LeeBet геніі маркетынгу
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 August 2024
ад
Misha55
|
125 Адказаў
|
2,146 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну дарэчы гэта далёка не першыя, хто прыдумалі такую замануху) у 1хслотс таксама раней пісалі *БЕЗДЭП РАДУЙЦЕСЬ* толькі там адмыванне на свае – на што мне адказалі ну па факце каб бонус атрымаць вы ж дэпазіт не рабілі? – не рабілі, а значыць гэта бездеп . 😀 І не толькі яны давалі такія *шчодрыя* бездепы з адмываннем на свае.
Так, усё роўна хто гэта прыдумаў. Галоўнае – гэта ашуканства.
Таксама стрымеры заманліваюць пачаткоўцаў у казіно. Рэгайцеся, там бездэп даюць, але адмыванне за свае. Пачынаюцца гэтыя танныя адмазкі, як ты напісаў. Лепш бы яшчэ адразу казалі, што за свае, але не – яны настойліва ўціраюць БЕЗДЭП. Задача рэгістрацыі выканана, адразу ён можа і не дэпне, з часам усё роўна вернецца і ўнесе дэпазіт.
Самае галоўнае, што прадстаўнік спачатку тут бойка ўсім адказваў, але нешта цяпер раствараваўся ў тумане.
ты хочаш каб яны вярнулі бяздеп 100$?
Я на гэта не спадзяюся, да калі б хацеў менавіта вярнуць 100 баксаў, то стварыў бы скаргу,а не пост.
У ідэале калі б яны прызналі памылку і ўвогуле ўсім адкатылі і вярнулі 100 баксаў.
Можа ён лічыць, што ўсіх тут прыціснуў і вырашыў гэтае пытанне)
так, усё ён разумее))) куды ён трапіў
Ну гэта ўжо на мяжы фантастыкі)) ім напляваць, яны адпіса́лі сваю пазіцыю і на тым спыніліся)
Так мне таксама пафіг што яны там прыдумалі і выклалі тут у выглядзе тэксту)
Для сябе высновы зрабіў, спадзяюся і іншыя такое абойдуць бокам)
Я яшчэ папрасіў адключыць мяне ад спаму іх бескарысных бонусаў, сказалі перадалі ў аддзел і нават тут падманулі, спам не спыніўся)
Ну, напэўна, прынялі да працы разгляд заяўкі па адключэнні ад спаму. Тэрмін ад гадзіны да некалькіх рабочых дзён)) ПС Жарт))
Я прасіў пра гэта з 3 на 4 жніўня)
Вось і прыходзяць іх топавыя лісты а-ля мы па вас сумаваем, у нас для вас легендарная прапанова за 1700 100 спінаў па 3 рублі ў шлакослаце
Заходзь, мы абавязкова цябе швырнем)
Лечыць, што тыя, хто даўно ў тэме, падобныя бедэпавы нават за бонусы як такія не лічаць. Так, для навічкоў пад рэфку разлічана…
Я нешта не разумею, паўсюль рэклама, што ў іх вывад без верифікацыі
, а многія пішуць, што вериф просяць і пры гэтым цягнуць з выводамі…
ці представитель LeeBet777 зможа даць хоць нейкі разумны адказ на ўсю гэтую сітуацыю, які не будзе падобны на скрыпт або хваробу?
Ну, КБ і лебет, па-мойму, рознага маштабу казіно. Лебет – тыповае казіно, накіраванае на рэгістрацыю школьнікаў, і стрымеры ў асноўным яго рэкламуюць, якія не так даўно стрымілі Майнкрафт (гэта я ўсё ўсрэджваю).
Дапусцім нават калі 100 чалавек актывавала гэты бонус на 100 долараў і адкруцілі вейджэр х1. Ну засталося ў сярэднім у іх па 50 бачэй на руках. Гэта цэлых 5000 долараў, колькі школьнікаў трэба заманіць у гэта казіно, каб адбіць столькі дзеньгіш.
