Навагодні івэнт «Мемолаг Латеста 2026»
4LUCK 2026 Новы год
|
23 December 2025
ад
NataKaya
|
823 Адказу
|
12,091 Прагляд
|
19 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@igor9555
нічога страшнага, тут дыскусія была пра іншае😄
@misha55
@misha55
@misha55 Якія да мяне прэтэнзіі, я не краў мемы ў сетцы, як гэта рабілі з маімі, а сумленна рабіў і адразу дадаваў у конкурс, а што я яшчэ потым рабіў з тымі мемамі (сваімі) – не павінна Вас хваляваць, я рабіў іх выключна па тэме, а не як многія з Вас – абы ўсім падраду кінуць. І два вершы сам напісаў, а не праз ШІ, як многія тут рабілі. І мяне піпец здзівіла фігурацыя прэтэнзій у мой бок!!!
@vinichenkorich
Ты ўвогуле адэкватны?
Цябе засыраў календула, ты яму плюсы ставіш. Я цябе ўвогуле не чапаў і ты мне нейкія прэтэнзіі пішаш.
@vinichenkorich па-майму да цябе, здаецца, Міша прэтэнзій не выстаўляў).
@urbanjungle
Ну мяне чамусьці затэгнуў)
Увогуле, чаму я ўсё гэта чытаю і за гэта мне даводзіцца аддувацца?
Выбіралі мадэраў, хай ім пішуць прэтэнзіі. Толькі там няньчыць не будуць, хутка ў будку адправяць)
@misha55 Якія да мяне прэтэнзіі, я не краў мемы ў сеціве як гэта рабілі ў мяне, а сумленна рабіў і адразу дадаваў у конкурс, а што я яшчэ потым рабіў з тымі мемамі (сваімі) не павінна Вас турбаваць, я рабіў іх выключна па тэме, а не як многія з Вас абы пра ўсё падрад кідаць. І два вершы сам напісаў а не праз ШІ як многія тут рабілі. І мяне піпец здзівіла з’яўленне прэтэнзій у мой адрас!!!
@kalendula Ты мне што хочаш прад’явіць? Ну давай паслухаю цябе…
Навошта ўсе такія злыя?
@misha55 Калі што, прабач, я трохі не па той напісаў, к табе пытанняў няма. Календула гэта тут што галоўны фрык чата?)
@vinichenkorich
у чым фрык?
@NATAKAYA зачыніце ўжо тэму.Ужо срачы ідуць.
І скажыце “дзякуй”, што я не ўдзельнічаў.
Раснёс бы ўсіх.
Уладзілі тут рамашку, разумееш! )))
@valerich
Дзякуй, Валерыч.
Я шчыра запалохаўся, калі Vrodezdes уварваўся, але пашанцавала і ён не забраў усе прызы.
Калі б ты ўварваўся, зараз бы цябе натоўпам піналі 😀
@misha55 )))))))))))))))))))))))))))))))))))))
@urbanjungle я за доўгі час напісаў у гэтай тэме, дзе ты бачыш спам?
Ці вочы ў адным месцы?
Сёння ў гэтай тэме бой Робінгуда і Урбана
На Робінгуда 5.34 каэф , на Урбана 1.88
@kalendula
Як ты дакажаш, што з дапамогай ІІ спаміў у іншым конкурсе ІІ і пакажаш дзе было забаронена спаміць у гэтай тэме, тады і пагаворым.
За свае словы пачні адказваць ты, а потым ужо нешта патрабуй.
Я хаця б як ты не спамлю ва ўсіх тэмах, каб у жетон промік купіць) Так што ўвогуле лепш бы маўчаў наконт спаму)
3-х месячны акк з колькасцю пакупак амаль як у мяне за 5 гадоў) Ды, ды, спамер менавіта я 😀
Хлопцы, калі лічыце сябе разумнымі, то Вы можаце перайсці ў чат і там рабіць разборкі. Як вам такая прапанова?
@valerich
да ну, што ты, мне фиеста выйдзе і напіша што я набіваю пойнты
2 чалавека вядзе дыялог, ён піша ты набіваеш пойнты, долб. ….
Адно пытанне: трэба куды-небудзь пісаць свае дадзеныя, каб атрымаць прыз?
