LeeBet геніі маркетынгу
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 August 2024
ад
Misha55
|
125 Адказаў
|
2,146 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Яшчэ раз вам паўтараю, што з нашага боку гэта было выяўлена значна пазней пасля выдачы гэтага бонуса.
Таму скрыншот, які прымацаваны вышэй, нічога не даказвае, ён абрэзаны і там няма імёнаў альбо ўказанняў, што гэта не фэйк.
У дадзеным скрыншоце няма ніякіх выразна бачных доказаў, што пост сапраўды быў, а такі фэйкавы адрэзак можа любы зрабіць, толькі ён не будзе адпавядаць рэчаіснасці.
Нармальныя казіно, апроч таго што прызнаюць памылкі, яшчэ і плацяць за гэтыя памылкі. Тут няма віны гульца, што нібы вы памыліліся, чалавек час патраціў на ўсё гэта… Сума ж смяхотная, маглі б і заплаціць, але вам відней.
Але вашы словы не адмяняюць той факт, што гэта «чорны» піар-ход.
Пакуль усё складаецца ў тым, што вы адкровенна падманулі сваю аўдыторыю.
У вас ёсць пруфы, што першапачаткова прома павінна была быць на 100 рублёў?
Вы разумееце, што ёсць пэўныя правілы, па якіх працуе любы праект. І ў нашых правілах ёсць такія пункты, якія кожны кліент абавязваецца выконваць пры рэгістрацыі:
6.6. Калі якая-небудзь сума памылкова залічана на ваш рахунак, яна застаецца нашай уласнасцю, і калі нам стане вядома пра такую памылку, мы паведамім вас, і сума будзе знята з вашага рахунку.
6.7. Калі па якой-небудзь прычыне на вашым Рахунку ўзнікне перавышэнне сродкаў, вы будзеце павінны нам за суму перавышэння.
6.8. Вы павінны паведаміць нам пра любыя памылкі, звязаныя з вашым рахункам, як толькі вам пра гэта стане вядома.
Таму ў якасці лаяльнасці мы пакінулі кожнаму нашаму кліенту х2 ад сумы атрыманага бонуса, што больш чым справядліва ў дадзенай сітуацыі.
Так, ёсць пруфы, і гэта пацверджана тэхнічна, што спачатку карыстальнікі павінны былі атрымаць 100 RUB, як і напісана ў апісанні бонуса. Сюды я, на жаль, не магу прымацаваць фотa- відэа даказаў нашага функцыяналу і лагоў, але калі хто-небудзь сумняваецца ў гэтым рашэнні і лічыць гэта “чорным PR‑ходам”, можаце напісаць скаргі нашаму ліцэнзіату, якому мы зможам прадаставіць усе патрэбныя доказы сумленнасці з нашага боку ў гэтай сітуацыі.
Мы ліцэнзійнае казіно, таму прытрымліваемся толькі сумленных і адкрытых узаемадзеянняў з гульцом, не парушаючы нашых унутраных правіл і ліцэнзіі.
Так усё ж х2 “кожнаму нашаму кліенту”, ці некаторым больш?
Ваша цытата з паста раней:
“У сувязі з гэтай сітуацыяй былі спісаны сродкі, якія былі налічаны з-за тэхнічнай памылкі. У якасці выключэння і праяўлення лаяльнасці, мы пакінулі кліентам дадзены бонус у х2 эквіваленце, а каму-то і больш, у залежнасці ад таго, як кліенты аднесліся да дадзенай памылкі.”
Казачнікі адным словам – калі лжыце, то хаця б запамінайце, што лжыце.
Усім налічылі х2 ад заяўленай сумы бонуса, але тым, хто звярнуўся ў падтрымку і паведаміў нам пра гэтую памылку, мы вырашылі залічыць індывідуальны бонус, які перавышаў гэтую суму.
Не чапляйцеся за словы, бо я ўсё карэктна апісаў раней (,,у залежнасці ад таго, як кліенты аднесліся да гэтай памылкі,,) 🙄
Ну якраз сапраўды за словы і трэба чапляцца) а як інакш вас выводзіць на чыстую ваду, калі вашы “паказанні” змяняюцца ад паста да паста.
Чапляйцеся, але ў гэтай сітуацыі я адказаў максімальна карэктна, не бачу там разыходжанняў)
Асабіста мяне на чыстую ваду выводзіць не трэба, я толькі за, каб вам налічылі як мага больш бонусаў 😄
Але, на жаль, не ў гэтым выпадку…
Для поўнай карціны не трэба тут прыдумляць дурні пра наступныя пасты партнёра, іх не было болей. Я кінуў скрын паста з бездепам цалкам, з усімі ўмовамі. Больш ад яго не было ніякіх пастоў.. Калі ласка, не трэба нахабна хлусіць. Тэлегу я тут не буду кідаць, каб не рэкламаваць гэтага стрымера, але калі сітуацыя запатрабуе доказаў, то я магу скинуць тэлегу адміністратарам, дзе яны таксама ўбачаць, што больш ніякіх пастоў у гэтага партнёра не было. І ўвогуле гэты пост з 8к бездепа ўжо выдалены, я зараз праверыў.
