LeeBet геніі маркетынгу
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
3 August 2024
ад
Misha55
|
125 Адказаў
|
2,146 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я ў цэлым калі бачу ў казіно камісіі на дэп/вывад у мяне адразу адраза да такога казіно… мала таго што ў асноўным усё супраць гульцоў, і матэматыка слотаў і макс ліміты на вывад з бонусаў і г.д. – так яшчэ і камсу ўводзіць гэта жах, некаторыя ўмудраюцца І НА ДЭП І НА ВЫВАД рабіць камсу, прычым па 3-5% … у выніку ты не гуляючы ў казіно адразу ўжо губляеш грошы і пры вывадзе губляеш грошы …
Верыфікацыя ад 1 да 5 дзён? Можа яшчэ з улікам святаў і выходных?
Дружа, ты ў курсе, што ў нармальных, ды і ў большасці ненармальных казіно, верыфікацыя робіцца за 10-60 хвілін?
Мне здаецца, яшчэ не прыдумалі праекта, які на старце ўмудрыўся б так аблажыцца, і ваш будзе відавочным прыкладам таго, як рабіць не трэба, для ўсіх астатніх праектаў.
Камісія за дэп і вывад?
Аптымізацыя на ўзроўні дна? Я чытаў, што людзі пісалі пра лагі…
Бонусы без апісання і наступны скам са спісаннем?
І вы яшчэ ўдалося людзей двойчы, прычым на бездепах, ашукаць – хто ў вас будзе гуляць, акрамя галовешак са струмаў на зарплаце?
У мяне яшчэ з самага пачатку была інтуіцыя, што з такім казіно звязвацца не трэба, яшчэ да стварэння гэтай тэмы – хутчэйшага вам закрыцця.
Давайце разбяром усё па парадку і падвядзём вынік:
Прамакод першапачаткова ствараўся з зусім іншымі ўмовамі, узгодненымі з партнёрам. Па ўмовах, павінна было быць 100 RUB з вэйджэрам х1 на 100 актывацый. У нас ёсць скрыншоты гэтых умоў і пачатковых налад прамакода, якія, на жаль, я не магу прадаставіць.
Адбылася тэхнічная памылка, з-за якой карыстальнікі пачалі атрымліваць 8,863.84 RUB замест належных 100 RUB. Гэта супярэчыць усім нашым бонусным прамакодам, нават для самых буйных партнёраў, і не адпавядае тым умовам, якія ў вас пазначаны на скрыншоце.
Tой факт, што некаторым карыстальнікам удалося вывесці грошы з гэтага прамакода, яшчэ раз пацвярджае, што спачатку мы не ведалі пра памылку. Сістэма прапускала гэтыя выплаты без праблем, пакуль наша каманда не выявіла дадзеную праблему. Пасля гэтага пачалося спісанне сродкаў, адмена вывадаў, і была налічана кампенсацыя ў якасці лаяльнасці і выбачэнняў за прычыненыя нязручнасці ў выглядзе х2 узнагароджання.
Мая мэта – не спрабавацца выкруціцца або выставіць наш праект у лепшым святле, а дапамагчы карыстальнікам разабрацца ў іх праблемах або растлумачыць, чаму адбылася тая ці іншая сітуацыя. Усё гэта павінна адбывацца ў рамках нашых правілаў і ўмоў. Я б з радасцю налічыў кожнаму з вас бонус у поўнай меры, калі б гэта было магчыма.
Я не сцвярджаю, што хто-небудзь наўмысна ўводзіць у зман, але не варта дэзінфармаваць іншых удзельнікаў, калі вам ужо быў дадзены вычарпальны адказ па дадзеным пытанні.
Камісія на вывад сродкаў усталёўваецца нашымі плацежнымі сістэмамі, таму на любой з іх ёсць камісія на вывад.
Тое, што ў тронах у вас была знята сума большая – сумняваюся, што гэта было на самой справе, камісія здымаецца роўна той сумай, якая ўказваецца непасрэдна перад вывадам.
Тэхнічна гэта немагчыма, спісаць большую суму, чым там апісана – але я б праверыў гэты кейс, калі хочаце звярнуцца з ім.
Ой Божа, вы сваімі адказамі сябе толькі закапваеце ўсё глыбей!
Займіце ўжо пазіцыю дарослага і адэкватнага чалавека, вазьміце адказнасць.
Адзінкі магчымы варыянт наладзіць адносіны з кам’юніці – прызнаць памылкі, апалагацца і паабяцаць выправіцца. Вашы тупыя адпіскі ўсім даюць зразумець, што вы пустыя балаболы, ніводзін разумны чалавек, прачытаўшы вашы адказы, не прызнае вашу правату, усе ўбачаць адсутнасць жадання адэкватна камунікаваць, а тупа абараняць сваю правату любымі спосабамі, інфантыльная пазіцыя жудасная.