@vinichenkorich сёння, здаецца, павінны ў тэме напісаць куды і што.
Max777, дзякуй)
Без сваркаў і высвятленняў, на жаль, не абышлося.
Што тычыцца вершыка – сапраўды здарылася памылка! Нікі ўдзельнікаў пачынаюцца з адной і той жа літары, з-за чаго і ўзнікла блытаніна. Спіс на налічэнне прызоў быў перададзены карэктны. Вершы правяраліся праз праграму AI-детэктара тэкстаў.
Што тычыцца просьб “пакажы самы лепшы мем”. Такога проста няма. Было больш за 20 старонак мемаў, і на кожнай старонцы выбіраліся працы, якія, па меркаванні адміністрацыі, спадабаліся. Усе мемы былі звязаныя з тэматыкай казіно Jetton і нашага форуму.
Удзельнікі, якія занялі першыя тры месцы, добра арыентуюцца ў жыцці форуму. Нам спадабалася, што яны пераўтварылі ў гумар сітуацыі, з-за якіх звычайна ўзнікаюць спрэчкі ў нас у тэмах. Яны ведаюць каманду і форумчан, таму мемы атрымаліся праўдзівымі і сапраўды выклікалі эмоцыі.
Як праходзіў адбор? Кожны спадабаўся пост адкрываўся і захоўваўся. Далей сярод усіх абраных работ, чые мемы выклікалі рэакцыю, быў зроблены падлік, і па яго выніках сфарміраваны спіс пераможцаў.
У самага актыўнага ўдзельніка было больш за 120 мемаў і гэта не спам, а конкурсная актыўнасць. У некаторых ўдзельнікаў было больш за 80 прац. Умовамі конкурсу не было пазначана абмежаванняў па колькасці мемаў – гэта конкурс. Параненняў няма.
Асобна пра ІІ. Мы не можам паказваць, можна ці нельга выкарыстоўваць ІІ. Гэта асабісты выбар кожнага ўдзельніка. Вы маеце права выкарыстоўваць любыя праграмы, якія дапамагаюць палепшыць працу: тэкст, малюнак, ідэю ці скараціць час на апрацоўку. АЛЕ пры праверцы заўсёды відаць, калі тэкст ці мем згенераваны. Напрыклад, ІІ не можа ведаць унутраныя форумныя сітуацыі: спам ад Акопа, або прапановы па паляпшэнні ад Max777 і шмат іншага. Такіх работ было шмат у актыўных удзельнікаў.
У ўсіх працы вартыя. Падабалася, што Igor555 змог пасмяяцца над сабой (пра папрашайніцтва)! Яго мем таксама быў у спісе абраных работ. Але, на жаль, агульнай колькасці мемаў апынулася недастаткова, таму ў прызавыя месцы ён не патрапіў. Аналагічная сітуацыя і ў іншых ўдзельнікаў! У гэтым конкурсе колькасць сапраўды мела значэнне, і гэта не з’яўляецца спамам. Спамам можна было б лічыць аднатонныя, паўтараючыяся або не датычныя да казіно Jetton і Latest.
Пераможцы, калі ласка, вышліце ID і e-mail ад казіно мне ў асабістыя паведамленні.
Тэма зачыняецца. Усім дзякуй за ўдзел.
Пераход на асобы і абразы парушаюць правілы форуму. У гэты раз папярэджанні не будуць выдавацца, бо канфлікт узнік больш з-за фармулёвак умоў конкурсу. Мы зрабілі высновы, і ў далейшым умовы будуць больш падрабязна прапісаны, каб пазбегнуць падобных сітуацый. Прашэнне захоўваць карэктны тон зносін у далейшым.
Таксама звярніце ўвагу на абноўленую сістэму парушэнняў. Вызначаная колькасць балаў за парушэнні можа прывесці да поўнага бана профілю або абмежавання на вывад Coins.
напішу тут, бо тэму мемолаг закрылі, налічылі прызы – тэрмін прыдатнасці 2 дні
дапаўненне, чаму адыгрываць можна толькі ў 5 слотах? гэта ніякая справа
калі б людзі ведалі, што будуць такія ўмовы, многія б і не ўдзельнічалі…
@babay29
У іх усе бонусы такія, адыгрываюцца ў 5 слотах