Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,572 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Вось гэты мінус вельмі адштурхоўвае, канешне, карыстаюся trust і за адну аперацыю камісія парадку 10 даляраў выходзіць, за месяц каля 50к на камісію сыходзіць або больш
Варыянтаў сапраўды шмат. Трэба знайсці час і напісаць некаторыя гайды .
Дэпазіт быў з карты.
Ага.
Цяпер папоўніў з крыпты, далі фрыбет 10 тыс, паспрабую іх крыху пакараць 😁
А колькі дэпазіт быў ? Проста ж там ад пэўнай сумы, здаецца, даюць фрыбэт
Ад 20 тыс далі 10тыс фрыбет, папоўніў болей.
У мяне няма такіх сум.. блін калі б як то дапамог атрымаць фрыбет быў бы ўдзячны табе
Што для цябе маленькая сума?
Што для цябе дробныя дэпазіты?
Я звычайна раблю тры дэпазіты, калі першыя два не даюць.
Звычайна 10К + 10К + 30К.
Я нядаўна таксама рабіў дэп на 30.000 біткамі, камса за транзакцыю ўсяго 143 рэ!! Незалежна ад сумы, пачынаючы ад 100р💯 і заканчваючы мільёнам або мільёнамі! Таму таксама з Андрэем трохі не згаджуся, якія такія нязручнасці тут для дэпавых і тых, хто гуляе дробнымі дэпазітамі ў наш час!!🤣🤣🤣 У нас вось тут гульнявыя 4% за КОЖны Вывад 🕳️💩🤮піастрыксу аддаюць🤣🤣🤣 яшчэ і чакаюць суткамі і ставяць на вывад дзясяткі, пакуль вывесяць! А на крыпту так ад 11%🤣🤣🤣🤣🤣 з гэтага самага 🕳️💩🤮піастрыкса.
Прывяду прыклад вываду з ПФ сёння. вывёў у рублях 342000. Грошы прыйшлі на крыптакошык за паўгадзіны!
У ПФ таксама, як бачыце, 24105 дэпалі біткамі, камса таксама была ~150 р.
Мяняю крыпту на наяўныя звычайна, у апошні час нават вырашыў з картамі не звязвацца, бо жыву ў Маскве, гэта значыць магчымасць атрымліваць наяўнымі ў абменніку або ў офісе ці праз кур’ера – так увогуле цудоўна стала, знікла дапа праблема з прыёмам грошай на карты з абменнікаў, ды і kys/aml праверка – тое яшчэ пытанне для многіх, хто крыпту невядома дзе атрымлівае, напэўна гэта самая галоўная праблема з крыптаю! Таму што сур’ёзны праект выведзе празрыстую больш-менш манету, а сметнік нейкі тыпу Рио ці якой-небудзь вадкі могуць брудна вывесці празадва, вось гэта лічу асноўнай праблемай з крыптай зараз.
А дзе кашалёк?
На абменах крыпта-наячка яшчэ грошы таксама ж губляеш.
Кашалёк кожны свой выбірае!Я б параіў Exodus.Вельмі надзейная Вещь!
Тым больш ён дэцэнтралізаваны.
На абменах калі галава ёсць ,нічога не губляеш, яшчэ і набываеш!
Я б параіў халодны кашалёк купіць, Ledger карыстаюся ўжо гадоў 6, заўсёды спакойны, што бабкі ніхто не заблакуе і г.д.
Што да бяспекі – так, цалкам з Вамі згодзен.!Але халодны патрэбны выключна для інвестыцыйнага партфеля на вельмі доўгі тэрмін ,а для гульні ён адназначна не падыдзе!!!
Не тое гэта паліто!!!
чаму? не магу зразумець. Я карыстаюся ім для гульні ўжо 5 гадоў, у чым складанасць то?
У іх яшчэ цікавая фіча – абуз.
Ты можаш атрымаць доступ да кола для рэфаў і круціць кола, тым самым маючы пару рэфаў і перакідваць свой дэпазіт на “аккаунт сябра”, дзе вагер на твой дэпазіт ужо будзе х3
Калі вагер на дэпазіт – яны зараз зрабілі х5))
А ў выніку, адыграўшы гэты бонус, табе яшчэ х5 ад дэпа трэба будзе пасля бонуса адыграць ))
Ledger добры тым, хто, як Вы, не ў ру сегменце пражывае, для нас жа могуць быць даволі дрэнныя наступствы ў любы момант часу, да таго ж ён платны, мінімум ад 20-27 тысяч рублём і далей вышэй. Гэта аргумент на карысць менавіта не выкарыстоўваць такое шчасце тым, хто дэпазітуе нязначныя сумы. Ledger Nano X у мяне асабіста ёсць, пацвярджаю, кашалёк на вышыні, асабліва яго ўзровень падцягнулі і паднялі за апошнія гадоў 5 – гэта факт!!! Але я шчыра прызнаюся, не рызыкую больш ні адзін холдны кашалёк выкарыстоўваць у прынцыпе ўлічваючы санкцыйную палітыку супраць нашага ру сегмента !!!! І іншым не параю.
Так, гэта крыптаграфія, але яна кантралюецца недружалюбным нам вытворцам з недружалюбнай нам краіны!!! Рызыкаваць не раю катэгарычна нікому ў наш час і тым болей трымаць на холднай крыптавалюте!! Ёсць дзесяць, дваццаць мэээ, купіце кватэрку трохпакаёвую лепей у Маскве або 8 кватэр у рэгіёнах і станавіцеся рангцем 😎💯🤑 і жывяце на арэндныя – гэта 100% поспех і гарантыя, чым чакаць, што вас могуць кінуць як шчанюка ў любы момант на вуліцу.
Спадзяюся, я вычарпальна адказаў на Вашае пытанне!?
