Piastrix / Затрымка перакладу сродкаў на карту!
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
22 December 2021
ад
maxmox
|
3,232 Адказу
|
89,223 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім добры час сутак, сябры.
Як на сённяшні дзень працуе гэтая плацежная сістэма? Рабіў папаўненне, грошы так і не паступілі, падтрымка нідзе зусім не адказвае…..
У чатах у тэлеграме многія таксама скардзяцца на поўнае ігнараванне і на тое, што сродкаў няма на рахунку…
Ці не збанкрутаваў ён?
Ёсць адпаведная тэма з гэтай плацежнай сістэмай, там задайце пытанне
Усё ёсць, нават падтрымка не адказвае, грошы не прыйшлі…..
Такая ж гісторыя, дагэтуль нічога не прыйшло. Вельмі ўжо больш за суткі прайшло, там у іх у “званочку” напісана тыпу да 24 гадзін апрацоўка, калі больш – то пішыце ў ТП.
Цяпер буду спрабаваць яшчэ пісаць.
Зашоў у кашалёк, там чат яшчэ захаваны і аператар усё ж адказаў. Папрасілі яшчэ раз чэк у PDF і сказалі, што адкажуць у бліжэйшы час на пошту.
Дакладна такая ж сітуацыя
45 гадзін у чаканні дэпазіту. І на сайце, і ў тэлеграме саппорт па‑чорнаму стаў ігнараваць. Ці ёсць у каго меркаванне, як лепш выплеснуць сваё незадаволенне?)) Ладна, калі ў іх нейкі збой ці няма грошай – усё б нічога, але тупа ігнараваць – падарвала маё адно месца. Падонкі
Вывёў на картку ўчора – за 2 гадзіны вывелі – выбіраў спосаб не Сбербанк – выводзіў на віртуальную карту Юмані
Хто з гэтым будзе разбірацца верніце грошы папоўніў ноччу і да гэтага часу няма дэпазіту не прыходзяць грошы на пиастрикс.Што за беспредел?
Учора таксама зрабіў перавод, паступлення сродкаў так і няма, адказалі 1 раз, тыпу адпраўце нумар кашалька, чэк і зніклі. Я так разумею яны раз на дзень будуць адказваць, а калі грошы зачэцяць, зусім невядома(((
Паставіў на вывад на карту РФ, але не сбер 13.04.2024 у 21:11, дагэтуль статус чакае…
Ды такі ж рандомны вывад, як і з казіно…. то пара хвілін, то дзень-два(((
Там такое адчуванне, што ад акаунта яшчэ залежыць ,мне выводзяць у працягу 5-6 гадзін ужо на працягу паўгода,братухе маему,ні разу даўжэй за 30 хвілін грошы не ішлі
Учора зрабіў дэпазіт праз СБП,дагэтуль няма, падтрымкі як быццам няма ў іх
Мне таксама доўга не прыходзіў дэп, мне пашанцавала, я зрабіў скрыншот іх рэквізітаў, і скрыншот чэка з кашалька. У выніку праз 2 гадзіны пасля звароту нарахавалі грошы.
У мяне ўсё гэта ёсць,толькі каму гэта прысылаць ,калі ў іх падтрымка маўчыць ужо суткі
Мне за 2 дні адказалі толькі 1 раз, і тое папрасілі адаслаць нумар кашалька, чэк. Хаця гэта ўсё адпраўляў у папярэднім лісце. Грошай як не было, так і няма. Што з гэтым рабіць, пакуль што не разумею!!
Аналагічна, тыдзень таму 1000 адправіла праз сбп, дагэтуль няма. Пісала ў Тэлегу, там хоць адказвалі па пачатку. На сайце Пиастрикс, куды ўчора яшчэ раз напісала па гэтым жа пытанні, паведамленне вісіць ужо суткі ў непрагляджаных. Поўны ігнар.
Сёння нарэшце залічыўся дэпазіт, значыць усё ж не зліліся і сапраўды нешта зламалася)
Неа, сябры, з Піастрыксам больш не буду працаваць.Такі трэш.Па два сутак чакаць дэпазіт.Ігнар поўны,нават на пошту ім напісаў
У мяне завісла 1000 пры папаўненні Піастрыкса. Потым два дэпазіты прайшлі. А сёння (Слова выдалена сістэмай) дернуў яшчэ на 1700 р папоўніць – як у трубу вылецелі, з карты імгненна спісваюцца, на кашалёк не прыходзяць, падтрымка вымірала. Аказваецца, народ ужо некалькі дзён бʼе трывогу, знайшла тэму ў інтэрнеце downradar.ru/ne-rabotaet/piastrix
Так, ложная тревога. Сегодняшнее пополнение на 1700 пришло. 1000 уже неделю где-то гуляет. Вот не знаю, если вдруг повезет (ха-ха), как потом с этого Піастрыкса выводить? Страшно.
Нядаўна думаў завесці пиастрикс.. як-то перастала хацецца)
можа хто ведае нармальны кашалёк, каб большасць крыптоў ужо было ў ім ну і вывад-увод на карты?
TrustWallet або SafePal. Змяніць потым можаш праз BestChange.
USDT TRC20 па добрым курсе абменьваюць, часам нават вышэй за ЦБ. Абменнік выбірай, дзе больш здзелак і водгукаў. Абмен звычайна займае ад 5 да 30 хвілін.