Мой вопыт у галіне гульнявой індустрыі.
Карты, грошы, два стволы
|
8 March 2017
ад
vinar20
|
298 Адказаў
|
32,548 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усім прывітанне. Паважаныя форумчане, хачу спытаць у вас, даводзілася ці вам бываць у рэальным казіно, пагуляць у такія разнавіднасці покера як блек-джэк, рускі покер, тэхас, оазіс-покер, а таксама 6-картавы рускі покер, ну і, канечне, рулетка?) Проста я працаваў у казіно і да таго як трапіць у гэтую сферу, ні разу не сутыкаўся з гэтымі відамі картковых гульняў, а асабліва з рулеткай – скажу вам, гэта вельмі крута, ніякая гульня ў тысячу або звычайны холдэм або омаха не раўнаецца з казінавымі гульнямі.
Хтосьці выйграваў у рэале грошы ў падобных установах?) якія адчуванні)? ці ёсць тут на форуме хоць хто-небудзь, хто акунуўся ў гэтую сферу ў афлайн?)
Калі ёсць якія-небудзь пытанні да мяне па пытанні сумленнасці казіно да кліентаў і іншых гульнявых аспектаў, пытаецеся)) проста мала хто абмяркоўвае тут падобныя тэмы, магу чымсьці падзяліцца або расказаць цікавыя сітуацыі)
Калісьці … пакуль сын Ющенко не прайграўся ў казіно… У нас афіцыйна працавалі казіно, паігрываў у рулетку (без дылера) так для задавальнення (з 4 спінаў адгадваў 3 на роўныя шанцы)… Але гэта не доўга працягвалася – іх закрылі на афіцыйным узроўні…
Ачуванні, неапісальныя, гасцінная абстаноўка, прымалі як жаданага госця (хаця я ў іх быў у плюсе).
Так што прыйшлося праз гады ўжо гуляць толькі ў анлайне (у рулетку і Сік Бо) прэферэнцыя – з дылерамі, канешне.
PS. А рулетка мне адразу “спадабалася”, яна ж як дзяўчына…) Можа даць, а можа і … 😎
так усё на любіцеля, як бабы
камусьці покер упірае па самыя вушы, другому – рулетка, я асабіста рулетку асабліва не люблю
покер, стаўкі, слоты, хаця вельмі спадзяюся, што і да апошняга з’явіцца адраза
Так, з дылерам іншая атмасфера, чым з пнеўматычнай рулеткай. Жывое зносіны таксама сваё дадае ў параўнанні з аўтаматам)) я калі круціў, мяне прасілі кідаць выйгрышныя нумары, і вельмі часта я наладжваўся і выпадалі альбо суседзі, альбо серыя, феерверкі часта, гульцу прыемна – а мне чайкам частавалі))) вынікі былі розныя, хто выйграваў, а потым зліваўся пры змене іншага дылера (кожныя 20 мінут мы мяняліся). А бываў такі, хто падняў і сыходзіў з бабкамі))
Пагаджаюся рулетка з дылерам гэта… “прыгожа” 🙃 На жаль, за такім сталом, пагуляць у рэальным казіно не давялося, пакуль не давялося.) Але за тое разок давялося паразмаўляць з дылерам , але не за “столам” , а так чыста выпадкова, на вуліцы(выгулвалі разам сабак)… З яго слоў, выйграць у дылера, робячы стаўкі да яго кідка, даволі цяжка… Але “пашчыпаць”, магчыма. 😎
PS. А з “чайкамі” у казіно, сустракаўся, ды і на форуме іх таксама хапае…)
Мне цікава бывалі ў цябе выпадкі, калі гульцу “шчасціла” (ён выйграў у рулетку скажам 1К грашамі), але… Але не сыходзіў, а працягваў гульню. Як сябе вяло “казіно” (як часта мяняліся дылеры за сталом, згас бы свет выпадкова, вылівалі ці на стол спіртное або пастароннія “пЯныя” людзі пачыналі дакучаць яму, або… Ну што рабіла казіно, каб… “зламаць яго гульню” і празрыста намякнуць маўляў яму ўжо пара) 😏
PS. Скажы плз, якія стаўкі рабіў гулец (вусныя па колу, кампліты …)? І за чаявыя, падыгрываў ён гульцам? 🙂
Наконт прапаляваць – то можна, але калі дылер сам даць сябе прапаляваць)) калі ты будзеш нарм чаі даваць і гэтак далей, то дылер будзе нарм кідаць, у плане адна і тая ж хуткасць спіну, кручэнне барабана, можаш нават спытаць у дылера які нумар выпадзе, ён прыкладна скажа, серыю назаве дакладна, але гэта пры тым выпадку калі шарык не выскачыць з нумара на іншы ў самую апошнюю хвіліну.
