Мой вопыт у галіне гульнявой індустрыі.
Карты, грошы, два стволы
|
8 March 2017
ад
vinar20
|
298 Адказаў
|
32,661 Прагляд
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так і пра гэта ж, калі кішэнка “глыбокая”, то і шарык, калі трапіў, хрэн вылеціць, а то не раз бачыў… Як шарык улятае ў кішэню, а затым выскоквае з яе, як абпалены, прычым у іншым напрамку. Такое бывае ў наземным казіно ці толькі ў анлайне?
бывае, канечне, жывы прыклад: у аднаго чувака ён ужо лежаў там, я сваімі вачыма бачыў, і ў апошні момант як бы ўдарыўся аб борт і выскоквае вельмі далёка (прыклад з малой у вялікую серыю амаль да зеро-шпіль) паказваю прыклад, бо дакладна не памятаю, як было. але гэта і ў плюс бывае, калі ўвогуле не твая серыя, а ён скача ў тваю)) я ж кажу тут 50/50
Зразумела, будзем лічыць, што і з “кішэнямі” нібыта разабраліся…)
Раскажы плз за “ігроцкія” фішкі (колер, намінал…), бо бывае па-рознаму… У канцы канцов не толькі за сталом прымаюць грашовыя знакі і мяняюць на фішкі…
Госць разменчвае, дапусцім, 100 баксаў на фішкі. Правільна, яны бываюць наміналамі (1, 5, 25, 100, 500$) – у кожнага казіно афарбоўка наміналаў фішак можа быць розная. Гэтыя наміналы ты можаш рэалізаваць толькі пры гульні ў блэкджэк, рускі покер, тэхас і шасцікартны. А таксама на рулетцы, стаўлячы намінал па полі, суседзях, шанцах. Але толькі на рулетцы ёсць яшчэ адзін від фішак – іх звычайна 6 разнофарбавых партый. Прывожу прыклад: Гулец кідае дылеру намінал 100 баксаў і кажа, дай мне 50 колерам (жоўтым, напрыклад) па аднаму і 50 па 5. Гэта значыць, што дылер маркіруе (азначае) у сябе на спецыяльным стэндзе дадзены колер пад спецыяльным знакам 1 даляр, то-бок, напрыклад, 50 баксаў дылер дае гульцу колерам 50 фішак, наміналам кожная па 1 даляру. А астатнія 50 баксаў, як папрасіў наш госць, каб мы далі яму 50 па 5, даем яму 50 баксаў наяўнымі толькі пяцёркамі. У выніку ў яго атрымліваецца 50 баксаў па 1 даляру ў колеры і 50 баксаў наміналам наяўнымі па 5 – дзесяць кешавых фішак. Усё зразумела?)
Я правільна зразумеў,
у кожнага гульца за сталом (рулеткі) фішкі свайго колеру, у гэтым прыкладзе ўсе жоўтыя 50 па 1$ і 10 па 5$ 😉
Так, усё правільна!)
ну на адной рулетцы могуць гуляць ад 1-га да 6-ці чалавек, бо больш не памесціцца, прасці. У нас былі жоўты, ружовы, шэры, чорны, зялёны і сіні колеры. Але кожны чалавек можа сабе свой колер замаркіраваць пад розны намінал. Напрыклад кідае тую ж сотню і кажа, дай мне, галубчык, калі ласка, колерам па 10. Тоесць дылер дае яму 10 сініх фішак))
vinar20, раскажы плз
Што павінен сказаць гулец дылеру (пасля кідка.. да таго як прагучыць крылатая фраза “стаўак больш няма”), дылеру, які жадае зрабіць вусную стаўку, скажам, на лік 20 і суседзяў (усяго 5 лікаў) – ён дае адну цэлую фішку на 5 бачэй або павінен даць 5 фішак па $1? 😌
Якось дылер паклаў к ряду 35.., адразу прыйшла “старшАя” і прыпыніла гульню (тыпу выбачаючыся) замяніла шарык на іншы). І, дзіво, наступным выпала “ZERO”)
PS. Так што калі выпалі “зайцы”, то ў дагону лепш уставіць хаця б “міни комплит” і чакаем 3-ку)
Нельга паставіць 5 фішак па 1 даляру на трэку вусных ставак, бо напрыклад ты ставіш 1 бакс атрымліваецца на ўсе 5 нумароў (па два злева і справа) і ў выніку гэты бакс нельга падзяліць на 5, бо гэта будзе па 0,20 цэнта на нумар. Гэта немагчыма, бо мінімальная стаўка на нумар 1 даляр, таму мінімум гулец павінен кінуць табе 5-даляровую фішку і сказаць нумар суседа. Калі выпадае твой сусед, табе выплачваюць 1 к 35-ці.
