Навагодні івэнт «Мемолаг Латеста 2026»
4LUCK 2026 Новы год
|
23 December 2025
ад
NataKaya
|
823 Адказу
|
12,082 Прагляду
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я адносна даўно на форуме і ўдзельнічала амаль у кожным навагоднім турніры.
такое ўпершыню бачу. Каб падвергаць сумневу выбар адміністрацыі і казіно, якое праводзіла конкурс.
хлопцы, не апускайцеся да абразаў. Гэта ўсяго толькі конкурс.
давайце жыць дружна!
@kalendula калі да цябе не даходзіць сэнс слова ўнікальнасць, растлумачу : карцінку ты можаш спампаваць з інтэрнэту любую. Унікальнасць мему заключаецца ў тэксце, які і нясе сэнс гэтага мему і які ты павінен прыдумаць сам
@kalendula тут наогул без каментарыяў, не тэгай мяне больш – не бачу сэнсу з табой весці дыялог
Чым добры конкурс гарэлкі… Там не можа быць прычынаў для срачоў. Колькі ікаў набіў, такі прыз і забраў. А такія конкурсы заўсёды будуць заканчвацца срачамі…
Адміны, не рабіце больш такіх конкурсаў. Рабіце лепш такія, як у гарэлкі, раз на месяц, а не раз на год :))
@ewgen99 ну ШІ таксама стварае ўнікальны прадукт, у залежнасці ад тз)
@max777a777
Я цябе прашу, калі была гонка ў анліме, таксама былі срачы)
На мяне там нейкі чувак накідваўся, што я кідаю скрыны з блакнота, якія можна было скідаць.
@max777a777 проста ў гэты год правілы прапісалі не цалкам,на скрыне прыклад з мінулага года. Тыя,хто не першы год на форуме – усе ў курсе. Ды і прапісваць гэта ў правілах не бачу сэнсу,гэта як “сама сабой разумеецца”
@kalendula
Дзе я наспаміў? Я нават у НГ святы асабліва і не ўдзельнічаў.
І стараўся ў адным паведамленні па 2-3 мемы рабіць. Тут першая пяцёрка шмат мемаў кінула, чаму ты іх у спаме не абвінаваеш?
Ах так, не яны ж цябе ў ШІ спалілі, таму абражаны толькі на мяне)
@ewgen99
А калі іі падбярэ карцінку з сеткі і ўставіць туды тэкст, які напіша карыстальнік, ці будзе ён унікальным?
@ewgen99 створаным вамі асабіста можа трактавацца як не ўзяты чужы гатовы з іншых сайтаў/конкурсаў, перапост, копіпаст і гэтак далей. Асабіста я лічу, што ШІ тут не мелі на ўвазе. Прадукт ШІ выдаецца ў залежнасці ад запыту і заўсёды стварае ўнікальны прадукт.
Гэта мая асабістая думка.
@kalendula калі тэкст прыдуманы табой асабіста і са сэнсам – гэта якраз і будзе ўнікальнасць,малюнак ты можаш узяць зусім любы
@max777a777 т. е. прадукт, створаны праз ШІ, можна лічыць як прадукт, створаны табой, бо вынік залежаў ад якасці твайго запыту. Т.е. ШІ можна ў нейкай ступені нават назваць “інструментам, які аўтаматызуе працэс”, што не выключае фразы: зрабі сам.
@max777a777
Вось глядзі, ствараючы верш, я прапісваў тэгі, словы, што хачу пачуць у выніку – канешне забаронена тое, што не ўказана
Таксама можна ўзяць малюнак у сетцы і загнаць у нейронку таксама са сваімі словамі, гэта таксама, відаць, для яго забаронена. З такім поспехам, як ён кажа пра ўнікальнасць, то трэба рабіць зусім сваё. Але заспаміць фігнёй тэму ў конкурсе – гэта, канешне, першае, а потым трындзіць, так, я на Новы год трымаў ялінку 2 дні, каб на галаву не ўпала, але відаць не вытрымаў, закранула, ахвххахв
@max777a777
Ну ў прынцыпе ты правы, але ўсе рабілі самі мэмы. Хто іх рабіў сам, той і атрымаў прызы.
А хто праз ШІ, застаўся без прызоў. Усё сумленна, па-мойму.
ШІ не прыдумае як чалавек. Напрыклад, мэм пра Пауля і Кюрасао ШІ зробіць як трэба? Думаю, не, а бабай зрабіў 😀
@ewgen99
Якія тады пытанні, ствараючы праз ШІ верш, я падстаўляў свае тэгі.
