Крыптабос: шлях на дно.

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 19 лістапада 2024 г. ад | 425 Адказаў | 11,572 Прагляду | 2 Рэакцыі
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Andrey_777, 17 снежня 2024 г.
Крыпта не падыходзіць тым, у каго дробныя дэпазіты і вывады, гэта моцна будзе біць па кішэні, у плане комсы. А тых, хто катае і выводзіць дробныя сумы – вялікая маса. Калі так глабальна судзіць і разбіраць гэтае пытанне, то палачка з двух канцоў. І пра сам абменны курс у казіно не вар [...]

Вось гэты мінус вельмі адштурхоўвае, канешне, карыстаюся trust і за адну аперацыю камісія парадку 10 даляраў выходзіць, за месяц каля 50к на камісію сыходзіць або больш 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 994
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.

Варыянтаў сапраўды шмат. Трэба знайсці час і напісаць некаторыя гайды .

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
796
Публікацыі
1 436
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
lopata999, 17 снежня 2024 г.
Я не зразумеў, чаму ты не можаш вынесці – прайдзі верыфікацыю па крыпце і ўсё

Дэпазіт быў з карты.

RedDog123, 17 снежня 2024 г.
У выніку што? Заліў назад у казіно?

Ага.
Цяпер папоўніў з крыпты, далі фрыбет 10 тыс, паспрабую іх крыху пакараць 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
382
Публікацыі
1 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.
Nicolas0821, 18 снежня 2024 г.
Дэпазіт быў з карты.  Ага. Зараз папоўніў з крыпты, далі фрыбэт 10 тыс, паспрабую іх трохі пакараць 😁

А колькі дэпазіт быў ? Проста ж там ад пэўнай сумы, здаецца, даюць фрыбэт

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
796
Публікацыі
1 436
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
igor9555, 18 снежня 2024 г.
А колькі дэпазіт быў? Проста там жа ад пэўнай сумы, здаецца, даюць фрыбет

Ад 20 тыс далі 10тыс фрыбет, папоўніў болей.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
382
Публікацыі
1 250
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 сак 2015 г.
Nicolas0821, 18 снежня 2024 г.
Ад 20 тыс далі 10тыс фрыбет, папоўніў больш.

У мяне няма такіх сум.. блін калі б як то дапамог атрымаць фрыбет быў бы ўдзячны табе 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
638
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Крыпта не падыходзіць тым, у каго дробныя дэпазіты і вывады, гэта моцна будзе біць па кішэні, у плане комсы. А тых, хто катае і выводзіць дробныя сумы – вялізная маса. Калі так глабальна судзіць і разбіраць гэтае пытанне, то палка з двух канцоў. І пра сам абменны курс у казіно, не вар [...]

Што для цябе маленькая сума?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
638
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Крыпта не падыходзіць тым, у каго дробныя дэпазіты і зняцці, гэта моцна ўдарыць па кішэні ў плане камісій. А тых, хто катае і выводзіць дробныя сумы – вялізная маса. Калі судзіць і разглядаць гэта глабальна, то палач з двух канцоў. І пра сам абменны курс у казіно не варта забываць, на [...]

Што для цябе дробныя дэпазіты?

Я звычайна раблю тры дэпазіты, калі першыя два не даюць.

Звычайна 10К + 10К + 30К. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Valerich, 19 снежня 2024 г.
Што для цябе дробныя дэпазіты? Я звычайна тры дэпa раблю, калі першыя два не даюць. Звычайна 10К + 10 К + 30К. 

Я нядаўна таксама рабіў дэп на 30.000 біткамі, камса за транзакцыю ўсяго 143 рэ!! Незалежна ад сумы, пачынаючы ад 100р💯 і заканчваючы мільёнам або мільёнамі! Таму таксама з Андрэем трохі не згаджуся, якія такія нязручнасці тут для дэпавых і тых, хто гуляе дробнымі дэпазітамі ў наш час!!🤣🤣🤣 У нас вось тут гульнявыя 4% за КОЖны Вывад 🕳️💩🤮піастрыксу аддаюць🤣🤣🤣 яшчэ і чакаюць суткамі і ставяць на вывад дзясяткі, пакуль вывесяць! А на крыпту так ад 11%🤣🤣🤣🤣🤣 з гэтага самага 🕳️💩🤮піастрыкса.

Прывяду прыклад вываду з ПФ сёння. вывёў у рублях 342000. Грошы прыйшлі на крыптакошык за паўгадзіны!

У ПФ таксама, як бачыце, 24105 дэпалі біткамі, камса таксама была ~150 р.

