Крыптабос: шлях на дно.
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
19 November 2024
ад
lopata999
|
425 Адказаў
|
9,550 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе мы гаворым пра тое, якія дрэнныя роялі і як яны апусціліся. Але мы зусім не заўважаем, як падаюць іншыя праекты, якія не асабліва доўга і існуюць на ру рынку. Вазьмем усюды разрэкламаваны праект криптобос, як яго хвалілі і рэкламавалі, залатыя стандарты, высокі ртп, імгненныя выплаты) А што ў выніку ў нас атрымалася – адкрыта грабіжніцкія бонусы на дэпазіт з максімальным выйгрышам 30к, тут няма икса ад сумы бонуса як усюды, тут проста Макс сума і хіба гэта не сумна. Тады як самы галоўны іх рэкламшчык піша, што не павінна быць Макс выйгрышу з бонуса і з гэтым трэба змагацца ну не смех ці). І калі паглядзець на слоты, дзе нельга адаграць бонус, то сітуацыя яшчэ горшая, лепш бы яны выключылі слоты з функцыяй пакупкі як гэта зрабілі многія, але тут пайшлі далей – яны прыбралі нізкавольтныя слоты, у якіх многія спакойна адагрывалі бонус: тут вам і Tome of madness і практычна ўсе рыбалкі ад Pragmatic і многае іншае. Самыя папулярныя слоты для адагравання проста прыбраныя, вельмі цікавы падыход. Што датычыць іх узроўняў кэшбэку і ўвогуле ўзроўняў лаяльнасці, тут таксама поўны мрак: каб пачаць атрымліваць кэшбэк у якіхсьці 10% трэба зрабіць касмічныя абароты, тады як у іншых праектах ён даступны з самага пачатку. Ды і ўвогуле ўся гэтая сістэма зроблена для якіхсьці мега хайрол гульцоў і звычайным гульцам тут лавіць няма чаго. Усё гэта кажа пра скупасць казіно. Увогуле праект зроблены для максімальнага выціскання грошай з гульцоў і ртп нават калі і максімальнае цябе не выратуе. 2% кэшбэк на пачатковых узроўнях – гэта ўжо мінус 8% у параўнанні з іншымі праектамі, а ртп вышэй у іншых казіно на 2-3 працэнты, я не матэматык, але, па-мойму, выгадней гуляць з кэшбэкам у 10 працэнтаў нават пры ніжэйшым ртп.
Хз яны на мінулым тыдні прыслалі норм бонусы без абмежаванняў па макс выйгрышы,175 прац у анліме было і да гэтага ў ауф здаецца 200
Адзінае сумна, што пасля адыгрыша любога бонуса, калі, канечне, ты не ў мінусе ў іх, то адключаюць усе бонусы
Пад “галоўным рэкламшчыком” канечне ж ты маеш на ўвазе мяне, Андрэй! Але я іх не рэкламіў, як і іншыя рэсурсы Ніколі!!!!💯💯💯 а тэставіў, як і іншыя казіно і праекты і неказіно і іншае… Сваю гульню, свой статус, дэпазіты і вывады магу імгненна апублікаваць а таксама якія-небудзь відэафрагменты сваёй гульні з раскрытым адрасам ад розных дат і ўсе ўбачаць, што твае словы паклёп у мой адрас цяпер ад цябе і я там яшчэ і ў мінусе тысяч пад 150.000 рублёў і пакуль не гуляю там, і ты зноў многа пішаш, не маючы 💯 пацверджанняў доказамі, дакладней зусім іх не маючы! Як-то ты ну вельмі моцна стаў націскаць па ўсіх зусім прамых тэмах, разумею, хочаш хутчэй развіць профіль а разам з тым пункты максімальна назапашваюцца… ну гэта не маё справа канешне.
Калі ты пастаянна сваімі пастамі таксама так націскаеш злёгку, калі ты выглядзіш за СкрыптотСкамнай🐷🐷🐷💩💩💩 Ріабет, то я не кажу табе, што ты ёсць іх рэкламшчык, нягледзячы на тое, што яны то 💯💯💯🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖🐖💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 і ўсе, хто ў іх рэгіцца і пачынае круціць 💯💯💯💯 залеецца і ўйдзе ў мінус, а хто-то зламае сваю долю і жыццё… але добра, вернемся да криптабоса, не бачу тут ніякага шляху на дно па іх, бо ан Лім выдатна цяпер гуляе замест іх з іх жа сеткі, тыя, хто ў тэме скрыншотаў у нас на форуме бачаць гэта ад нашых форумачан, спадзяюся кожнага з іх ты таксама як і мяне не будзеш называць таксама галоўнымі рэкламшчыкамі Криптабосса!?
Вось ліст мне прыйшоў учора, думаю таксама многім
Макс віны ўжо няма!!!!! Ну а гульня… як пашанцуе каму… у любым выпадку ў КС 💯💯💯 арыгінальны ліцэнзійны софт стаіць, падобна робяць вывады ў кб
Аб якім высокім РТП у Криптобоссе ўсе гавораць, ніяк не магу зразумець? Той жа РТП у слотах у большасці казіно, прынамсі, дзе я гуляю.