У зман вы зараз уводзіце гасцей гэтага форума і вашых карыстальнікаў.
Дзякуй за запрашэнне прадстаўніка.
Гэты персанаж нахабна хлусіць, быццам бы былі далейшыя пасты ад партнёра пра ўмовы і г.д. Я паслаў скрыншот поўнага паста гэтага партнёра. Цяпер у тэлегe ўсё пачышчана і пастоў ніякіх не было і няма. Калі трэба, магу прадаставіць тэлегу гэтага партнёра і самі ўбачыце.
Усе пасты выдаляюцца ў партнёра з гэтым прамо і з’яўляецца прадстаўнік, супадзенне?)
Цяпер патрабуе пруфы і абвінавачвае ў падробцы скрыншота ахах
Калі ён падроблены, як я тады промакод увёў? Напэўна, адгадаў)
Гэты пункт правіл тут не падыходзіць.
Ён адносіцца да тэхнічных памылак (зарахаванне чужога дэпазіту, збоі з ПЗ слотаў), але не ў гэтым выпадку
Паглядзі праз ТГстат выдаленыя пасты ў таго партнёра
Я так і меркаваў, што партнёр па камандзе казіно ўсё зачысціць, было цалкам чакаема)
Кажуць, пішыце скаргі ў ліцэнзіят, усе мы выдатна разумееем, што гэтая скарга можа спакойна завіснуць на год.
Знайшоў гэтага бота, даў яму спасылку на тг, ён проста статыстыку паказвае. Як паглядзець выдаленыя?
Яшчэ ўчора было зразумела, што спаслаюцца на памылку. Іншая справа – прадстаўнік піша, што многім налічылі, пакінулі і больш за тое нават яшчэ больш далі)))))) , Але!!! Толькі тым, хто нармальна паставіўся да памылкі))))))))
1. Пераходзім і аўтарызуемся з дапамогай уліковага запісу ў Telegram у сэрвісе TGStat (увядзіце ў Google)
2. Шукаем патрэбны нам Telegram-канал у пошуку.
3. Націскаем на “Статыстыка канала”.
4. Націскаем на “Чытаць канал”.
5. Націскаем на “Фільтр публікацый” і прыбіраем галачку з “Схаваць выдаленыя”
У асноўным яго тг паказвае выдаленыя пасты, а ў другой бонуснай тэлеге, дзе 400 падпісчыкаў, чамусьці паказаны толькі пасты за ліпень, хаця ёсць за 4 і 5 жніўня. Нібыта TGStat не заўважае гэтую тэлегу і не абнаўляе дадзеныя.
Так ён піша мне ў першым адказе, што сапраўды было памылковае налічэнне 8000.
Табе ў іншым паведамленні піша, што мой скрын фэйк.
Пра ліцэнзію зразумела, ужо сутыкаўся, там ніхто нават не адкажа. Зручная пазіцыя.
Зразумела што прадстаўнік борэц@ за гонар мундыра і ўсё такое і… І нават чытаючы гэтую фразу прадстаўніка маўляў, “Усім налічылі х2 ад заяўленай сумы бонуса…“, таму ўзнікае пытанне канкрэтна да цябе… Табе налічылі гэтую суму ці “геніяльнасць маркетынгу” працягваецца.
Дарэчы каму з нашых налічылі х2 ад бонуса, а то калі кажуць усім налічылі, некуды цяжка ў гэта верыЦа, пакуль няма канкрэтнікі)
Ну я адразу гэта падміціў, што калі казіно памыляецца, то яно плаціць за гэтыя памылкі грашыма і ў будучыні не памыляецца. Было шмат розных сітуацый, дзе праекты плацілі за свае памылкі. Ды і сума не вялікая – маглі б тсу заплаціць. Але замест гэтага прадстаўнік скінуў якую‑небудзь выпіску з правіл, якая тут зусім не ўмесная, прычым і Ленін гэта падміціў. Заўтра можа будзе якая‑небудзь развязка.
Па‑мяне праект нейкі несур’ёзны, быццам не так даўно працуюць, а ўжо такое выконваюць, чымсьці нагадвае казіно Гаріла, яны таксама па пачатку чынілі дзіва, але цяпер, здаецца, адагадаліся.
Ды ладна маркетынг)) папалі ў мёд нагамі))), з незнання і непаразумення. І налічылі толькі тым хто “з разуменнем”)))
Абажаю гэтыя словы ўпендрываць заўсёды, а я табе казаў, пісаў у водгуку аб гэтай шляпе, не трэба звязвацца 😁
Яны ўсім па 200р налічылі, але як жа гучыць х2) Нібыта там замест 50к налічылі 100к)
200 рублёў ахах гэта для каго бонусы? чыста на цыгарэты для бамжоў кінулі ў будку)