Мой вопыт у галіне гульнявой індустрыі.

Карты, грошы, два стволы | 8 March 2017 ад | 298 Адказаў | 32,662 Прагляду | 4 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Як ужо казаў, мне цікавіць рулетка (як еўрапейская, але можна і амерыканская), але добра б з дылерам і, канечне, не няўмелым) і сік бо таксама з дылерам)… Пакуль абставіны такія, што не выязны, менавіта па гэтай прычыне застаецца толькі онлайн) Покер для мяне пакуль амаль “цёмны лес”, хоць іншы раз і спрабую ў дэма-версіі… Больш па інтуіцыі) А вось стаўкі на спорт гэта ўвогуле… Але калі б гуляў, то хутчэй за ўсё стаўлю на тэніс (там жа або – або)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
vinar20, 26 March 2017
У анлайне гуляў у блэк-джэк, але пасля розных махінацый з боку казіно, калі я вывожу выйгрыш, яны перагружаюць сервер і адбываецца адкат, я ім не давяраю. А так рэкамендую ў онлайн-покер, лепш не покерстарс, бо там моцнае поле і вельмі вялікае, асабліва ў турнірах. У кэш яшчэ можна пабараць. А [...]

Ні фіга не згодзен 😉 Можна ўвогуле ўсюды выкатаць, пры ўмове моцнай удачы. Нават ставячы прагнозы на вынік пяцібор’я (покер, рулетка, блэк-джэк, шахматы і стральба з луку) паміж двума плямёнамі з Папуа-Новая-Гвінея. Галоўнае, каб пёрла – астатняе не важна 😁 А так, вядома, кожны сам выбірае, у што “убівацца”))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015
oxystaff, 27 March 2017
Зусім не згодзен  😉  Можна ўвогуле ўсюды выкатаць, пры ўмове моцнага везення. Нават ставячы прагнозы на вынік пяцібор’я (покер, рулетка, блек-джэк, шахматы і стральба з луку) паміж двума плямёнамі з Папуа-Новая Гвінея. Галоўнае, каб везла – астатняе не важна  😁  А так канешне кожны сам выбір [...]

Ну ты як прафі кажаш, а я нават побач не стаяў са спартовымі стаўкамі) Так што аддаю перавагу змяншаць рызыку, асабліва там, дзе не магу “спадзявацца” на перавагу – менавіта па гэтай прычыне і тэніс

А што датычыцца везення, то такое паняцце ёсць, як брылянтавы дзень, магчыма чуў 😏 Гэта тэма мне таксама цікавая)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
thee4, 27 March 2017
Ну гэта ты як прафі кажаш, а я нават побач не стаяў са спорт стаўкамі) Так што аддаю перавагу змяншаць рызыку, асабліва там, дзе не магу “надзейвацца” на перавагу менавіта па гэтаму і тэніс А што тычыцца шчасця, такое ёсць, як брыльянтавы дзень, можа чуў 😏 Гэта тэма “мяне” таксама цікавіць)

Які прафі  😁 Я толькі ў слоты па дробязі ўмею прайграваць, ды ў покер крыху падкачацца для забавы. А ставіць то разы два спрабаваў (няўдала)  і не стаў больш. Латарэйны квіток вось на Дзень Нараджэння сабе куплю і будзе мне шчасце)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Ну за покерок гэта ты відавочна ўсміхнуў, памятаю, як некалькі разоў запар у нашым турніры ў першых месцах быў)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
279
Публікацыі
2 818
Падпісчыкі
5
Рэгістрацыя
26.12.2015
thee4, 27 March 2017
Ну за покерок гэта ты дакладна ўсміхнуў, памятаю як некалькі разоў запар у нашым турніры у першых месцах хадзіў)

Гэта чыстая выпадковасць. Сам здзіўлены, што так атрымалася. Проста пашанцавала, напэўна паласа была белая))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
oxystaff, 27 March 2017
Выпадковасць абсалютная. Сам здзіўлены, што так выйшла. Проста пашанцавала, паласа відаць была белая))

ну ты проста тайтава гуляеш)) вельмі акуратны, асабліва на апошніх стадыях, калі да прызоў хутка))) плюс норм паласа)

памятаю як я латарэйны білет купіў у дзяцінстве)) за 3 грн. так у мяне прыз быў 3 грн, калі сцёр выйгрышнае поле, пасля гэтага я абурыўся))) а колькі надзей было, я думаў там тройка з нулямі, а яна з х у я м і атрымалася((

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Успаміналіся студэнцкія гады, лета, будуй атрад, праз тыдзень грошы скончыліся засталіся «слязы»…

Ну і вырашылі скінуцца на ўсіх, хто не супраць «хлапнуць». Наскапілі на тры «спрынты». Ну і далі магчымасць вылучыцца нашаму самому «шчасліўаму». Узяў першы білет, у ўсіх напруга, не пашанцавала – міма… Потянуў другі і… І з радасцю выкрыкнуў чырвоонец! А трэці, зноў, быў «у малако». Даслалі значыць мы гонца, ну хто найменш даў і…