Спадзяюся, я ісчэрпна адказаў на Вашае пытанне!?Вышэй.
Дарэчы,хлопцы!!Мы тут не па тэме гаворым ,а тэма пра (с)Крыптабосс і чаму ён стаў Дном!!Дарэчы ён працягвае скочвацца і далей на Дно!Праўда пакуль Дно яшчэ не прабіў,але вельмі блізкі да гэтага,як мы ўсе бачым!
Ну хз, ты нідзе не паказваеш, што ты рускі, каб табе яго заблакіравалі) Таямніца-якая) У мяне Флекс, апошняя мадэль, увогуле красунчыкі, з экранчыкам яшчэ зручней цяпер.
Што датычыцца Крыптобосса, для мяне гэта топ-казіно, я перастаў гуляць у ПлейФортунах і іжы з імі, таму што ў Босса і вывад хуткі і менеджар заўсёды на сувязі, заўсёды 100-200-300 баксаў бездэпа падкінуць, каб не было так сумна) Ну гэта ін май хабл опиньон.
Ну хз, Вы красавец жа ёсць бачу)! Можна падумаць, калі я не ўкажу, што я рускі, яны не бачаць хто, адкуль і куды ……?! Ды і навошта гэтыя рызыкі?! Ніколі не рызыкую дарэмна фінансамі, калі рызыка больш за 7-10%,
Што да крыптабосса – вывядзенне гэта ў каго хуткае?!)))))))))🤣🤣🤣 Надзеюся, Вы пажартвалі да Новага Года так! І каб мэнэджар з босса падкідваў што….)(?!🤣🤣🤣 ужо ў мінус амаль 200 штук,🐖🐖🐖 – нібыта і бездеп фрыспінаў не далі, ніколі!!!!! Нават 1$ не падарылі🤣🤣🤣🐖, кажуць не заслужылі))) Цікаўна, зліў двухсот тысяч гэта мала?! ну не ведаю……..
У ПФ з кожнай дзясяткі тысяч слітых, трымай фрыспіны без вэгера, з соткі тысяч абавязкова ў межах 5-10 тыс накінуць фрыспінаў, ды яшчэ і без вэгера з зачысткай на рахунак! Вывад у ПФ дзве гадзіны, крыпту выводзяць за 30 хвілін любыя сумы, небосс па-відаць ужо 12 гадзін выходзіць хлопцам ужо, а то і больш на карткі, на крыпту не ведаю, таму мы, можа, з Вамі пра іншага босса гаворым?!
Што датычыць бездепа 100-200-300 баксаў ад небосса, гэта я зразумеў таксама Ваша навагодняя жарта такая, так?!)
Крыптабос адзін, вывады, ну ні разу больш за гадзіну не чакаў. А наконт зліву, я ў плюсе там на 50k еўра)) Усё роўна падкідваюць) Могу пруфануць калі што) Ну зноў жа, гэта маё меркаванне, не тое каб я за іх прасіў, але па факце.
Што да рызыкі па лэйджэру, у мяне ў РФ маса партнёраў па працы, і трымаюць на халодных не менш за 100-200k баксаў. ды што ўжо казаць, калі нават абменнікі трымаюць бабкі на халодных кашальках.
Тут для іх, магчыма, ролю гуляе адкуль гулец, з ру-сегмента ці з замежжа. Ру можа і без плюшак абыйсціся, нам гэта ўжо не ў навіну. Ну, зараз мне, напэўна, скажуць пра “тэорыю змовы супраць ру-ігрокаў”.
Па халодных не пытанне, я сам там трымаў па 7-8 мільёнаў у крыпце пару трох год таму, так што нічога супраць не кажу, але зараз не рызыкую, лічу небяспечным. Што датычыць Крыптабосса веру, калі менавіта ў адным хайролеры, плюс сам замежны гульец, то чаму б і не?! Дапускаю што так. Казіно свежае, яму ўсяго некалькі гадоў, я ў Джое і ПФ хайролю, мне там падарылі, калі Videoslots прымаў рускіх, там вось якраз як Вы і кажаце, менеджэр даваў і 200 і 300 а на НГ памятаю 600$ падарылі адразу, бывала такое. А так….у ру казіно ў нас нідзе нікому столькі не даюць😎🤣🤣🤣толькі хіба па галаве і па руках могуць даць і грошы кроўныя адабраць)))🤣🤣🤣таму што гульня ў ру сегменце і ў замежным у адным і тым жа онлайн-казіно нават моцна адрозніваецца! І слоты гуляюць і наладжаны інакш і аддача і ўвогуле ўсё, тое ж і з лаяльнасцю да ру гульцоў і да заходніх, усё рознае.
Мінулая акцыя была, на дэп 10к давалі 1500, відаць гэта было занадта шчодра, так што гэтым разам могуць прапанаваць толькі 400р.
І называць гэта лакшэры кэш.
У казіно праблемы з грашыма, адсюль і нулявое RTP у ўсіх.
Адсюль і знікненне любых фрыспінаў за дэпазіт.
Гляджу, запусцілі новую лоханку і тут шаблон:
“Слоты” – 5 (пяць) раз;
“Лайв” – 10 (дзесяць) раз;
Прычым у іх бк ёсць як у ауфе, але інфу па вагеры за бк не дадалі.
Бонусы на першыя 3 дэпа не дрэнныя, але ўлічваючы іх звышмаксімальныя ртп, не факт, што хаця б 1 бонус адкруціш.
Не зразумеў, ты пра якую “лаханку” пішаш. Новыя вагеры Х5 і Х10 яны ва ўсёй сетцы зрабілі: Криптобосс, Ауф, Ноулимит, Хайп яшчэ напрыканцы лістапада напэўна, ну або ў першых чыслах снежня.