Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,216 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так, перастаў ужо спробы…ў прынцыпе казікі прымаюць ківі, гэтага і дастаткова)
блакіруюць карту , або транзакцыю ?
У мяне проста плацеж не прайшоў піша і ўсё.
сбер тэлефануе і пытаецца куды грошы перакладаеце??? тлумачаць што гэта шахрай на якога шмат скаргаў. і нават калі сказаць што добраахвотна грошы перакладаеш. усё роўна карту блакуюць і ўсе грошы. разблакаваць нельга. толькі перавыпуск карты
паспрабуй раза тры запар)))) на трэці раз заблакуюць
У мяне цяпер тое ж самае. Толькі вывад на ківі. 12 гадзін у чаканні. Так разумею, пісаць ім марна
так, бессэнсоўна, альбо вернуцца альбо ўсё роўна перавядуць у канчатковым выніку
бывала такое пару раз, не больш за сутак, здаецца, мурызяць
Зі мной упершыню. Напісалі, што да 48 гадзін. Ну такое сабе, канешне
і зноў траблы, ужо некалькі гадзін не магу вывесці сродкі на карту, усе транзы адкідваюцца, у чаце стандартны адказ – праблемы на баку правайдэра.
Запрацавала, але ўсё роўна як быццам напружвала напачатку…
падтрымліваю, перыядычна пиастрикс не дае вывесці грошы нават на карту. колькі б ні спрабаваў, адмяняе і ніякіх зразумелых адказаў, чаму гэта адбываецца, даць не могуць.
самае прыгольнае, што любыя аплаты, дэпазіты ў казіно, напрыклад, працуюць у такія моманты штатна
І зноў траблы, затрымка пераводу больш за дзве гадзіны
Гляджу пиастрикс змяніў ліміты на вывады для ру гульцоў , макс 20000 . Раней без праблем 40000 выплачвалі на сбер ,
Дапамажыце, хто-небудзь, паставіла вывад на карту з піастрыкс, суткі прайшлі, але грошай няма
чым дапамагчы-то? альбо выведуць, альбо вернуць назад на Піастру
Увогуле, як кажа падтрымка, чакайце, можа 7 дзён апрацоўвацца плацёж. 2 дні – сэрвіс вываду, і 5 дзён банк. У мяне асабіста самае доўгае – два дні выводзілі. Калі рэквізіты ўказаныя правільна, грошы ў любым выпадку нікуды не дзенуцца.
Звычайна вывады праходзяць імгненна.
Але часам вывад можа знаходзіцца ў апрацоўцы даўжэй за звычайнае, з-за напругі на баку плацежнага правайдэра.
Стандартны час залічэння – да 48 гадзін.
Таксама просім улічыць, што выведзеныя сродкі могуць знаходзіцца ў апрацоўцы і на баку вашага банка.
Тэрмін залічэння сродкаў з боку банкаў – да 5 рабочых дзён.
Калі вывад не будзе залічаны на працягу гэтага тэрміну, але ў вашым акаўнце Вы бачыце, што яго статус “у чаканні” – гэта азначае, што вывад усё яшчэ знаходзіцца ў апрацоўцы.
На жаль, вывад, які знаходзіцца ў чаканні, мы адмяніць не можам.
Ну яе ў рот гэтую плацежку, другі гадзіну чакаю на карту, хоць у тэлеграме адказвалі, а зараз і там ігнар
Цяпер там з вывадам на карту праблемы, мне хутчэй чым за 12+ гадзін апошнія тры разы не выводзілі
Я думаю супадзенне, канечне, але раптам не, у мяне калі затрымка з вывадам адтуль пішу ім, і праз гадзіну грошы на месцы, але апошнія тры разы дакладна так, а ўвогуле так, зараз выплаты проста нерэальна доўгія сталі..
Ага, марозяць з адказамі,
але калі адказваюць, то плюс-мінус праз гадзіну-паўтара бабло прылятае…
Адказалі па пошце 2 гадзіны таму, усё так жа вісіць
Ну, адно дакладна магу сказаць, тэндэнцыя х**авая, занадта часта ў апошні час сталі падмарожваць і з адказамі, і з перакладамі, калі зачыняць, то будзем зноў нешта новае шукаць.
У іх сталі не толькі вывады віснуць, але і папаўненні піастрикс. Сёння хацеў паіграць, папаўняў піастрикс з карты і дэпазіту няма ўжо некалькі гадзін. Усе чэкі скінуў, але знайсці не могуць.
Час шукаць альтэрнатыву піастры, апошнім часам вельмі шмат касякоў, але ёсць і прыемныя. Сёння выводзіў з піastrы 3к і прыйшло 3 пераводы па 3, не ведаю, як у іх гэта працуе, але ўсе ад розных людзей