Мой вопыт у галіне гульнявой індустрыі.
Карты, грошы, два стволы
|
8 March 2017
ад
vinar20
|
298 Адказаў
|
32,660 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
у нас амаль ніхто не сыходзіў, калі звальняюць – гэта вельмі вялікая рэдкасць, трэба так нахерачыць, каб ні ў якія вароты не ўлезла б.
Увогуле дэфіцыт з дылерамі сустракаўся ў апошні час, таму ніхто і не разкідваўся імі, наадварот была канкурэнцыя. А самі амаль ніхто і не сыходзіў таксама, бо за такія бабкі працаваць кожны б хацеў)) так, трэба было цярпець нямала, але бывалі і светлыя дні. Бывала такое, што ты прыйшоў на працу, паспаў 6 гадзін, бо наведвальнікаў не было, табе тваіх 250 грн упалі, потым наваліла народа, ты 6 гадзін адпрацаваў астатнія і пайшоў дадому)) бывала, што за ўсю змену ты загружаны норма, рэдка калі па гадзіне ў зале кожны быў. напрыклад 40 хвілін у рабоце, 20 хвілін адпачынку. але часцей было 20 у зале і 20 у стафе) таму з такой працы грэх сыходзіць было, тым больш людзей, якія годамі працуюць у гэтай сферы) калі б гэта ўсё ўзаканілі, я б працаваў да 40 гадоў там і, павер, зарабіў бы сабе на 10 гадоў наперад пры разумным размеркаванні бабак)
А пра курсы дылераў пару слоў скажаш… па часе, прыярытэт каму аддаваўся больш дзяўчатам, хлопцам, узрост, які хаця б конкурс быў на месца і ці быў ён увогуле? Ці быў экзамен, ці абыгрываў хто сваіх настаўнікаў? Ці былі забароны ў казіно для дылераў, (забаронена гуляць у казіно). Вучылі, як ламаць плюсавую гульню “самародкам”? Цікава ж 😌
так, я магу многа расказаць пра гэта)) зараз проста футбік гляджу Наполі – Юве, пасля яго табе ўсё падрабязна распішу ок?)) калі, вядома, спаць яшчэ не пойдзеш)
Скажу толькі зараз, што конкурсу як такога не было))
ЗАЎСЁДЫ ў прыярытэце дзяўчаты! Па статыстыцы ў іх і гарбаты больш, і проста людзям падабаецца, калі дзяўчына раздае. Асноўны кантынгент гульцоў усё ж такі – мужчыны.
Окі…
Оле оле оле оле 😛
Ну Сід, гэта ў покеры прыярытэт, а ў нас казіно тут. Проста нейкі апытанне праводзілі, што лепш няхай хлопец круціць, які ўсё хутка рабіць будзе, чым кура безмозглая, на якую пакрычыш, а ў яе рукі трэсуцца)) а на хлопцы можна адарвацца, так што псіхічная цвярозасць без хлопцаў-дылераў была б немагчымая.
Глядзі, набіраюць так: далі аб’яву або дылер прыводзіць свайго знаёмага/сябра, напрыклад. У казіно вучаць спачатку покеру некалькі тыдняў прыблізна, каб выводзілася выдатна (тэхаскі, рускі, 6-картны), потым, калі ты паспяхова здаў тэйл-тэст па гэтых відах покера, цябе вучаць раздаваць блек-джэк. Потым цябе правяраюць. І толькі ў канцы вывучаюць рулетку, бо яна самая складаная. Але ў асноўным дылер рулетку пазнае непасрэдна на практыцы, калі круціць спін для гульцоў. Але рашэнне аб дапуску да рулеткі прымае менеджар. Калі ён бачыў, што ты больш-менш яе асвоіў, што можаш круціць, прымаць стаўкі, рабіць выплаты першаму кліенту не псіхаванаму, то яны цябе дапускаюць. За табой сочаць, дапамагаюць, калі што. У мяне так было. А ўвогуле паўсюль прымаюць той жа тэйл-тэст перад тым, як цябе дапусціць да рулеткі ўжо паўнацэнна.