Ідзе гэта ён значыць да нас, з «беленькай» пад мышкай, вясёлы такі… І БАЦ. Карацей, ўпусціў гэты ідыёт, нашы палова літра, проста перад намі, у друзкі… Як зараз памятаю, час тады нібыта спыніўся … (у ўсіх быў паўтор гэтага «падзення», прычым у запаволеным рэжыме)

І толькі адзін, “бачыў і ўсведамляў гэтую страту” часцей за іншых…  😎

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 28 March 2017
Успомніліся студэнцкія гады, лета, строй атрад, праз тыдзень грошы скончыліся засталіся «слязы»… Ну і вырашылі скінуцца на ўсіх, хто не супраць «хлапнуць». Наськрябалі на тры «спрынта». Ну і далі магчымасьць вызначыцца нашаму самаму «фартаваму». Узяў першы білет, у ўсіх напружана, не пашанцав [...]

адбраў у вас “гонец” самую апошнюю частку паветра(( Бог даў – Бог узяў)))

Ён хоць жывы пасля гэтага застаўся?) адчуваю, яму дасталося ад усёй натоўпу))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Ну так… “паправілі” тады яму яго ўсмешку, толькі лянівы не прыклаўся)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 28 March 2017
Ну так… “паправілі” тады яму яго ўсмешку, толькі лянівы не прыкладаўся)

бядняга)) без бабак, а яшчэ з фэйсам разакрашаным)) ладна, калі б на бухую атрымаў звіздюлей, не так балюча было б))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Якось моцна прастудзіўся і патрапіў нават у лякарню.

Вось там і пазнаёміўся з адным чалавекам, які хадзіў па палаце (ад вакна да дзвярэй), доўга хадзіў… А ў руках трымаў калоду карт і тасаваў яе арыгінальным чынам, а потым збіваў адной рукой… Так атрымалася, што яго ложак быў побач з маім і праз некаторы час мы пазнаёміліся… Пра сябе сказаў, што «працуе» грузчыкам (хаця рукі казалі пра іншае). Ужо былі занадта даглядзеныя.

Паколькі людзі ўжо доўга стаялі каля сваіх ложкаў, зразумеў, што ён «грузіць» людзей… Праз некалькі дзён, як слова за слова, давялося з ім сыграць у яго гульню, пры ўмове, што сыграем і ў маю. Зразумела было, што перамагчы ў яго будзе проста немагчыма. Тасуючы калоду, ён сказаў маўляў ты добры чалавек, менавіта таму я аддам табе добрую карту, а сабе крышку лепей). У яго заўсёды было альбо 20, альбо 21. А калі пачалі ў маю, тут мне «фартанула» больш… У выніку 1:1.

Мне ўспомніўся адзін момант, ён тады быў на раздачы, на прыкупе было 2 карты. Увогуле таргаваліся да 9 чэрвей. Мне трэба было тады два туза, па масты. Ён «аддаў» і спытаў, навошта я маўляў «лез» (ты не мог бачыць прыкуп)… А калі пачуў мой адказ, то ў карты з ім больш не гулялі, толькі ў нарды…

PS. Перад маёй выпіскай, на развітанне падарыў зарики з слановай косці… Яны мне дарагія, як памяць. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 29 March 2017
Якось моцна прастудзіўся і трапіць нават у бальніцу. Вось там і пазнаёміўся з адным чалавекам, які хадзіў па палаце (ад вакна да дзвярэй), доўга хадзіў… А ў руках трымаў калоду карт і тасаваў яе арыгінальным чынам, а затым зьбіваў адной рукой… Так атрымалася, што яго ляжак быў побач з маім і п [...]

я ці ня да канца ўразумеў)) вы ў блекджэк біліся?) проста не памятаю такога тэрміна як прыкуп у ім)) і таргі)) штосьці знаёмае апісанне не магу зразумець толькі што за гульня)) Ну вось бачыш, ёсць светлыя моманты з бальніцы)) а то ў мяне толькі смуглыя медсястрычкі)))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Спачатку ў BJ, затым у прэферанс з “балванам” )

Дык у нас увогуле горад нявест, так што гэтай прыгажосці куды ні глянь, ВосьС)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 29 March 2017
Спачатку ў BJ, потым у прэферанс з “балванам” ) Да ў нас увогуле горад нявест, так што прыгажосці гэтай куды ні глянь, ВосьС)

а я-то думаю, гадаю)) ніколі не штыркаў у прэферансе проста, дупля не нарэзаю)) 

Ёсць такое)) 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

У мяне цікава па рулетцы,

скажы колькі ў сярэднім  даецца гульцу(ВБ) секунд на вусныя стаўкі ,  пасля кідка дылера? (Разумею канешне, што  усё адносна і залежыць ад хуткасцей кола і шарыка і вагі шарыка і…) Ну ўсё ж такі , калі відаць, што ён назірае за колам і шарыкам. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 29 March 2017
У мяне цікава па рулетцы, кажы колькі ў сярэднім даецца гульцу(ВБ) секунд на вусныя стаўкі, пасля кідка дылера? (Разумею, канечне, што ўсё адносна і залежыць ад хуткасцей кола і шарыка і вагі шарыка і…) Ну ўсё ж такі, калі відавочна, што ён назірае за колам і шарыкам.