Гэта яшчэ ў лепшым выпадку, большасць, мне здаецца, злілі гэтыя 100 баксаў у спробе падняць больш. А потым яшчэ і свае здэпалі, так што лебет яшчэ ў плюсе застаўся)
Кантора всраных кідал, Хлопцы адміністрацыя латеста, я вас малююся сачыце за новымі казікамі гэта проста поўны (Слова выдалена сістэмай) неадэкватны мэнэджар тыпу ў чаце ў іх ( прасіў пошту мэнэджара, сказалі, што я мэнэджар, вось я ў чаце) Кароч депнуў туды не ведаю разоў 5 пад розныя спіны зараз адыграў і спісалі ўвесь баланс нахер, сказалі тыпу макс він 4500 ) адкуль яны гэты макс він узялі я хз у пошту аферы прыходзяць няма ніякай інфы пра абмежаванні, твораць што хочуць спасылаюцца на тое што прынялі іх правілы, увечары трохі пазней паставлю ім агляд ассэсара такой лютага сметніка не бачыў ужо вельмі даўно, узровень кватро казіно
Па вашаму пытанню ўжо адказаў у чаце, і даў поўны і разгорнуты адказ.
Важна чытаць і прытрымлівацца ўмоў бонуса, і з нашага боку зробім усё магчымае, каб яны былі даступныя для азнаямлення, дзе толькі гэта магчыма 😉
Ваша праблема ўжо вырашана?
У цэлым у нас няма абавязковай верифікацыі, але ў выключных выпадках яна можа быць, калі ёсць якія-небудзь падазрэнні ў парушэнні нашых правілаў (указана ўсё ў Правілы&Умовы)
Верифікацыя займае ад 1 да 5 дзён, як указана ў кожным лісце.
Што да вывадаў, 100% вывадаў з нашага боку праходзяць да 60 хвілін (на самой справе значна хутчэй), але бываюць затрымкі з боку плацежнага правайдэра, якому патрэбны час, каб знайсці чалавека, які вышле вам вашыя сродкі.
Хлопцы ў падтрымцы не могуць адключыць рассылку ўручную, гэта можа зрабіць толькі маркетынгавы аддзел у залежнасці ад сваёй нагрузкі.
Вы ж можаце адмовіцца ад любой рассылкі ў самым лісце, альбо адключыць усе бонусныя прапановы ў сваім гульнявым профілі ў наладах 😉
На жаль, я тут не пастаянны карыстальнік, як вы 😔
Ёсць свае задачы і нагрузка, як толькі магу дапамагчы тут камусьці, адразу ўключаюся па максімуме 🤝
У дадзенай сітуацыі я даў поўны і разгорнуты адказ.
Скрыншоты, якія вы прадставілі, не з’яўляюцца якім-небудзь прамым доказам таго, што былі якія-небудзь зыходныя ўмовы, якім усім абяцалі 8867 RUB.
Адбылася тэхнічная памылка, і ў гэтым выпадку працавала правіла, якое я апісаў вышэй. У якасці кампенсацыі пакінулі х2 ад сумы заяўленага бонуса першапачаткова.
Нават мне не далі падрабязнасцяў памылкі, але, як некаторыя здагадаюцца, што сістэма вырашыла чамусьці налічыць 100$ замест 100RUB, што ні ў якім разе не параўнальна і немагчыма для дадзенага партнёра і бонуса ў цэлым.
А ў гэтай сітуацыі спачатку былі прамоўлены няправільныя ўмовы для бонуса, таму ўсім, хто паспеў яго выкарыстаць з умовай адыгрыш рэал + бонус, таму вывелі сродкі.
Але карэктная ўмова для гэтага бездэпазытнага бонуса – адыгрыш за рэальныя сродкі.
Калі мой скрын не з’яўляецца доказам, дык чаму Вашы словы павінны быць доказам супрацьлеглага?