Узрост з 18 гадоў і да 40 – гэта норма, старэйшых я не сустракаў. У нас былі 37, 34 гады хлопцы. Дзяўчаты былі маладыя.
Гуляць у іншых казіно не забаронена)) нашы хадзілі, гулялі. І да нас прыходзілі дылеры)) усе адзін аднаго ведаюць, так што ў гэтым плане нармальна)
А скажы гэта праўда, калі рабіў стаўкі на роўныя шанцы ў амерыканскай рулетцы,
а выпала ці “0” ці”00″, то вяртаюць 50% стаўкі? 😉
хз, гэтым пытаннем не займаўся. Але ў Еўрапейскай рулетцы такога няма, бо толькі яна распаўсюджаная ў наземцы) гэта двайное зеро і плюс толькі для ўстановы, такую рулетку ў асноўным гульцы імкнуцца абыходзіць)
Мне чым падабаецца амерыканка, сваім парадкам размяшчэння нумароў па колу(адрозным ад еўрапейкі), а калі спрабуеш состыкаваць з палём рулеткі то ёсць відавочныя плюсы… Ну а тое, што 38 нумароў і каэфіцыенты множання тыя ж, як у еўрапейкі таки так… згодзен)
а ў амерыканцы ж іншы парадак нумароў па коле? ну зразумела, што кудысьці яны ўсунулі двайное нуль, проста астатняе так сама ці не?
Амэрыканка толькі онлайн, а ў яе я не гуляў, толькі бачыў, як хлопцы гуляюць, але на кола не звяртаў увагі толкам
Ёсць, у амэрыканцы лікі размяшчаюцца больш лагічна, чым… Ну гэта для тых, хто цікавіцца ‘колам’, вядома.
Скажу за сябе, магу спакойна называць лікі па колу (еўрапейскай) як па гадзіннікавай, так і супраць гадзіннікавай… Вялікай розніцы ў перавазе казіно паміж еўрапейскай і амэрыканскай для сябе не ўбачыў… У амэрыканцы нават больш эканамна атрымліваваецца, калі не ўлічваць вусныя стаўкі і серыі… 😎
Ну спрачацца не буду)) ну ў нас кожны дылер абавязаны ведаць кола па гадзіннікавай стрэлцы і супраць назваць)) і галоўныя закатышы таксама я так разумею, бо жывуць у казінах) а ты часта шпіліш у руль за тыдзень, напрыклад у анлайне, колькі можаш правесці часу бесперапынна?)
Так, у тыдзень раз-два, калі настрой і грошы будуць, магу і месяц не гуляць… Захожу, прыглядаюся, наколькі стабільна кідаюць… а потым у іх серыю два-тры-чатыры разы магу і паставіць па коле, канешне… Хоць часам бывае і на сікслайны, калі ўбачыў заканамернасці… Звычайна дэпаю на 100 мін ставак (у дзень), канешне, і як толькі – так адразу, бываюць і слівы… як без іх (для дысцыпліны карысна). Але звычайна ў той жа дзень не дэпаю… Вельмі вялікая верагоднасць сліву… Сказаў сабе: не твой дзень і ўсё, Ё)
Пакуль у плюсе… а калі б яшчэ казявы заплацілі, ну там, дзе выйграў (а яны “юліць” пачалі), то тады б уцалкам – было б шыкоўна)
красавец, што над дыскцыплінай працуеш, я думаў, што тыя, хто ў казіно, у асноўным – у іх башку зьносіць)) а ты малайчына!! трымайся, бо шмат чуў, што адразу ў той жа дзень дзе пазапаўняюць і зліваюць – як ты кажаш, верагоднасць вялікая. Гуляй на правераных казіно) і ўдачы табе ў пакаранні гэтай гульні))
Дзякуй за пажаданне,
ну нам, гульцам, хто хто, а ўдача не перашкодзіць, стэпрацова. … Няхай і ў цябе ўсё будзе класна і цудоўна і ў спортпрагнозах і ў покер і… І няхай гульня будзе ПЛЮСавая… 😉