Мяняю крыпту на наяўныя звычайна, у апошні час нават вырашыў з картамі не звязвацца, бо жыву ў Маскве, гэта значыць магчымасць атрымліваць наяўнымі ў абменніку або ў офісе ці праз кур’ера – так увогуле цудоўна стала, знікла дапа праблема з прыёмам грошай на карты з абменнікаў, ды і kys/aml праверка – тое яшчэ пытанне для многіх, хто крыпту невядома дзе атрымлівае, напэўна гэта самая галоўная праблема з крыптаю! Таму што сур’ёзны праект выведзе празрыстую больш-менш манету, а сметнік нейкі тыпу Рио ці якой-небудзь вадкі могуць брудна вывесці празадва, вось гэта лічу асноўнай праблемай з крыптай зараз.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
638
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.

А дзе кашалёк?

На абменах крыпта-наячка яшчэ грошы таксама ж губляеш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Valerich, 19 снежня 2024 г.
А дзе кашалёк? На абменах крыпта-наячка яшчэ грошы таксама ж губляеш.

Кашалёк кожны свой выбірае!Я б параіў Exodus.Вельмі надзейная Вещь!

Тым больш ён дэцэнтралізаваны.

На абменах калі галава ёсць ,нічога не губляеш, яшчэ і набываеш!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 ліп 2024 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 19 снежня 2024 г.
Кашалёк кожны свой выбірае! Я б параіў Эксодус. Вельмі надзейная рэч! Тым больш ён дэцэнтралізаваны. На абменах, калі галава ёсць, нічога не губляеш, яшчэ і набываеш!

Я б параіў халодны кашалёк купіць, Ledger карыстаюся ўжо гадоў 6, заўсёды спакойны, што бабкі ніхто не заблакуе і г.д.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
MrCardholder9, 19 снежня 2024 г.
Я б параіў набыць халодны кашалёк, Ledger карыстаюся ўжо каля 6 гадоў, заўсёды спакойны, што бабло ніхто не заблакуе і г.д.

Што да бяспекі – так, цалкам з Вамі згодзен.!Але халодны патрэбны выключна для інвестыцыйнага партфеля на вельмі доўгі тэрмін ,а для гульні ён  адназначна не падыдзе!!!

Не тое гэта паліто!!!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 ліп 2024 г.
Па бяспецы так, цалкам згодзен(а) з Вамі.!Але халодны патрэбен выключна для інвестыцый партфеля на вельмі доўгі тэрмін ,а для гульні ён  адназначна не падыдзе!!! Не тое гэта паліто!!!

чаму? не магу зразумець. Я карыстаюся ім для гульні ўжо 5 гадоў, у чым складанасць то?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
1
Рэпутацыя
3
Публікацыі
3
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13 сне 2024 г.

У іх яшчэ цікавая фіча – абуз. 
Ты можаш атрымаць доступ да кола для рэфаў і круціць кола, тым самым маючы пару рэфаў і перакідваць свой дэпазіт на “аккаунт сябра”, дзе вагер на твой дэпазіт ужо будзе х3
Калі вагер на дэпазіт – яны зараз зрабілі х5)) 
А ў выніку, адыграўшы гэты бонус, табе яшчэ х5 ад дэпа трэба будзе пасля бонуса адыграць ))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Я б параіў купіць холдны кашалёк, Ledger-ам карыстаюся ўжо гадоў 6, заўсёды спакойны, што бабкі ніхто не заблакуе і г.д.

Ledger добры тым, хто, як Вы, не ў ру сегменце пражывае, для нас жа могуць быць даволі дрэнныя наступствы ў любы момант часу, да таго ж ён платны, мінімум ад 20-27 тысяч рублём і далей вышэй. Гэта аргумент на карысць менавіта не выкарыстоўваць такое шчасце тым, хто дэпазітуе нязначныя сумы. Ledger Nano X у мяне асабіста ёсць, пацвярджаю, кашалёк на вышыні, асабліва яго ўзровень падцягнулі і паднялі за апошнія гадоў 5 – гэта факт!!! Але я шчыра прызнаюся, не рызыкую больш ні адзін холдны кашалёк выкарыстоўваць у прынцыпе ўлічваючы санкцыйную палітыку супраць нашага ру сегмента !!!! І іншым не параю.