У мяне было пытанне: трэба даць дылеру адну 5-даляравую фішку пад вусную стаўку на лік 20 і па двух суседзяў ці дапушчальна даць 5 фішак па 1 долару.
І што павінен сказаць гулец дылеру, ну каб ён зразумеў (тыпу на 20-ку і суседзяў) ці там свая тэрміналогія?
Ці я не зразумеў твой адказ)
ахах канечне, выбачаючыся)) проста яны ўбачылі, што паўтор сыграў два разы, падзасадзілі сваю апу))) клоўны, блін)) А пасля 35-га заўсёды падае ЗЕРО, таму там адміну перапала, павер))) яны за 4 пракруткі так прасадзілі, што мама не горуй)))
ты крыху не даганаў.
Так, трэба даць дылеру 5‑доларавую фішку наяўную і сказаць пры гэтым такую фразу – Сусед 20‑га. Дылер бярэ гэтую пяцёрку і ставіць на трэ́к (не на поле), які поўнасцю дублюе кола ў нумары 20. Гэтая стаўка азначае наступнае: калі выпадзе нумар 33, 1, 20, 14, 31 – то ты выйграў 35 баксаў, то бок 1 к 35))
Цяпер усё зразумеў?) калі не – скажы, проста я падрабязней не ўяўляю, як яшчэ растлумачыць)
Гэта тое самае, што ты б паставіў проста па 1 баксу па полі на гэтыя 5 нумароў (33,1,20,14,31). Тыя самыя 5 баксаў. Проста вусныя стаўкі прыдумалі для прастаты гульні, каб гульцу не ставіць па полі палову гадзіны, а кінуць дылеру і сказаць, у які сусед паставіць і па колькі кожны сусед гуляе. Калі б гульцэ ты кинул 10 баксаў і сказаў – дылер, паставь пліз на суседа 20‑га. То ў цябе, лічыць, на гэтых 5 ліках стаіць па 2 баксы. То бок у выпадку выпадзення суседа, у цябе выплата 1 к 70‑ці)
Окі, з вуснай стаўкай на 5 нумароў разабраўся (у лік і па два суседа)
А скажы, ці можна зрабіць вусную стаўку на 3, 7, 9 нумароў у афлайне ці гэта толькі ў онлайне прымаюць як у Риобете)
Hi, vinar20 і што маўчым)
У мяне ёсць яшчэ па трэку пытанне, там жа ёсць 4 серыі… Малая серыя, орфолайнс, вялікая серыя і, канешне, зеро-шпіль. Там сустракаюцца стаўкі на нумар, спліт, стріт і карэ. І выходзіць, што калі гулец «заказвае» стаўку
1.на малую серыю (12 нумароў, пры тым 6 сплітаў) значыць, гулец павінен даць дылеру 6 фішак аднаго наміналу
2.на орфолайнс (8 нумароў, пры тым 4 спліты і 1 у нумар), гэта 5 фішак
3.на вялікую серыю (17 нумароў, 5 сплітаў, па дзве фішкі на стріт і дзве фішкі на карэ) усяго 9 фішак аднаго наміналу
4.на зеро-шпіль (7 нумароў, 3 спліты і адзін у нумар) заўсёды 4 фішкі)
І нарэшце пытанне, як так атрымліваецца, што калі рабіць вусныя стаўкі па трэку на серыі, то дапушчальна даваць дылеру і 4 фішкі, і 5, і 6, і 9, а калі ставіць у нумар і на суседзяў (5 нумароў), то павінна быць адна цэлая фішка (кратная 5)? Гэта такая традыцыя ці?.. Тлумач, буду ўдзячны 😉
та я блін сёння ўвесь дзень па справах мотаўся)) цяпер увесь у ўвазе))
Глядзі, ты можаш ставіць вусныя стаўкі не толькі на 1,3,7 або 9 суседзяў, ты можаш нават увесь трэк абставіць)) гэта ж твае грошы)) абмежаванняў у гэтым няма)) можаш паставіць увогуле, напрыклад, усіх суседзяў узяць на зэро-шпіль. і калі выпадзе, напрыклад, нумар 35, то ў цябе гуляюць аж 5 суседзяў, то есць выплата будзе 175 баксаў (калі ў цябе будзе па пяць долараў стаяць у кожным суседзе) Зразумеў?)
