Навагодні івэнт «Мемолаг Латеста 2026»
4LUCK 2026 Новы год
|
23 December 2025
ад
NataKaya
|
823 Адказу
|
12,080 Праглядаў
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@natakaya
Дзякуй Латесту і JeTtonу за чарговы, класны і цікавы конкурс.
З кожным годам усё складаней і складаней, бо многія мемы ўжо былі і нешта новае прыдумаць цяжка.
Таксама хацеў бы падзякаваць за сумленнае судзейства, злодзеяў выкінулі, ІІшнікі ў прызы не патрапілі, за гэта прама вялікі рэспект.
Не бачу, да каго звяртацца па пытанні налічэння? Таксама Леніну пісаць?
@natakaya ахаха… цікава, а што вы там 2 дні выбіралі, калі нават увагі не звярнулі на сутнасць конкурсу (вершык)? і на працягу 10 мін пасля таго, як вам на гэта ўказалі, быў абраны лепшы вершык, у якім пусты набор слоў нават без рыфмы
Дзякуй за розыгрыш, усіх пабедунаў з перамогай – спадзяваўся, што патраплю ў прызы і даехаў, праўда не паспеў яшчэ песню кінуць для латеста, адрубілі як назло святло 8-га числа пасля абеда, 9-га толькі ўключылі, ну ўжо будзе на наступны конкурс і музычалка.
@kalendula так, штосьці з гэтым вершам не тое, я даслаў два вершы па непасрэднай тэме, пра JETTON і пра латесту. Але, напэўна, не вельмі плаўна атрымалася))
@ewgen99 Вы не верыце ў тое, што людзі памыляюцца?
@natakaya я не веру ў тое,што за 10 хвілін можна праглядзець усе 25 старонак тэмы і адэкватна выбраць лепшы верш)
@kalendula Сам трохі ў шоку з-за “першага” вершыка)… Напэўна НГ конкурсы не дзеля перамогі, удзячны ўсім, было весела)))
@natakaya верым, але асабіста мне (і думаю не толькі мне) хацелася бы бачыць не толькі спіс пераможцаў, але і спіс работ, бо калі б правіламі было абмежаванне “адзін удзельнік – адна праца”, то было б зразумела, якая менавіта праца перамагла, а ўлічваючы, што такога абмежавання не было і ад некаторых удзельнікаў было дзесяткі ці нават сотні работ, падыйдзі – здагадайся, якая з іх выйграла.
Я не ўдзельнічаў, на прыз не прэтэндую, мне проста было цікава паглядзець на лепшыя працы і можа яшчэ раз усміхнуцца.
А спіс пераможцаў без работ стварае адчуванне “няхера глядзець, туркі пальцам у неба”. Шчыра спадзяюся, што гэта было не так.
Што тычыцца вершыка і “памылкі” вышэй, гэта менавіта яшчэ раз натхняе на думку вышэй, бо “першыня пераможца”, там верш не тое каб зусім не пераможца, а зусім нагадвае скрадзены з інтэрнэту :))) але верым у памылку.
Надзеюся ў будучыні зменіце падыход да падвядзення вынікаў гэтага конкурсу.
@ewgen99 я не веру, што хто-небудзь хоча замарачвацца наогул чым-небудзь. Ёсць адчуванне, што казік проста выдзеліў бюджэт са словамі: рабі што хочаш, нам проста даш аккі для налічэння. Далей, падыход той жа, мінімум замарочак, але рабіць розыгрыш праз білеты – адсутнасць актыўнасці, якая патрэбна, таму конкурс на актыў і пасты, але вынік “рандом”.
Асабіста мая думка 🙂
@max777a777 Усё правільна напісаў, падтрымліваю на ўсе СТО, але думаю што гэта ніхто рабіць не будзе. Канешне ўзнікае разумнае пытанне, ЧАМУ? Адказ будзе ТАМУ…)
@max777a777
гэта правільна, маглі б зрабіць 1 карыстальнік 10-15 работ і ўсё, а то адзін тут наспамаваў і яшчэ трындзіць нешта пра ШІ, якой у правілах няма, але выказацца трэба. будзем ведаць, што трэба спамаць і будзеш актыўным удзельнікам.
@thee4
вось глянь актыўны ўдзельнік- самы буйны спамер!
