Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,219 Адказаў
|
87,900 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І так, траблы пачаліся пару дзён таму, калі перакладаў з піастры на карту сродкі, звычайна прыходзілі момантальна, але ў тым выпадку грошы прыйшлі праз 5 гадзін. 21.12 у 19.00 паставіў пераклад на карту, грошы да гэтага часу не прыйшлі. Учора ў чаце падтрымкі казалі, што максімальнае чаканне 25 гадзін, сёння кажуць, што ад сутак да пяці і больш. Таксама па якіх то прычынах кашалёк стаў не вэрыфікаваны, хоць раней праверка асобы была пройдзена, загружаў сэлфі і скан пашпарта ў чат падтрымкі. Цяпер патрэбна іншая верыфікацыя праз пракладку vycheck.com, дзе праз вэб-камеру тваё твар ва ўсіх ракурсах будуць даследаваць. Але па запэўненнях чата падтрымкі, не верыфікаваны акк на плацяжы не ўплывае. Кароче гэта альбо пачатак канца для піастры, альбо х.з.
сёння 7р на ківас скідаў, праблем не было
папаўняе таксама без праблем, а менавіта вывад на карту цягнуць і з чым гэта звязана х.з.
кінь у асабісты ў тэлегу, звяжу з прадстаўніком, ён паспрабуе дапамагчы
я цябе запомніў, калі раптам узнікнуць праблемы з піастром – напішу таксама🤐
дапамогу не гаранцірую, проста ёсць кантакт)
дзякуй, калі прадстаўнік ёсць – няхай тут адпіша, у чым траблы, або ў словах табе перадасць, праблему я адзначыў.
Цяпер ужо позна саскакаць, ты цяпер галоўны па піакстриксу, усе яго косякі твае 😎
ухахах )) цяпер усе яго косякі твае косякі) з першага запуску разам)) і ўсё што мы не робім будзем вырашаць таксама разам)
у агульным я табе скінуў у лс яго тг, хочаш – спрабуй вырашаць. бегаць туды-сюды і працаваць перадатчыкам я не буду
Выводзіў і на Ківі, і на Payeer нядаўна, праблемаў ніколі не ўзнікала.
Прайшло ўжо больш за суткі, грошы так і не ўпалі на карту…
гэта вельмі дрэнна
улічваючы, што мы афігенную камісію плацім за вывады
У мяне самога аднойчы так плацёж завіс, грошы праз гадзіну прыйшлі.
а вось суткі, гэта ўжо занадта доўга
Карацей, заходжу ў писастру, транза адхіленая, грошы вярнуліся на балiк піастры, пішу ў чат што за справы. атрымліваю адказ – Удакладняем Вашае пытанне ў правайдэра.
Як толькі будзе інфармацыя – мы адразу дамо зваротную сувязь! Зноў пытаюся, як мне вывесці сродкі, атрымліваю адказ – Паспрабуйце паўтарыць спробу вываду сродкаў на іншую банкаўскую карту або іншым метадам. Ставіў вывад на іншую карту і што… нічога …сука зноў цішыня і чакайце выплату ад 1-га да 5 дзён 😁 гэта поўны пздц…
увогуле яны сапсаваліся
ў мяне на ківі ўжо суткі вісіць
о і другі павіс пісец і чым карыстацца-ладна было б без камісіі ўсё.
Кароче, калі заўтра будзе тое самае, зраблю пераклад на ківі кашалёк. калі нічога не зменіцца – на піастрэ можна крыж ставіць…
а ну паходу прыплылі…
адказ падтрымкі стандарт-раней больш за суткі на ківі не віселі плацяжы
па ходу узяліся за піастру як у свой час за ківі і ЯД
Лістапад і Снежань , завалены скаргамі на афіцыйным сайце Piastrix.com
Папаўненні і вывады на картку віснуць ад 1-га да 5-ці дзён.
Апіска стандартная: Бо ў іх нібыта праблемы з працэсінгам, але калі статус «чакае» вісіць і па працягу 5 ти дзён, то выбачай, дапамагчы нічым не зможам, чакайце і далей…
3р зараз скінулі, усё норм прайшло
тож так было недавно. суткі віселі 12000р. з піастрыкса на карту. нядаўна прыйшло паведамленне што верыфікаваны кашалёк. хоць аккаунт даўно верыфікаваны. верыфікацыю не праходзіў (увогуле не праходзіў).
Глядзі спішаць 12к і хер даведаешся.. каму
там і так у іх мутная кампанія. па сутнасці фізічная асоба адпраўляе грошы іншай фізічнай асобе. (там адпраўнік заўсёды розны фізік). там калі паглядзець піастрыкс зусім не пры чым.
Спішуць аднаму не спішуць другому ))
вось вось