Крыптабос: шлях на дно.

Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы | 19 лістапада 2024 г. ад | 425 Адказаў | 11,611 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 923
Публікацыі
8 134
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
lopata999, 17 снежня 2024 г.
У гэтым ёсць вялікі мінус – калі цябе ўзламаюць, то выведуць усё на крыпту) тут патрэбна яшчэ верыфікацыя адрасу вываду, для абароны калі выводзіць на новы. Ну зноў жа нікому не падабаецца верыфікацыя. Ну так гэта не нешта новае – у Рио даўно можна выводзіць куды заўгодна)

Для гэтага ёсць двухфактарка. 

Калі часта праганяеш па акаўнце сотні тысяч, то не мець яе – вялікая дурніца.

Ну можна праз пошту самому ім напісаць адрас крыпты для пацверджання. Хоць калі новы ўводзіш адрас для вываду, з’яўляецца акно, дзе трэба ўвесці код з пошты. Так заўсёды, калі мяняеш адрас крыпты.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Valerich, 17 снежня 2024 г.
А дзе-небудзь ёсць верифікацыя крыптакошалька? Як яна выглядае?

Усюды ёсць на ру практычна ў 90%!! Патрабуюць адназначна скрын адраса кашалька, з якога робіш, і, уласна, скрын самога дэпазіту з яго ў казю!! Бо вывесці на кашалёк, з якога не дэпіў, могуць і не захацець большасць казь. Прадлог гэты для гэтага і прыдуманы! У іх ліку рояллы, яны заўсёды!!!!!! патрабуюць проста!!! верифікацыю 😁😀🏳️‍🌈🤮🤮🤮 крыптакошалькаў!!!! Увогуле чым з пахам і праблемамі нават невялікімі галаваломкамі рэсурс!, тым больш прыдумачак, каб максімальна прымарозіць вывад гульца, у іх ліку і Верыфікацыя крыпты)))!! Што само па сабе ўжо Абсурд лічу!!!!!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
🇷🇺🇷🇺🇷🇺Pavel555🇷🇺🇷🇺🇷🇺, 17 снежня 2024 г.
У вяскi ёсць у ру практычна ў 90%!!Патрабуюць аднаразовы скрын адрасы кашалька, з якога і робіш, і ўласна скрын самога дэпa з яго ў казю!!Т.к вывесці на кашалёк, з якога не депіў, могуць і не захочуць большасць казь.Прадложэнне дадзенае для гэтага і прыдумана!У іх ліку роялы, гэтыя заўсёды!!!! [...]

У Рио нічога не патрабуецца проста выводзь і ўсё, таксама ўсе коты

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Misha55, 17 снежня 2024 г.
Для гэтага ёсць двухфактарка.  Калі часта прагоняеш па акаўнце сотні тысяч, то не мець яе – вялікая глупасць. Ну, можна праз пошту самому ім напісаць адрас крыпты для пацверджання. Хоць калі ўводзіш новы адрас для вываду, выскаківае вокны, дзе трэба ўвесці код з пошты. Так заўсёды, калі [...]

Ёсць, але многія па нейкай прычыне ёй зусім не карыстаюцца

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
642
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Усюды ёсць у ру практычна ў 90%!!Патрабуюць аднаразова скрыншот адраса кашалька, з якога і робіш, і ўласна скрыншот самога дэпазіту з яго ў казю!!Бо вывесці на кашалёк, з якога не дэпіў, многія казь могуць і не захочуць. Прадлог гэты якраз для гэтага і прыдуманы! Сярод іх рояллы, яны заўсёды!! [...]

У 1Хслотс, Рио, раменбет, либет якія выкарыстоўваў крыпту не прасілі вериф. Таму і пытаў. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
12
Рэпутацыя
810
Публікацыі
1 442
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 сне 2023 г.
Andrey_777, 16 снежня 2024 г.
Гэта і застанецца назаўжды, і гэта будзе на ўсіх праектах акрамя скрыптобосса, з-за сітуацыі з картамі. Інакш хто будзе дэпіць, не маючы потым магчымасці зрабіць вывад. Але вагер на дэпазіт так і не вярнулі на папярэдні ўзровень.

у Старады, напрыклад, такога няма.
У мяне 4 адмовы запар, за два дні вывесці не мог, пішу ў тп – пайдзіце насустрач, яны кажуць ГЭТА НЕ ВАШ ВЫПАДАК
Ідзіце вы на!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
379
Публікацыі
1 114
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
Nicolas0821, 17 снежня 2024 г.
за два дні вывесці не мог

У выніку што? Заліў назад у казіно?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
у старды к примеру такого нет. У мяне 4 адмены запар, за два дні вывесці не мог, піша ў тп – пойдзiце насустрач, яны кажуць ГЭТА НЕ ВАШ ВЫПАДАК Ідзіце вы на!