дзякуй)) у мяне ўвогуле ёсць мара пра спортпрагнозы, зрабіць адну тэмку з адным чалавекам, толькі наколькі гэта будзе магчыма – час пакажа, менавіта ў прагнозах яны мяне моцна зачапілі, я цяпер па-іншаму гляджу на гэта, не так як раней, у плане погляду на каманды і іх выступы) у покер нават не так катаю працягваю як на стаўках
Калі хочацца, значыць трэба… рабіць)
У спортпрагнозах не разбіраюся… Ды і ўвогуле мне здаецца, усё залежыць ад фарту… Веданне каманды (хто будзе граць), інтуіцыя, канечне. Бо буйныя заносы звычайна робяць людзі з нестандартным мысленнем… Вось калі “прачуў” тэму і зрабіў стаўку, вынік можа быць ашаломным… Быў у мяне адзін нібыся знаёмы, як аказалася ўладальнік піцэрыі, ён па тыдні па 30К здымаў…, прыбытак быў большы, чым ягоная піцэрыя давала за месяц (алкобар, галоўнае што піца з “ізюменкай” – на агні была). Бывалі, канешне, ў яго і “промахі”… толькі ён паехаў у Турцыю, пакінуў бізнес сваякам…
PS. А калі гаварыць пра сябе, то быў у мяне адзін запамінальны момант, граў у рулетку… тады стаўкі рабіў на некалькі сікслайнаў… Зрабіў пару ставак па 5$, а потым узнікла нестерпнае жаданне паставіць на “ZERO”, адразу і не зразумеў што паставіў тое 5-ць бачэй… А калі выпала ZERO, адразу не паверыў, напэўна ў мяне быў шок… Добра, што “карону” не стаў прыкмаць, і дайшоў за тыдзень да 300$. Шкада што не ўбачыў у правілах, фішка такая – кшталту дэпіць толькі праз карткавы рахунак, а вывод толькі на ВМ… Але тады з манямі не быў знаёмы… так круціўся ў сваім соку… пакуль на форум не зазірнуў… там ужо растлумачылі, што і як… Шкада толькі хлопцы разышліся, былі і з Украіны, і з іншых былых рэспублік… Ды і зараз “рулевых” не бачна, ці ж мода на руль праходзіць))) Хтось перайшоў на слоты, хтось на стрымы, хтось увогуле увяз…
разумееш у чым фішка, у мяне не ўпершыню ўжо, што калі прачуваю і разумею, што на 80-90% павінна падзея ў лайве зайсці (як сёння, напрыклад), а я ўсё роўна яе не бяру, бо баюся. Людзі робяць крутыя заносы тыя, хто не баіцца прайграць, а ў мяне нейкая ўнутры херня, барацьба са мной, я па дробязях стаўлю, але проста разумею, што я зараз па дробязях стаўлю, але стаўлюся адказна да сваіх прагнозаў і ставак, бо з часам буду ставіць сумы большыя. Я паціху як не круці стараўся з сабой змагацца, каб браць падзеі з вялікімі каэфамі, але не заўжды. Думаю, што з часам прыйдзе да мяне гэта, і буду рабіць крутыя заносы. Не бывае, што за 2-3 месяцы ты станеш аса ў праграмах. Але ў мяне ёсць вялізнае жаданне і бачу адэкватны прагрэс у сваіх праграмах. Таму спадзяюся на будучы здаровы салідны поспех.
Вось бачыш, у цябе досвед норм, значыць вось захацеў на зеро паставіць – красавец!! А тое, што мода пайшла на слоты – то праўда, я нават сам халявныя круціў)) але гэта чыста аўтамат, там ад цябе нічога не залежыць, а гэта хвароба, на мой погляд. Я за здаровы азарт!!!
