Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,395 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Новая фішка: на вывад паставіў 2000 і 3000 , прыйшлі два разы па 2000:))) але ў кабінеце нібы апрацавана толькі 2000
піастра ўсё косячыць і косячыць:))
гэта не піастра косячыць, а той, хто рахунак бк папаўняе, ён замест 3к перавёў толькі 2
альбо дакінуць косар, альбо вернуць
Так, гэта я ведаю, але гэта сфера адказнасці піастрыкса!
Прыйшоў яшчэ 1000 руб, вось літаральна пару хвілін таму..
Так то 80к не іголка ў сене, правер у гісторыі пераводаў, вывады, дэпазіты, прагледзь інфармацыю, падлічы, параўнай “дэбет з крэдытам” я б так не пакінуў, падобная сітуацыя была але сума нашмат меншая 3к і рэальна я іх убачыў, заўважыў розніцу бо тыя дні не асабліва карыстаўся піастрыксам і абароты сціплыя – не заўважыць ніяк не атрымалася б .
P.S
Да гэтага нейкі раз форум ці інет замаразіў тры разы адпраўленых паведамленняў, выдаліў, па-новаму напісаў, сорры калі што .
Учора каля 2 гадзін перапісываўся з імі па пошце. Знайшлі ўсе транзакцыі ў той дзень, калі нібыта быў вяртанне, але яны, натуральна, стаяць на сваім – вяртанне было, а грошы не павялічыліся, таму што вы зрабілі пераклад 100.000р. Я кажу ім, глядзіце, гэты пераклад 100.000р быў у іншую дату, яны тады кажуць, ну вось у вас ёсць пераклад 65 000 рублёў, я кажу, гэты пераклад 65 000 рублёў быў праз 3 гадзіны пасля вяртання, ён ніяк не мог паўплываць на суму, але ў адказ – адзін і той жа шаблон: усе транзакцыі вы можаце паглядзець у гісторыі і г.д. Нічога мне не заплацяць. Падозраю, што такім чынам яны адвязваюць той мінус, які ім нанёслі аб’юзеры, проста ў мяне ў той перыяд на піастрыксе прыйшло каля 800к рублёў за некалькі дзён, вось і вырашылі мяне трохі “пабрыць”, ад мяне ж не пабяжэ.
Некаторыя людзі, якія давалі свае піастрыксы за невялікую плату 2к, сутыкнуліся з іншымі праблемамі таксама, адыгралі бонус а на піастрыкс вывесці не могуць, лішні гемарой для сябе набылі за 2к) У казіно складаней ім дэпануць стала і г.д.
Ну ты ўвогуле іншапланецянін , у такую кантору амаль лям кідать ………………………………
Саппорт у іх, канечне, такі сабе – з імі мець зносіны трэба мець жалезныя нервЫ, адны шаблонныя адказы іх забіваюць, і ці кожны раз паўторна звяртацца па тым жа пытанні – уплыву на іх няма, што самае куёва, як пісаў ганс раней, хоць я і міралюбівы чалавек, але ў момант звароту, зносін з імі прачынаецца жаданне епнуць іх пару падзатыльнікаў выпісаць, будзь яны побач.
Тады нават не ведаю, што табе параіць 😞
Так таму што навошта рубіць руку, якая карміць. Проста трохі мазгоў не хапае, хоць з такімі здольнасцямі можна было зрабіць нешта больш вартае. Проста трэба крыху падумаць)))
Так гэта вывады з казіно. Чэсныя выйгрышы. З боку піастрикса ў мяне ніколі не было праблем, у мяне там абароты мама не гаруй. Ды і не вельмі мне шкада гэтыя 80к. Яны лёгка прыйшлі, я ж не вагоны разгражаў. Проста сама сутнасць. Трохі папярэдзіў народ, як трэба выводзіць з піастрикса. Афігіліравалі вывад і зусім нічога не робім, пакуль ён не прыйдзе ці не адменіцца, а калі будзе трабл, то па гісторыі ўсё будзе бачна. Ну і, канечне, не трэба выводзіць у першыя дні месяца, бо выпіска з банка пачынаецца з 7-га дня месяца.
Піастрыкс – самая зручная плацежка для казіно на дадзены момант, амаль ва ўсіх казіно хуткі вывад, дэпазіт заходзіць без праблем. Крыпта ў гэтым плане моцна адстае. Як пісаў вышэй, не шкада гэтыя 80к, тут проста сама сутнасць. Старайцеся пасля афармлення вываду нічога не рабіць у піастры, пакуль не прыйдзе або не адменіцца.
Калі гаворка пра абуз піастрыкса праз адпраўку левых чэкаў па сістэме хуткіх перакладаў, плацяжоў, то там далёка не 2к сумы фігуравалі, але сэнс твайго паведамлення правільны.
Да пры чым тут шкада/не шкада? Па факце табе не выплацілі твае сродкі. Сітуацыю ўжо не памятаю, але відавочна варта ім напісаць.
Пиастрикс зноў чудаснічае:))) то 2000 руб проста так прыйшлі, цяпер рэквізіты запытаў, не атрымалася, раптам адразу пераключылася на чаканне пацверджання, чэк 🧾 загрузіце:))) не здзівлюся, калі зноў бабкі прыйдуць:)))
Вооо:)))) зараз 100к прыйдуць:)))
не прыйдуць
Дык канешне не, я ж жартую:))) Але на той тыдні прыйшлі ж проста так …..
Навошта ты піастр зламаў?)
![]()
Яна сама:)))) сам хацеў укінуць грошы, даводзіцца з карты папаўняць! Дарэчы водка чамусьці памылку выдае пры папаўненні, ну і добра….👌
Хех рэальна былі траблы з лагінам, секунд 20 загружаўся сайт, але ўсё ж загрузіўся з дапамогай Польшчы)
Мне нават проксі не дапамагае,ну да і добра,спраўамі па хаце хоць займуся.
Усё, здаецца, наладзілася, загружаецца піастрикс без Віні.
Даўно таксама не выводзіў з піастры на карту наўпрост .ці варта рызыкаваць? Не, з гэтымі затрымкамі
Учора паспрабаваў вывесці, быў спосаб СБП АКЦЫЯ) мін 5к макс 5к, знялі 5100, вывелі за тры гадзіны на Юмани.
Нармальна яны цяпер працуюць! Вядома не ідэальна, але выводзяць дакладна..