Хлопцы, ну што вы тут нарабілі. Заўсёды ёсць выйграўшыя і прайграўшыя.
І заўсёды ёсць незадаволеныя вынікам конкурсу.
я час ад часу глядзела мемы, лічу, што пераможцы выбраны справядліва.
і зразумейце, тое, што вы лічыце смяшным, не заўсёды смешнае і ніяк не трапляе пад гумар.
Нікога не хацела абразіць або зачапіць. Але прымеце ўжо, што вы прайгралі…як у стаўках..не зайшло.
і хопіць тут вынікі аспрэчваць і муціць ваду. Адміністрацыя выбрала пераможцаў і застаецца толькі парадавацца за іншых
@hgsdtv Дык гэта заўсёды так, які конкурс або турнір без с… скукота, хіба не ведаў?). Кстати, а ты(Вы) ўдзельнічаў тут ці…
@thee4 ўдзельнічала)
спадзяюся, яшчэ ў конкурсе на водку паудзельнічаю.
я кожны год удзельнічаю ў навагодніх розыгрышах) не заўсёды выйграю, але гэта лірыка))
@hgsdtv
бачыш у чым тут фішка, больш спама – больш перамог, а зрабілі 10-15 работ – стол, тады і прыза, якія спадабаліся, ацанілі б удзельнікі, а так што тут, што на jetpunke спаміць нібыта работамі, а потым піша ну як жа добра, што іі не выйгралі.
@hgsdtv ….Я б таксама паўдзельнічаў, праўда ў іншым “конкурсе”)…
“Мая” аддае перавагу не гуляць, а ўжываць гарэлку. У 90-я запомнілася якасная гарэлка Finlandia, але… Але пасля таго, як мне пашчасціла прадегуставаць “гарэлку” разліва 1943 з “сургучом”, “запацеўшую” то… Гэты “смак”, найлепшы смак, не забуду ніколі!
Дзякуй за конкурс, шмат бачу пытанняў, ніжэй за 1-е месца сябе не бачыў, ха-ха-ха, засталося дачакацца выйгрышу і адыграць 3x , Але судзячы па тым, як зараз гуляе жетон гэта будзе складана. Віншую пераможцаў, чакаем некст конкурсы)))
@natakaya Наталі, як будзе адбывацца налічэнне? Самому трэба адпісаць свой id ад джэттона,куды і каму?
Рэсурсы, дзе рабіў мемы.
вось дзівіцца як пішуць абражаны, ты ж спамер, проста конкурсны спамер і так сама ў конкурсе ў jetton у телеге тупа спаміў працамі з pixelverse io, а тут прачнуўся. Сонца ўзышло, пявень прачнуўся,ахахвх
@kalendula
Чэл, гэтыя высеры цяпер у цябе. Як цябе спалілі на ІІ і ў прызы не трапіў, цяпер высыраеш сваю жоўць 😀
Можа табе прыз аддаць за актыўны ўдзел каб ты не рыпаўся?)
Вось прыклад з мінулых конкурсаў, дзе Ленін пісаў на якіх сайтах трэба рабіць мемы. Там якраз meme-arsenal у спісе.
Кстати, у цябе нават мазгоў не хапае 2+2 складваць і зразумець, што ў тг Міхаіл Вініченка і тут на форуме VinichenkoRich – гэта адна і тая ж асоба. Але ты думаеш, што гэта я і кажаш, што я ўдзельнічаў у нейкім конкурсе жетона ахах
Які ж ты дурнічок)
@misha55
Аддай прыз за свой спам іншым удзельнікам, мне пафіг, мімо – так мімо. Але не даваць прыз за спам гэтага чорта, які кажа, што выкарыстоўваў ШІ – тыпа нельга, дзе ў правілах ён забаронены, пакажы??
Пакажы ў правілах, што забаронена выкарыстоўваць ШІ, або проста ляпнуць і спаміць кучу старонак херні?
@misha55
Дарэчы, спаліць на ШІ, а хтосьці шыфравацца або я пісаў, што гэта не праўда ці што гэта забаронена? Пакажы, калі ласка, хочацца пабачыць твае прыдуманыя правілы
@misha55
Канкурс ад 23-га года ад Леніна скінуў, моцна, яшчэ б 10 гадоў назад скінуў, напісала што ім забаронена, ой ну ў правілах гэта не прапісана, толькі ад выдуманых ад цябе