Так, гэта крыптаграфія, але яна кантралюецца недружалюбным нам вытворцам з недружалюбнай нам краіны!!! Рызыкаваць не раю катэгарычна нікому ў наш час і тым болей трымаць на холднай крыптавалюте!! Ёсць дзесяць, дваццаць мэээ, купіце кватэрку трохпакаёвую лепей у Маскве або 8 кватэр у рэгіёнах і станавіцеся рангцем 😎💯🤑 і жывяце на арэндныя – гэта 100% поспех і гарантыя, чым чакаць, што вас могуць кінуць як шчанюка ў любы момант на вуліцу.

Спадзяюся, я вычарпальна адказаў на Вашае пытанне!?

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
чаму? не магу зразумець. Я карыстаюся ім для гульні гадоў 5, у чым складанасць то?

Спадзяюся, я ісчэрпна адказаў на Вашае пытанне!?Вышэй.

Дарэчы,хлопцы!!Мы тут не па тэме гаворым ,а тэма пра (с)Крыптабосс і чаму ён стаў Дном!!Дарэчы ён працягвае скочвацца і далей на Дно!Праўда пакуль Дно яшчэ не прабіў,але вельмі блізкі да гэтага,як мы ўсе бачым!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 ліп 2024 г.
Леджэр добры тым, хто, як Вы, не пражывае ў ру сегменце, для нас жа могуць быць даволі кепскія наступствы ў любую хвіліну, да таго ж ён платны, мінімум ад 20-27 тысяч рублямі і далей вышэй. Гэта аргумент на карысць менавіта не выкарыстоўваць такое шчасце тым, хто дэпоїць нязначныя сумы. Ledger [...]

Ну хз, ты нідзе не паказваеш, што ты рускі, каб табе яго заблакіравалі) Таямніца-якая) У мяне Флекс, апошняя мадэль, увогуле красунчыкі, з экранчыкам яшчэ зручней цяпер.

Што датычыцца Крыптобосса, для мяне гэта топ-казіно, я перастаў гуляць у ПлейФортунах і іжы з імі, таму што ў Босса і вывад хуткі і менеджар заўсёды на сувязі, заўсёды 100-200-300 баксаў бездэпа падкінуць, каб не было так сумна) Ну гэта ін май хабл опиньон.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
MrCardholder9, 20 снежня 2024 г.
Ну хз, ты нідзе не ўказваеш, што ты рускі, каб табе яго заблакавалі) Тэорыя змовы нейкая) У мяне Флекс, апошняя мадэль, увогуле прыгажуны, з экранам цяпер яшчэ зручней. Што датычыць Крыптабосса, для мяне гэта топавое казіно, я перастаў гуляць у ПлейФортунах і ім падобных, бо ў Босса і вывяд [...]

Ну хз, Вы красавец жа ёсць бачу)! Можна падумаць, калі я не ўкажу, што я рускі, яны не бачаць хто, адкуль і куды ……?! Ды і навошта гэтыя рызыкі?! Ніколі не рызыкую дарэмна фінансамі, калі рызыка больш за 7-10%,

Што да крыптабосса – вывядзенне гэта ў каго хуткае?!)))))))))🤣🤣🤣 Надзеюся, Вы пажартвалі да Новага Года так! І каб мэнэджар з босса падкідваў што….)(?!🤣🤣🤣 ужо ў мінус амаль 200 штук,🐖🐖🐖 – нібыта і бездеп фрыспінаў не далі, ніколі!!!!! Нават 1$ не падарылі🤣🤣🤣🐖, кажуць не заслужылі))) Цікаўна, зліў двухсот тысяч гэта мала?! ну не ведаю……..

У ПФ з кожнай дзясяткі тысяч слітых, трымай фрыспіны без вэгера, з соткі тысяч абавязкова ў межах 5-10 тыс накінуць фрыспінаў, ды яшчэ і без вэгера з зачысткай на рахунак! Вывад у ПФ дзве гадзіны, крыпту выводзяць за 30 хвілін любыя сумы, небосс па-відаць ужо 12 гадзін выходзіць хлопцам ужо, а то і больш на карткі, на крыпту не ведаю, таму мы, можа, з Вамі пра іншага босса гаворым?!

Што датычыць бездепа 100-200-300 баксаў ад небосса, гэта я зразумеў таксама Ваша навагодняя жарта такая, так?!)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
96
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 ліп 2024 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 20 снежня 2024 г.
Ну хз,Вы красавчик жи есть смотрю)!Можно подумать ,если я не укажу ,что я русский они не видят что,кто ,откуда и куда ……?!Да и зачем эти риски?!никогда не рискую напрасна фінансамі, калі рызыка больш за 7-10%, Па пытанню крыптабоса вывод гэта хто хуткі?!)))))))))🤣🤣🤣Надзеюся,Вы пажартавал [...]