Давайце разбяром па палічках, каму тут больш выгадна хлусіць. Мне? Чалавеку, які не прасіў ніякіх кампенсацый або вяртанняў. Я не ствараў скаргаў, зрабіў толькі пост дзеля агалошвання. У чым тут мая выгада? Што я атрымаю з гэтага і які сэнс мне нібыта апаганьваць вашу рэпутацыю? Я сутыкнуўся з сітуацыяй, зрабіў скрыншоты, зрабіў пост і выклаў гэтыя скрыншоты, усё.
З другога боку Вы, чалавек, які атрымлівае зарплату ў гэтым праекце. Атрымоўваючы заданне зверху, спрабуеце ўсімі сродкамі выкруціцца. Апалагетаваць, выставіць сябе выдатным праектам і г.д. Абвінавачваць у хлусні і фэйку, але самі нічога і ніяк не апраўдалі. Словы і толькі словы.
Паўтаруся, скрыншоты з чата партнёра, дзе ўдзельнікі абмяркоўваюць дадзенае прома ў 8к, былі прадастаўлены Вячаславу. Там жа мадэратар пацвердзіў, што прома было ў либет. Ёсць нават тыя, каму вывялі з гэтага прома.
Якія яшчэ праўфы Вам патрэбныя? Я хаця б якія-небудзь прадстаўляю, а ад вас апрача слоў нічога няма.
Шматлікія ўдзельнікі форума пагаджаюцца з гэтым, выкладваюць скрыншоты і пішуць пра іншыя праблемы. Выходзіць, мы ўсе блуем, меркаванне большасці – нішто, трэба проста паверыць Вам. Самім не смешна?)
чалавек, вы ў прома-пісьмах ПАВІННЫ даваць апісанне офера і яго абмежаванні, я не бачыў у лісце ніякіх абмежаванняў і пайшоў дэпанаваць пад ваша прома! Калі вы ідыёты – гэта не мая праблема, а ваша! А калі вы наўмысна хаваеце ўмовы, то вы ашуканцы. І ў прыярытэце сітуацыя нумар 2, бо вы штампуюце па 3-4 прома ў дзень, каб прыцягнуць мінімальныя дэпы, з якіх потым сваімі ўмовамі спісваеце выйгрышы ) Вашы тлумачэнні на паверхні нібыта лагічныя і вы тыпу па правілах, але любы чалавек, які можа разважаць, разумее, навошта вы гэта робіце! Спецыяльна разлічваеце на неуважлівасць і не ўказваеце ўмовы ў прома-рассылках па паштах, а потым уключаеце дурняў і тыпу ну мы не ведалі, што ў лістах трэба ўказваць – вам жа ў бонусе напісана. Я ўжо ўсім вашым прадстаўнікам у чатах растлумачыў: рабіце нармальна і гульцы будуць да вас нармальна ставіцца і дэпанаваць. А вы працягваеце сцвярджаць, што вы маладцы, а па факце застаецеся г**ном.
кульмінацыя гэтага цырка ў тым, што ў іх указаныя выплаты да 60 хвілін ))) я замовіў выплату каля 3 гадзін таму і заблякавалі акк, а выплаты няма ) Гэта ў іх таксама ў межах правілаў і вінаваты не яны, а плацежны шлюз, а яшчэ зламалася святло, інтернет і пальцы абодвух рук )
Так яшчэ на вывод комса, нават на крипту або піастрыкс. У піастре то за што? Там без комсы пераводы з кашалька на кашалёк. У тронах напісана 10 трх комса, але прыходзіць на 30-40 менш.
Вывядзеш на піастру 100к, здымуць 5к ні за што. Потым яшчэ калі будзеш выводзіць сам з піастры, яшчэ аддаш 3.5%.
USDT эфіра 10 баксаў комса
Толькі ў BNB адэкватна 0.0001
Ладна яшчэ з картамі можна зразумець, але браць комсу за тое, дзе яе нават не бяруць або яна капейная, – гэта як назваць?
Нават на гэтым нажываюцца ахах