А цяпер пра тое як весла сябе казіно. Наша ўстанова, мэнэджары не прымалі ніякіх дзеянняў калі гулец выйграваў, падстаўных людзей не было, якія б перашкаджалі і гэтак далей, бо іншыя кліенты калі гэта ўбачылі б або заўважылі – то абыходзілі б нашу ўстанову бокам. Ёсць такая сістэма ў лудаманаў, калі ты выйграў сёння, да цябе абавязкова прыйдзе гульц на наступны дзень і тады ён зліе ўсё, што выйграў учора і плюс яшчэ сваё зліе. Але калі гулец прыходзіў і выйграваў на наступны дзень пэўную суму, то на трэці дзень ён таксама прыйдзе, але ўстанова мяняла некаторыя абставіны. Жывы прыклад: пасля ўдалых 2-х дзён запар (яму тады спін дылер запускаў вялікім шаром), установа казала дылерам каб мы ставілі маленькі шар. Потым калі ў зале аншлаг, з 100% дылераў ідуць да яго за рулетку толькі 50%, асабліва тыя, з якімі яму не вельмі прэ (заздрасць спасылаючыся на тое што з-за аншлагу дылера не ўсе трапляюць менавіта да гэтага гульца). За сталом стаіць дылер, інспектар і чыпер, (чыпер той хто збірае фішкі ў слупок, чыпуе). Усе строга ходзяць па 20 мін кожны дылер на пэўнай пазіцыі, калі дылер правтыкaў хоць 1 мін, могуць аштрафаваць, бо за 1 мін можна зрабіць такі кідок плюсавы для гульца выпадкова, натуральна, што гэта можа не спадабацца мэнэджарам. Няма такога што адзін дылер 15 мін крутить руль, а другі 25. Усё строга, нягледзячы на тое выйгравае гулец ці прайграе.
Гульцы, якія гуляюць па-вялікаму (у размене 20тыс$) то ставілі 2 серыі, напрыклад малую і орфалайнас, альбо вялікую і зеро-шпіль і заставалі ў нумары і спліты гэтай серыі, а таксама выбіралі самых “тлустых” 2-3 нумары якія лыпатавалі прама формай у іх, так што нумар не было бачна. І я ахрэў калі менавіта гэты нумар падаў, там выплат была больш за 5 тысяч зялёных, натуральна чай прыліваў 75$ ))
Былі выпадкі калі гулец прайграваў 15 тысяч (усё ў баксах) то мэнэджары самі казалі яму, ну Андрэй, ну пайдзеце праспіцеся а заўтра прыйдзеце, вы ж бачыце што зараз не ідзе. І той давай усю душу нам выліваць, што яму не ідзе, нават крычыць ці не плача. Гэты гулец мог 3 дні вісце не ідучы, я прыходжу на змену – ён, я на наступны дзень прыходжу зноў – ён, пытаюся ў сваіх – ён што і не ішоў, тыя адказваюць што так.
Здаецца на ўсе пытанні адказаў)) пытацй калі што) шмат усяго цікавага ёсць)
Скажы плз, ці бываюць выпадкі, калі афіцыйна адменяюць вынік спіна ці ?… Ці гэта магчыма толькі ў анлайн-казіно?) І яшчэ, калі ў дылера пасля кідка шаріка ён праз некалькі абаротаў вылятае з кола рулеткі(штрафуюць ці дылера або… Ці гэта норма, а калі за яго “зменку” – 20мін гэта паўтараецца, тады што)?