И наконец вопрос , как так получается , что если делать устные ставки по треку на серии, то допустимо давать дилеру и 4-и фишки и 5-ть и 6-ть и 9-ть, а если ставить в число и на соседей(5 чисел), то должна быть одна целая фишка(кратна 5-ти)? Это такая традиция или?.. Разъясни , буду благодарен 😉
ОТВЕЧАЮ:
Это не традиция, а если ты хочешь поставить на зеро-шпіль серыю што б стаўкі лічыліся па 1-му даляру, то ты даеш 4 долары, тоесць гэта роўна што ў цябе гуляюць 3 спліты па полі па 1-му баксу кожны спліт і 1 бакс у нумары 26, калі ты хочаш што б у цябе стаўка гуляла па 2 долары, то ты даеш 8 баксаў на зеро-шпіль серыю і гэта роўна таму што ў цябе на кожным з 3-х сплітаў стаіць 2 баксы і ў нумары 26. Тоесць 2 баксы на спліце 12-15, 32-35, ZЕРО-3 і ў нумары 26. Гэта такія правілы. Хочаш можаш даць 20 баксаў дылеру і сказаць яму: Холоп, пастаў мне пліз малую серыю па 5 баксаў. Тоесць у цябе спліты гуляюць 3 штукі па 5 баксаў і ў нумары 26 таксама 5 баксаў. Тоесць калі ў цябе выпадзе нумар 3 то ў цябе будзе выплата 75 баксаў. Але калі ў цябе выпадзе нумар 26 то ў цябе будзе выплата 175 баксаў. Усе гэтыя правілы адносяцца і да малой серыі, орфолайнсу і вялікай серыі. Толькі калі ты паставіш на орфолайнс 5 баксаў і выпадзе ў цябе нумар 1, то тут такое ж выключэнне як з нумарам 26)) Усё зразумеў?) Гэта ж асновы правіл, лепш з імі добра азнаёміцца перад тым як гуляць у руль)) пытаўся калі што)
І навошта так нервнічаць…)
Мне гэта ўсё нагадвае, зносіны а-ля супорт… Атрымаў адказы на пытанні, якіх не задаваў.
PS. … А ты мяне на зразумеў, не зразумеў, я ўжо зразумеў усЁ зразумеў.)
чувак прабач калі табе здалося што я нейкім чынам нервна адрэагаваў, у мяне сёння вельмі напружаны дзеньок атрымаўся, я крыху ў смутку з-за сваіх спраў там(( Прабач сур’ёзна калі што, наадварот пытайся, я хаця б адцягваюся ад штодзённых праблем. Не хацеў (
я так зразумеў, я не адказаў на тваё пытанне?
Дык не пытанне, праехалі… 😏
PS. Калі б я сур’ёзна на ўсё рэагаваў, дык ужо б раз дзесяць здох))) Краіна ў нас, сам ведаеш якая… 😎
та гэта нават не ўсвядомлена атрымалася)) проста калі на нервах і для цябе ўсё гэта, груба кажучы, элементарна, то на падсвядомым узроўні чалавек шалёнічае))
так я не зразумеў, я даў адказ на тваё пытанне ці не да канца?))