Адміністрацыя, выдаліце спам, калі ласка! Людзі набіваюць сабе паведамленні, а ў прыватнасці Календула.
@fiesta01
Азахаха, ну ты ж зразумела, такі прыз з-пад носа ўцягнулі, я не супраць, не перажываю з-за гэтага, няхай выдаляюць.
@misha55 зробіць і куды лепш чым бабай, калі задаць граматны запыт.
Я не бачыў яго мем, але праз ІІ зрабіў бы ўнікальную карцінку па тыпу такой: чалавек у самалёце ляціць на востраў, які зроблены ў выглядзе велізарнага х…а і называецца “ХУЙрассао” і тэкст: Павел ляціць за сваёй узнагародай.
Карцінка будзе ўнікальная. І нягледзячы на тое, што адмалявана ІІ, а не рукамі праз праграму-ралёўку, будзе куды больш каштоўная чым “гатовая карцінка з інету з унікальным тэкстам бабая”, бо конкурс “ствары сам” прадугледжвае фантазію гэтую прыдумаць, а хто ці што гэта намалявала – зусім не важна.
Гэта конкурс фантазіі па сутнасці, а фантазію трэба падключаць і пры выкарыстанні ІІ, і пры выкарыстанні гатовага малюнка.
Аналагічна і са вершам. Калі ўвесці проста тэгі, верш будзе лайно, яго яшчэ трэба дапрацоўваць, карэктуючы запыты і даводзячы да ідэалу.
Так што прэтэнзіі ў адрас выкарыстання ІІ лічу неабгрунтаванымі. Як і прэтэнзіі за спам, бо сама намінацыя прадугледжвала, што “хтосьці” атрымае ганаровае званне спамера і гэтая доля выпала Мішы.
У выніку ў гэтым канфлікце няма пераможцаў, але дзякуючы фармату вядзення дыялогу, календула выглядала больш дастойна.
Але зноў жа, гэта мая меркаванне.
На гэтым прапаную Вам паставіць кропку і разысьціся па-сяброўску.
@kalendula
Я не з-за прыза, а з-за таго, што ты ў кожнай бочцы затычка, і ты проста паведамленні набіваеш, нічога больш.
@fiesta01 шчыра, вы проста здабалі гэтымі поінтамі.
У іх спрэчка – дыскусія. Прычым тут поінты?
Як толькі што – адразу “спам дзеля поінтаў”.
Ужо колькі разоў казаў адміністрацыі – адключыце нафіг гэтыя поінты за пасты ў тэмках! Пакіньце толькі за блогі і водгукі…. але воз і цяпер там… Як і падобныя прэтэнзіі.
А твае пасты ўсе па адным нясуць карысную сэнсавую нагрузку? Можа прачытаць усю тваю актыўнасць? Упэўнены, што 90% – пустая балбатня. Дык можа і твае паведамленні ўсе выдаліць і баланс поінтаў загнаць у люты мінус?
@max777a777
Магу свае пасты скінуць!! і паглядзеш маю актыўнасць і нават балачкі няма. Я тупа чытаю такіх, як вы… Без 5 капеек
@fiesta01
Набіваю пойнты, дакладна, вяду дыялог, мне тады маўчаць ці ты за мяне адказыш?
@fiesta01
Але бачу, ты таксама на агеньчык забегла, свае 5 капеек таксама трэба ўставіць ці прызнайся, што так пралецеў з вершам, пераможцаў жа не судзяць,вхахаххв
Хопіць, пацаны, увогуле я выйграў па вершыках))) Мяне проста асудзілі)
Дзякуй за Розыгрыш нечакана, але прыемна упершыню заняў прызавое месца хоць і крайняе, але гэта ўжо стымул падцягнуць фантазію для будучых МемБатлаў. Каму не пашанцавала ў гэты раз не засмучайцеся і не апускайце рукі ў наступны раз магчыма і вам пашанцуе. І не асуджайце нікога на гэта ёсць Бог, пачуцьцё справядлівасці рэч добрая, канешне, але і прайграць трэба дастойна у рэшце рэшт ніхто ж нічога не прайграў 🐄 з асабістага, а чужое лічыць не трэба – непрыгожа гэта. Усім мір, хлопцы і дзяўчаты і да новых сустрэч..
@kalendula шкада што не заняў прызавое месца….