Крыптабос адзін, вывады, ну ні разу больш за гадзіну не чакаў. А наконт зліву, я ў плюсе там на 50k еўра)) Усё роўна падкідваюць) Могу пруфануць калі што) Ну зноў жа, гэта маё меркаванне, не тое каб я за іх прасіў, але па факце. 

Што да рызыкі па лэйджэру, у мяне ў РФ маса партнёраў па працы, і трымаюць на халодных не менш за 100-200k баксаў. ды што ўжо казаць, калі нават абменнікі трымаюць бабкі на халодных кашальках. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
379
Публікацыі
1 114
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Крыптабосс адзін, вынікі, ну ні разу больш за гадзіну не чакаў. А што да сліва, я там у плюсе на 50к еўра)) Усё роўна падкідваюць) Магу даць пруфы, калі што) Ну зноў жа, гэта мая думка, не тое каб я іх прасоўваю, але па факце.

Тут для іх, магчыма, ролю гуляе адкуль гулец, з ру-сегмента ці з замежжа. Ру можа і без плюшак абыйсціся, нам гэта ўжо не ў навіну. Ну, зараз мне, напэўна, скажуць пра “тэорыю змовы супраць ру-ігрокаў”.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Крыптабосс адзін, выводы, ну ні разу больш за гадзіну не чакаў. А наконт слітага, я ў плюсе там на 50 к еўра)) Усё роўна падкідваюць) Могу праўфануць калі што) Ну зноў жа, гэта маё меркаванне, не тое каб топлю за іх, але па факце.  Наконт рызыкі па лейджеру, у мяне ў РФ маса партнёраў па пр [...]

Па халодных не пытанне, я сам там трымаў па 7-8 мільёнаў у крыпце пару трох год таму, так што нічога супраць не кажу, але зараз не рызыкую, лічу небяспечным. Што датычыць Крыптабосса веру, калі менавіта ў адным хайролеры, плюс сам замежны гульец, то чаму б і не?! Дапускаю што так. Казіно свежае, яму ўсяго некалькі гадоў, я ў Джое і ПФ хайролю, мне там падарылі, калі Videoslots прымаў рускіх, там вось якраз як Вы і кажаце, менеджэр даваў і 200 і 300 а на НГ памятаю 600$ падарылі адразу, бывала такое. А так….у ру казіно ў нас нідзе нікому столькі не даюць😎🤣🤣🤣толькі хіба па галаве і па руках могуць даць і грошы кроўныя адабраць)))🤣🤣🤣таму што гульня ў ру сегменце і ў замежным у адным і тым жа онлайн-казіно нават моцна адрозніваецца! І слоты гуляюць і наладжаны інакш і аддача і ўвогуле ўсё, тое ж і з лаяльнасцю да ру гульцоў і да заходніх, усё рознае.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Мінулая акцыя была, на дэп 10к давалі 1500, відаць гэта было занадта шчодра, так што гэтым разам могуць прапанаваць толькі 400р.

І называць гэта лакшэры кэш.

У казіно праблемы з грашыма, адсюль і нулявое RTP у ўсіх.

Адсюль і знікненне любых фрыспінаў за дэпазіт.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

Гляджу, запусцілі новую лоханку і тут шаблон:

“Слоты” – 5 (пяць) раз;

“Лайв” – 10 (дзесяць) раз;

Прычым у іх бк ёсць як у ауфе, але інфу па вагеры за бк не дадалі.

Бонусы на першыя 3 дэпа не дрэнныя, але ўлічваючы іх звышмаксімальныя ртп, не факт, што хаця б 1 бонус адкруціш.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
379
Публікацыі
1 114
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Andrey_777, 20 снежня 2024 г.
Гляджу, запусцілі новую лаханку і тут шаблон: “Слоты” – 5 (пяць) разоў; “Лайв” – 10 (дзесяць) разоў; Прычым у іх бк ёсць як у ауфе, але інфармацыю па вагеры за бк не дабавілі. Бонусы на першыя 3 дэпа не кепскія, але ўлічваючы іх зверх максімальныя ртп, не факт, што хоць 1 бонус адкруціш.

Не зразумеў, ты пра якую “лаханку” пішаш. Новыя вагеры Х5 і Х10 яны ва ўсёй сетцы зрабілі: Криптобосс, Ауф, Ноулимит, Хайп яшчэ напрыканцы лістапада напэўна, ну або ў першых чыслах снежня.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...