Мне было не зразумела вось што, ці можа гульца зрабіць вусную стаўку на 7 нумароў (на 20 і па тры суседзі) і даць менавіта 7 фішак, на 9 нумароў (20 і па 4-ры суседзі) і даць 9 фішак або абавязкова не менш за 5 нумароў (на 20 і па два суседзі) і даць адну фішку на 5$? Разумею, што гулец можа паставіць і на 7 нумароў, але 2 фішкі па 5$, ну і на 9 нумароў 2 фішкі па 5$ і гэтак далей… З гэтым мне зразумела, гэта нібыта кампліты на вусныя стаўкі (на ўзмацненне некаторых нумароў). Сам так гуляю, калі ўбачу цвёрды почырк дылера…)
П.С. Разумею, канечне, што можна паставіць і на 15 нумароў – даць 3 фішкі па 5$ на 20 і 25…) Проста даведацца няма ў каго, таму і пытаю, рыхтую сябе нібы да наземнага казіно)
гулец можа даць фішку дылеру і не адну наміналам 5 баксаў, а і 2 і 3, каб паставіць на любога суседа. галоўнае, каб колькасць баксаў была кратная 5 і ўсё))
Захадзі, канечне, у наземнае)) а ў вас нешта працуе?)) у якім горадзе гэта?
Там табе ўсё раскажуць, калі што, дапамогуць)) ну прынамсі ў нас так было, нават прасілі круціць нас холасцовы спін (калі гулец не ставіў стаўкі)
Так у нас пакуль казіно то няма, то няма…)
За холастыя спіны, калі па-праўдзе, дык да сенняшняга дня думаў, што дылер круціць “руль” у сярэднім кожную хвіліну і не залежыць, ёсць гульцы ці няма…
Проста бачыў у некалькіх анлайн-казіно, дзе ідзе трансляцыя з залы наземнага казіно, не важна, былі гульцы, якія робяць стаўкі, ці… Там узагалі відаць, як гульцы даюць грошы і адразу мяняюць на фішкі… Або зусім няма нікого, дылер круціць руль і маркерам абазначае выпаўшы нумар. Хіба калі гульцоў няма, дылер будзе прастояць (ці ў рулетку, ці ў картковыя гульні)?
PS. Адзін раз бачыў такі прыкол, як чалавек у «страшным прыкідзе», граў выключна на адзін нумар і ён, па-мойму, выпаў на 10-й спіне, а потым атрымаў выйгрыш і сышоў.)
канешне не круціць, мала таго ў салідных наземных казіно дзейнічае правіла 3-х холых спінаў, калі гульцa просіць. хочаш 4-ы – стаў бабкі)) Я сур’ёзна!! а калі ў зале ўвогуле нікога няма, то ні аднаго дылера ў зале няма (гэта ў нармальных чалавечых казіно) – як у мяне было, мы ў стафе ў гэты час маглі паспаць, у контру пашпіліць на камп’е або ў онлайн-казіно паштрыкаць)) кароче развлікаліся як маглі)) а ў зверскіх казіно заставляюць пры пустым зале дылераў стаяць тупа за пустымі пазіцыямі. Гэта поўны бред. Госць, калі звычайна прыходзіць, кажа – адкрыйце мне руль, напрыклад, або блекджэк. Менеджэр тэлефануе ў стаф па служэбным, прызначае дылера і той выходзіць, або некалькі дылераў, калі гэта рулетка (чіпер, інспектар і той, хто круціць)
Я падтрымліваю і “адобрым”, калі гульцоў няма, а на няма, як кажуць, і суда няма)
Думаю, што калі вялікі наплыў гульцоў і страсці напружаюцца, тут дылерам і іншым не пазайдзеш…
Скажы, а тэкучка сярод дылераў была ці… за што іх “высвятлялі”, думаю што яны сыходзілі самі – гэта вялікая рэдкасць …