Я не зразумеў, чаму не можаш вывесці – прайдзі верыфікацыю крыпта і ўсё 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.

Была тут шальная думка зрабіць дэпазіт у криптобоссе, але сбп памілаваў і не пусціў) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
379
Публікацыі
1 114
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
8 кас 2024 г.
MD1NOSAUR, 17 снежня 2024 г.
Была тут шалёная думка зрабіць дэпазіт у криптобоссе, але СБП памілаваў і не пусціў)

Так у іх у тэлегаме куча скарг, што дэпы губляюцца, вывады вісяць па СБП і па картах. Так што працуе толькі крыпта і тое не хутка.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
RedDog123, 17 снежня 2024 г.
Ды ў іх у тэлеграме купа скаргаў, што дэпы знікаюць, вывядзенні віснуць па СБП і картах. Так што працуе толькі крыпта і тое не хутка.

Так з СБП і картамі гэта ж зноў глабальная праблема, нічога дзіўнага. Усё роўна ўсюды праз раз

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
у старды к примеру такого нет. У мяне 4 адмены запар, за два дні вывесці не мог, пішу ў тп пойдзіце насустрач, яны кажуць ГЭТА НЕ ВАШ ВЫПАДАК пайшлі ка вы на!

Да рояляў не адразу даходзіць, праз месяц дойдзе)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
642
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.

Як толькі з’яўляецца маркер і з інфай пра праблемы з вывадам трэба спыняць гульню, дакладней депаць.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
Як толькі з’яўляецца маркер і інфа пра праблемы з вывадам – трэба пераставаць гуляць, дакладней – дэпаць.

Праблемы з вывадам будуць заўсёды, мне здаецца, калі мы кажам пра СБП і карткі… А вось калі ў праекта і з крыптай праблемы, то гэта ўжо так – Рэд флаг, так сказаць

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
642
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Праблемы з вывадам будуць заўсёды, мне здаецца, калі мы гаворым пра сбп і карты… А вось калі ў праекта і з крыптай праблемы, то гэта ўжо так – чырвоны сцяг, так бы мовіць

У пэўны момант – гэтая праблема праммммм вельмі выбіваецца ў вочы.
Ды і некаторыя казі спецыяльна паведамляюць.

Думаю цалкам на крыпту ўжо перайсці.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
У пэўны момант – гэта праблема прамммммм вельмі вылучаецца. Ды і некаторыя казі спецыяльна паведамляюць. Dумаю цалкам на крыпту ўжо перайсці.

Дык з крыптай таксама палка на двух канцах, калі дэпы вялікія робіш, то вядома пераходзь, а калі як я 2тыс максімум, то на кэшбэк не напасішся

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
У пэўны момант – гэтая праблема праммммм проста вельмі праяўляецца. Ды і некаторыя казі спецыяльна паведамляюць. Думаю цалкам на крипту ўжо перайсці.

Даўно ўжо пара, Валер’яныч, яшчэ месяц таму аб гэтым трэба было задумвацца, калі з’явіліся першыя званочкі.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
117
Публікацыі
642
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26 ліс 2022 г.
Andrey_777, 17 снежня 2024 г.
Даўно ўжо пара, Валерьяныч, яшчэ месяц таму пра гэта трэба было задумвацца, калі былі першыя званочкі.

Да я пердунидзе стары. Усё новае мяне лякае! 😨 Таму да крыпты не адразу дайшоў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
Так я стары пердун. Усё новае мяне палохае! 😨

Тым больш крыпта, яна ўсіх палохае. Але трэба проста разабрацца. Паспрабуй на дробныя сумы, потым зразумееш і гэта стане звычайнай рэччу 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
176
Публікацыі
1 045
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
7 лют 2020 г.
Так яшчэ і крыпта, яна ўсіх палохае. Але там проста трэба навучыцца бачыць. Паспрабаваць на дробныя сумы, потым зразумееш і гэта звычайная рэч стане

Калі б не камісіі то ўвогуле было б норм а так – п***ц канечне камісіі вялізныя.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
11
Рэпутацыя
669
Публікацыі
1 995
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
3 жні 2024 г.
lopata999, 17 снежня 2024 г.
Калі б не было камісій то ўвогуле норм было а так п***ц канешне камісіі вялікія.