Прыкладна 25 секунд калі гаварыць менавіта пра час пасля запуску спіну. Глянь, шарык у сярэднім павінен зрабіць ад 25 да 35 абаротаў. І калі шарык зробіць, дапусцім, 30 абаротаў у выніку, то да 27 абаротаў у цябе ёсць час рабіць вусныя стаўкі)) калі стажоры запускаюць шарык, то ў гульца значна менш часу, секунд 15 на вусныя стаўкі. Ад хуткасці кола не залежыць)) толькі ад хуткасці шарыка

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

25 сек – гэта ўжо нешта, думаю ёсць куды імкнуцца, дзякуй за інф)

А на вылет шарыка ж уплывае павышаная хуткасць кола і шарыка(ну так, ты казаў, яшчэ спец укід двума пальцамі “щёлчак”), там жа гэтых “ромбаў”…?

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 29 March 2017
25сек – гэта ўжо нешта, думаю, ёсць да чаго імкнуцца, дзякуй за інфу) А на вылет шарыка ж уплывае павышаная хуткасць кола і шарыка (ну так, ты казаў, яшчэ спец укід двума пальцамі “щёлчок”), там жа гэтых “ромбаў”…?

глядзі, шарык ніколі не вылятаў, калі ён ужо падаў у нумар, у казіно афлайн строга кантралюецца хуткасць барабана, ды і гульцы будуць незадаволеныя, калі яно вельмі хутка будзе круціцца, тое, што ў онлайне бред адбываецца, мяне гэта не дзівіць, там свае падводныя камяні і поўная некантралюемасць спіна і барабана. Круп’е за гэта будуць штрафаваць у афлайне, бо гэта можа адпужаць кліентаў. Урэшце кожны адменены спін – гэта мінус да рэпутацыі, і ўвогуле з’ява вельмі рэдкая і крайняй важнасці. Але калі барабан вельмі хутка круціцца, ёсць вялікая верагоднасць вылету – але ГЭТА ВЯЛЬМІ ВЯЛІКАЯ ПАМЫЛКА ЗАВІДЗЕННЯ!!!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

раскажы, калі ласка, пра кола рулеткі (вышыню кішэняў), як па мне гэта таксама важна…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 29 March 2017
раскажы, калі ласка, пра кола рулеткі (вышыню кішэняў), па-мойму гэта таксама важна…

вышыню кішэняў я не ведаю якая, але перагародкі прыкладна 1 см, гэтага хопіць, каб затрымліваць шарык у нумары. Шчыра кажучы, пра нюансы самага кола мала што ведае кожны дылер, бо гэта тэхнічны аспект абсталявання пры іх вырабе. 

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 258
Публікацыі
31 863
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Проста бачыў кішэні з рознай вышынёй сценак.., а гэта дадатковая перавага казіно, я так думаю…)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
thee4, 29 March 2017
Проста бачыў сценкі кішэняў рознай вышыні.., і гэта дадатковая перавага казіно, я так думаю…)

я табе так скажу, што гэта не мае прамога вялікага сэнсу, падумай лагічна)) калі ў твой нумар ляпніцца, то барты будуць на тваім баку, а не на баку казявы, калі будуць высокія. А так прыкінь – падае ў твой і з-за маленькіх бартоў выскачывае, так што тут 50/50))

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
135
Публікацыі
1 407
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
07.12.2015

прывітанне ўсім .гульняў у рулетку ў жывую (каля 10 гадоў таму ) круп’е здзівіла .тры разы на тым жа ліку шарык спыняўся .папрасілі замяніць круп’е мы .казіно было адно з самых папулярных у горадзе ў нашым .

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
203
Публікацыі
2 862
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
30.10.2015
Sava593, 29 March 2017
прывітанне ўсім .гуляў у рулетку ў жывую ( гадоў 10 таму ) круп’е  здзівіла .тры разы  на адным і тым жа ліку  шарык спыняўся .папрасілі памяняць круп’е мы .казіно было адно з самых папулярных у нашым горадзе .

пфф)) не здзівіў)) я асабіста кінуў тры разы зеро на секундочку)) і не толькі паўтарэнне было 3-х разовае, а было што на табле з 20-ці апошніх выпаўшых нумароў было розных лікаў штук 5, усё астатняе паўтарэнне розных нумароў, то па 2 то па 3 разы ў разброс)) так што гэта ўсё норм)) я думаў раней што такое немагчыма 3 разы запар кінуць адзін і той жа нумар, пакуль сам не сёў у гэтую лотку))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...