Ёсць такое паняцце ў казіно як “няма спіна”. Гэта значыць, калі дылер запускае шарык і ён адразу ж адлятае (бо выляцець ён можа толькі не зрабіўшы нават аднаго круга), дылер аб’яўляе няма спіна, і спыняе барабан, кліча менеджэра або просіць інспектара, каб той падняў шарык, і робіцца новы спін у той жа бок, што і мусіў зрабіць дылер, гэта СТРОГА. Ты зараз будзеш смяяцца, але ў мяне асабіста было такое, што гулец стаяў, а я пры запуску спіна так запускаў шарык, што ён не па барабану, а адразу ў лоб гулцу паляцеў, ад лоба адскачыў у столь і ўпаў на падлогу ў выніку, я амаль не згарэў ад сораму тады)) блін, як успомню, гэта было нешта)))) 😁 Мне пашанцавала, што гулец быў нармальны (начальнік у адстаўцы ГАІ вобласці), ён мне яшчэ падаў той шарык, я прабачыўся, а ён такі, та нічога страшнага)) За вылятанне шарыка з барабана дылера не штрафуюць, гэта можа здарыцца як у вопытнага крэп’е, так і ў стажыста
Таму быць калі пасля таго як шарык вылецеў(як і пры новым спіне), дылер кладзе шарык у ячэйку з раней выпаўшым нумарам(скажам 8) і кідае яго з таго ж сектара. Або ў ячэйку з нумарам №8 шарык ён паставіць, але кінуць можа яго хоць пасля аднаго або двух, трох … абаротаў кола і, як вынік, сектар кідання будзе ўжо зусім іншы… )
не, і строга не. Круп’ераў кантралюе менеджар ці інспектар каб кінуў з папярэдняга нумара, гэта нават правяраюць на тейбл тэсте перад тым як дапусціць цябе да працы. Не бывае ў рэальным жыцці каб дылер запусціў кола, яно круціцца ўжо 3 сек, а ты толькі потым запускаеш шарык. Гульцы таксама калі бачаць, што ты не з нумара папярэдняга кідаеш, робяць табе заўвагу. Таксама нельга хутка круціць барабан, але і каб вельмі павольна ён быў таксама нельга. Можаш у інтэрнэце прапісать як правільна круціць рулетку або запускаць спін з нумара. Яно табе павінна высветіцца ў гугле. Проста запускаць шарык прасцей чым запускаць яго з пэўнага нумара, таму для гэтага ёсць спецыяльна навучаныя людзі – круп’еры))
Наколькі мне вядома, у еўрапейскую, амерыканскую, французскую рулетку кожны спін дылер сам запускае па чарзе: то па гадзіннай стрэлцы, то супраць. І толькі ў англійскую – там кола рулеткі ўсё час круціцца ў адзін і той жа бок…. Ці я памыляюся?
цяпер папулярная ў афлайне толькі еўрапейская, дзе як ты пішаш круціць дылер спачатку ў адзін бок, а потым у другі. Я бачыў толькі ў онлайне што кола круціцца бесперапынна, і то не памятаю якая гэта была рулетка, але за офф-лайн дакладна ведаю. Да нас нават амэрыканцы прыходзілі, якія ў Лас-Вегасе каталі, то там таксама, кіпрыёты таксама з еўрапейскай рулеткай на “ты”)) яна самая ходная
vinar20, калі вядома не сакрэт , раскажы плз пра “лік дылера” 😏
я так скажу, гэта прыкладна можа сказаць дылер толькі з вопытам не менш за 5-7 гадоў. Нават калі ў зале не было ніводнага наведвальніка, мы гулялі на рулетцы, мэнэджару дазволілі, усё роўна нечым заняцца не было – адзін вельмі вопытны мне казаў, які нумар прыкладна ў серыі ён кінуе, і запускаў шарык. Не буду хлусіць, колькі дакладна раз выпадала тая серыя і нумар (ён мог памыляцца на 2 нумары ў сярэднім), але гэта было прыкладна 80% дакладнасці. Проста пралічыць адскок шарыка нерэальна + бывае, калі робіш спін, шарык на тоненькай круціцца па восі барабана і не падае, ужо вось ён мусіць ляжаць, хуткасці амаль няма ў шарыка, а ён круціцца, мы гэта называем быццам проста хаатычна шарык выбірае нумар, гэта можа адбывацца прыкладна раз у 10 спінаў. Але ты спытаеш, так круп’е можа проста кідаць шарык так, каб гулец увогуле не трапляў. Але гульцы не дурні. Яны пачынаюць трымаць стаўкі да самых апошніх момантаў, яны бачаць, ці правільна круп’е кінуў шарык з нумара ці не, глядзяць прыкладна серыю па абарачэннях барабана і шарыка, вельмі вопытныя гульцы могуць гэта пралічыць, а таксама ставяць страхавыя нумары або спліты. Калі ўсё падсумаваць, то “лічба дылера” можа мець месца толькі тады, калі сам круп’е пойдзе табе насустрач за добрыя чаявыя, але гэта не азначае, што ён дакладна кіне тое, што ты будзеш ставіць або тое, што гулец папросіць кінуць, ёсць адхіленне, але радыус значна звужаецца.
Некалькі разоў бачыў у анлайне, як шарык, трапляючы ў патрэбную для гульца ячэйку, быццам ненатуральна выскачае з кішэні і… І пачынае рухацца ў адваротным напрамку ад кідання… Гэта рэальна ў наземным казіно або?)
