном
@oktan кароч бизнес свой:)))
@oktan Ну не зусім так) Там ужо адразу фіксуецца сума пераводу і па факце табе нічога рабіць не трэба, піастрикс сам перакладае аўтаматычна. А то ўвядзеш чалавека ў зман))
@goldking так, дзякуй, што паправіў ) менавіта так
@oktanнармальна зараз з гэтым? Калі з’явілася гэтая функцыя, тады ўсё было праблемна
Карты потым не адлятаюць?
@cloudarchi1 у джое з тона папаўненне ад 1 к у мяне было толькі 500 , вось і вырашыў такі круг зрабіць
А мне такое пішуць у ТГ))магчыма самі дроперы ўжо кідаюць піастр
@saaha88 да такія мне кожны дзень пішуць кучамі,шлю іх на поўнач)
Піастрыкс скатіўся адным словам.
@saaha88 да заеп@лі яны ўжо ў дзень бывае па некалькі “прапаноў” )) учора такое ж прапаноўвалі.
@pokerface так дзялі прыбытак😁😁
@pokerface Вось з-за такіх блакуюць нармальныя акаўнты 🤬🤯
@saaha88 Не, проста новую схему прыдумалі і працягваюць аб’юзіць кашалёк, цікава, чаму яны яшчэ не абанкруціліся – іх жа нармальна да гэтага кінулі.
@goldking Дарэчы, яны проста абнаглелі. У тг іх валам, ужо столькі бабла зрабілі, напэўна.