Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 снежня 2021 г.
ад
maxmox
|
3,235 Адказаў
|
89,712 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Оооо будуць спісваць як толькі з’явяцца на піастры грошы
Ну цяпер з цябе будуць спаганяць як за неаплочаны крэдыт.)
Сёння рэальна як у старыя добрыя часы пиастрикс запрацаваў з першага разу выдаў рэквізіты і паступленні, пераклад сродкаў адбыўся практычна імгненна. 👍
Тожа нешта глючыць, напэўна піастра зноў морашыць😳
У мяне ўвогуле норм, усё заходзіць, працуе без праблем, толькі нешта часта пачаў прасіць пацверджанне праз пошту гэты код ))
Гэта ён ён пісаў 6 лютага ) былі ў яго праблемы, а сёння супрацьлеглая сітуацыя робіць піастрыкс як належыць.
Якім спосабам на карту выводзіце, добрыя людзі?)
Я ў апошні час з піастрыкса рэдка вывожу на карту, дэпаю з піастрыкса ў казіно, дзе раней былі дэпы з крыпты, далей калі ёсць што выводзіць) вывожу на крыпту, пасля на біржы абменьваю крыпту на рублі.
А так раней пісалі вышэй людзі, што больш-менш выводзяць у працягу гадзіны-двух на карту з піастрыкса.
Так там спосабаў куча, адны адмяняюць, іншыя праходзяць, заўжды па-рознаму, проста хуткі вывад па СБП 1000 руб стрэмна рабіць, могуць карту локнуць…
Дзіўна, але за 2.5 часа вывялі па нумары рахунку на Сбер з першай спробы)
Не ўпэўнены , што вы ўбачылі , што вам напісалі, таму паўтару : Паважаны, глядзіце дату, абавязкова, калі чытаеце паведамленне, тым больш тое , на якое будзеце адказваць або цытаваць, ну і яшчэ пажадана прачытаць папярэднюю гісторыю паведамлення! Хаця б трохі.
Не ў ўсіх праз СБП праходзіць, часта бываюць праблемы.
Хуткія вывады па акцыі ў ўсіх прыбралі?Ці толькі ў мяне няма, я калі што не аб’юзіў.
У мяне на месцы, ёсць .
Відаць трэба часцей чэкаць,гэта відаць п2п паміж тым хто кладе і здымае.
Так і ёсць, толькі не заўсёды атрымліваецца падабраць патрэбную суму.
Апошнім часам радзей пачаў выводзіць з пиастрикса на карту, хаця ўжо, думаю, можна і на карты па рэквізітах і па сбп спрабаваць – судзячы па паведамленнях вышэй, прымальна па часе выводзяць.
Восьмае на носе, трэба ў любым выпадку што-небудзь выводзіць, пастаўлю невялікімі сумамі па сбп. Чакаць замучышся або выводзіць па 1к.
Па 1к гэта да, запаркі – калі частыя пераклады па тыпу «тваё казіно», можна нарвацца, атрымаць 115-ФЗ.
Зноў новая праблема, вось як пару дзён таму чэк кідаўся, даводзілася пісаць. Цяпер з юмани , з асабістага кабінета закінуў, чэк зарадзіў, кідаецца, зноў праблема, пішуць прысылай нумар куды перакладаў, імя, тэлефон і г.д.… Карацей усе дэталі, выслалі як трэба, фармат, я скрын зрабіў дэталяў у кабінеце, там амаль нічога і нічога ім трэба! Усё ім не падыходзіць, карацей. Дый пішуць у рдф чэк шлі, а з юмани як у пдф скінуць, не ведаю (калі ведаеце, падкажыце, самому фармат мяняць)! Дарэчы, можа з-за таго што не ў пдф , такія праблемы і пачаліся! Бясіць тв..і не магу проста, увесь твар пабіў бы калі б былі перад мной!
Паспрабуй тут памяняць змяніць файл, разумею цябе – за свае сродкі яшчэ і галаўнi ад такога, нервы.
ilovepdf.com/ru/jpg_to_pdf
Заходзіш на поўную версію сайта, там у гісторыі, выбіраеш любую аперацыю, атрымаць даведку аб аперацыі, у працягу 24 гадзін прыйдзе чэк на пошту. Альбо праз падтрымку паспрабуй напісаць – ствары зварот, могуць у прыярытэтным парадку табе асабіста выслать чэк.
Зразумела, я ўсё зрабіў. Ім гэтага мала :)) Ім патрэбна ПІБ і нумар тэлефона атрымальніка, хоць я па нумары карты пераводзіў :))
Мозг робяць.
А бабкі прыйшлі :)))
Грошы прыйшлі, але гэтую штуку захаваю. Я ведаю, што так можна, проста гэта сам банк павінен людзям даваць выбар – як ім трэба!
Увогуле ў лютым я рабіў вывад па сбп з піастрикса на карту Сбера 80к, з камсой атрымалася 83250. Чакаў больш сутак, потым з’явілася, што транзакцыя паспяховая. Але пры гэтым на Сбер нічога не прыйшло. Я ім напісаў, прадаставіў выпіску з банка, маўляў вось, нічога не атрымаў. Адказ быў такі – “мы займаемся вашым пытаннем” і так прайшло 2 тыдні, я ім зноў напісаў, адказ быў той жа. Але з таго часу ў мяне на піастриксе круцілася шмат транзакцый і вывадаў і папаўненняў. І вось сёння я зноў задаў пытанне, на што атрымаў адказ – вам была аформлена адмена, а сродкі вернуты. І сапраўды, у гісторыі я знайшоў транзакцыю і яна цяпер не “паспяхова”, а “адмена з вяртаннем”. Вось толькі ёсць адзін момант, я не адчуў ніякага вяртання. Ну тоесна калі б гэта было 2-3к магчыма я б і не заўважыў іх вяртанне, але тут 83250 рублёў, як я магу іх не заўважыць. Вось такая вось гісторыя. Вядома я іх не верну, даказаць немагчыма, бо піастрикс гэта не банк. І парада ўсім, ніколі не ставіце вывад і тым больш дэпазіт праз сбп, дропы з’явіліся прашарэныя злодзеі, а таксама з’явіліся твар** абузеры, якія малююць чэкі для таго каб нібыта залічыць дэп на піастр і г.д. Вывад афармляйце на нумар рахунку або нумар карты, але не ў першыя дні месяца, толькі з 7-га дня, каб выпіска з банка была даступная. Спадзяюся камусьці дапаможа гэты спіч.
З’явіліся «тваркі» абузеры, о дружа ты відаць зусім новы тут, пачытай гэтую тэму, старонак 10 назад прыкладна. І з самага пачатку можаш з іх усіх выпісаць, каб ведаць хто тут хто:))))