Роблю так: выдзяляю на гульню суму і мысленна ўжо як бы з ёй развітваюся… Пра выйгрыш не думаю, думаю паказаць добрую гульню і ўсё… Перад гульнёй стараюся добра адпачыць… Яксьці глядзеў непаганы піцерскі сэрыял пра казіно, ментаў, бандзітаў… так у адным эпізодзе быў чувак, які прыйшоў з добрымі грашыма на гульню, а пайшоў з крутым выйгрышам… Шкада, што яго грохнулі, але справа не ў гэтым… Як высветлілася, ён быў у астролага, які яму вылічыў яго дыямантовы дзень (самы ўдачны) – вось у гэты дзень ён і гуляў… )
Тут галоўнае не сумнявацца, узяў карты – гуляй 😎
Так, менавіта так і трэба, тады ты атрымліваеш кайф. Я задавальненне таксама атрымліваю, але не да канца адпускаю суму, якой яна ні была б, бо вельмі важны вынік для мяне, і выхоўваю ў сабе цярпенне, каб потым, калі буду па-крупнаму, дзейнічаць так жа, як зараз – строга, адказна, дыспліцынавана. А не цяпер пхнуць дробязь, а потым як-небудзь уціснуць буйны стаў і ўсё, пакуль бабло. Усё правільна: калі заліў або дэпанаваў бабкі, то мыслена трэба іх адпусціць – тады лягчэй становіцца. Проста ты не паверыш, з якой сумы я цяпер кручуся)) я хачу зрабіць суму ў 25 разоў большую, чым заліў, і толькі потым падзеляюся сваім поспехам, як я з дробязі зрабіў вынік банка і памножыў яго ў 25 разоў))
Ды я сам дэпаю не больш за 30$, бывае нават 10-ку, а бывае і смешная сума…
Ты ведаеш, як я часам вызначаю дзень для гульні ў рулетку … Заходжу ў “спадабаўся” слот, ну каб на “капейкі”… Роблю да 15 спінаў і калі пайшло, то… іду ў рулетку і… агонь…
Галоўнае на грошах не зацыклівацца(Х25)… пакажы сваю гульню, так каб яна табе спадабалася, адвядзі душу..
А вынік няхай прыкладзецца то Х25 то Х125, разумееш, пра што я кажу 😏 .
PS. І яшчэ, ёсць так бы мовіць негалоснае правіла, на апошнія не гуляй, і на чужыя таксама)
вот менавіта, гэта не апошнія, я гэта правіла ведаю, і не доўг. Гэта сапраўды смешная сума, я ж кажу потым яе абвяшчу)) Вось цяпер нават гляджу матч, небяспечны штрафны, каэф 14 на каманду, стояк капец а паставіць не магу. Б’юць штрафны трапляюць у руку мяч і пенальці, забіваюць. Я л о х у выніку, ставь нават 10 грн выйгравай 140 ппц
Ты гэта.., пра сябе дрэнна не кажы, не трэба… на сябе зацягваеш “адмоўныя цыклы жыцця”… Гэта толькі будзе нараджаць у цябе пачуццё няпоўнацэннасці, табе гэта трэба? Павер у сябе і зрабі тыя стаўкі, якія хочаш і куды хочаш…
PS. А не гуляць, каб на форуме паказаць вынік гульні… Тут у асноўным чакаюць толькі грааль бясплатна, ну каб выйграць “мулЬЙОн”, а калі будзе “пяціхатка”, будзе не зачет)
дзякуй)) мне прыемна, ты мяне ўзбадзёрыў я і ўзяў толькі што каэф 2,7 на Оттаву ў НХЛ)) аж лягчэй як-то стала на душы)) буду рабіць так як унутры і здаровы сэнс кажуць, а не толькі здаровы сэнс, бо людзі гуляюць у спорт, і грэх гэтым не скарыстацца, памылкамі лідараў ці іншых каманд
Ну і славна, думай пра душу… Гэта правільна 😏