LeeBet геніі маркетынгу
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 August 2024
ад
Misha55
|
125 Адказаў
|
2,147 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Тут не стаў кідаць скрыны перапіскі, каб не рэкламаваць стримера, не выдаваць людзей і т.д. Скінуў усё Славе. На скрынах відаць, як піша модер, што такі прома сапраўды быў.
Абмеркаванне гэтага прома людзьмі (пра 8к і вагер х1), нават некаторым вывелі. У асноўным усім таксама спісалі, як і мне.
Але пред зноў скажа, што гэта фэйк, я лгу, а яны святыя)
ТГстат не паказвае выдаленыя пасты, відаць партнёр адрэдагаваў пост і ўставіў на яго месца з прома либета, іншы пост або проста схаваў яго. 3 і 5 жніўня пасты ёсць і да гэтага кожны дзень пасты стабільна, але менавіта 4 жніўня чамусьці пустата)
Таксама хачу дадаць. калі б прадстаўнік не нёс тую дзіч і нахабна не хлусіў, то я б забіў і спусціў гэтую тэму на тармазах. Але ён заявіў, што ўсё фэйк і я хлус, з-за гэтага буду даводзіць да канца.
Я зрабіў пост для агалоскі, не падаваў скаргаў, не прасіў якіх-небудзь кампенсацый. Мне ад гэтага казіно нічога не трэба, а вось у прадстаўніка матыў выкруціцца пасур’ёзней.
Ды не трэба гнаць! Грошы выводзяць, прадстаўнік на сайце з’явіўся, гэта ўжо добра! )
Каб не ўводзіць у зман, дашліце, калі ласка, доказы адмінам.
Паколькі з маёй боку ёсць толькі паведамленне пра тэхнічную памылку, якую заўважылі толькі пасля таго, як былі актываваныя гэтыя промакоды.
У вашым скрыншоце пазначаная толькі частка чагосьці, што не можа даць яснасці і поўнаты карціны, дзякуй.
Гэта сапраўды была тэхнічная памылка, таму гэтыя пункты трапляюць пад дадзеную сітуацыю, на жаль.
Спачатку пры прапісванні гэтага промакода ў умовах было напісана, што кожны карыстальнік, які актывуе яго, атрымае 100 RUB з вейджарам х1.
Не зусім, зыходзячы са скрыншота ад гульца, там дакладна пазначаныя яго ўмовы.
Астатняе скажу пасля таго, як прагляджу скрыны ад гульца
А можна паглядзець на зыходнае апісанне гэтага промакода з 100 рублямі пад вэйджэр х1 у каго-небудзь з вашых партнёраў? Яшчэ каб і не было пазнакі ў пасте, што пост зменены?
АХ…. Ах… Ах…ТЪ, каротка няма слоФ адны выразы… ЁПРСТ. У чарговы раз за прыгожымі словамі амаль пусты звон, я не я і хата не мая. Маўляў гэта сумежнікі напуталі з бонусам, а мы праявілі лаяльнасць да гульцоў і нарахавалі ўсім х2 ад бонуса…
Ды вось, а так усё добра пачыналася, нават здалося, што табе і астатнім нарахавалі не 8К, а цэлых 16К рЭ ад твайго бонуса, “дэманЫ”)
Ну так яны ж хочуць трымаць свой фейС, бо нібыта ўсё чынна і годна, а самі на сінім воку “ляпіць горбатога”!
Раней, казіно калі гульцы бачылі памылку софту ці ў тэкставым рэжыме налічвалі па 10бачаў, а некаторыя нават ад 10 да 50mBC і без вагера (хочаш гуляй не хочаш абналіць) і гэта тады, калі 10$ у эквіваленце роўняліся 300рЭ.
Скрын поўны, гэта быў увесь пост, выразаны толькі нік стримера, каб не рэкламаваць. У тг ужо няма гэтага паста, ТГстат не паказвае, што пост быў выдалены, значыць ён яго адрэдагаваў або проста схаваў.