Ты мяне паблытаў напэўна)) я не кажу пра іншыя праекты гэтай галіны а менавіта пра сам Крыптабосс
Абмежаванні на макс. віны яны прыбралі, пасля таго як гэта форсілася на гэтым форуме і ўжо спачатку было відавочна, што гэта рабілася для ацэнкі і прашчупвання глебы і як гэта ўспрыме грамадскасць.
Матэрыял слабаваты, ды і судзіш ты 1 казіно, а не ўсю сетку, што было б логічней, і яшчэ загаловак у назве падрэзаў у мяне, мог бы і свой прыдумаць.
Шмат чаго можна прыпісаць гэтай сетцы, але я гэтага ў тэме не ўбачыў, пазней зраблю разбор.
Ён меў на ўвазе геллемара
Згодзен, яны самі сябе прасоўвалі гэтай фішкай, але калі пачаліся масавыя праблемы з плацяжамі ў нас па картках і СБП і ў іх рэзка ўпала колькасць гульцоў, яны 💯💯💯 працэнтна адчувальна знізілі rtp па ўсім казіно і гэта факт!!!Тут не трэба быць спецыялістам, каб гэта разумець, бачыўшы, як тупа не гуляе софт!!Затое праз месяц ок ауф з іх жа сеткі стаў некаторым нашым гульцам выдаваць, а цяпер вось адчувальна ў аддачы дадаў Ан Ліме.Паэтому пра які тут шлях на дно піша Андрэй я ў прынцыпе не разумею…..
Так
Падрэзаў да гэта было спецыяльна)) Скрыншот з бонуса зроблены сёння і нічога яны не прыбралі) Па аднаму самому галоўнаму і першаму праекту і гэта будзе чакаць ўсіх астатніх у найбліжэйшым будучыню.Але матэрыял дзе змяніўся памер стаўкі ўвогуле топ)))
Бонусы адключаюць, калі сума дэпазітаў менш, чым атрыманая сума бонусаў.
На старце праекта мне адключалі, калі вывёў з бездэпа дробязі, пасля скаргі, усё аднавілі.
Вельмі сумняваюся!!!!!Але будзем спадзявацца ,што гэта так!🤣💯🤔😎Тады тэму разгарнулі як заўсёды па Максімальным RTP мы тут😎💯🤣🤣🤣🤣
Так, канешне, геллемара – скрыншот яго слоў, для чаго я яго загрузіў)
Ааа, ну тады Андрюха, прыношу свае прабачэнні, я нешта на пост не паглядзеў, а прачытаў менавіта твае словы!!!
Вось толькі што зрабіў скрыншот і ёсць абмежаванні.
Гэта рэлоўд 50%, які нікому не ўпаў, я кажу пра бонусы 100-200%. Дзе абмежаванні звядзелі да 0 сэнс такіх бонусаў.
У цябе роялы і вавада топ, паспрабуй яшчэ ў катах пакатаць, я ўпэўнены, табе спадабаецца.
Дарэчы,паспрабуйце гэты код з майго ліста на 50%,мабыць яшчэ актыўны і не персанальны і камусьці будзе карысны.
Таму што ў іх зусім няма сэнсу браць нават калі і даюць на 100,150%, бесполезна,ужо праверанага,максімум 3,8% адкручваецца і ўсё🤣🤣🤣!!!!!
Які нікому не ўпаў але для чагосьці ён ёсць і нехта ім карыстаецца і абмежаванні там ёсць
Падтрымліваю. Вавада гэта зусім 🕳️🕳️🕳️🕳️🕳️ДНО па аддачы,я наогул не разумею,як там магчыма выйграваць калі там тупа нічога не грае,не ведаю,можа ў мяне толькі па асобнасці🤣🤣🤣 а з роялаў толькі Старда часам грае,астатнія шлак!уключна з Рокс і Фрэш.
Так релаод норм тэма заўсёды імі карыстаюся ў іншых праектах у буй ,в пф і іншых ,але нідзе няма такіх рамак.А што па адыгрышу чаму там забаронены для адыгрышу ўсе рыбалкі і Tome of madness?
Ты што?! Гэта ў крыптабосе?! Дзіўна.,,мне вось толькі на 50% прыслалі… сабакі
А я 130.000 зліў ім у мінулым месяцы тупа ў нуль без аддачы увогуле
Вата ў іх была апошнім часам у выглядзе бонусаў фрыспінаў за дэпазіт. Давалі шкодныя слоты і дробную стаўку.
І там па ўсёй бачнасці адгук прынялі, вось гэта прапанова выглядае даволі нармальна, гэта спіны па 50р.
І сама канцэпцыя бонуса: ты зрабіў дэпазіт пад фрыспіны, актываваў фрыспіны і на гэтую суму покатаў, калі прайграў – то бонус аўтаматычна адменіўся і застаўся тваё дэпазіт, на які далей можна каціць і да яго вагеры не ліпнуць.
У буі няма абмежаванняў на бонусы % па выйгрышы?) Я ўлетку гэтую тэму форсіў і паднімаў на смех, што яны даюць столі ў х5 на максімальны выйгрыш, пасля яны зрабілі х10, што таксама не надта шмат.
Можаш адкрыць ветку буя і пачытаць і скрыншоты паглядзець.
Даааа.гелемар той яшчэ ..фрукт🤣🙀🌰🍍🍌🥥🍇
Я не казаў, што іх няма – х5 і х10 даволі адэкватна чым 30к
Вось менавіта: кажа адно, а робіць іншае)