Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,381 Прагляд
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Хлопцы, калі выбіраеш бяспечную здзелку, папаўняеш, націскаеш я аплаціў і колькі чакаць пацверджання? Ну прыкладна!
А ўсё, прыйшло:)))) хвілін 12 прайшло:))) норм, толькі працэнт вялікі 10%
па 1000 без камісіі , але небяспечна шмат рабіць) 2к па СБП вывёў на Ozon хвілін 10 таму. прыйшлі практычна адразу.
Хто-небудзь рабіў вывад у бліжэйшыя дні ? З учорашняга абеда вісіць выплата на крыпту і пакуль без рэакцый…..
Часам там затрымкі на крипту амаль у ўсіх, такія справы
Пару тыдняў таму ўвогуле імгненна было , х.з ад чаго ў іх там гэта ўсё залежыць……
Чаму з казіно не выводзіць на крыпту там хутчэй выведуць
Таму што ўвод быў з піастрыкса і ў большасці казіно , адкуль деп туды і вывад…………
У риобэте я з крыпты дэпаю на карту, вывожу і наадварот усе выводзяць без пытанняў
І ўчора і пазаўчора, усё без праблем, хутка адносна. Выводзіў напэўна дзесяць разоў па 1000-3000 руб, увогуле хутка, самы доўгі напэўна 10 мін быў вывад. І яшчэ выводзіў 8000 і 10000, восемка прыйшла амаль імгненна, хвілін 2 напэўна, а дзясятка ішла хвілін 30…..
Мне падабаюцца вось гэтыя вывады ад 1000 да 3000, пяцёркі часам ідуць даўжэй, а вось гэтыя дробныя вывады і хутка і камісія мінімальная. Вось 1000 руб звычайна ўвогуле без камісіі!
Калі ў вас банк не блакуе, калі прыходзяць дзясяткі вывадаў, то ўвогуле ідэальна!
Нармальна, слава богу, апошнім часам працуе пиастрикс!
2000 руб, якія мне ў пачатку той тыдня прышлі проста так, таксама не знялі. Я першы час увесь час думаў знімуць, не, не знялі.
Учора чакаў, чалавек так і не прыняў. Трэба было таксама паспрабаваць 1к купіць за 1100руб Чэк трэба было загружаць па бяспечнай здзелцы? чаму пытаюся. У мяне юмани , а там з чэкамі не ўсё так хутка)
Па чэку не памятаю, здаецца не загружаў!
А што з чэкамі ў юмані не так, ён жа імгненна з’яўляецца, унізе ў аперацыях адразу націскаеш на адлюстраваць чэк і ўсё! Адзінае ў мяне адзін раз было, што піастрыкс дакапаўся да гэтага чэку, таго няма і таго, але ў выніку ўсё вырашылася з горамі-палам, але гэта быў адзінкавы выпадак!
А вось з альфай там так, я ўжо пісаў, яны даюць паперку, з пячаткай пераклад адпраўлены, а правільная пячатка і ўсё такое з’яўляецца толькі праз 2 дні!!!! І з гэтым у мяне былі праблемы! Таму з альфы ўвогуле больш не пераводжу! Я пра гэта падрабязна тут у гэтай тэме раней пісаў, месяца 2 назад! Там памятаю што 2 якіясь касякі, а ўспомніў: пячатка, што проста не выканана, а адпраўлена, нешта такое і гэты «хуткі», назавём яго так, чэк 🧾, не на фірмовым бланку! А гэта важна! Да гэтага могуць дакалаціся!
Піастрыксу трэба менавіта загружаць ў PDF фармаце, там на поўнай версіі сайта трэба заходзіць і рабіць чек, а ён прыходзіць да сутак) У выніку ўсё засядае ў піастрыкса)
Даўно не выводзіў з пиастрикса тым больш ад 1к да 3к, а па часе падкажы, калі ласка, за колькі яны пераводзяць такія выплаты прыкладна ?
У мяне Тинькофф, Т банк пакуль больш-менш лаяльныя да такіх перакладаў, фу, фу, фу )
Проста ў юмані, які адразу з’яўляецца не зусім чэк і не ўсе яго прымаюць. Гэта хутчэй, больш даведка (інфармацыя) па аперацыі, і плацяжоўцы просяць загрузіць чэк з банку з пячаткай. Але так, часам праходзіць і тая версія, што ёсць адразу. І яшчэ ў фармаце pdf.
Ну да 10 хвілін, ну можа 15
Вельмі рэдка каб даўжэй. Я на сбер заўсёды вывожу!
Ну так, на самой справе вы правільна кажаце, гэта не паўнавартасны правільны чэк! Я тут спрабаваў камусьці даказаць, відаць, бесталку :)))
Вось і Альфа дае проста паперку, а толькі праз 2 дні ў іх паўнавартасны чэк! 🧾
А ў Сбера і Тінькова так, правільны добры чэк, без пытанняў. А гэта – так, адпіскі, дзесьці пройдуць, у большасці выпадкаў, але калі захочуць дакапацца, дакапаюцца!
Яшчэ ні разу не было, каб іх чэк не прайшоў, праўда адзін раз прасілі, каб быў скрын пераводу і было відаць, хто ўласнік кашалька….
Пакуль што! Месяца 3 таму я б таксама так казаў, але на жаль :))) у мяне былі праблемы! Спадзяюся, не сутыкнецеся!
У піастрыка аўтаматычная праверка па алгарытме, нейкі нюанс узнікае, аўтаматыка не праходзіць, звяртаемся ўжо ў падтрымку, а там ужо залежыць ад аператара, а гэта значыць можа быць што заўгодна…. Дакапацца ж можна да чаго заўгодна, калі хочацца!
Ды піастрыкс з юмані лепш не папаўняць , я ў пачатку на озон і потым ужо ў піастрыкс … Юмані як пральня не больш за тое там гэтыя 115 законы пакуль нібы не дзейнічаюць…
Насамрэч было не адна сотня пераводаў, а тут месяц таму наткнуўся, ну папоўнілі ўсё роўна, але час страціў і нервы вывелі з сябе!
Што да блакавання, пакуль быццам Юмани не блакавалі, спадзяюся, так і будзе!
На озоне нормальны чэк? 🧾 Не карыстаўся.
Зразумеў, дзякуй за інфармацыю, нармальна, якраз для невялікіх перакладаў, вывадаў, а то я ў абход вывожу, калі ёсць што – з казіно на бубит крыптай, далей праз біржу абменьваю на карту, з бубита камса за пераклад + за паслугі абмену, дробныя‑сярэднія сумы невыгодныя, губляеш прыстойна на камісіі.
На картку Озон амаль суткі ішло 25 к , але ўсё прыйшло паспяхова……