АЛЕ, засталася перапіска гульцоў у чаце гэтага партнёра. Усе гэтыя скрыны я перадаў Вячаславу. На іх відаць, як людзі абмяркоўвалі гэтае прома і камусьці нават вывелі.
.
У апісанні прома было пазначана бонус 100 USD, па курсе і налічылася 8864 (скрын прыкрэплю).
Кінь мне спасылкі на абодвух ТГ стримераў, я сам праверу
Я ж адправіў яшчэ ўчора са скрыншотамі)
Сорыян, тупануў)
Убачыў
Ну вось дзе аказваецца хоць нейкае тлумачэнне – замест даляраў хацелі рублі налічыць. Падумаеш, розніца больш чым у 80 разоў. А то я ўсё думаў, як у іх памылка адбілася, што 100 ператварылася ў 8000.
Мне даўно ўжо годфишка (калі не памыляюся) павінна была налічыць спіны па 2 р. 50 капеек а налічылі па 2.5 $ 😀 . дарэчы яны тады нават вывелі мне грошы з гэтага бонуса
Можа хто памятае, у скриптобоссе сёлета было: выдалі бонус-код на фрыспіны, потым паведамілі пра памылку і што гэты код павінен быў быць за дэпазіт. Але людзі паспелі адкруціць і вывесці, і я асабіста вывёў 30к у той дзень, вывелі, але бонусы потым адключылі на рахунак.
У КБ менеджары разумеюць, што ўсё гэта назад вернецца і нават больш. А хто-небудзь можа нават з-за гэтага стаў шчыльна ў іх гуляць) Маўляў, ніфіга яны лаяльныя, буду тут катаць.
А ў либете вырашылі, што прасцей кінуць, зрабіць сабе чорны піар. А хто будзе ўзнікаць, проста абвінаваціць яго ў лжы)
Славентий, сумленны – ён усё праверыць і агучыць канчатковы справядлівы вердыкт, так што ўсе будуць ведаць ХУ з ХУ!
Я ў гэтым зусім не сумняваюся)
Для мяне і так ужо зразумела хто “ху з ху”)
Шкода ТГстат тупіць, так бы адразу ўсе пытанні зняліся.
Так вось, з твайго першага паста і так многім(хто тут жыве і не адзін год) стала ЎСЁ зразумела… Але яны ўпарта “шлі” да сваёй мед@лі, наводзячы ценю на плетень і BL для іх самае тое… А пакуль чакаем заключэння “спеца” па гэтых пытаннях!
Мяне, здаецца, гэта таксама падыходзіць да гэтай тэмы. Яшчэ адны промакоды, якія цудам ануляваліся ў казіно Лебет. Прадстаўнік зноў скажа, што памылка. І павінны былі налічваць не 100 фрыспінаў па 8 рублёў, а 1 фрыспін па рублю
Гэта настолькі смяшна, што нават каментаваць няма сэнсу.
Ім трэба рабіць рэбрэндынг казіно, замяніць Л на НА і назва будзе адпавядаць рэчаіснасці і дзейнасці казіно…
Ды гэта бруд казіно.. .ці там рэальна мартышкі працуюць, раз творяць такую ….
І зноў класічная шызафрэнія ў паказаннях..
Тэмп таксама бачыў такое прома тут. Яшчэ напісана капсам БЕЗДЕП, спрабуючы вылучыць, што гэта рэальна бездеп, без адкрутa з рэальнага.
PS Прабачаюся за скрын тг з назвай канала. Зрабіў такі, каб прадстаўнік зноў не сказаў, што я хлусю і што ўсё гэта фэйк.
Нават калі адыгрыш з рэальнага, гэта ўжо не бездеп, нават у такіх дробязях уводзяць людзей у зман.
Не тым вы, дарагі, ідзеце, ой не тым.