канечне, таа такія кідкі былі, што шарык падае ў маленькай серыі, а потым выскаквае з нумара і падае ў зеро-шпіль, які зусім на іншым полюсе барабана)) там такія маты ляцелі ў наш бок ад бараздзівага гульца))) ну як ну какк….вось так))) а мы крычым потым у стафе ад такіх лудзікаў, у якіх амаль сардэчны прыступ хапае)))
Я некалі бачыў, як спіны ў анлайне круцяцца, у некаторых БК гэта нейкае бутафорскае, а калі анлайн‑трансляцыя з жывым дылерам, то там хоць больш-менш праўдападобна, але яны там усе няўмелыя)))
Я меў на ўвазе толькі рулетку з дылерам, а ўсе гэтыя пнеўма, намаляваныя і… не ў лік. У анлайне бачыў, як дылеры гуляюць супраць гульца… Дылеры за 5 спінаў тры разы змяняюцца… Не веру ў такія выпадковасці) Альбо калі дылер пачынае спін і кажа крылатую фразу, і шарык імчыць па коле і праз некалькі спінаў апыняецца ў “кішэні”, але вынік спіну не аб’яўляецца. Працягае хвіліна, дзве, часам да трох. Затым з’яўляецца акно, маўляў па тэхнічнай прычыне… і стаўкі вяртаюцца гульцу. Ні ў суппорце, ні прадстаўнік не дае канкрэтнага адказу, толькі па тэхнічнай прычыне…)
у мяне была такая фігня што ў анлайне ў блэкджэку я выкатываў з 30-ці баксаў ужо стала 60 менш чым за гадзіну… потым я стаўлю чарговае анте і зависае сайт, потым сам перазагружаецца, я пачынаю рабіць чарговае анте, ідзе гульня і на працягу 30-ці хвілін у мяне на балансе застаецца 20 баксаў. Вось так яны, перагрузілі сервер і пасля гэтага ўключылася адкатка, гэта было ў той момант калі я быў на змене і наведвальнікаў не было, а ў нас камп стаяў у стафе, і нашы круп’е назіралі як я катаю, і кажуць, ад мудакі, спецыяльна перезагрузілі, бачаць што выкатываю. Таму з анлайн-казіно я ўвогуле не хачу мець справу
Ды ну, усё гэта атрымліваецца проста ашуканства, тут ужо можна пісаць скаргу!
якая тут скарга, яны мне скажуць – мы што вінаватыя, што вы рашэнні няправільна прымаеце, у нас ніякіх перазагрузак на сайце не было і ўсё…усё гэта развод зразумела чыстай вады. Але я ж кажу, мы дылерамі сядзелі і яны разам са мной афігеўвалі як пасля таго як сайт павісіў, пайшла адваротка канкрэтная. Я тады перастаў гуляць. Калі ў БК кліент не можа шмат чаго даказаць, то на казіно‑сайтах тым больш
У студзені 16-га гуляў у адной онлайн “казяве” (на днюху далі бездэп 30 бонусных даляраў, адбіў бонус па вэйджару і на рахунку было падваенне) Заглянуў зноў у еўрапейскую рулетку з дылерам і… І пачаліся цуды 🤯 Пасля пачатку спіна, уяві, аж на 11-ым абароце з кола рулеткі вылятае шарык, дылер бярэ іншы, але… Але не кладе яго ў патрэбную ячэйку (4), а тупа ўклала шарык у першую папаўшуюся (то ці 29 то ці 28) і пачынае новы спін… Шарык “патрапіў” у кішэню №8, але вынік гэтага спіна не адлюстроўваецца ў табло выпадковых нумароў, нават маркер на полі рулеткі не паказаў выпаўшы нумар… І тады дылер зноў бярэ шарык і па-новаму ўкідвае яго ў гульню… Зносіны з супортам нічога не далі. 😣
Вось так зліваюць гульцоў у анлайне (рулетцы з дылерамі). 😣
ёпта капаць у іх у анлайне воабшчэ з дылерам павінна быць усё строга, па навушніку, табло ж павінна быць з папярэднімі лічбамі, ён апрыёры не меў права класть куды папала шарык. А вынік гэтага спіна не адлюстроўваўся, ведаеш чаму?? каб ты потым не змог даказаць што гэты спін быў, няма фіксацыі на табло і ўсё, і тут яны нібыта будуць правы п** ары((( вось так і адмываюць свае бонусныя бабкі якія даюць гульцам
Ледзь знайшоў, у пацверджанне маіх слоў даю спасылку