У дакуменце пазначаныя часавыя рамкі для праходжання верыфікацыі – ад 1 да 5 дзён, у залежнасці ад загрузкі аддзела бяспекі. Аднак у большасці выпадкаў, калі кліент даслаў дакументы правільна і ўсе падазрэнні былі знятыя, верыфікацыя займае не больш за гадзіну.
На дэпазіты камісія адсутнічае, яна ўзямаецца толькі пры вывадзе сродкаў, і яе ўсталёўвае плацежны правайдар.
Што датычыцца аптымізацыі, сайт функцыянуе нармальна, за выключэннем перыядаў павышанай нагрузкі, калі могуць узнікаць часовыя нязручнасці.
Па пытаннях бонусаў я ўжо даў вычарпальны адказ вышэй, таму няма неабходнасці паўтараць тое самае.
Мы прымаем адказнасць за тэхнічную памылку, але пры гэтым дзейнічаюць правілы, апісаныя вышэй.
Кожны кліент таксама павінен прымаць і разумець умовы карыстання.
У якасці лаяльнасці былі нарахаваны кампенсацыі, гэтага больш чым дастаткова 😉
Мда. ЧСВ у вас, відаць, прыярытэтная якасць. Ну тады не дзіўцеся, што як спадзе хваля новых рэгістрацый і ўсе зразумеюць, які вы «сонейка» ў рэале, колькасць гульцоў у вас імгненна ўпадзе. Вось вам спрабуюць данесці, што трэба выпраўляць, а вы пантуецеся, што ў вас усё па правілах, і вы ўвогуле маладцы, а гульцы, відаць, нейкія тупыя і дакопваюцца да вас на пустым месцы. У рэале тупыя – вы, і вас, як нясмяшлівых кацянят, тычуць носам у вашу купку, якую вы насцалі ў неадпаведным месцы, а да вас усё не даходзіць, чаго ж ад вас хочуць.
І я забыў яшчэ пра выплаты згадаць, вы напісалі да 60 хвілін, а то і хутчэй іх робіце. Але, адкрыўшы скаргі на ваша казіно, я ўбачыў, што ніякіх да 60 хвілін – цягнеце выплаты суткамі. Можаце патлумачыць, як так атрымліваецца?
Ды і любы чалавек у здаровым розуме можа зрабіць вывад, што калі ў казіно верыфікацыя ідзе 5 дзён, то колькі будзе ісці вывад)))
У мяне якая‑та нестыкоўка атрымалася.
Либет – выводы без верифікацыі.
Либет – верифікацыя да 5 дзён.
Па першым пункце чэргі на верифікацыю быць не павінна.
Атрымліваецца, што гэта штучнае цягненне верифікацый карыстальнікаў з мэтай, каб яны сагралі свае грошы.
Так так, ок, я зноў хлусю. Нават спрачацца не буду. З вамі ўсё зразумела і вашым вулканам)
Тут будзе альбо ты хлусіш, альбо табе ткне ў звод правілаў)
Ну вось якім бы зводам правіл ты ні ткнуў, усё роўна шляпа. Калі яны дзве верифікацыі (умоўна) праводзяць за 5 дзён. Нібы ў базу НКВД (жарт, цяпер да ўсяго трэба пісаць каментар, каб прадстаўнік зразумеў) лазяць і звяраюць докі з ёй.
А калі верифікацый больш, дык ніякіх высноў без верифікацыі няма.
Ну вось у мяне быў адзіны, праверачны вывад. Вывялі хутка ( менш за гадзіну ) і верыфікацыя не праходзіла.
Можа гэтыя 5 дзён пазначаныя з запасам, для асаблівых выпадкаў. Як у большасці казіно пішуць тыпу вывад 24 гадзіны, а па факце ён прыходзіць за гадзіну.
З іншага боку пасля ўсіх падзей, як яны кідаюць гульцоў, лгуць і абвінавачваюць у гэтым іншых. Няма ўпэўненасці, што, выйграўшы лям і больш, яны выведуць без праблем. Па дробязях то можа і выводзяць.
Магчыма, але пагляджу на ўсялякі выпадак скаргі, можа быў такі кейс у каго-небудзь. А так я ўжо прывык, калі казіно ўказвае такія вялікія часовыя рамкі яно цягне да канца. Гэта як з праверкамі акаўнтаў 30 дзён, або ў некаторых казіно – вывад 7 дзён. І яны за дзве хвіліны да канца часу ажыццяўляюць якія-небудзь дзеянні.
