Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 лістапада 2024 г.
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
11,611 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Для гэтага ёсць двухфактарка.
Калі часта праганяеш па акаўнце сотні тысяч, то не мець яе – вялікая дурніца.
Ну можна праз пошту самому ім напісаць адрас крыпты для пацверджання. Хоць калі новы ўводзіш адрас для вываду, з’яўляецца акно, дзе трэба ўвесці код з пошты. Так заўсёды, калі мяняеш адрас крыпты.
Усюды ёсць на ру практычна ў 90%!! Патрабуюць адназначна скрын адраса кашалька, з якога робіш, і, уласна, скрын самога дэпазіту з яго ў казю!! Бо вывесці на кашалёк, з якога не дэпіў, могуць і не захацець большасць казь. Прадлог гэты для гэтага і прыдуманы! У іх ліку рояллы, яны заўсёды!!!!!! патрабуюць проста!!! верифікацыю 😁😀🏳️🌈🤮🤮🤮 крыптакошалькаў!!!! Увогуле чым з пахам і праблемамі нават невялікімі галаваломкамі рэсурс!, тым больш прыдумачак, каб максімальна прымарозіць вывад гульца, у іх ліку і Верыфікацыя крыпты)))!! Што само па сабе ўжо Абсурд лічу!!!!!!!
У Рио нічога не патрабуецца проста выводзь і ўсё, таксама ўсе коты
Ёсць, але многія па нейкай прычыне ёй зусім не карыстаюцца
У 1Хслотс, Рио, раменбет, либет якія выкарыстоўваў крыпту не прасілі вериф. Таму і пытаў.
у Старады, напрыклад, такога няма.
У мяне 4 адмовы запар, за два дні вывесці не мог, пішу ў тп – пайдзіце насустрач, яны кажуць ГЭТА НЕ ВАШ ВЫПАДАК
Ідзіце вы на!
У выніку што? Заліў назад у казіно?
Я не зразумеў, чаму не можаш вывесці – прайдзі верыфікацыю крыпта і ўсё
Была тут шальная думка зрабіць дэпазіт у криптобоссе, але сбп памілаваў і не пусціў)
Так у іх у тэлегаме куча скарг, што дэпы губляюцца, вывады вісяць па СБП і па картах. Так што працуе толькі крыпта і тое не хутка.
Так з СБП і картамі гэта ж зноў глабальная праблема, нічога дзіўнага. Усё роўна ўсюды праз раз
Да рояляў не адразу даходзіць, праз месяц дойдзе)
Як толькі з’яўляецца маркер і з інфай пра праблемы з вывадам трэба спыняць гульню, дакладней депаць.
Праблемы з вывадам будуць заўсёды, мне здаецца, калі мы кажам пра СБП і карткі… А вось калі ў праекта і з крыптай праблемы, то гэта ўжо так – Рэд флаг, так сказаць
У пэўны момант – гэтая праблема праммммм вельмі выбіваецца ў вочы.
Ды і некаторыя казі спецыяльна паведамляюць.
Думаю цалкам на крыпту ўжо перайсці.
Дык з крыптай таксама палка на двух канцах, калі дэпы вялікія робіш, то вядома пераходзь, а калі як я 2тыс максімум, то на кэшбэк не напасішся
Даўно ўжо пара, Валер’яныч, яшчэ месяц таму аб гэтым трэба было задумвацца, калі з’явіліся першыя званочкі.
Да я пердунидзе стары. Усё новае мяне лякае! 😨 Таму да крыпты не адразу дайшоў.
Тым больш крыпта, яна ўсіх палохае. Але трэба проста разабрацца. Паспрабуй на дробныя сумы, потым зразумееш і гэта стане звычайнай рэччу
Калі б не камісіі то ўвогуле было б норм а так – п***ц канечне камісіі вялізныя.
Калі б быў TON або хаця б USDT у сетцы TON, то не так кусаліся б)
З бонусамі ў іх зусім туга стала, гэта толькі што прыйшло ад Ауфа.
15% да дэпу з вэйджарамі х45-х50.
Галоўнае, што ўсё ж прыйшоў і дайшоў! І гэта галоўнае!
Дам цу, зыходзячы са свайго досведу, каму трэба – прыме да ўвагі, каму не – можаце не ўспрымаць і не чытаць. За сябе скажу… Нават у ПФ цяпер кладу дэпазіты крыптай. Там яшчэ і бонус 100% з вэйджэрам на 35 даюць.🤑🫡💯🤣😁😎
Прычына простая! Нарэшце заблакавалі Карту і рахунак у адным не вельмі вядомым, але найстарэйшым банку, дзе ніколі праблем не было ў прынцыпе, і давялося закрываць рахунак і пасылаць іх на…
Нават прадстаўленыя мной дакументы пра паходжанне і што ў мяне ёсць даход і бізнес і г.д. не вырашылі пытання, пачалася песня пра характар аперацый і вечнае пытанне ад крыццц з банкаўскіх офісаў – навошта ў мяне на пару мільёнаў пераводаў на пару сотняў грамадзян (з іх палова туда-сюда🤣🤣🤣 навошта менавіта нейкі ботанічны супрацоўнік у службе маніторынгу чапляецца) за паўтары месяцы)! Ну а тлумачыць, што я таксама супрацоўнікам плачу перакладамі, я не стаў, тупа зачыніў рахунак і паслаў гэты невялікі банк як мага далей, я меркаваў, што такое можа быць, таму і з мала вядомага дэпазіту. Увогуле ўсё вельмі сур’ёзна, хлопцы, а далей будзе яшчэ мацней!!!
Таксама перайшоў выключна на прэміум-абслугоўванне ў асноўных банках – не такі жорсткі там маніторынг, як па звычайных рахунках і картах. Што і раю кожнаму гульцу, у каго больш за 500-1 м дэпазітаў/вылетаў у месяц – адназначна!!!!!!!💯💯💯 Роўна прэміум-абслугоўванне!! Нават калі заплаціце за гэта 3-5 тыс. у месяц, калі не будзеце ў банку размяшчаць актывы для бясплатнага прэміуму!! Усё роўна гэта аплаціцца!
УВАГА: пры выводзе з крыпты, то бок праз абменнікі з пераходам – абавязкова з Бесченджа, запісваем усе свае дзеянні АД і ДА на відэа! Далей, нават калі прад’явяць, прадставлю відэа і абгрунтую куплю і продаж крыпты, што не забаронена законам і правіламі аб банкаўскіх аперацыях грамадзян. Гэта 100% поспех! Як ні круці!! Ніякія піастрыксы 🕳️💩🤑 і іншае 💩💩💩 не выратуюць цяпер гульцоў ад блакаванняў і наступнай 115-ай. Таму перастаём тур’ю мацца, хлопцы, і дружна пераходзім на крыптаманеты, нават калі хто не ўкурвае – уключайце шарыкі і завіткі ў галаве і вывучайце пытанне. Гэта адназначны поспех!!!!
Крыпта не падыходзіць тым, у каго дробныя дэпазіты і вывады, гэта моцна ўдарыць па кішэні, у плане камісій.
А тых, хто катае і выводзіць дробныя сумы – вельмі вялікая маса.
Калі так глабальна судзіць і разбіраць гэтае пытанне, то гэта палка з двух канцоў.
І пра сам абменны курс у казіно не варта забываць: на водцы на той тыдні курс быў амаль у 4р розніца, цяпер розніца 40 капеек, пасля маіх пастоў. Гэта прасцей кажучы рабаванне было.