Калі б быў TON або хаця б USDT у сетцы TON, то не так кусаліся б)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

З бонусамі ў іх зусім туга стала, гэта толькі што прыйшло ад Ауфа.

15% да дэпу з вэйджарамі х45-х50.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Дык я стары пердзень. Усё новае мяне лякае! 😨 Таму да крыпты прыйшоў не адразу.

Галоўнае, што ўсё ж прыйшоў і дайшоў! І гэта галоўнае! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
У пэўны момант – гэтая праблема проста прарэжэцца вельмі-вельмі. Да і некаторыя казі спецыяльна паведамляюць. Думаю цалкам на крыпту ўжо пераходзіць.

Дам цу, зыходзячы са свайго досведу, каму трэба – прыме да ўвагі, каму не – можаце не ўспрымаць і не чытаць. За сябе скажу… Нават у ПФ цяпер кладу дэпазіты крыптай. Там яшчэ і бонус 100% з вэйджэрам на 35 даюць.🤑🫡💯🤣😁😎

Прычына простая! Нарэшце заблакавалі Карту і рахунак у адным не вельмі вядомым, але найстарэйшым банку, дзе ніколі праблем не было ў прынцыпе, і давялося закрываць рахунак і пасылаць іх на…

Нават прадстаўленыя мной дакументы пра паходжанне і што ў мяне ёсць даход і бізнес і г.д. не вырашылі пытання, пачалася песня пра характар аперацый і вечнае пытанне ад крыццц з банкаўскіх офісаў – навошта ў мяне на пару мільёнаў пераводаў на пару сотняў грамадзян (з іх палова туда-сюда🤣🤣🤣 навошта менавіта нейкі ботанічны супрацоўнік у службе маніторынгу чапляецца) за паўтары месяцы)! Ну а тлумачыць, што я таксама супрацоўнікам плачу перакладамі, я не стаў, тупа зачыніў рахунак і паслаў гэты невялікі банк як мага далей, я меркаваў, што такое можа быць, таму і з мала вядомага дэпазіту. Увогуле ўсё вельмі сур’ёзна, хлопцы, а далей будзе яшчэ мацней!!!

Таксама перайшоў выключна на прэміум-абслугоўванне ў асноўных банках – не такі жорсткі там маніторынг, як па звычайных рахунках і картах. Што і раю кожнаму гульцу, у каго больш за 500-1 м дэпазітаў/вылетаў у месяц – адназначна!!!!!!!💯💯💯 Роўна прэміум-абслугоўванне!! Нават калі заплаціце за гэта 3-5 тыс. у месяц, калі не будзеце ў банку размяшчаць актывы для бясплатнага прэміуму!! Усё роўна гэта аплаціцца!

УВАГА: пры выводзе з крыпты, то бок праз абменнікі з пераходам – абавязкова з Бесченджа, запісваем усе свае дзеянні АД і ДА на відэа! Далей, нават калі прад’явяць, прадставлю відэа і абгрунтую куплю і продаж крыпты, што не забаронена законам і правіламі аб банкаўскіх аперацыях грамадзян. Гэта 100% поспех! Як ні круці!! Ніякія піастрыксы 🕳️💩🤑 і іншае 💩💩💩 не выратуюць цяпер гульцоў ад блакаванняў і наступнай 115-ай. Таму перастаём тур’ю мацца, хлопцы, і дружна пераходзім на крыптаманеты, нават калі хто не ўкурвае – уключайце шарыкі і завіткі ў галаве і вывучайце пытанне. Гэта адназначны поспех!!!!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 569
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.
Дам цу, зыходзячы са свайго вопыту, каму трэба – прыме да ўвагі, каму не – можаце не ўспрымаць і не чытаць. За сябе скажу.. Нават у ПФ цяпер дэпаю крыптай. Там яшчэ і бонус 100% з вэйджарам на 35 даюць.🤑🫡💯🤣😁😎 Прычына простая! Нарэшце заблакавалі Карту і рахунак у адным не вельмі вядом [...]

Крыпта не падыходзіць тым, у каго дробныя дэпазіты і вывады, гэта моцна ўдарыць па кішэні, у плане камісій.

А тых, хто катае і выводзіць дробныя сумы – вельмі вялікая маса.

Калі так глабальна судзіць і разбіраць гэтае пытанне, то гэта палка з двух канцоў.

І пра сам абменны курс у казіно не варта забываць: на водцы на той тыдні курс быў амаль у 4р розніца, цяпер розніца 40 капеек, пасля маіх пастоў. Гэта прасцей кажучы рабаванне было.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...