Праверыў скаргі, здаецца, з верифікацыяй асаблівых праблем няма. Запытваюць, калі на карту выводзіш. Было адно затрымліванне верыфікацыі, але хутчэй за ўсё, гэта быў сумесны косяк.
Праверка на 30 дзён – гэта бред. Адэкватна гэта 1-2 дні, інакш гэта проста затягванне. Калі яшчэ акк не адключаюць і можна гуляць далей без праблем падчас праверкі, ну ты сам разумееш, як гэта называецца)
У мяне калі і былі нейкія праверкі, заўсёды максімум суткі і ўсё выводзілі. Менавіта так і павінна быць ва ўсіх нармальных казіно.
У вавадзе бывала з бонуса грошы не зарахоўвалі, пісаў мэнэджару і ўсё знаходзілася за пару гадзін. У либете гэта шукалася б месяц, а потым сказалі б, што не было ніякай бонускі і выйгрышу, ты лжаш)
Не будзем выключаць абузераў, рысаваўшчыкаў дакоў і іншых ханцэраў. Казіно можа з імі таксама сутыкнуцца.
Калі гулец сумленна гуляе, але яму цягнуць верыфікацыю і вывод толькі таму, што ён шмат выйграў, то тут ужо іншая сітуацыя. Гэта ўжо нечэснае казіно.
Я яксьці ў адным казіно, то ці 7битз, то ці з яго сеткі. Таксама браў бонус, мне яго не залічылі. Напісаў у падтрымку, сказалі чакаць. Прайшло два дні, і мне сказалі: выбачце, не можам залічыць бонус, бо час правядзення акцыі ўжо скончыўся. Вось тады я нармальна так пасмяяўся.
У нас апрацоўваецца велізарная колькасць заяў на вывад, і па статыстыцы 95% вывадаў праходзяць на працягу 60 хвілін дзякуючы плацежнаму правайдэру. Аднак астатнія 5% трапляюць у больш працяглую апрацоўку. Як менавіта правайдэр адбірае гэтыя транзакцыі, не заўсёды зразумела, і здаецца, што працэс можа быць выпадковым.
З нашага боку, мы гарантуем апрацоўку 100% заяў на вывад на працягу 15 хвілін, няхай гэта будзе аўтаматычны ці паўаўтаматычны рэжым.
Тэрміны для выводу сродкаў і верыфікацыі ўстаноўлены з запасам не для таго, каб затрымліваць выплаты гульцам, а для забеспячэння бяспекі. Бываюць складанныя сітуацыі з мошеннікамі, падробнымі чэкамі і дакументамі, што можа сапраўды затрымаць працэс апрацоўкі.
Я ні ў якім разе не сцвярджаю, што вы брешаце))
Давайце створым скаргу, незалежна ад таго, колькі часу прайшло з моманту інцыдэнта. Мы правядзём праверку і, калі выяўім, што па якой-небудзь прычыне з вашага рахунку была спісана сума, якая перавышае пазначаную на сайце, мы абавязкова вернем вам гэтую суму. Таксама мы звернемся ў наш маркетынгавы аддзел з просьбай выдзеліць вам кампенсацыю.
Усё ж такі проста на самой справе, ёсць логи, ёсць скан – усе праверым і кампенсуем, калі гэта так 😉
Вывад сродкаў магчымы без верыфікацыі, калі няма падазрэнняў у махлярстве або парушэннях нашых правіл. Верыфікацыя не з’яўляецца абавязковай умовай, але калі ў нас узнікнуць падазрэнні ў стварэнні мультырахункаў, спробах ашукаць сістэму або падробцы дакументаў, яна будзе запатрабавана абавязкова. Калі ўсе падазрэнні будуць зняты, верыфікацыя звычайна займае да гадзіны. У выпадку неабходнасці дадатковай праверкі, аддзел бяспекі можа апрацоўваць запыт да максімум 5 дзён.
Увогуле, прасочваецца тонкая нітка. Што гэта ні бонус, ні казіно, ні гульня, ні вывад, а суцэльны г… “галалёд”). Такое “сквапнае” праект 😎
Рэшалы 98лвл., пасмяшыў.
А тыя, хто агаварыў няправільныя ўмовы дамовы аферты, як-небудзь былі пакараны/аштрафаваны/в…..ы? А то тут пахнула ўжо махлярствам трохі.
А вось гэтыя вось людзі, якія, як вы кажаце, пасьпелі адыграць і вывесці сродкі з лжабонуса, яны зараз побач з вамі знаходзяцца? Іх яшчэ хто-небудзь акрамя вас бачыць?
Пруфік бы, хаця б адзін.
А зараз, здаецца, даюць бездэпазітныя фрыспіны, але адыгрыш ужо за рэальныя грошы.