Навагодні івэнт «Мемолаг Латеста 2026»
4LUCK 2026 Новы год
|
23 December 2025
ад
NataKaya
|
823 Адказу
|
12,081 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kalendula
Так у тым годзе таксама было.
Проста цяпер гэта робіць не Ленін, а Ната. Магу меркаваць, што як навічок у гэтай справе яна проста не дапісала пра гэта. Таксама як і па налічэнні прызоў дагэтуль няма адказу.
@kalendula ці табе не здаецца, што ты нясеш куйню? Мем павінен быць унікальным і прыдуманы табой асабіста, а не штучным інтэлектам
@kalendula спадар любезны, вось з гэтым словам, як я разумею, загвоздка? усім вядомы малюнак і тэкст, якога ніколі на ім не было – унікальнасць?
@babay29
Дзе забаронена выкарыстоўваць ШІ?
Будзь добры, пакажы ўмовы
@kalendula
Так калі я браў карцінкі з інтэрнэту, пісаў свой тэкст і гэта не мой мем.
Тады навошта ты такія ж мемы кідаў? ахах
@kalendula у ўмовах гэтага няма, але чамусьці па змаўчанні ў мяне ў галаве, што гэта не вітаецца
@misha55
Ты мне прадʼяўляеш за ўнікальнасць, за ШІ, дык у чым твая ўнікальнасць – узяць агульнадоступныя карцінкі, дзе ўнікальнасць?
Дзе забаронена выкарыстоўваць ШІ ў правілах???
Пакажы, будзь добры
@misha55
ДЗЕ НАПІСАНА ПРА АДСУТНАСЦЬ І ЗАБАРОНУ Выкарыстоўваць ШІ, для цябе персанальна пішу, пакажы, будзь добры, раз у 7-ы раз, так туга даходзіць!
Магу і ў 8-ы, і ў 9-ы напісаць, табе што гарохам аб сцяну
@kalendula
Пра забарону ІІ не напісана, але там напісана СТВАРЫ, гэта значыць САМ, а не праз ІІ.
Ты прытворваешся такім тупым ці насамрэч?)
@kalendula ок, калі ты за суд, дык давай вызначым “суддзя” Ната ці Ленін, іх меркаванне цябе задаволіць ці ты ім таксама будзеш даказваць, што яны не права?
@misha55
Не напісана, дакладна???
Ці ўсё ж забаронена???
Удакладні яшчэ раз, заскрыню
@babay29
Ёсць умовы, я ўдзельнічаў па ўмовах! Так зразумела ці можа ты пакажаш, дзе нешта забаронена?
@natakaya (NataKaya)
@vyacheslavlenin (VyacheslavLenin)
Прасудзіце, калі ласка, сітуацыю па абмеркаванні вышэй.
Хто мае рацыю, а хто не.
Дык не, здавалася, пра ШІ забароны)) Але ствараць кантэнт для конкурсу з дапамогай ШІ і разлічваць на трапленне ў прызы – такое сабе) . Людзі яшчэ не звар’яцелі і ручная праца з гумарам пакуль цэніцца больш).
@misha55 слух, вось я да цябе заўсёды ставіўся з павагай як і Андрэю777 раней, твае пасты заўсёды граматныя. Але цяпер проста трэш.
Абражаны, абасраны, абыцяк, пра маці.
Што ты выконваеш?
Не адцвярэў пасля НГ? У Раміса вучышся весці дыялог? Тады ты забыў такія выразы як чепух і жопа.
Разумею, што табе зусім пафіг, але для мяне асабіста ты скочыў на дно як у якасці паважанага форумчаніна. Сваю пазіцыю можна даказаць без усяго гэтага, нават калі гэта даводзіцца рабіць шматкроць.
@kalendula “суд” хай растлумачыць трактоўку правілаў, ок? як у жыцці
на гэтым заканчвайце срацца
Цікава будзе пабачыць рашэнне па спамеру, які заспаміў кожную старонку і стаў самым актыўным удзельнікам. Ці проста карыстальнік, які выкарыстаў ШІ у правілах, дзе гэта не забаронена, і кінў некалькі вершаў з дапамогай яго, а потым пачуў ад іншага карыстальніка, што гэта не ўнікальна – скачваючы такія ж гатовыя картінкі, дадаючы словы на сайце, у чым тады тут унікальнасць?
Чакаем тады старэйшых, спадзяюся не будзе прывілеяў для тых, хто даўно на форуме і не для тых, хто не.
@max777a777
Выбраў манеру зносін выключна ў залежнасці ад суразмоўцы.
Хто мяне абвінавачвае ў чымсьці без якіх-небудзь пруфаў, будзе атрымліваць тое, што заслугоўвае.
Ды і пра маці што я сказаў? Звычайнае пытанне. Я не жартуў пра яе, не абражаў і г.д. Што не так?
@misha55 так, а яшчэ не забудзьцеся накінуць за кожную абразу па 1 балу папярэджання, як пісалі ў тэме водкі ад андрэя777. Ці гэтыя правілы толькі для “асаблівых людзей”?
Ну і, вядома, хочацца ўбачыць працы, асабліва спамера, які так перасягнуў іншых карыстальнікаў. (Не паспеў дапісаць, не дай бог, прыміце цяпер спам)
@max777a777
Ды без праблем, калі заслужыў, няхай даюць.
Тады і за паклёп няхай баняць календулу, каб было па‑сапраўднаму справядліва)
@misha55
Ды не пытанне, тады і дзе забаронена ў вершах выкарыстоўваць ШІ, няхай таксама пакажуць табе асабіста, я не знайшоў. Магчыма, ты як экстрасэнс нешта бачыш далей, задаваў пытанне 7 разоў, так і не адказаў і нічога не скінуў.
@misha55 якую? Я не заўважыў абразаў ад яго ў тваю бок. А ты пачаў з першага паведамлення! “Абражаны”. Мне здаецца, у цябе проста жопа падгрэлася.
Я выказаў сваю думку. У гэтай сітуацыі я на яго баку, чыста з-за тваіх паводзін.
Што тычыцца прадмета спрэчкі:
1. Забароны ІІ няма – дазволены. Слова “ствары” можна трактаваць па-рознаму.
2. Прэзент за актыўнасць меркаваўся спачатку такім, што яго забярэ спамер з кучай фігні. Сама па сабе “намінацыя” ўжо падштурхоўвае да правакацый.
3. Стварыць праз ІІ нармальны прадукт таксама трэба ўмець, таму калі прадукт якасны, чаму б не даць за яго прыз.
@max777a777
Ты зараз са пальца высмоктваеш.
То бок чалавек спачатку абвінавачвае мяне ў тым, чаго я не рабіў. Не дае зусім ніякіх пруфаў, па сутнасці проста провакатар. Мне гэта трэба было прыглынуць ці што?
З чаго ён пачаў, тое і атрымаў. Ты бачыш тое, што хочаш бачыць. Тое, што мяне там назвалі петухом і чортам, ты не заўважыў, ну ок)
@max777a777
Прыемна чуць адэкватных людзей, хто бачыць рэальную сітуацыю – насламіць кучу малюнкаў, а потым мне пісаць за 3 вершы праз ШІ, маўляў добра, што не выбралі тых, хто праз нейронку, хай паглядзіць у мяне ў малюнках таксама шмат работ, але ШІ закранула за самую задніцу. Вось рэальна, калі б не шукаў верш пераможцы, проста захацеў пабачыць, не заўважыў яго херню, што адказала перад НГ.