Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,222 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Аффа ў тг за такое было пару раз і чэкі і па транзакцыях усё прадставілі і ў выніку – балбатня, нічога не дакажаш, непрыемная фігня, канечне
Адказ шыкоўны проста
Звычайна вывады праходзяць імгненна. Але часам вывад можа знаходзіцца ў апрацоўцы даўжэй за звычай, з‑за нагрузкі на баку плацежнага правайдэра.
Стандартны час залічэння да 48 гадзін.
Калі вывад не будзе залічаны на працягу гэтага тэрміну, але ў сваім акаўнце Вы бачыце, што яго статус “у чаканні” – гэта азначае, што вывад усё яшчэ знаходзіцца ў апрацоўцы.
На жаль, вывад, які знаходзіцца ў чаканні, мы адмяніць не можам.
Падтрымліваю, час прыйшоў закругляцца з “піастрыкам” і задумацца над іншай ПС або асвойваць крыпту…
Дэпазіт чакаю трэція суткі, ігнаруюць усюды, паходу плацежны правайдэр у іх нае**ўся
Крыпты, хутчэй за ўсё, няма, камісіі вялікія, а вось тое, што нешта новае хутка з’явіцца, хутчэй за ўсё)
Піастрыкс паўгода мінімум усімі сіламі натякала на хуткую канчыну. Ёсць думкі наконт альтэрнатываў, народ?
Пакуль толькі крыпта, але там камісіі на кожным кроку чакаюць.
Ну і добра, што паспеў лям прагнаць з піастрыкса, літаральна пару тыдняў таму)
Зараз праверыў на дэпазіт у піастрыкс))Увайшло імгненна!Відавочна наладзілі працу ўжо.У іх так часта бывае!На ўсякі выпадак задаў ім пытанне па пытанні праблем,быць можа іх ужо няма)))
заўважыў такую тэндэнцыю, першы деп залятае на ўра, другі або трэці падвісвае, і так на пастаянцы апошнія пару месяцаў…
згодзен!Але гэта ўжо не тэндэнцыя а сістэма паходу!Асабліва калі гэта вывады!
Дэпазіт так і не прыйшоў, у падтрымцы і ў боте ніхто не адказвае.
Сёння яшчэ ў кашальку з’явілася апавяшчэнне, што ў іх вялікая нагрузка заднім числам т. е. 12. Незразумела толькі, чаму яно з’явілася сёння,а не ўчора, каб людзі бачылі і не лезлі да іх.
Вось блін і пашкадаваў крыпту траціць на дэп, полез у гэтыя махінацыі з карты на піастрыкс, у выніку з крыпты і задэпіў, а ў піастру нічога не прыйшло)
ты перакладам на карту папаўняеш? у мяне дык апошнія разы 5 імгненна прыходзяць перакладам бабулі
да вываду тыдня 2 справы не даходзіла😆
рекомендую через систему быстрых платежей по немногу депать ,но не более 10 к за раз а еще лучше 2-3-5 к и нормально все будет.на газуй главное и на поддержку не при.они этого там не любят!)))
сам понимаешь)))ни телефона у ребят ни адреса ни чего))Только их доброе Чессс Слово и Авторитет у нас у игровых)))
Як бывае, СБП або QR, часцей СБП. Калі СБП не выдае нумар для пераводу, выбіраю QR. Ляніва ўводзіць усе гэтыя лічбы, прасцей навесці камеру)
А што да вываду, нядаўна некалькі разоў выводзіў, на працягу 2 гадзін усё прыходзіла.
ну на будучыню, папаўняй перакладам на карту і бяды не знай, залівай на здароўе😎
Не, дзякуй, я з карт стараюся ўвогуле не дэпіць, максімум на пиастрикс перавесці і з яго дэпнуць.
А падзенне крыпты ўвогуле ніяк не адносіцца да пиастрикса.
Я ведаю, хто яго стваральнік і ёсць нават кантакт аднаго з менэджараў кашалька. Зарэгістраваныя яны ў Польшчы, але ўласнікі рускімоўныя і прывязаныя да аднаго з казіно, ну гэта так дарэчы.
значыць атрымліваецца, што яны сапраўды “польская міжнародная кампанія”?😆 я думаў, яны так камусьці адказалі, каб ён адпусціў
поўнасцю падтрымліваю.адносяцца да аднаго з ру казіно!Ну а ад іх і з астатнімі пашырылі сетку сваю!Ну ты сам усё ведаеш.а крыпту ўказаў ненарокат)))не туды паслаў)))тут паралельна гутарыў з чалавекам проста ён у тэму задэпіў у піастру з Tether ERC20 (USDT) з раніцы ккурaт як))).Прабачаюся!
дарэчы, перавод СБП тупіць, перавод на карту Сбера інста
ну не польская, скажам так))) а міжнародная ‘ру’ гульнявая )))
Хутчэй проста зарэгістраваны ў Польшчы як нейкая фінансавая арганізацыя з двума супрацоўнікамі, плацяць капейкавыя падаткі і рубяць мільёны “ў цёмную”)
Калі пачаліся праблемы з плацяжамі. яшчэ да падзей 22 года, падсавіліся і стварылі такі кашалёк. Гэта ж п***ц які абарот і заробак.
І, як лічыць Павел, навряд ці яны пачнуць з кімсьці дзяліцца і ўцягваць якія-небудзь іншыя казіно.
Праславута-адзьёзны рио бет з 18-га ўжо праз іх заводзіў і выводзіў аўтаматам праз сябе )))так што))))дальшэ не буду ля-ля! У той час астатнія пад стол паходжвалі і стварылі плацёжкі-пракладкі або тупа прымалі з карт або з ківаса і яда!)))так што……
Увогуле яны першымі былі, хто стаў піастру выкарыстоўваць па-поўнаму)))))
Далей думаю ўсе зразумелі хто і што і як і калі))?!
Риобет настолькі крутыя, што заводзілі піастрыксам яшчэ да таго, як ён выйшаў у 18 годзе. Піастра, калі што, з’явілася ў 20.
выходзіць што так! У любым выпадку ў іх круцейшыя спецыялісты працуюць))) і гэта я гатовы прызнаць заўсёды! ШТО ЁСЦЬ ТО ЁСЦЬ! у іх вопыт адпаведна тое, што яны вытворваюць з гульцамі)))) і з так звана гульнёй у он-лайне таксама гаворыць пра вялікі назапашаны вопыт працы ў онлайне!
піастра не ў 20-ым з’явілася))) Міша))) яна ў Рио ўжо ўвесь час працавала ў канцы 18-га – у 19-ым ужо. Я дакладна памятаю! Хаця б і ў пілотным варыянце)) Я нават магу замарочыцца і знайсці час і падняць свае відэа па Рио і знайсці той чат, дзе мне менеджар адказваў у падтрымцы Рио, што яны праз піастрыкс усе выводзяць і заводзяць! Але навошта нам гэта трэба?! Нам галоўнае каб працавала стабільна! І так! Яны паў ляма- лям выводзяць нам на карты і гэта праверана нашымі гульцамі ўжо! Гэта галоўнае! І няхай у іх няма ліцухі шлачнай з гнілога астрава Кюрасао, які ўжо ў некаторых казях ру гульцоў у ігнараванне паставіў і ў спісы санкцыйныя))) як гульцы адпісваюцца гэта не важна. Галоўнае што нейкі – не вельмі – аўтарытэт, але ў гульцоў запрацавалі!
Сорри, ды не важна калі гэтая ПС “адкрылася”! Галоўнае, каб яны заставаліся на тым узроўні, як і раней, ну а калі не – дык і …